Nogle gange, ik..

Der er noget, jeg ikke har fortalt jer..

Jeg er blevet svigtet. I den grad. Jeg er blevet svigtet så voldsomt, at det næsten ikke er til at beskrive med ord, hvad det har gjort ved mig.

image

Bag det her smil, gemmer der sig en såret sjæl.

Jeg ved, at der sidder et utal af mennesker derude, der har oplevet den samme smerte.

Jeg er blevet svigtet af 3 mænd i mit 25-årige lange liv. En mand der er død nu. En mand jeg ikke har haft kontakt med i 12 år. Og sidst.. En Mand der i den grad er i mit liv lige nu.

Jeg har længe ville ud med det. Bryde tabuet. Få hjælp og støtte til min sorg. Men jeg har beskyttet folk omkring mig og holdt kæft. Det er slut nu. Jeg KAN ikke være i vreden alene længere. Det æder mig op indvendigt. Jeg SAVNER den glade Alexandra. Jeg har BRUG FOR at blive mig selv lidt igen. Jeg har brug for at blive hørt. Og jeg har brug for at alle dem, der må stå i samme situation som mig, bliver hørt!

Jeg er ikke kontrollerende uden grund. Der er en årsag til min jalousi. Min vrede stammer ikke fra ingenting. Min sorg fylder af gode grunde. Min angst for at miste er fuldstændig rationelt begrundet.

Jeg er svigtet som barn, som teenager og som voksen. Af 3 mænd jeg alle både hader og elsker. Eller det gjorde jeg. Indtil virkeligheden gik op for mig. Jeg var blevet snydt og forrådt.

Det her er min måde at varme op til, at komme  et skridt videre i mit liv. Jeg VIL ikke holde hånden over folk længere på bekostning af mit eget ve og vel. Nu er det MIG, der skal ha’ det godt.

Jeg håber, at det her bliver starten på et bedre og mindre hadfyldt liv. Både for mig og alle jer derude, der må have oplevet de samme svigt.

Giv mig et par dage til at sunde mig, og så deler jeg første bid af min historie med jer. Jeg skal bare lige finde ud af hvordan.

For én gangs skyld handler jeg ikke impulsivt. Jeg er i skrivende stund okay fattet, og dette skriveri har jeg overvejet i flere måneder. Nu gør jeg det.

Jeg vil. Jeg skal. Og jeg KAN!

31 kommentarer

 • Rikke

  Fortsættes den historie snart?:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Ja, det gør den .. Tumler stadig med, hvordan.. Så jeg ikke træder nogle over tæerne .

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Jeg følger dig flittigt på Snap’en og jeg er simpelthen nødt til at spørge dig søde Alexandra – laver piloten slet ikke noget derhjemme? Jeg synes du ser ud til at lave det hele! Og nu med opstart på studie osv. 😮

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Tjoh.. 😅🙈 Han er mest på Lillemand, når han er hjemme. 😁

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja

  Der venter dig helt sikkert befrielse på den anden side af denne renselsesproces.. Omend at det er noget så hårdt at nå dertil..
  Du fortjener det.. Du har ret til det.. At tage dit liv tilbage..
  Jeg håber at du kan mærke den støtte og kærlighed der bliver sendt i din retning.. ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie

  Jeg vågnede kl 2:30 i nat og kunne ikke sove. Ikke pga min 6mdr baby, men pga jeg er blevet svigtet af min kæreste og det fylder så meget at jeg nogle gange ikke kan sove. Da vores baby var 3mdr fandt jeg ud af at kæresten havde en scor profil og at han havde skrevet flittigt med en masse piger derfra og på Facebook i al den tid jeg havde været gravid og de første uger efter fødsel, Jeg føler mig i den grad svigtet!!! Havde slet ikke forestillet mig dette midt i al min babylykke 🙁 Nu hvor jeg ligger her og ikke kan sove besluttede jeg mig for at læse dine indlæg. Det hjalp lidt. Tak for dig 🙂 Hilsen en anden kvinde der føler sig svigtet

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Puha. Jeg føler med dig ❤️ Jeg håber, du har fået noget søvn siden !

