Pilotmand vs. Græsenke #2

Nogle gange, ik..

Nogle gange..

..bliver jeg så fucking gal, at jeg kunne slå en ko ihjel. Det er jeg her til aften.

..er jeg så rasende på mig selv over, alle de dumme situationer, jeg har sat mig selv i i livet.

..får jeg lyst til knalde Gerald Butler(den lækre mand i ‘P.S. I love you’). Kan man være mere mand?

image

..danser jeg nøgen foran spejlet og forestiller mig, at jeg har den vildeste stripperkrop ALLE mændende vil ha’!

..føler jeg mig så svigtet, at jeg kunne kaste op.

..spiser jeg Chips og dip til morgenmad.

..er det rigtig vanskeligt at være kærester med min mand. Det er det i dag.

..overvejer jeg at kaste tusinde af (lånte) kroner efter en personlig træner, for at få det bedre med mig selv.

..føler jeg mig så alene og snydt.

..får jeg lyst til at knuse min baby alt for hårdt, fordi jeg elsker ham så meget, at ingen ord eller intet kram kan vise det nok.

..planlægger jeg at tage ungen under armen, skride fra det hele og flytte tilbage til Aalborg.

..ligger jeg de sygeste hævnplaner i hovedet rettet mod dem, der har gjort mig ondt i livet.

..skriver jeg indlæg som disse, der i overvejende grad bærer præg af mit dårlige humør.

..er jeg alt for naiv.

Et vældigt solrigt indlæg fra mig af. Ynkelig? Mig? Nej da.

Stammer det her i virkeligheden fra, at pilotmanden endnu engang drikker sig i hegnet i Bangkok, og samtidig er fuldstændig uforstående over for min situation herhjemme? Nej da.

#bitterhausfrau

Ps. Jeg fortryder, at jeg var så flink i mit indlæg i går.

Pps. Det hjælper faktisk RIGTIG meget at blogge om sine frustrationer, og jeg kan klart anbefale alle det! Fuck det, om der overhovedet er nogen, der læser med. Alle skal starte et sted 🙂

 

 

 

 

 

 

 

 

30 kommentarer

 • AAH

  Fra en (relativt) nybagt mor til en anden (relativt) nybagt mor:
  Du er så SEJ! Klap dig selv på skulderen hver dag, flere gange om dagen. Jeg har min mand i Danmark og familien tæt på, og på trods af det synes jeg at det benhårdt (og smukt) at blive mor. Som andre også har skrevet, så er du den bedste mor for din søn. Somme tider må man også tænke på sig selv – selv efter man er blevet mor.

  PS: Du er SÅ lækker og fit. Hvad i alverden skal du bruge en personlig træner til?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Altså, jeg følger ligeså meget din snap og Instagram fordi du er smuk som fordi din mand er flot!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Tit når jeg læser dine indlæg tænker jeg virkelig “hun er jo virkelig ikke glad. Burde hun ikke revurdere sit liv og dem der er i det?” Også bliver jeg efterfølgende lidt bange for at få børn og ikke mindst bange for at få børn med en mand, jeg så skal være knyttet til så mange år efter? Hvad hvis det ikke går? Hvad hvis en baby ikke på den måde er lykken? Hvad hvis man ikke er enig med babydaddy om opdragelse osv? Er et rutine liv med barn for kedeligt? 😳 ps. Er vild med din blog og allermest din snapchat! Haha ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • C

