I forlængelse af mit seneste indlæg om incest..

Der er ikke nok timer i døgnet!

 

Shit, det er hårdt at starte studie igen. Jeg ved ikke, hvordan i mødre klare det. Slet ikke alememødrene. Fuck i er seje! De dage hvor pilotmanden er væk, er jeg eddermame presset. Bringe og hente barn, læse 1700 siders pensum, TÆNKE over de 1700 siders pensum, være i skole, følge med, tage noter, fatte noget, handle, gøre rent, vaske op, gå i gruppeterapi, lave mad og vigtigst af alt; være en god mor med bare en lille smule overskud. Og hvornår faaaaanden skal jeg finde tid til at træne!? Wow, det er krævende. Der er ganske simpelt ikke nok timer i døgnet.

image

For et par dage siden, havde jeg nær fået et angstanfald, da jeg åbnede mit mother-fucking  tykke kompendium for at danne mig et overblik over, hvad jeg skulle have læst til den undervisningstime, der startede blot få timer efter. Af en eller anden latterlig grund havde jeg glemt, hvor SVÆRT og TIDSKRÆVENDE det er både at læse og forstå akademiske, teoritunge tekster på et andet sprog. “Er du tabt bag en vogn, eller hvad sker der for dig!?”, sidder jeg og hvisker til mig selv, idet jeg for 7. gang gentager læsningen af det samme irriterende afsnit, jeg STADIG ikke fatter en brik af.

Hvis jeg skal fremhæve det positive – og det skal jeg sgu en gang imellem – så har jeg fået læst mere til hver forelæsning, end jeg nogensinde har fået gjort som studerende på universitetet. Der er en eller anden sindssyg imponerende drivkraft inde i mig, der RIVER mig igennem de fleste af teoretikernes værker. For jeg SKAL fandme klare det. Jeg kan godt. Jeg er godt halvandet år fra at være i mål. Fra at have færdiggjort min kandidat. Det kommer til at koste et hav af tåre, tankemylder uden lige og en helvedes masse kræfter.. Men sådan er det. Jeg vil ha’ min uddannelse.

Anyhow.. Ovenfor har i svaret på, hvorfor jeg til tider vil forsømme bloggen en smule. Pisse frustrerende, for NØJ hvor har jeg meget på hjertet. Igen – flere timer i døgnet TAK! 🙂

Og til sidst synes jeg, at vi lige allesammen skal sende nogle gigantiske skulderklap ud til alle de mødre og fædre, der klarer sig igennem uddannelse med børn! I er alle sammen mit forbillede. For hver succeshistorie jeg hører, jo mere blod får jeg på tanden. Så kast endelig dem i min retning, hvis i har nogle.

Nu vil jeg nyde 10 minutter i sofaen, inden jeg igen skal igang med dagligdagens pligter. Lillemand og den større udgave af ham får sig en lille eftermiddagslur. I morgen tidlig rejser farmand til New York, så det forsøger jeg nu at forberede mig mentalt på. Puuuuuuha..

Ha’ en dejlig aften allesammen ! 🙂

Ps. TAK for al jeres støtte endnu en gang <3

24 kommentarer

 • Selvfølgelig kan du det! 🙂 Hvad læser du i øvrigt?

  Jeg fik et barn som 21-årige, startede bachelor på CBS, blev gravid igen på 5. semester og forsvarede min bachelor med en nyfødt. Nu er jeg tilbage fra barsel og er startet på Cand.merc.kom, med et krævende studiejob ved siden af. Jeg har fuldstændig tilsidesat træningen (plejede at træne 3 gange om ugen), men man bliver nødt til at prioritere 🙂 Jeg er enig i at der ikke er nok timer i døgnet 🙁 Jeg bruger mine aftener på at læse/arbejde når ungerne er puttet, og her bliver jeg også nødt til at bruge nemlig.com. Farmand bliver nødt til at overtage og komme mere på banen, men sådan er det 😛

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pisse sejt! Jeg er alenemor på 22 år til en 2 årig og jeg går på 3. Semester på SDU Kolding hvor jeg Læser HA erhvervsøkonomi, Entreprenørskab og Innovation. Ved siden af har jeg to studiejobs og en marketingsvirksomhed. Spørg mig ikke, hvordan det bliver klaret, men på en eller anden måde så kommer jeg igennem hver dag! Dejligt at kunne læse om samme problemstillinger, som jeg selv sidder med!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Okay, det lyder jo helt vanvittigt. Og egen virksomhed også. 😅 Sådan 💪🏻💪🏻

