Der er noget, jeg ikke har fortalt jer..

Jeg er i gang.

image

Jeg er i gang med at skrive. Skrive om dét, jeg fortalte jer om for nogle dage siden. Men det er sindssygt vanskeligt.

Jeg skal VIRKELIG tænke mig om. Hvordan skriver jeg det, så jeg ikke træder nogen alt for hårdt over tæerne? Hvordan skriver jeg det, så jeg ikke risikerer, at de folk jeg har kært, tager afstand fra mig. Trækker sig.

Ingen kamp uden modstand. Også denne gang. Ikke alle i mit liv er lige lykkelige over min beslutning om, at fortælle sandheden. At fortælle, hvordan jeg er blevet ødelagt. Det har gjort min process en smule mere kompliceret og hård. Og faktisk har det fået mig til at føle mig forkert. ENDNU en gang.

Det gør mig frustreret. Det gør mig ked af det. Men mest af alt.. Så gør det mig faktisk rigtig rasende.

Der er muligvis nogle, der opnår succes ved at skubbe lortet under gulvtæppet, naivt lukke øjnene når solen ikke skinner for at bilde sig selv ind at den gør, eller holde sin kæft og undvige alle former for ømtålelige emner.. Det virker IKKE for mig. Og jeg er 100 procent overbevist om, at føromtalte gammeldags OG latterlige metode kommer og bider en i røven senere hen.

Uanset hvad bliver det ikke mig, der tier. Ligegyldigt hvor meget andre måtte ønske, at jeg holdt dét her for mig selv. Men lige pt. kan jeg mærke, at jeg er for gal. Jeg skriver nødigt om så store nogle svigt i knaldhamrende vrede, hvilket netop er grunden til, at jeg endnu ikke har fået mine mørke tanker ned på skrift.

Måske var dét her indlæg, hvad der skulle til. Jeg føler mig allerede mere klar.

Tak fordi i lyttede <3

Ps. Jeg får ofte fornemmelsen af, at nogle fejlagtigt – men forståeligt – tror, at jeg er nede i et stort sort hul altid. At jeg aldrig er glad, frisk og veludhvilet. Det er jeg! Mit liv er en rutchebanetur, men jeg føler størst trang til at skrive om alt det, der er svært, hvorfor jeg selvfølgeligt kommer til at fremstå som et utroligt depressivt, negativt og muligvis pessimistisk menneske. Det er ikke sandheden. Ikke altid 😉


Hvis i vil se lidt mere til min utrolig spændende hverdag, kan i jo lige tilføje mig på Snapchat under brugernavnet: astaffensen 😉

16 kommentarer

 • Lea

  Jeg er relativt ny læser, og jeg må sige at jeg er VILD med din blog 🙌🏾😍
  Mht til at skrive om dem der har svigtet dig, så har jeg selv stået i en lignende situation. Jeg har selv en blog (www.leapplus2.dk) hvor jeg har skrevet om de svigt og det vold jeg var udsat for som barn og voksen. Det var fandeme ikke nemt at skrive – slet ikke når det drejer som om forældre. Men gjorde det, og skrev min historie så ærligt som jeg kunne og sådan som JEG oplevede det. Jeg fik nogle heftige og vrede reaktioner (forventet) fra mine forældre, og det var sgu ikke særlig fedt. Og jeg blev skuffet over andre i mit liv, som ikke kendte til min historie, over at de slet ikke reagerede. Men jeg står ved hvert et ord, og det er der fandeme frihed i!! Så uanset hvem der måtte føle sig ramt af dine ord, så gør det alligevel og på en måde så du er tro over for dig selv❤️
  Kram Lea

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja

  Kæmpe kram og hurraråb til dig..! Det du gør nu, er at tage magten tilbage.. Retten til at ville mere og bedre for dig selv.. – Den burde ingen tage fra dig, pga deres egen frygt og flovhed.. Det her – hvad end det er – er sket for dig, og du har ret til selv at bestemme hvordan du bedst vil deale.. Jeg håber at du holder modet oppe, og at du kan mærke at vi er mange der hepper..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er af en eller anden grund, bare nemmere at sige når det går skidt, istedet for at nævne de positive ting. Held og lykke med skriveriet.
  Hilsen Rikke

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sanne

  Men den person som har svigtet dig, har jo også trådt på dig, så skriv du bare løs. Man kan ikke altid behage andre og nogen vil altid være uenige, men det vigtigste er at du får luft og sandheden ud.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sanne

  Men den person som har svigtet dig, har jo også trådt på dig. Man kan desværre ikke altid undgå at træde nogen over fødderne, så skriv du bare løs. Glæder mig til at læse indlægget.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lizell

  Jeg har fulgt din blog fra starten og er VILD med din ærlighed – overfor dig selv og overfor andre!
  Jeg tror på, at det at få sagt svære ting højt i sig selv er en del af helingsprocessen, så jeg håber, at du finder modet til at trodse de mennesker, som helst ser, at du tier <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bloggen er din, så ordet er jo frit – træde folk over tæerne, ender man med gennem livet, ligemeget hvordan man hopper og danser (:
  Håber det hjælper dig, at få lidt luft, hvad end der måtte være dele.

  – A

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Det håber jeg også 🙂 Tak for din søde kommentar <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louisa

  Jeg synes du er så sej!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Kære dig😀. Vil bare lige sige, at jeg følger med på din blog fra sidelinjen. Du virker som en skøn person og dit tilløb til at fortælle omkring de svigt, har i den grad været med til at gøre din blog mere personlig. Det er virkeligt flot gået. Jeg håber på, at det også kan blive mit springbræt…..
  De bedste tanker herfra
  Sofie

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Åh, det håber jeg også på, eftersom det lyder til du også trænger til at komme af med noget. Jeg håber generelt på, at der er en masse, der får åbnet munden efter det næste indlæg. <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Der er noget, jeg ikke har fortalt jer..