  Nu kan jeg ikke lade være med at kommentere. Jeg har siddet og været så harm på dine vegne de sidste par dage. Jeg er forholdsvis ny læser af din blog, men er inde og kigge mere og mere og følger dig hver dag på snapchat.
  Jeg forstår vitterligt ikke at du kan holde til det – hatten af for dig. Her snakker jeg ikke bare om “alenemor” delen, som jo er ekstrem hård i sig selv. Men at være sammen med en man ikke stoler på af gode grunde æder en op og det er altødelæggende for at man kan have det godt i sig selv. Har selv prøvet det og har lovet mig selv at jeg aldrig vil udsætte mig selv for det igen. Jeg blev kørt så langt ned af det at jeg ikke kunne kende mig selv til sidst. Men jeg ved din situation er anderledes – I har et barn sammen og det virker til at du trods alt stadig elsker ham. Men pas på dig selv, du er sindssygt sej at du kan stå det igennem og være så skøn og dejlig en mor for din helt igennem nuttede søn. Og så er du et virkelig catch for enhver fyr, husk det. Man skal ikke finde sig i alt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • José

  Som fuldtids alenemor deler jeg mange af dine frustrationer og følelsen af at være Palle alene verden med alt. Og min nærmeste familie spiller sådan en kæmpe rolle i min og min datters hverdag, og ville ikke kunne klare mig uden dem. Det er ihvertfald rart at have en tæt på der forstår og er klar til at smide alt hvad de har i hænderne for at komme til undsætning! Det kan være pilotmanden forstår alvoren af det hele, hvis du og bettemanden en dag ikke var hjemme. Nogengange må man bekæmpe ild med ild 💪🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anja Kolbæk

  Når du skriver sådan nogle indlæg. hvor du brokker dig så meget over dit liv (for sådan opfatter jeg det), så får jeg bare lyst til at spørge, om du fortryder dit liv i kbh? Jeg får også lyst til at sige, at du skal huske at lytte til dig selv, og ikke prøve på kun at gøre andre tilfredse hele tiden. Bliver din mand aldrig træt af at du brokker dig over ham på din blog? Læser han det og tager stilling til det? Siger han at han godt kan forstå dig, eller er han bare ligeglad?
  Jeg vil ikke lade som om at jeg forstår din situation, for den er langt fra min, men indimellem undrer jeg mig altså over at du bliver i den.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina M

  Jeg har indimellem også lyst til at pakke mig selv og lillemanden sammen, og skride ad helvedes til, og klare det hele selv. Så meget kan min kærestes prioriteringer også pisse mig af. Og det endda mens han er i landet hver dag, med et ganske normalt job.
  Så vid dette: Du er ALDRIG alene med en latterlig idiot til kæreste, som nogle gange burde sparkes hårdt i bollerne 17 gange, fordi det har han fortjent. Det hjælper måske lidt?! Minimalt bare?
  Tænk på hvor sej du egentlig er. Du skal klare det hele selv 97% af tiden, og leve med et afsavn til både hjælp, men også din partner og ven og elsker. Shit mand. Det er altså bad ass. Jeg kan i det mindste skælde min kæreste ud face to face når han er en klaphat.
  Kæmpe kram til dig :o)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Førstegangsmoderen

  Kære søde Alexandra
  Jeg har fulgt dig i noget tid, men har ikke kommenteret indtil idag hvor jeg ikke kan lade være. Du er så absolut berettiget til at føle som du føler. Det er så benhårdt at have en baby- selv når man er to, så kan kun gisne om hvor HÅRDT det må være at være (næsten) alene om det. Jeg vil bare fortælle dig at ja- din kæreste ser da ikke værst ud, men det er dig, der er en keeper. Du er en omsorgsfuld, nærværende og dejlig mor, og en smuk, sexet, loyal og opmærksom kæreste. Så der er ingen tvivl om at HAN er den heldige.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sanne

  Har pilotmanden gjort noget siden du ikke stoler på ham? Man skulle jo gerne stole på hinanden i et forhold og især når man har et barn sammen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Drengerøven

  Hahaha.
  Alt den vrede i tøser kan ha.
  Men nu har du jo valgt politmanden til sammen med baby. Så når nu politmanden er ude at flyve, skulle han så sidde på værelset og røv kede sig. Hmmmm.

