Jeg er i gang.

Mit navn er Incest

image

Hej. Mit navn er Incest.

Hvem er jeg, og hvad gør jeg ved dig?

Jeg møder dig ganske tidligt i dit liv. Måske er du kun et lille barn. Jeg får dig til at elske mig. Forgude mig. Se op til mig. Jeg får dig til at tro, at vi to har noget specielt sammen. At du kan være tryg hos mig. At jeg passer på dig.

Jeg er din skjulte ven. Ingen kender til vores lille hemmelighed. Du har lært at stole på mig. Du har lært, at ingen elsker dig lige så meget, som jeg gør. Sammen er vi stærkest.

Du kommer til mig, når du er ked af det. Du kommer til mig for at lege. Du kommer til mig for at få kærlighed. Når ingen andre forsvare dig, gør jeg det. Jeg sørger for, at du bliver tæt knyttet til mig. At du bliver afhængig af mig. At du elsker mig. At du stoler på mig.

Heldigvis for mig, er du så lille og uvidende. Du føler dig overset og mangler opmærksomhed. Du har brug for en, du kan regne med. Derfor valgte jeg dig. Du var et let offer. Det sorte får.

Jeg er ikke som mange andre. Jeg ødelægger dig. Langsomt. Til en start vil det føles rart. Jeg giver dig massage og lader din krop vende sig til, at jeg rør ved dig.

Du ved ikke, hvad der foregår. Men som årene går, vil du begynde at undre dig. Du vil begynde at synes, at jeg overskrider dine grænser. At jeg er ubehagelig. At jeg gør dig ondt.

Du tør ikke sige mig i mod. Jeg har magten over dig. Du er bange for at gøre mig ked af det. Du er bange for at ødelægge dét, der engang var det eneste, du kunne stole på.

Du vil føle dig svigtet. Ikke af mig. Ikke til en start. For jeg ved ikke bedre. Du vil føle dig svigtet af alle dem omkring dig. Fordi de ikke ser, hvad der sker. Fordi de ikke opfatter dine signaler. Fordi de ikke griber ind og reder dig.

Jeg ødelægger dig. Jeg viser dig, hvad svigt er. Et svigt der får dig til at føle, at du ikke har ret til at sætte grænser. Et svigt der får dig til at tro, at du ikke er god nok. Et svigt der får dig til at føle, at du er forkert.

Jeg lærer dig at spille mange forskellige roller. Du skal ikke kun være et barn. Du skal også være min alt muligt andet. Jeg har hjulpet dig med at udvikle en usammenhængende identitet.

Jeg giver dig følelsen af at være en genstand, der ikke er stærk nok til at handle ud fra egne følelser. Fortvivlet og med lavt selvværd vil du gang på gang lade folk træde på dig. For du kan ikke finde ud af at sige fra. Du har ikke ret til at sige fra.

Langsomt vil den vrede jeg har beriget dig med æde dig op indefra. Jeg vil gøre dig angst. Angst for at miste. Jeg vil give dig kuldegysninger på den ubehagelige måde. Jeg vil gøre dig mistroisk. Jeg vil sørge for, at du aldrig kommer til at kunne stole på andre mennesker igen.

Jeg tog i din barndom kontrollen fra dig. Som voksen vil du derfor gøre ALT for at kontrollere det, du kan. Du tør ikke løbe risikoen. Hvis du slipper kontrollen, bliver du svigtet. Ligesom da jeg svigtede dig. Det har du lært. Ingen skal holde dig for nar.

Jeg vil være skyld i, at du ser farer overalt. Jeg vil være skyld i, at du ingen tillid har til selv dine nære relationer.

Du vil i lang tid tro, at det hele er din egen skyld. Du vil måske endda skamme dig over, at du selv har opsøgt det. Skammen vil efterlade dig alene og ensom.

Jeg giver dig om natten mareridts. Gang på gang vil jeg lade dig vågne op badet i sved. Dine onde drømme vil være så realistiske og voldsomme, at du er rædselslagende for at falde i søvn igen.