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Jeg kender den vrede. Jeg kender den alt for godt. Den startede da jeg var 16, og var ved at tage livet af mig lige før jeg fyldte 18. Verden slog mig næsten ihjel og hvis ikke det var fordi jeg kom i et intensivt behandlingsforløb med samtaleterapi 4 gange om ugen over en periode på 2 år, så havde jeg ikke stået her i dag. Jeg havde aldrig fået chancen for at have sagt ja til min mand og født vores lille søn.
  Vreden er farligere end svigtet og traumerne. Det var Vreden der nær kostede mig alt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Vreden er ALTØDELÆGGENDE. Bliver helt nysgerrig og får lyst til at høre mere <3 Sejt, Du kom ud på den anden side!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Jeg siger det samme som Cecilia.Føler dig 100 %❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du kender mig ikke, og jeg kender ikke dig. Jeg kender dog til din vrede, din bitterhed og dit morskab. Jeg er selv mor. Jeg indeholder selv en vrede og en bitterhed der nogengange er så brændende, at jeg har lyst til, at flå mit indre ud. Jeg vil gerne gribe dig, når du falder, for du er sejere end du tror. Og du er ærlig. Pisse ærlig. Du får mig til at græde på dine vegne, men også på mine egne. Du får mig til at le så højt, at min søn ler ved lyden af mig. Det er fantastisk! Tak for dig. Jeg vil være ved din side selvom du nok ikke mærker det.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia

  Det klæder dig virkelig at være ego og stålfast. Hold fast i det og sæt dig selv i højsæde. Hvis du skal være noget for andre, kræver det også at du selv har det godt. Og det fortjener du.

  Jeg ser en pige.. Som kæmper røven ud af bukserne.. På alle måder og kunne jeg give dig lidt af min ro, så fik du den. Du har aldrig ro jo 😘..

  Min kæreste blev forladt af sin far som 10årig.. Han så sig aldrig tilbage… Sorg på den måde sætter så dybe spor. Vi møder hinanden for 4 år siden som kolleger og langsomt begynder vi at snakke…

  Mange samtaler efter indrømmer vi forelskelsen. Og han har smidt alle barrierer overfor mig. Fordi hab først tør elske rigtigt nu. Fordi vi kender hinanden så godt. Hvor vil jeg hen med det??
  Svigt på den ene eller anden måde sætter så dybe spor… Så du er så sej at du arbejder med det…! Og kæmper imod.
  Synes fandme du sej…!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Du er så sej <3 I sidste ende har du kun dig selv at stole på (og søde Bassen!) Pas på dig selv; lev livet og sig fra for DIN skyld. Masser af gode tanker fra en læser.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vanilla

  Sender masser kærlighed din vej <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • M

  Du er den sejeste Alex. Der er ikke mange, der er så stærk som dig og samtidig kan være så god en mor til Elliot! Mange kram fra din svigerinde.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie

  Jeg håber du skal godkende kommentarer først ellers er min meget lange kommentar væk 🙁 haha