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Jeg startede HF 1 måned efter jeg havde opdaget jeg var gravid. Var til eksamen med stor mave og tilbage efter sommerferien med en bebs på 14 dage😅
  Vi sad bagerst i klassen og hyggede og hun sov heldigvis godt😅😅😅
  Barn nr. 2 fik jeg under min kontoruddannelse, så der var “rigtig” barsel og det var ligesom at komme tilbage på job, men meget hårdere😖😖😖 det var nemt med skolen, for ingen sagde noget hvis man ikke kom, så barn syg var ikke et problem👍🏻
  Du er så sej💪🏻💪🏻💪🏻💪🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Det er fandme imponerende !! Jeg kunne intet som hverken højgravid eller 14 dages nybagt mor. Shit, du er sej!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kamilla

  Du er fandme sej!! Det er SKIDE hårdt.
  Jeg fik min første datter på 7. semester af medicinstudiet (12 semestre). På 11. semester gik hendes far og jeg fra hinanden. Fuck af det var hårdt! Sidste semester af studiet er en DRÆBER. Og vores datter var – og er – seriøst syg KONSTANT, 25 sammenhængende dage i starten af 12. semester. Jesus. Og så så man rundt på alle dem uden børn, der kunne læse hele fucking tiden.
  Men det hjalp så ind imellem at jeg ikke havde hende hver dag og kunne indhente lidt, Men så var der jo bare savnet (og søvnen man skulle indhente), Anyhow – ja, det er vildt den drivkraft det giver at have de små røvhuller! Så VIL man bare ikke være en ‘quitter’.
  Du er sej, bliv ved med at kæmpe! 💪🏽

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Jeg har selv en veninde, der nu er højgravid og midt i medicinstudiet, og jeg må indrømme, at jeg har været meget bekymret på hendes vejne 😂😅 DU er sej!!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Kender det AAALT for godt. Lige pt. er jeg i praktik 34,5 timer om ugen og skal forberede mig om aftenen til dagen efter, og skal igang med min specialisering nu. Fik jeg sagt at jeg har to børn og et hus at passe😳🔫 Men jeg klapper også tit mig selv på skulderen!! Og min dejlige mand som har et fuldtidsjob og kører selvstændig ved siden af.. Græsset er ikke altid slået, bilen stinker af bræk fa da bettemand kastede op i maj måned og jeg har er først lige kommet til bunds i vasketøj fra vore ferie på Kreta, som vi kom hjem fra for 3 uger siden😆 .. Vi er blevet rigtig gode til at sige “pyt” herhjemme😊 Er sikker på du nok skal komme godt igennem Alexandra, du har drive og det er det vigtigste. Knus til dig

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Åh jeg gruer for den dag, jeg selv skal i praktik. Hvordan overlever man lige det 😁 Kan godt forstå at du ofte klapper dig selv på skulderen ! Det har du sgu fortjent ! 💪🏻💙

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helena B

  Åh, jeg har så sent som for få timer siden sagt til min mand, at jeg ikke har nok timer i døgnet. :p
  Jeg startede op igen på min uddannelse for tre uger siden, efter barsel. Jeg læser til sygeplejerske og skulle gerne blive færdig til sommer (fingers crossed!) Så at starte op i praktik 30 timer om ugen – pheeew! H Å R D T! Ikke nok med det, så er min mand da også lige startet på uni som landinspektør – så nu mangler han kun 5 år der. 😉 Han er ellers udlært anlægsgartner, men det var ikke helt nok for herren. :´) Så ja – med alt det intro og rus-halløj, så er jeg ret meget græsenke for tiden. :/ Det er jeg ikke den største fan af.
  KÆMPE respekt til dig, Alexandra, for at kunne holde dit hoved oprejst, når Pilotmanden er så meget væk.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Haha.. Åh Gud. Anlægsgartner er da ellers et udemærket job ! ☺️ Men vi skal jo allesammen være lykkelige og gå efter vores drømme. Også selvom rejsen dertil er lidt hård 😅 Og her er “lidt” en underdrivelse 😘

