Der er ikke nok timer i døgnet!

Ting jeg undrer mig over #2

image

Hvorfor stopper sex-scener i film altid med, at mand og kvinde ligger forpustet ved siden af hinanden i sengen og slapper af? Er der ikke sperm ud over det hele? Skal manden ikke hente noget toiletpapir? Eller skal kvinden ikke putte en hånd ned mellem sine lamselår og humpe akavet ud mod toilettet, hvor størstedelen af de saftige væsker – ved hjælp af lidt knibeøvelser – lige så langsomt kan presses ud i kummen?

Hvorfor skriger baby altid hysterisk, som var der nogle, der tæskede ungen, hver gang aftensmaden skal kokkereres? Belastende!

Tænker mænd ikke over, om deres diller stikker ud på den ene side af buksernes syning? Det sker alt for tit. Især når de sidder ned. Ucharmerende – Mandig cameltoe. Jeg kan simpelthen ikke lade være med at glo.

Gad vide om man får skæv ryg af altid at bære sit omklamrende barn med den højre arm? Det kan umuligt være sundt, men min venstre arm er ganske enkelt for retarderet til at holde en baby.

Findes der overhovedet én eneste café eller restaurant, der har fattet, at den lille sørgelige klat guacamole, de serverer til deres Nachos, LANGT FRA er nok?

Hvor mange foretrækker mon at onanere med bruseren, frem for at gøre det selv?

Hvorfor fanden har de ikke lavet hullerne i BRIO’s puttekasser bare LIDT større. Det er lige før, at selv ikke jeg kan få de geometriske figurer ned gennem de dertilhørende huller. Dumt.

Er jeg den eneste, der HADER lyden fra en hårdtarbejdende vaskemaskine? Larmen irriterer mig simpelthen så meget.

Hvorfor kan min baby sige ‘far’ men ikke ‘mor’, når det er MIG, der er her fucking hele tiden?

Gad vide om ALLE mænd naturligt har hår i røven? Jeg har aldrig mødt eller hørt om en, der ikke har. Har i?

Hvor glad er man egentlig for sig selv, hvis hver evig eneste billede man ligger op på sin latterlige narcissistiske Instagram profil er af én selv? Tadaaaa: Mig IGEN!

Hvorfor føles det så lækkert at få likes? Jeg ELSKER likes.. ..siger jeg i håb om, at i selvfølgelig liker dette.

Hvorfor er det så spændende at bruge sin ellers røv-kedelige lørdag aften på at stalke sine x-kærester, deres nye kærester og DERES x-kærester? Få dig et liv Alexandra..

Hvorfor væmmes størstedelen af Danmarks befolkning ved ordet ‘UDFLÅD’? “Ej, jeg har bare meget udflåd i trusserne i dag!” ..Bvard. Det siger man bare ikke. Hvorfor? Man kan godt sige, at man savler, men når væsken kommer fra den anden ende af, er det pludselig klamt og tys-tys?

Vi stopper den her for denne gang 😀 Jeg er en pige med sindssygt meget tankemylder, hvilket betyder, at jeg OFTE undrer mig over alt muligt latterligt. Jeg lavede for en måneds tid siden en liste over ting, jeg undrede mig over, og her kom en fortsættelse.

FEDT at i gad at læse med!

Ps. Kender i det der med, at man lige vil zoome ind på et billede på Instagram og i stedet kommer til at like det? Og at indehaveren af denne profil bestemt ikke skulle se, at man havde været inde og snage. Det er jeg lige komme til. DAMN you Instagram!


Appropos Instagram kan man følge med på min Instagram profil LIGE HER <3

18 kommentarer

 • Pernille

  Min (geniale) kommentar er tilsyneladende ikke kommet igennem, så jeg prøver lige igen 👻 Få dig en ringslynge! Eller anden bæredims. Så slipper du for at radbrække hele kroppen når lillemand agerer koalabjørn en hel dag (eller flere) 👏🏻

  Og lige et svar på ét af dine spørgsmål: baby siger far først, fordi mor siger far, hele-fucking-tiden. “Der slap far vist lige for (endnu en) lorteble” “Der gik far, hejhej far!” “Far er på arbejde” “nu kommer far snart” “der VAR far!” “Hej far!” “Hejhej far..” “Far er lige ude og realisere sig selv” “fuck far” “far tænker fandme også kun på selv at have det pissesjovt” eller hov.. Kørte jeg den lidt for langt? 🙈