Søvnløshed, panikangst, tankemylder og en ufattelig uvirkelighedsfølelse er kun toppen af listen over, hvad jeg kan give dig af oplevelser. Jeg kan også sørge for, at du føler dig kvalt. At du føler dig fanget. Dét vil give dig en abnorm følelse af magtesløshed, som selv ikke den bedste psykolog kan fjerne.

“Hvorfor mig?”, vil du tænke. “Hvordan kunne du!?”, vil du tænke.

I hele dit liv, vil du lede efter en der kan passe på dig. En der ikke misbruger din kærlighed og tillid. En der giver dig livet tilbage.

Jeg tog dig til mig, da du var et lille barn. Et lille barn der ledte efter ekstra kærlighed. Det valgte jeg at udnytte. Jeg misbrugte dig gang på gang, og der er aldrig nogen, der har givet mig min straf. Jeg har vundet. Jeg vil altid vinde over dig.


 

Nu er det min tur til at sejre!

I 8 år oplevede jeg overgreb fra en mand, der nu er død. Det startede, da jeg var ganske lille. 3 år gammel.

Det her er for mig et skridt tættere mod friheden, og jeg håber på at alle, der bærer rundt på lige så forfærdelig en byrde vil bryde tavsheden og få talt med nogen.

Jeg vil! Jeg skal. Og jeg KAN!

#fucktabuer #brydtavsheden

 

122 kommentarer

 • Anne Lotte

  Jeg har først læst det her indlæg nu, og jeg sidder med en kæmpe klump i halsen og en knude i maven.
  Av, av, av.
  Hvor er det vigtigt du deler.
  Jeg føler jeg er blevet klogere på incest, efter at have læst det her.
  🙁

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Kære A.
  Det dér var det mest indsigtsfulde og vigtige indlæg du nogensinde har skrevet, synes jeg.
  Det vil forhåbentlig hjælpe dig og andre i samme situation til at sparke livet en ordentlig gang i bollerne og SÅ kunne se fremad. Du VÆLGER at være glad for livet/parforholdet/etc hver dag. Det er så meget din tur til at samle dig og vinde over dæmonerne.
  Hvor er det et fan-f***ing-tastisk at du tager ėn for holdet her. Jeg tror virkelig du kan gøre en forskel for andre piger i samme situation 💕💕💕

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • H

  ❤️❤️❤️❤️🌺 et kæmpe kram til dig🌺❤️❤️❤️❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • M

  Det er så stærkt af dig at dele. Jeg er slet ikke i tvivl om, at du hjælper andre ved at gøre det. Du er virkelig sej.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • 🙏🙌❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie

  Du er virkelig fantastisk!❤️ det er virkelig flot at du bryder tabuet og fortæller om din forfærdelige barndom på en virkelig flot måde. Jeg er dybt imponeret! Du er så sej! Og en virkelig god mor❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Åhh, der er ikke noget bedre end at få af vide, man er en god mor 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • J

  ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Død og helvede hvor er du sej, A. Endnu engang blæser du mig bagover med din awesomeness, din evne til at blotte dig og dine gigantiske ladyballs. #sejestedamepånettet

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Shit, en dejlig og awsome kommentar! <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stephanie

  Det gør mig virkelig ondt at høre, at nogle har udsat dig for så frygtelige oplevelser i din opvækst. Gange forfærdeligt og et ubegribeligt svigt, som ingen børn må opleve. Vil bare sige STOR respekt for din åbenhed omkring situation og din måde at være ærlig her på bloggen. Befriende med en blog baseret på andet end mad, tøj og makeup. Virkelig sejt af dig, og uden tvivl noget der kan hjælpe andre i samme situation.
  Hatten af for dig, for at være en sindssygt sej pige og en god mor for din dreng!

  Alt det bedste for dig fremover.

  Stephanie.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Tusind Tak for din søde kommentar Stephaie !