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg blev uddannet i januar og jeg må indrømme det først var efter studiet jeg fik et chok. Nøj sådan en hverdag med to forældre der har fuldtidsarbejde er en logistisk udfordring! For ikke at nævne, når vi skal hugge om hvem der tager barnets første sygedag. Men alligevel elsker jeg hverdagen og dens forudsigelighed 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Jeg har desværre ikke en succes historie fra mig selv, da jeg endnu ikke har børn.
  Men min gode barndomsveninde, har gennemført sin uddannelse som alenemor med en far der skred midt i graviditeten og nu er hun startet på uddannelse nummer to. Hun er den mest fantastiske mor, veninde, søster, datter, you name it. Hun er så pisse sej og et kæmpe forbillede for mig!

  Og til dig, du er også pisse sej og en KÆMPE inspiration for mig og mange andre læsere. Keep fighting!

  Sender kram og overskud i din retning!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Din veninde er pisse sej ! Og fuck en lorte-mand, der bare skrider 💪🏻 Tak for din søde kommentar ❤️

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Et lille tip, der sparer os en hel del tid hver uge: lav en madplan og køb ind til en hel uge på nettet og få det leveret til døren, fx hos nemlig eller Coop. Ved godt det lyder dødsygt med madplan, men kæft det er en lettelse ikke dagligt at skulle tage stilling til, hvad man skal spise til aften og ikke mindst slippe for eftermiddagskøen i Netto 😉 Vi laver madplan og handler på nettet hver søndag og får leveret mandag.

  Hæng i med studierne – du er sej!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Kunne godt forestille mig, at det var lettende! Men hvordan fanden finder man på så mange forskellige retter mad. 😅 Er SÅ lidt kreativ og motiveret på det område 🙈

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sidse

  Jeg er lige kommet tilbage på 10.semester (ud af 12) på medicin efter min anden barsel og ALT går op i logistikken! Men der er en anden frihed til at læse om aftenen, prioterer noget undervisning fra og vigtigst af altverdens længste sommerferie!
  Hjemme hos os træner jeg en morgen (kl 6.30 inden skole) og en aften (efter puttetid) on ugen om min kæreste gør det samme…. Så går det ikke ud over tid sammen om eftermiddagen!
  Og det bliver nemmere atgå det hele til at gå op når i vænner jer til det, held oglykke!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Wow.. Tror ikke engang jeg kunne komme gennem medicinstudiet uden barn. Og så træning oven i hatten. Du er en ægte superwoman! Kæmpe skulderklap!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Godt gået siger jeg bare! Jeg er en af dem, der ved hvor hårdt det er! Jeg startede på min kandidat lige efter endt barsel. Kulturchok uden lige!! Nu sidder jeg to år efter, færdiguddannet og med barn nr 2. Jeg var højgravid under specialet (kan måske ikke helt anbefales 😉). Det er den vildeste succes følelse man kan forestille dig! Og den følelse skal du tænke på, når det er aller hårdest. Med din indstilling så er jeg sikker på du klarer det. Man kan virkelig hvad man vil 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Gigantisk kulturchok ja!! Er du sindssyg 😅😅😅😅 Jeg skal ihverfald ikke være være højgravid under specialet .. Men det kan man jo ikk altid helt planlægge. Sejt at du færdiggjorde det! Glæder mig til at det er min tur til at mærke den succes!😍

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sanne

  Vil du på et tidspunkt når du har overskud skrive historien om de 2 andre mænd i dit liv som har svigtet dig?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Ja, hvis lysten og overskuddet kommer. På den ene eller anden måde 🙂 Lige nu har jeg behov for at fokuserer på det positive 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi Nanette

  Jeg er selv alenemor til 3 børn på 13,10 og næsten 4 år.. Jeg læser til lærer, og ja, det ER pisse hårdt! Min yngste søn er nyrersyg og jeg selv har flere kroniske lidelser. Men FUCK det, jeg skal bare færdiggøre min uddannelse og ud og tjene ægte penge:D

  Hæng i Alexandra<3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Hvor er du vild!!!! Hatten af for dig. Og lige præcis – man vil jo bare ud og tjene rigtig penge ! 😂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I forlængelse af mit seneste indlæg om incest..