Ting jeg undrer mig over #2

Besat af skønhed

I disse dage kører der et program på kanal 4(min fucking yndlings kanal), der hedder ‘Besat af skønhed’. Det handler, som titlen antyder, om mennesker, der er utrolig optaget af skønhed. De ellers nydelige kvinder der deltager i programmet får bl.a. fortaget fedtfrysninger, opereret deres bryster, fjernet det løse hud på mor-maven, ordnet lårbasser ved hjælp af kniv og meget mere. Egentlig tror jeg, at programmet har til hensigt at efterlade os seere måbende og fordomsfulde på den anden side af skærmen.. For HOLD DA OP, hvor er det vanvittigt, at nogle mennesker går SÅ meget op i deres udseende.

Men mig. Jeg indrømmer gerne, at jeg 9 ud af 10 gange kan følge de søde piger i deres ønske om at forandre noget ved dem selv. Jeg kan sagtens se, at det udefra set, kan fremstå fuldstændig LATTERLIGT, at ville have rette op på 2 bitte små rynker under øjet eller lignende… Meeeeeen hvis jeg skal være helt ærlig – og det skal jeg jo – så kan jeg sgu også selv have det helt åndsvagt stramt over ufatteligt små “fejl” på min egen krop. Forskellen på mig og kvinderne i programmet er bare, at jeg ikke ville bryde mig om, at noget af mig var falsk. Hvis i forstår? Jeg har flere gange overvejet at få bleget mine tænder, men jeg kan simpelthen ikke beslutte mig for, om jeg så pludselig er kunstig. Så har jeg jo lige pludselig snydt? Det er jo ikke sådan jeg NATURLIGT ser ud? Giver det mening. Af samme grund er jeg for flere år siden stoppet med at gå i solarie og farve mit hår. For det er jo snyd og bedrag. Er det ikke?

Nu kommer det muligvis til at lyde som om, at jeg er fordomsfuld overfor dem, der så på den ene eller anden måde, gør noget ved deres udseende. Det er jeg ikke! Det er blot mine tanker om mig selv, jeg forsøger at tydeliggøre. Ind til videre i hvert fald… Og hvor går grænsen egentlig? Jeg bruger jo også mascara. Er det så også snyd? Sådan ser mine vipper jo ikke ud naturligt.

Jeg ANER ikke hvorfor jeg overhovedet har brugt tid på at skrive det her indlæg. Haha. Jeg har absolut ingen pointe. Jeg tror bare, at jeg til tider ville ønske, at jeg var modig nok til at gøre alt muligt ved mig selv. Shit, hvor ville jeg gerne være perfekt.

På den anden side bliver jeg åbenbart lidt provokeret over, når folk de “snyder”. Især hvis mænd udtrykker, at en kvinde der har snydt er røv lækker. Jeg bliver så irriteret. Det er meget fint Fætter Frank, men kan du ikke se, at det er fucking fake! Der er INGEN, der har så lange øjenvipper i virkeligheden. Der er INGEN, der har så perfekte runde naturlige bryster uden BH på. Der er INGEN, der har så hvide tænder uden en tandblegning. Der er INGEN, der har så store læber uden lipliner. KAN DU IKKE SE DET!?

Jeg bilder mig selv ind, at min irritation på ingen måde kommer af jalousi. Som om. Uanset hvad synes jeg, at alle folks falske silibabser, smalle næser, store læber, hvide tænder og falske negle ødelægger det for alle os andre. Pludselig har folk en helt anden opfattelse af hvordan bryster burde se ud. Fordi ingen er naturlige mere. Overdrivelse fremmer forståelse, du ved. Det er klart at alle piger er så pisse smukke, og mange drenge er det direkte modsatte(sorry guys), for tøserne har sgu så latterligt mange muligheder for at se helt og aldeles anderledes ud. Og jo pænere andre piger “gør sig”, jo grimmere ser jeg ud i forholdt til. Det er sgu da træls.

Lidt rodede tanker uden filter fra den dobbeltmoralske pige, der drømmer om både hvide bisser uden mellemrum, en mindre næse og tydeligere kindben.

image

Ps. Hvis man kan lide at læse mine halv-dømmende indlæg om, hvordan andre snyder og bedrager, kan man jo passende lige læse det her indlæg også 😉


Se mere til mig og min tinderbaby på Instagram HER, eller tilføj os på snapchat under brugernavnet astaffensen <3

20 kommentarer

 • Maja

  Det må så være første indlæg, hvor jeg ikke deler samme holdning som dig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mel

