Tilbage til begyndelsen...

En graviditetsgene vi sjældent snakker om! ADVARSEL: Ikke for sarte sjæle.

Lad os tale om et tabubelagt emne. Et emne der kræver, at jeg meget snart vil nævne en masse ord, som nogle vil mene ligger klamt i munden. Ikke alle vil kunne tåle at læse dette skriveri til enden. Trust me.

Ja, jeg har selv tegnet dette mesterværk..

Ja, jeg har selv tegnet dette mesterværk..

Jeg kan starte med at nævne, at det er en tilstand i skeden, vi nu skal snakke om. En tilstand mange gravide oplever både én og/eller flere gange i de 9 måneder, Spunk gror i dunken.

Måske opdager du det fordi skambamserne svier, skedeåbningen klør eller hele koteletten er hævet op til dobbelt størrelse. Tak Tisse Ko. Lige hvad jeg havde brug for. Som om man ikke døjede med rigeligt af graviditetsgener i forvejen.

Du vralter i bedste andestil hen ad en tæt befolket gade(selvfølgelig), og fitten den klør som kravlede der små dyr under huden på dig. Snu som en Ninja – en gravid Ninja – leder du ihærdigt efter et gemmested. Et sted hvor du på yderst tilfredsstillende vis kan fyre klør 5 ned i dine alt for stramme bukser, for derefter nærmest at KRADSE hul på klit-mis, vaginahul og de dertilhørende kødgardiner.

Fornemmelsen ‘der nede’ er BRÆNDENDE, og du vil give din venstre pat for at få lov til at klø dine stakkels kønsdele 3 sekunder i alenerum. Gang på gang forsøger du at gnide forskellige genstande helt tilfældigt forbi Skinken i håb om at ramme bare ét af de punkter, der trænger til en ordentlig tur med neglen. Det er dog ikke tilfredsstillende. Langt fra! Det eneste der hjælper bare en smule, er en helhjertet indsats, der simpelthen udelukkende har effekt, hvis den foretages direkte mod den nøgne hud. Der skal kløes, kradses og nulres i alle hjørner og kanter af grotten. Det kan altså UMULIGT gøres skjult eller uden at vække opsigt. Fuck My Life.

Ikke nok med at sovseholderen klør, svier og brænder.. Du kan også risikere at skulle døje med øget mængde udflåd. UDFLÅD. Det ord er simpelthen lige så klamt, som den væske, det ligger navn til. Føj. Vi kan også kalde det sekret fra skeden?
…Der kastede jeg lige lidt op i min egen mund. Jeg hader, når lægen bruger det udtryk. Lad mig derfor i stedet anvende et mindre modent udtryk, bare fordi det ligger PISSE(haha) godt på tungen(ad).. Her kommer det: Fisseslim!

Tilbage til pointen. Du KAN altså blive den heldige vinder af en god portion grynet fisseslim. Bonus er, at det 9 ud af 10 gange vil være lugtfrit. For hold kæft hvor ville det være tarveligt, hvis det oven i købet stank af fisk. Det klarer den gravides ånde fint alene. Nice.

Hver gang du sætter din trætte røv på kummen og trækker dine trusser ned under knæene, kan du hilse på en dejlig klat hytteost, som du kan blive nødt til at tørre af med lidt toiletpapir, hvis ikke du vil skifte dine mormor-trusser 17 gange dagligt. Er det ikke skønt?

Hvis du endnu ikke har gættet, hvad jeg snakker om, er du bare rigtig heldig! Det betyder, at du er en af de få kvinder, der aldrig i sit liv har lagt underliv til en slem omgang SKEDESVAMP.

Et hav af kvinder med rogn bliver ramt af den irriterende svamp i forlængelse af behandling mod blærebetændelse(som en del gravide jo OGSÅ døjer med), da penicillin eller anden form for antibiotika er så skide tarvelig at give svampen bedre betingelser for at vokse sig stor og stærk. Læks.