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • simone

  Mine tårer strømmer udvendigt og indvendigt. Har selv oplevet “det” forstår hvert et bogstav og hver en følelse. Når mørkret falder på hjemme hos mig, så bliver jeg bange og hvis døren knirker føler jeg “nu kommer han” selv om jeg ved at det gør han aldrig. Man kan bare ikke rigtigt slippe den følelse at han er der alligevel. Jeg har dårlige dage med det…specielt hvis jeg får maridt! Så knuger jeg mig op af min kæreste og lytter til hans hjerteslag, det får mig til at falde i søvn igen. Der findes ingen magiske “kure” for at overvinde sådan nogle ting. Der findes kun tid. Jeg er blevet stærkere af den oplevelse, jeg har lært af den, med den definerer ikke mig som person. Jeg vil takke for dit åbne hjerte. For dit mod. Jeg ved hvor langt tid det kan tage for at fortælle nogen om det. Jeg ønsker dig kærlighed, lykke, varme og at du får drømme livet som du vil have det.

  TAK for dine ord!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Hvor er jeg ked af at høre, at endnu en har oplevet samme traume. Og at du også er mærket af det i den grad i dag. Godt du har en kæreste, du kan finde ro ved. Nogle gange undre jeg mig også over, om der er en grund til, at jeg nærmest altid har haft en kæreste. Jeg er ikke meget for at være alene. Det er jeg virkelig ikke.
   Jeg ønsker også dig ALT det du må drømme om. Tak for dine varmende ord! <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie

  Stor respekt herfra.!! Du er stærk, modig og en fantastisk mor!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maj

  Puha. Er helt tom for ord !!! Hvor er der stærkt, at du tør dele det med os. Tak for det❤️ Det må også være en forløsning på en måde. Sender dig de bedste tanker ❤️❤️❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Selvom jeg tidligere i livet allerede har delt min hemmelighed, er det helt klart en forløsning at få lov til at gøre det offentligt. Og at føle, at jeg sammen med så mange incest-ofre kæmper. Tak <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor gør det mig ondt, at du har været igennem det.
  Mange knus Rikke

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lene

  Hej A.

  Tak for at dele din historie.
  Du bryder mønstret ved ikke at tie.
  Du er en virkelig sej tøs.
  Elsker at læse dine indlæg. Jeg vil mene den ærligste blog jeg har læst indtil nu. Bliv ved med det du laver så længe du kan lide det.
  Jeg bliver her i hvert fald så længe du bliver ved.
  😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina M

  For helvede hvor må det være hårdt at være mor nu, og tænke tanken: Tænk at der er nogen der kan gøre sådan noget mod et lille uskyldigt væsen!? Som mor er det jo ens mest dyrebare i verden.
  Igen, er du sej, og jeg ønsker dig alt det bedste på vejen til healing og bedring.
  Jeg går ud fra at det var en der var tæt på familien, eftersom det startede da du var SÅ lille. ( Mit hjerte bløder for lille dig )

  Hvordan har din familie taget det efter du har talt med dem om det? Jeg ved ikke hvordan jeg ville håndtere det hvis jeg pludselig fik at vide at nogen havde gjort det mod min lillesøster fx. Jeg ville nok blive ufatteligt vred på mine forældre. Det er jo dem der skal beskytte os mod alt det onde i verden?!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Det er meget forskelligt Hvordan de har taget det. De er ikke så udadreagerende som jeg, kan man sige. Men du har ret i, at det er især efter, at jeg selv er blevet mor, at det har været ekstra vanskeligt at takle for mig. Især fordi jeg måske slet ikke have handlet på sammen måde – som forældre – hvis nogen havde udsat mit barn for det sammen. Jeg tør slet ikke tænke på, hvad jeg havde gjort.. puha..

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • KT

  Wow. Virkelig stærk tekst! Har selv haft en super tryg opvækst i en kernefamilie, men oplever at du med denne tekst, får lukket mig ind i det komplekse spind en incestudsat er fanget i. Det er vejen frem, til at vi alle kan støtte bedst muligt og stå sammen for Jer udsatte! #brydtabuet

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Hvor er det fitn skrevet. Tak for støtten 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Natascha

  Jeg ved næsten ikke, hvad jeg skal skrive. Men hold op, hvor er du modig og sej! Dit indlæg gav mig ondt i maven og fik mig til at græde. Ingen børn bør opleve sådan et svigt, du har været udsat for. Kæmpe respekt og et stort knus til dig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Tak for knus og respekt. det betyder meget !