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie

  JAA tænk på dig selv!!! Da jeg var ung og naiv havde jeg en kæreste i 2 år. Den første forelskelse hvor man bliver ligemeget hvad. Kan kun grine af det nu, men han ville altid love og love og aldrig holde noget. Han var SÅÅÅÅ bange for at gå glip af noget i byen!! Jeg har aldrig haft angst før. I starten sagde jeg bare “god tur i byen”. Men så begyndte han at aflyse at være sammen med mig (vi boede 60 km fra hinanden og kunne KUN være sammen i weekenderne). Så blev han sårn pyldret “åh men elsker dig pls kom herned i weekenden”. Så kom jeg derned. “Jeg tar lige derhen med dem men er hjemme senest kl 1” og sendte de sødeste beskeder hele tiden. Det først nu jeg har tænkt han tog stoffer, troede bare han var fuld. Men så stoppede de søde beskeder. Enten svarede han ikke og ellers sendte han svinere til mig (og det var HVER gang, HVER weekend). Den nat kom han hjem kl 4 imens jeg lå i hans seng (som han havde bedt mig om) og skreg af mig og sagde jeg skulle skride. Han aflyste også mine forældres fælles fødselsdagstur med hele familien på et spa ophold fordi han “havde det dårligt” og så tog han i byen med hans venner istedet for. Som sagt var det min første kæreste så jeg troede på han elskede mig og vi skulle være sammen for evigt (haaahaaa) men jeg var SÅ ked af det hele tiden og har aldrig grædt så meget i mit liv. En dag sad jeg ved siden af hans mobil da en pige skrev “har du snakket med hende?” (jeg har tit spurgt helt fra starten hvem hans veninder var bare af ren interesse uden noget jalouxi for at vide det, vi havde ikke samme vennekreds. Han sagde altid han ik havde nogle og han hadede de piger der han med hans crew selvom jeg senere fandt et billede hvor han står hånd i hånd med hende i byen….). Så åbnede jeg beskeden og det var fra en pige. Han havde skrevet til hende hvordan hun havde slået op med hendes kæreste fordi han vidste ik hvordan han skulle slå op med mig. 2 min efter var der en pige der sendte screenshots af ting han skrev til hende og om jeg ik ville be min kæreste om at lade hende være… han skyndte sig at tage sin telefon og gå ud og slette alle samtaler med piger fra hans facebook og gjorde mig til idiot og tog fat i mig. Jeg var så ked af det. Jeg var den bedste kæreste i verden. Ved det lyder ego, men det er jeg haha. Jeg ville aldrig tænke på en anden mand eller ignorer en kæreste. Sidste gang jeg så ham for at hente mine ting græd jeg hele tiden, hele vejen ud forbi havelågen. Og så var det slut. Jeg var så lettet. Jeg ku trække vejret igen? Jeg ringede til min veninde imens jeg gik derfra og sagde hvor mærkeligt det var at jeg slet ik var ked af det mere. Jeg var seriøst så lettet. Jeg følte endelig jeg ku være mig selv igen. Havde slet ik opdaget hvor meget han tyngede mig ned. Jeg græd 1 tåre (!!!!) siden der. Ik engang når han har prøvet at kontakte mig siden er jeg blevet ked af det. Han har jo brug for hjælp? Der er noget galt med ham har jeg tænkt. Ved det er en lang kommentar men min pointe er – du er ikke alene om at have det sådan, det er kun rigtigt du føler som du skriver om og græsset er ALTID grønnere alene end hos en der gør dig ked af det. <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Selda

  Seje kvinde ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Vi er mange der har oplevet svigt, så din historie vil helt sikkert hjælpe folk med at vide at de ikke er alene. Du er sej!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • MammaM

  Kram til dig❤️
  Det vil hjælpe dig, jeg taler af erfaring❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille A

  Du er så sej! Et stort kram her fra og tanker din vej!👏

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Betina

  Masser af styrke herfra ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Natasja

  Selvfølgelig kan du og det skal du. Der er ingen der skal gå med noget selv. os trofast læser din blog støtter dig og lytter til det du har at fortælle og jeg vil gøre mit til for at hjælpe dig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Sådan! Jeg kender det desværre alt for godt. Kram! ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle

  Og selvom jeg ikke kender dig, så tror jeg også på dig! 😊❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fillipa

  Jeg glæder mig til at læse det Alexandra, og jeg er sikker på, det er et stort og rigtigt sundt skridt for dig at tage. Jeg håber du ved hvor stærk du er, når du deler ud af dine tanker og oplevelser på denne måde, og jeg vil bare fortælle dig, at du er en kæmpe inspiration og rollemodel for mig. Jeg ser virkelig op til dig, og jeg synes du er for sej. Mange tak for din ærlige blog.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jesnett

  Kram!! Bare kram <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Du er sej! Vi gennemgår alle ting som er mere eller mindre hårde, og det hele former os, giver os ar på sjælen, men skaber i sidste ende et stærkere og mere reflekteret menneske.

  Husk på at det er en kæmpe styrke at være ærlig. Jeg er selv, i nogles menneskers øjne, FOR ærlig. Men jeg har fundet ud af at det som giver MIG ro indeni, er at være ærlig overfor mig selv.

  Rock on👏🏻 du lader til at være en sej kvinde.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida M. J.

  You fucking GO girl!! Dejligt du for en gangs skyld tænker på dig selv. Tanker din vej <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Bum, basta, ja! God karma herfra 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nogle gange, ik..