Derudover spænder de hormonelle forandringer under en graviditet endnu en gang ben for os. Disse kan nemlig OGSÅ ligge til grund for at Tisse Lones sunde balance går i udu, og dermed øger svampens chancer for at titte frem. Sur røv, ville jeg have sagt. Men jeg burde måske i stedet sige sur fisse.

Heldigvis kan de fleste tilfælde af svamp kureres hurtigt og nemt. Og hvis nu bare emnet ikke var så latterligt tabubelagt, ville det også være OKAY og mindre opsigtsvækkende, hvis du på åben gade og højlys dag frit kunne rage dig i skridtet, uden at bekymre dig om forargende blikke fra stramme tanter, små børn eller nysgerrige mænd, der indtil nu kun opfatter de kvindelige kønsdele som en nydelig pikskjuler.

Hvorfor må man klø sig i øjnene, men ikke i kutten? Begge dele er en våd åbning på vores krop. Jeg spørger bare?

“Arj, hvor det KLÆDER dig at være gravid!” ..Hvor mange gange har man ikke lagt øre til kommentarer som denne og tænkt: “Du skulle bare vide!! Hæmo og Ride svier, fitten kløer, patvortnerne er sorte, og maven er netop blevet den nye ejer af et vældigt charmerende pikslips. Men tak Moster Mette.”

..Det er ikke altid lige nemt ELLER lækkert at være gravid. Det tager verden ikke skade af at høre lidt mere om. Tåkrummende eller ej 😉

#brydtabuet
#livetsomgravid

Ps. Hvis der er nogle, der ikke har hørt det, har jeg jo været så heldig at blive nomineret(af jer) til Årets Bedste Blog 2016! Jeg er jer evigt taknemmelig <3 Det er simpelthen så stort for mig, der ellers ikke rigtig kan noget særligt, og det vil betyde alverden for mig at vinde, selvom jeg helst ikke vil indrømme det. Hele min blog er jo MIG, og jeg håber så inderligt, at alle mine skriverier også giver jer noget! Såååå.. Hvis i synes, jeg fortjener at vinde den pris, må i meget gerne smide en stemme i min retning lige HER 🙂 Taaaaaak <3

Pps. Pilotmanden synes jeg er klam og pinlig.


 

49 kommentarer

 • Karen

  Har stadig traumer fra min første graviditet, hvor min kæreste moster fik mig trængt op i et hjørne og fortalt hvor meget hun havde døjet med skedesvamp under hendes graviditeter…. hun fik så også lige tilføjet, at hans kusine også havde store problemer med det…. super, der fik jeg da lige lært svigerfamilien lidt bedre at kende end jeg nogensinde havde ønsket

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Der er stemt og den gik til dig 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kamilla

  Det med du er normineret, var gået min næse forbi, men jeg stemte på dig! du er hrlt klsrt min ynglings blogger. 🙂 elsker at du er så ærlig og åbent, det gør din blog oprigtig og værd at læse 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sophie

  Fedt indlæg!! Det er virkelig helvede der kommer på besøg….. Har dog aldrig været gravid;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Ja, det er det sgu! Gravid eller ej!😅

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina M

  Så har du fået min stemme også :o) Jeg elsker nu også at følge med hos Karmamilli og Meyermor, men din blog var den første jeg begyndte at læse. Du begyndte at blogge, præcis samtidig med at jeg begyndte at læse blogs. Jeg hænger stadig ved, fordi du KAN noget. Du er min bedste online blogger veninde ha ha :o) Ville sådan ønske at vi alle ku dele vores liv med dig også, men det ville sgu nok blive lidt omfattende for dig alligevel ha ha :o)
  Jeg er vild med dig, din lille familie, din skæve humor, din dysfunktionalitet, og al den kærlighed du rummer. Tak for dig, og er ret sikker på at du vinder prisen, du ligger reeeeet stærkt i feltet må man sige :o)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Hold kæft hvor er du søøøød! Sikke en dejlig kommentar at læse her til aften, hvor jeg ellers bare er træt og uoplagt! Jeg kunne virkelig godt tænke mig at vide noget om jer også. Er også nysgerrig på hvem der læser med. Det ville nok være for omfattende hvis vi skulle snakke frem og tilbage alle sammen, men jeg kunne jo godt lave et indlæg hvor jeg ligger op til at i kan fortælle, hvem i er😍 Det vil jeg lige notere 😘