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kathrine

  Hvor forfærdeligt 😰
  Fantastisk skrevet!! Og så stort af dig at åbne op!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Er glad for at du synes, det er godt skrevet 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Hvor er du bare så fantastisk sej! Skønt med en der deler tingene på den måde, og får brudt det tabu! Du er en kæmpe inspiration! Selvom vi ikke er i samme båd, så står du ikke alene med alle de følelser, det er jeg sikker på der er flere der kan nikke genkendende til. Tak for dit indlæg, din fantastiske måde at skrive på og tak fordi du viser det er okay, ikke at være okay! Tak Alexandra!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • natasha

  du er FUCKING sej, du er! Det indlæg har virkelig krævet balls.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • natasha

  du er så FUCKING sej! det indlæg har virkelig krævet balls.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Du er et stærkt menneske – det skal du virkelig huske på! Mange kommer ikke om på den anden side, men jeg tror du er på rette vej! Jeg synes du er så sej, at du får sat ord på, og deler det med så mange – du er i sandhed et kæmpe forbillede! Du er modig og viljestærk – fandeme sejt! Du fortjener verdens største krammer ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Tak for din rosende kommentar. Den varmer.. Også den store krammer 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Wow! Jeg havde ventet på, hvad du ville skrive og fortælle – og havde slet ikke regnet med det her… Men wow! Det er virkelig godt skrevet, jeg blev enormt berørt og synes, du er virkelig sej 👍👍👍

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Tak. Er glad for, at folk også kan li måden, det er skrevet på. Af en eller anden mærkelig grund betyder det også meget for mig. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  ❤️ du er stærk og et kæmpe forbillede. Ønsker dig alt det bedste!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Det er så vildt, når i skriver jeg er et forbillede.. Det kan jeg næsten ik forholde mig til. Eller forstå for den sags skyld. Men hvor gør det mig bare glad. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • S

  Jeg er… Jeg er mundlam. Både over hvor godt du skriver noget, man ikke kan sætte ord på og hvor forfærdelig, forfærdelig en ting, du har været udsat for OG overlevet. Jeg kan ikke sige det rigtige. Jeg kan bare sige wow. Al min kærlighed og styrke til dig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Er sikker på, at du hjælper så mange med dette indlæg, som du iøvrigt har skrevet helt formidabelt godt! Du træder ingen over tæerne med den måde du har skrevet det på, men det giver dig luft.
  Jeg håber inderligt at du finder din frelse hen ad vejen, og at du kommer et langt stykke vej allerede ved at have udgivet dette indlæg. Du er så sej, og Elliot kunne ikke få en bedre mor, og Mikkel en bedre kæreste. Al mulig held, lykke og ikke mindst kærlighed af den ægte slags til dig og din lille familie <3 #brydtabuet #girlpower

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Åh, ja. Jeg håber VIRKELIG, at det har hjulpet nogle piger derude. Eller mænd for den sags skyld 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Kæmpe respekt for at du åbner op og deler dette! ❤️ Ønsker dig alt det bedste! Du fortjener det virkelig ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Kæmpe respekt for at du åbner op og deler dette! ❤️ Ønsker dig alt det bedste! Du fortjener det virkelig! ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Det begynder jeg også selv mere og mere at tro på. Tak 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja

  Kæreste du..
  Mit hjerte græder for det svigtede barn du var.. Og er..
  Jeg tænker at der også må komme helt nye og svære følelser til i forbindelse med at du selv er blevet mor..
  Jeg deler ikke din forfærdelige historie, men kender selv til massivt svigt, og drømmer om en dag hvor andres accept ikke skal definere min selvfølelse..
  Det du gør for dig selv lige nu, hele denne process, vil give dig så meget godt.. DET er jeg helt sikker på..
  En betragtning jeg havde mht min egen historie, var at jeg jo sagtens kunne tage hensyn hvis jeg ville, MEN det var altså ikke mig der havde en hemmelighed.. Det var SKET for mig, men det var en andens flove hemmelighed.. You know..?
  Jeg håber at du lige nu klapper dig selv på skulderen, og erkender hvor sejt og stort dette her er..
  Mange tanker..