  Og nr. 1 har jeg også tænkt på. Deres lagner må være virkelig nasty. Hvorfor diskuterer de i det mindste ikke, hvem der skal ligge på den våde plet?!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Hahahahaha er flad af grin med det sæd!! For helvede altså 😂 Men hvad gør folk?? jeg vil altid gerne på toilet, men kan først presse det ud efter lidt tid?? Lugter jeres fisser også når der er sæd deroppe? Går I altid i bad bagefter? Altså hvis man nu overnatter hos sin fyrrr og knalder som var der ikke en dag i morgen, så skal man godt nok meget i bad?? Men den der sur-fisse-fuld-af-sæd-lugt er jo heller ikke for nice? Er så begyndt at bruge intimservietter, men synes faktisk de lugter lidt kemisk og synes fissen smager kemisk(ja jeg har smagt), fortæl mig det!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sanne

   Har du seriøst smagt på dit eget skræv? hvorfor og hvordan?

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lykke

  haha, dine indlæg får man altid til at skraldgrine 😀 kender godt det med tankemylder; men dine er altså unægteligt sjovere end gennemsnittets 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den mulige grund til at din baby kun kan sige far er jo netop at du er der hele tiden – og snakker meget om far til ham og siger ordet far meget 🙂 men når far endelig er hjemme, så er du der også og så kommer ordet “mor” ikke så meget på banen .. kan du følge mig? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • S

  hahaha! Du er genial!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Kender alt for godt den med at komme til at like frem for at zoome på IG! Det er ikke godt. Og den med sexscenerne i filmen er jeg også med på! 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Få dig en ringslynge! Baby kan hænge og dine arme (og hofter) dør ikke! 👌🏻 eller en vikle, Mei tai, eller en anden bæredims!

  Oooooog baby siger far fordi mor siger far hele tiden, all day long! 😁

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sophia

  Meget mærkeligt at læse med i din undren. Udelukkende fordi den minder mig sindssygt meget om mig selv 😂. Når nogen spørger mig i en stille stund, hvad jeg tænker på, er det nogenlunde samme type af strøg tanker de får i hovedet – men altså så må de jo bare lade være med at spørge??! 😂 You go girl! Jeg er helt med! 🙌🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie

  En mandlig cameltoe hedder en mooseknuckle, og så det ikke en gang løgn 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jessika

  Haha du er ikke den eneste med tankemylder, jeg kan tage mig sig i at tænke over hvorfor dagene hedder som de gør, hvem opfandt sprog, hvorfor får nogle mænd måne, kan de ikke slet se de har måne siden de intet gør ved det, osv osv osv 😂😂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Hahah, jeg tænkte over det med onani med bruseren tidligere på ugen – er der virkelig nogle, der kan komme af det!?
  Hilsen en med en yderst overaktiv hjerne

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Freja

  Man får vist ikk skæv ryg, men du kan få nogle myoser eller hvad de hedder 😂 Kigrugpraktoren kan hjælpe dig hvis det går helt amok en dag 🙈

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er enig; der er jo ALDRIg hverken mayo, hummus, guchamole eller dip nok – ved de ikke, det skal leveres i liter mål?
  En Magretheskål pr mand ville være fint.

  – A

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jackie

  Jeg elsker at læse med! Har ingen børn, så kan snakke med om de ting 😉 Men har selv altid undret mig over sex scenerne! Onanerer i bruseren både pga dovenskab og det er bare bedst 😂 Stalker er nærmest min mellemnavn, og bliver direkte trist hvis jeg ingen ligesom får 😃

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg tror, at alle MENNESKER har hår i røven. Mænd vinder nok bare lidt på antal og længde.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Jeg sendte for nyligt et billede af min ekskæreste og hans nye kæreste til – ja, selvsamme ekskæreste og ikke den tiltænkte veninde. Det føltes unægteligt mindst lige så slemt som at komme til at like et billede. Doh!
  I øvrigt findes der mænd der ikke har hår mellem ballerne 😉
  God weekend!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Hahahaha, jeg er vild med det! Specielt den med guacamolen og zoom på Instagram (hvorfor er det ikke muligt 😫?!)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Der er ikke nok timer i døgnet!