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sommerfuglen

  Åh gud! Jeg husker det som var det i går! Man sidder der og overvejer om toiletbørsten nu også er for stor en mundfuld, eller om man lige kan give den gas i skrævet og klø løs!!!
  Jeg troede seriøst jeg skulle dø, da lægen udskrev hestepille på størrelse med en mindre tampon til at proppe op i hele herligheden, samtidig med at man skulle smøre sig med creme. Hver gang jeg har tisset siger du rare doktor? Gjorde jo for helvede ikke andet de sidste 3 måneder 😂😂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Haha.. toiletbørsten 😅😂😂😂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte Buus

  Tak. Der tissede jeg lidt i bukserne. Hvilket man også kan takke sine unger for. Et slattent understel. Det skal du også være velkommen til at blogge om. Magen til lidelser vi kvinder skal stå modellos til 😝😂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Haha.. kender det godt 😂 Har skrevet lidt om det et par gange eller to, men måske jeg skulle skrive et helt indlæg kun om det 😍😅 Tak for ideen 😘

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cille l

  Så fik du da også min stemme , for den fortjener du bestemt! Jeg har hverken børn, mand eller det der ligner en kæreste, faktisk er vi så langt fra hinanden som man kan være . Dog er du pisse sjov og lige det elsker jeg ! Jeg følger dig både på bloggen og snap , og du er den mest underholdende og sjovere af alle bloggere !Selvom vores liv er langt fra hinanden rammer du alligevel min humor og jeg elsker at følge dig !

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Hvor er det fedt, at vi kan være så forskellige og at du så alligevel synes det er fedt at læse med 😍

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cille

  Så fik du da også min stemme , for den fortjener du bestemt! Jeg har hverken børn, mand eller det der ligner en kæreste, faktisk er vi så langt fra hinanden som man kan være . Dog er du pisse sjov og lige det elsker jeg ! Jeg følger dig både på bloggen og snap , og du er den mest underholdende og sjovere af alle bloggere !Selvom vores liv er langt fra hinanden rammer du alligevel min humor og jeg elsker at følge dig !

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Du er så smuk, inspirende og helt igennem fantastisk ærlig! Min stemme ryger direkte i din retning! Tak for dig Alexandra! 👍🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Ej hvor er det sødt sagt. Bliver jo helt høj af alt den ros 😍🙈

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Hold nu kæft, jeg eeeeeelsker din blog! 😍
  Jeg får et grineflip hver eneste gang, elsker dine fantastiske udtryk! 🙈 Det er den eneste blog der er værd at læse, især på de dumme graviditetsdage 👏🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Hvor er du SØD . Tak! Og jeg føler med dig! 😅❤️

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Kæft, jeg håber du vinder 😏 Din blog skiller sig virkelig ud fra mængden. Du har i hvert fald min stemme!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mathilde

  Så er der stemt, jeg elsker din blog, så selvfølgelig skulle du have min stemme ☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Arj, det er jeg bare glad for at høre ! Jeg bliver så glad, altså 😍🙆🏻❤️

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie

  Jeg har stemt på dig, fordi du er så freaking awesome! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  HAHA hvor jeg elsker din blog. Du må aldrig stoppe med at blogge. 😂♥

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Det tror jeg ærlig talt heller aldrig, jeg gør😀😍 Tak fordi dejlige kommentar! Den varmer!!!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Hold nu op hvor jeg elsker din blog og snap naturligvis 😏. Det her emne er lige blevet snakket om herhjemme, da de fleste tror det er rosenrødt at være gravid. Og tabuerne aldrig bliver taget op. Hvilket de burde i større grad, da man da ellers får et chok som førstegangsfødende 😅. Og lige en tanke som jeg også har nævnt et par gange til manden. Hvorfor er det okey at mænd klør med hele hånden i bukserne når det for kvinder er et no go. I dont get it