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Det er der helt sikkert ja. Som mor ser man jo nu tingene fra et helt nyt perspektiv. Det kan godt gøre ondt.
   Tak for din kommentar. Og så håber jeg, at du også klapper DIG selv på skulderen. Jeg er sikker på, at du fortjener det 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lizell

  Jeg kan ikke engang foregive at forstå, hvordan sådan et horribelt overgreb og svigt føles:(
  Hvor er det sejt, at du står frem!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bror

  Jeg har oplevet næsten det samme, men i kortere tid. Har ikke set din blog før.
  Vil bare sige tusind tak fordi du skrev det her.

  Må jeg spørge: hvornår ved du hvem du kan sige det til? Jeg føler ikke jeg kan være mig selv over for folk der ikke ved det, men jeg føler paradoksalt nok også at jeg ikke kan sige til folk jeg ikke kan være mig selv over for…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Jeg ved, hvad du mener. Hmm. Dengang jeg brød tavsheden for første gang, tænkte jeg mig egentlig ikke om. I min hverdag forsøger jeg at få sandheden på bordet ret hurtigt.. Uden at få det gjort til en kæmpestor ting. Jeg føler nemlig heller ikke, at jeg kan være mig selv over for folk, der ikke kender til det. Jeg synes, at det er rart, at folk kan forstå nogle af mine handlemønstre ud fra hvem jeg er, uden at det(overgrebene) skal definerer mig som person. Derfor fortæller jeg det også ofte til folk jeg ikke nødvendigvis er super tætte med. Fordi jeg ønsker at bryde både tavsheden men også tabuet omkring emnet. At gøre det mere normalt at snakke om. Det var et meget rodet svar. Sorry 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie

  <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tine

  Jeg er ked af det – jeg kan simpelthen ikke læse dit indlæg. Jeg har aldrig været i nærheden af et overgreb, men dine ord de rammer mig voldsomt hårdt! Det gør mig så ondt at du har været i gennem det!!
  På et tidspunkt så læser jeg hele dit indlæg, det er simpelthen vildt hvad du kan med dine ord.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Det er helt i orden. Og tak for din ros. Jeg tager det som et kompliment 😀 <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mathilde

  Er mundlam. Hjerteskærende historie, men HOLD KÆFT hvor er det sejt, at du deler det og bryder tabuet! Jeg kommenterer normalt aldrig blogindlæg, men du fortjener fandme en kommentar, du er virkelig sej! <3
  Håber på ALT DET BEDSTE for dig i fremtiden – og for din lillemand og Mikkler (er det ikke det, du kalder ham politmanden på snap? :P) – I er en smuk lille familie, som jeg glædeligt følger med i og hepper (meget!!!!) på fra sidelinjen!
  1000 virtuelle kys og kram til Jer og yndlingsbloggen <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Mikler, jo 😀 Tusind tak. Er glad for at du følger med.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie

  ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • anonym

  flot og stærkt indlæg! mit hjerte bløder for dig, intet barn burde opleve et sådant svigt. hvor er det utrolig beundringsværdigt at se hvor langt du er kommet, og at du bryder tabuet. du er et forbillede. mange virtuelle kram og tanker

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Det burde intet barn nemlig opleve. uheldigvis sker det for ALT for mange. Verden er sgu uretfærdig nogle gange. <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina

  Jeg sidder med klump i halsen og tårer i øjnene.
  Jeg har som sagt ikke fuldt med så længe, men du har min dybeste respekt! Og du er så stærk, og fantastisk at du står frem. #brydtavsheden
  Vil bare sende masser af ❤️❤️❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Sender dig en virtuel krammer. Shit hvor er det sejt at du deler. Og hvor er det pisse godt skrevet!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • sara