  Det virker lidt som om du er bitter eller ikke stoler helt på politmanden.
  Når det så er sagt, så fik jeg også af vide af min x. Som jeg har den dejligste datter med. Om jeg ikke kunne deltage lidt om natten da hun var lille. Kunne sove en hel nat uden at høre noget 🙈🙈 så når jeg stod op og sagde. Sikke en dejlig nat, hun har sovet igennem i nat.
  Så var der dårlig stemning lige fra morgen stunden 😂😂😂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Det har du helt ret i. Tror ikke det er nogen hemmelighed, at jeg er bitter OG ikke stoler på ham 😉 Det er et kæmpe issue, jeg har skrevet om et par gange.
   Men fedt at jeg har en mandlig læser! Juhuu 😍

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Du er smuk, klog, stærk og et forbillede for rigtig mange! Du har fortjent alt det bedste -inkl. at spise is direkte fra bøtten, under dynen med din smukke søn, en god serie og hade på hele verden! – det opfordrer jeg dig hermed til, at bruge resten af din aften på!! Det skal nok gå! <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah

  Ej hvor jeg dog føler med dig!!! Er selv flyttet til Sønderjylland fra Nordsjælland, For at bo sammen med min kæreste og vores ( efter seks måneders parforhold) planlagte søn på nu 13 mdr. Og hold da op hvor er det bare hårdt at være så langt væk fra sin familie!! Og når det så er svært så har man bare så meget lyst til at råbe pik og skride, med baby under armen, hoved højt og en pat over hver skulder!!
  Meen , så kigger man på baby og kommer i tanke om hvor højt man elsker den mand som er far til ens barn!
  Kæmpe kram til dig! Du hjælper mig virkelig meget!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Ja, så kender du præcis den følelse, jeg nogle gange tumler med :/ Tak for kram.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Tak for din ærlighed igen. Kan så meget forstå dig! Har selv prøvet at være i forhold med barn, hvor man var overladt til sig selv, og uanset grunden, så er det bare røv hårdt og ja, man bliver sq sur og bitter ind i mellem. Som du skrev i sidste indlæg, det værste er at han nyder den tid væk fra jer. Kan sagtens sætte mig ind i hvordan du har det, for jeg har selv været der. Min eks kunne så ikke undskylde sig med, at hans job krævede det, for han spillede pc hos hans bror, men pointen er, at man føler sig fravalgt og det er en røv nederen følelse! Sender dig en masse tanker. Det kan hjælpe at skrige og slå i en pude eller sådan noget. Just sayin’…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Måske jeg skulle skrige i en pude. Har faktisk aldrig prøvet det 🙈 tak for rådet ❤️

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Zimmer

  Ja – Flyt til Aalborg!!! 😁😁😁

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Shit jeg føler med dig! Jeg er en trofast følger og jeg er stor fan af dig og din ærlighed og din alt for lækre bassemand! Han lyder sgu en lille smule umoden ham din pilotmand (jeg deler bare lige dine frustrationer – bær over med mig) og jeg synes dit forslag om at skride fra det hele og tage til Aalborg lyder som en god idé (for en stund). Du klarer jo alligevel det hele selv i forvejen???? Ikke engang når du har tømmermænd lader det til, at du får hjælp!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi Nanette

  Lad os være fucking bitre sammen! I’m with you!:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie

  Ps – han er fucking fræk! Jeg tænker præcis det samme som dig 😊 spammer lige dit kommentarfelt, skrev også på det tidligere 😂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie

  Jeg forstår dig udemærket! Og jeg har endda en mand der meget tit er hjemme! 😊 jeg sender dig et stort kram, du er både en virkelig god blogger, en fantastisk mor og virkelig smuk! Du behøver ikk at træne 👌🏼 ellers hop på Szhirleys fra baby til babe. De videoer kan anbefales og igen: husk nu at det er et normalt at have det sådan som du har det – du er ikke alene 😊😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kris

  Count me in.. Jeg har det tit på samme måde som dig ❤️ Skal vi drikke os i hegnet sammen? 💃🏼🎉🍹😋

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pilotmand vs. Græsenke #2