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Lige præcis! Hvorfor? 😏 Det har vi også diskuteret herhjemme. Tror ikke der kom noget fornuftigt svar 😏😏
   Tak for din søde kommentar ❤️

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cecilie

   Haha det gjorde der heller ikke herhjemme. Wonder why 😂😏. Og der er selvfølgelig også stemt på dig herfra 👏👍

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Haha 😅😂😂 Tak! ❤️

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Hold nu op hvor jeg elsker din blog og snap naturligvis 😏. Det her emne er lige blevet snakket om herhjemme, da de fleste tror det er rosenrødt at være gravid. Og tabuerne aldrig bliver taget op. Hvilket de burde i større grad, da man da ellers får et chok som førstegangsfødende 😅. Og lige en tanke som jeg også har nævnt et par gange til manden. Hvorfor er det okey at mænd klør med hele hånden i bukserne når det for kvinder er et no go. I dont get it

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den heldige uheldige

  Ja for fanden, dejligt at nogen gider st tage bladet fra munden. Var så uheldig at lide af fissekløe det meste af min ungdom. Min kære læge var så sød at fortælle mig at det bar helt normalt, og at rigtig mange kvinder blev “kureret” når de fik børn (åbenbart noget med at ens kropsflora ville ændre sig). Nu har jeg 7-9-13 ikke haft besøg af fisseslimen siden mit første barn kom til verden for 6 år siden. Halleluja! Men føler med alle de lidende gravide/ikke gravide derude. Been there, done that 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Haha.. fissekløe er også et lækkert udtryk 😂😂 Skønt for dig, at det er bare er væk nu! Det virker så ikke sådan for alle, kan jeg fortælle dig 😏😘😜

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jacqueline

  Ha ha.. klør den, så klør den. Din blog er stort set den eneste jeg gider at læse. Den er ærlig og bestemt ikke kedelig. Og dit ordforråd er lige i skabet!

  – klam og pinlig er lige mig. Det skal sgu ikke være så fornemt det hele. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Ej hvor dejligt! Det varmer helt ind i hjertet 😍 Tak for din kommentar 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cille

  Know the feeling. Er dog ikke gravid haha! (Det er vel bare et emne der slet ikke burde være et tabu, gravid eller ej. Det er jo faktisk rigtig naturligt at få som kvinde på et eller andet tidspunkt i livet.) Men hold nu kæft et grineandfald du har givet mig! Åh du er squ skøn Alexandra! 😍 P.s jeg har selvfølgelig stemt på dig.❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Lige præcis. 😁 Nu valgte jeg at skrive om det fra en gravids synspunkt, men som du selv siger er det jo på alle mulige tidspunkter det kan ramme en 😏 Er glad for at høre, at det kunne starte et lille grineanfald😍🙆🏻 Tak for din skønne kommentar ❤️

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Du er genial! ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Det bedste kompliment, jeg har fået i dag😍

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tulle

  Jeg er fuldstændig flad 😂😂
  Hold kæft hvor er det sjovt ! Og ikke mindst sandt 😃😃

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christine

  Du skriver simpelthen fantastisk! Jeg var en af de heldige der slap for både svamp og blærebetændelse, men fik derimod glæden af morgenkvalme, der varede de meste af dagen, næsten hele graviditeten igennem 🙁 jeg har selvfølgelig allerede stemt på dig for længst! Du er faktisk også den første Blogger jeg begyndte at følge og den der har fået mine øjne op for dette “univers”. Thumps up til dig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Så nupper jeg sgu hellere en omgang svamp. Døjede med voldsom kvalme de færste og den sidste månede, og jeg var ved at DØ 😅 Stakkels dig. Føler virkelig med dig. Helt seriøst. Tudede virkelig over det nogle gange 🙈
   Og tak for de søde ord! Er glad for at du læser med! 😍

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Så er der stemt på dig :* jeg elsker bare din blog

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Uheldig tøs

  Hvis det da kun var under graviditet man skulle døje med svamp og udflåd! Så var jeg da taknemlig!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tilbage til begyndelsen...