  Du er en skide god forfatter. Stærkt skrevet, stærkt delt. Du er et virkelig stærkt forbillede.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  At du går og står, fungerer som fantastisk mor og alt mulig andet – det er så beundringsværdigt at ord ikke er nok. Tak fordi du står frem og bryder tabuet. Jeg har oplevet ét enkelt overgreb og det har gjort mig så ubeskrivelig vred, at jeg hader mænd på forhånd. Du er et forbillede på det at være menneske. Tak!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Kender følelsen! Tak fordi du deler <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • S

  Har gruppeterapi hjulpet og er det den eneste form for hjælp du har fået mod dette? Jeg spørger fordi mine forældre har fået en pige i pleje som er blevet misbrugt af hendes far og hans kammerat. I hvor mange år vides ikke, men hun er 15 år nu og det har nok varet rigtig mange år.
  Men sagen er den at min mor ikke rigtig kan finde ud af hvordan man hjælper hende bedst, og der er ikke den store hjælp fra kommunen (og de er ekstremt langsomme). Jeg ved godt alle folk er forskellige osv, men man kan vel altid spørge om råd 🙂
  Ps. Sejt du bryder tabuet!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Det er jeg ked af at høre. Nej, jeg har gået i terapi i mange år. Individuel ved psykolog var det, der hjalp mig i første omgang 🙂 <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Natasja

  Kæmpe respekt til dig du er så sej at du sætter ord på det der er særlig svært. Du er sku den sejeste kvinde jeg “kender”. ❤ sender dig en masse kram high fives og skulderklap din vej❤ du fortjener kun det bedste ❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Hvor er det bare fint beskrevet! Helt sobert og meget rammende! Jeg ønsker dig alverdens held og lykke. Sejt, at du har lyst til at dele det du har været igennem.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Hold da op, hvor er det flot skrevet! Stor respekt til dig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne juul

  Du er så stærk! Kæmpe respekt herfra!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • NINNA Staffensen

  mit kære lille barnebarn, hvor har du været meget skidt igennem, men du har fortalt det med tanken om, ikke at gøre andre kede af det, Det synes jeg er meget stærkt gjort, og det beundrer jeg dig for

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Diana

  Kære Alexandra. Først og fremmest: Hold kæft hvor er du sej, at du tør stå frem. Det er sindssyg modigt og du har min dybeste respekt. Når det så er sagt, så er jeg utrolig ked af at læse det du har oplevet som barn. Jeg vil blot benytte lejligheden til at sige, at du er mega stærk, sej og 100 % en mega god mor for Elliot. Kærlig Hilsen Diana

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • anette

  ❤❤❤ åh ønsker dig det bedste i hele verden. Verden ligger åben for dig, du har taget et vigtigt og modigt skridt derud..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte

  Jeg hepper på dig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tine

  Din historie røre mig dybt,
  Jeg har selv stiftet bekendtskab med hr. Incest, og din fortælling fik en masse tanker til at sætte sig på plads i mit hovede. Især det med st opbygge noget med en inden, så man altid kommer tilbage. Det her har lige givet mig et kæmpe skub til også at bryde tabuet og ikke mindst tavsheden og konfrontere de indblandet i deres dårlige og ikke eksisterende “hjælp”..
  Nu vil jeg ikke være sød og tage hensyn mere, men i stedet få luft for alle de tanker, svigt og sorg og tænke på mig selv!

  Tak fordi du deler og er med til at gøre os andre stærkere. Du er sej! Så sej!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Hvor er jeg GLAD for at jeg har givet dig et skub i den rigtige retning. Det er VIGTIGT at få luft. Så vigtigt. Tak til dig, fordi du også deler ! <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Wauw stærkt skrevet, du er satme sej at bryde tavsheden. Hatten af for dig og et stort skulderklap 💪🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Diana

  Hvor er du bare sej og modig !!! Det er så stærkt, at du kan sætte ord på de ting du er blevet udsat for , for det er virkelig ikke nemt ! Bliv ved med at kamp som du gør, du gør, for du gør det sku virkelig godt !!
  Hilsen en trofast følger ❤️❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina

  Jeg har så dyb respekt for dig! 💖

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Du er så pisse sej! Ved slet ikke hvordan jeg skal rose dit enorme mod.
  Synes du skal vide hvor meget det betyder at du hjælper til at bryde tabuet. Du er en af dem der gør at andre også tør!
  Du KAN det er jeg slet ikke i tvivl om!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia

  Det er til dags dato det bedste indlæg jeg nogensinde har læst. Din retorik er virkelig eminent her. Så god at jeg ikke kunne overskue at læse videre.
  Kram til dig…! Og tommel op. Hold kæft du er sej…!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Shit, en SØD kommentar. Bedste indlæg du nogensunde har læst. Det er store ord. Og hvor gøre det mig GLAD 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rutsje

  Respekt til dig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura Smith

  Hvor er du sej! Super cool!!!
  Kæmpe skulderklap for at dele din historie, håber en dag jeg kommer dertil kram

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Chl

  Wow, hvor er du sej. Jeg beundrer din åbenhed, og overlevelsesevne på trods af de ting, du har været igennem. Bliv ved at kæmpe – heldigvis, kan jeg jo se, at du har en masse at kæmpe for, nemlig din dejlige lille familie, men også dig selv. For DU fortjener at have det godt.❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Et fucking ufatteligt flot indlæg. I applaud you.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tanja

  Hej Alexandra!
  Jeg har fulgt dig længe og jeg har ikke før nu følt behov for at kommentere. Da jeg læste dit opslag omkring at du havde noget at fortælle der evt kunne skabe splid osv.. Tænkte jeg med det samme at jeg udemærket godt vidste hvad det handlede om. Jeg føler med dig, som en person der selv har haft det alt for tæt ind på livet og selv har været offer for incest. Jeg har lyst til at skrive at jeg har ondt at dig, men jeg ve udmærket godt, at det er det aller sidste man vil have, at folk skal hav medlidenhed. Istedet vil jeg fortælle at jeg ved hvilken kamp du kæmper, ikke ned til mindste detalje, for det vil altid være forskelligt, men jeg kender det alt for godt! Min skønne skønne storebror, som desværre også selv er et offer for incest, har uddannet sig til coach indenfor området til både offer og pårørende. Jeg ved godt du går i gruppeterapi osv, men jeg er sikker på at han også ville kunne hjælpe dig langt på vej hvis du lyster. Kontakt mig gerne på mail eller tlf 53805852 hvis du kan bruge mit bidrag til noget. Derudover er jeg også selv klar til en snak hvis det lyster. Duer så sej!! Kh Tanja

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Jeg er ked af at høre, at også du er offer for incesten. Og din storebror også. Og du har nemlig ret. Man ønsker ikke at folk skal have ondt af en. Det er det sidste.
   Tak for din kommentar <3 ..Og dit søde tilbud som jeg for nu må springe over. Har i forvejen mange jern i ilden på det område 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Jeg ved ikke hvad jeg skal sige. Håber at det hjælper dig på den lange seje rejse du har begivet dig ud på. Sender masser af❤️ Din vej

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Hold nu kæft. Hvor har du bare været meget lort igennem, og hvor gør det mig ked af det. Samtidig gør det mig dog SÅ glad på dine vegne, at du har besluttet at sætte ord på. At du har besluttet at tage magten tilbage og kræve et godt liv. Tillykke med det! STORT tillykke! Mange når aldrig dertil.
  Jeg ved, at det her har været utroligt svært at dele. Jeg håber alligevel at du giver dig selv dét, at sætte endnu flere ord på. Måske ikke herinde, hvis du synes det er grænseoverskridende, men for dig selv. Udover det, så kan jeg ikke lade være at tænke på alle dine “Kære Dagbog”-indlæg, der nu er så utroligt hjerteskærende, fordi det her er med til at forklare din måde at gebærde dig. Det her indlæg og dé indlæg står på en måde i skærende kontrast til hinanden, fordi du i dem har gjort din adfærd i dine meget unge teenageår til noget sjovt – det var den vist ikke, når det kom til stykket. Det er ingen kritik – OVERHOVEDET. Bare tankeskrald herfra. Jeg kender dig slet ikke, men jeg er alligevel SÅ stolt af dig og det her indlæg. Det var egentlig mest bare det jeg ville sige. Du er SÅ skidesej. Og jeg tror det her indlæg kan hjælpe MANGE.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Mine unge teenageår var faltisk ganske sjove og befriende. Det er først i mine sene teenageår, at det begyndte at gå op for mig, hvad der egentlig var sket i barndommen, og hvad det gjorde ved mig. <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Alverdens kram og varme tanker til dig, søde Alexandra! Andre ord kan jeg ikke finde lige nu…..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone

  Det er svært at kommentere noget som yder indlægget retfærdighed. Det lyder så åndsvagt hult, når jeg prøver at formulere noget. Men tak fordi du deler og tak fordi du er en kæmpe inspiration <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   jeg synes bestemt ikke, at det lyder hult. Tak 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • T

  Er helt vildt ked af at høre hvad du er gået igennem/stadig lever med. En af mine nærmeste var udsat for det samme i hendes barndom. Det er så tragisk, hvordan en person kan påvirke en anden person resten af livet.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Patricia

  ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Wow – bare wow!!! Shit hvor kan jeg godt forstå du har nogle seriøse ting at deale med nogle gange…! #sejtdubrydertabuet Og jeg vil egentlig bare sige, hvor har du dog fundet en ‘pæn’ (som i god og stueren) måde at skrive om noget SÅ frygteligt og utilgiveligt!
  Vil ønske dig evig (god og sund!!) kærlighed, troskab og mennesker der respekterer dig, som den du er! Kram herfra <3 <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Synes du er så stærk og du er vidunderlig at følge! Både din umiddelbare ærlighed og styrke til at tale når andre ikke kan! Kram og kærlighed herfra! C.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Du er så stærk! At turde bryde et tabu og være ærlig om så stor en personlig smerte er vanvittigt flot og modigt gjort ! Respekt ! Ønsker dig alt det bedste i dit videre liv 💜

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Hej,

  Hvor gør det ondt at læse, at du har været udsat for noget af det værste et barn kan opleve.
  Det er så stærkt af dig, at du deler dette! Du formår endda at gøre det en sober måde (hvilket er ret fantastisk alt taget i betragtning!) og ydermere formår du også at skrive det på en interessant måde (kan man sige det xD ?) Det jeg mener er; man kan godt se hvorfor du læser drama/teater!! 😀
  Kæmp videre! Du har så meget godt i dit liv og jeg er sikker på der er mere på vej til dig <3
  Cyber-kram <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er du ubeskrivelig fantastisk og inspirerende!! Tager hatten af for dine meget ærlige opslag! ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Krag

  Sikke er stærkt indlæg. Først og fremmest vil jeg rose dit mod til at skrive – hvor er du sej, stærk og et helt fantastisk forbillede for de piger som sidder derude og har oplevet det svigt. Dernæst vil jeg give dig et kæmpe virtuelt kram og til sidst rose dig for din fantastiske evne til at skrive. Jeg synes du er skide sej Alexandra.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Dit indlæg gav mig kuldegys. Kæmpe kram herfra <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • M

  Hvor er det flot, modigt og nødvendigt at du fortæller din “historie” . Det skær helt ind i mit hjerte, at læse om det du har været igennem. Men jeg er sikker på det vil hjælpe så mange andre og ikke mindst lette dit hjerte og sind.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cille

  Sidder med tårer trillende ned af kinderne. Jeg har ikke selv været udsat for incest, men kan mærke din smerte gennem indlægget.
  Du er fucking sej, på alle parametre! Så fantastisk upoleret på den vanvittige smukke måde. Elliot har en vanvittig sej mor.
  Håber du finder din frelse ved at “stå frem” og bryde tabuet. ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia

  Tager hatten af for dig, min dybeste respekt til dig, for at åbne op! Og ikke mindst, at se dig som en fantastisk mor for din søn!!! Du er for sej! Kæmpe krammer herfra!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sanne

  WOW! Det er stærkt skrevet.
  Sidder med tårer i øjnene..
  #BRYDTABUET

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg er i gang.