  Hmm. Jeg kan godt forstå dit synspunkt, men synes egentligt bare, at det er vigtigt at vi husker på én ting: Folk må gøre hvad de vil. Jeg synes store læber og bryster, lange øjenvipper, den smalle lille næse osv. er sindssygt smukt. Jeg elsker hele Kardashian-familien! Og ja, meget af det er kunstigt. Men hvem fanden kan diktere hvad der er rigtigt og forkert. Er det rigtige at være naturlig? Hvem siger det? Det er rigtige at være uægte? Hvorfor det? Det som er så smukt, er at vi i 2016 kan gøre præcist det, som vi har lyst til, fordi der er så mange muligheder og fordi folk er frie og træffer selvstændige valg. Og så må folk bitche over det. Jeg foretrækker også mig selv, naturlig, mest fordi jeg er en flot pige, og jeg er tilfreds med mig selv. Derfor behøver jeg ikke andre ændringer.. Har dog fået silikonebryster. Og jeg elsker dem. Du ville også elske dem. #NothingButLove

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Ja, det er jeg ogsåsikker på, at jeg ville ! 😍

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kathrine

  Helt OFF topic og så alligevel ikke. Jeg tror jeg så dig in Real life i dag og du er simpelthen bare SÅ pæn i virkeligheden. Ikke fordi du ikke er pæn på billeder, men du er virkelig pæn pæn sådan rigtigt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Årh, hvor er du sød!!! 😍 Jeg håber det var mig du så 😂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kære Alexandra. Du er så smuk at alle andre gerne ville ligne dig. Dine tænder og næse, gir dig jo netop dit udseende, og hvis du ændrede det ville du jo slet ikke være dig. Desuden er det to skønne ting hos dig, de gør dig smuk. For slet ikke at tale om dine lidt runde kinder Kærligst Ninna

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kære Alexandra. Du må da under ingen omstændigheder få ordnet dine tænder eller næse, for netop de to ting er jo det der giver dig dit skønne ydre, dit kønne ansigt, og du ved jo, at jeg nærmest elsker dine lidt runde kinder, så forstår ingen ændringer, hvis du vil blive ved med at være Alexandra, Kærligst Ninna

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Du har så evigt ret! Jeg har det på nøjagtig samme måde. Men jeg har – efter 2 måneder i USA – lært at man skal fokusere på folks skønheder og ikke fejl. Hvor helligt det så end lyder! Jeg fik konstant at vide, at min neglelak var alt for lækker – af fremmede mennesker. Så synes de måske, at resten af mig ikke var værd at kommentere på, men de fik alligevel “smidt efter” mig, at jeg havde nogle lækre (ægte) negle. Og så må man leve højt på det. Jeg forsørger i hvert fald selv at sige til pigen i hjørnet, at hendes outfit er alt for lækkert, hvis jeg synes det.
  PS. Dine læber, øjne OG mellemrum er to die for!!!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   DU har så evig ret. Og tak for dine rosende ord! Det er sgu sødt sagt! 😍

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louisa

  Sjovt indlæg – og jeg er enig! Synes også det er pisse snyd med snyd! Men ville gerne være lige så lækker, som dem der snyder. Virkelig fjollet og dobbeltmoralsk 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  .. til gengæld har du de flotteste læber.. så fucking alt det andet 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  P.S. Jeg skal helt sikkert have ordnet mine bryster!! De føles slet ikke som mine mere, efter at min datter hang i dem i et års tid.. 😔

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Det kan jeg godt forstå. Hvis mine var endt ud som to te-poser, havde jeg sgu også overvejet det 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Det første jeg tænker er, hvad så med alle tatoveringerne? Føler du så også de er snyd? For de er vel også med til at forskønne på sin vis.. Det er slet ikke negativt ment, undrede mig egentlig bare over at du ikke nævnte dem, de er jo ikke lifrem naturlige, men selvfølgelig heller ikke direkte for at ændre på noget.. Ok jeg ved, som dig, måske heller ikke helt hvor jeg vil hen med det her.
  Men for Guds skyld gør ikke noget ved mellemrummet eller næsen! Du er jo så fin! Og kindben kan man “male” sig til 😄 Ikke at jeg siger fu behøver det.. Nåh jeg slutter inden jeg får rodet mig ud i mere 🙈 Godnat herfra!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Jeg ved hvad du mener, men jeg synes tattoveringer er en helt anden ting. Ja, de tiltrækker opmærksomhed ligesom pæne bryster måske gør.. Men de forvrænger ikke sandheden på samme måde. De pynter på min krop – en slags udsmykning lige som piercinger. De ændre ikke størrelse eller form på noget af selve kroppen. Hvis du forstår 😂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • MM

  Ja, det er nogle skøre skønhedsidealer.

  MEN: jeg tror ikke, at det er kvinderne med plastikbryster og falske øjenvipper der skaber skønhedsidealerne. Jeg tror, at de får plastikbryster og går med falske øjenvipper, for at passe ind i skønhedsidealerne. Når kvinder så prøver at passe ind i idealerne, med bryster og øjenvipperne, reproducerer de idealet, ved at vise andre, at det er “sådan man skal se ud”.

  Men jeg tror, at de idealer kommer et andet sted fra. Jeg mener – hvem vågner en dag og tænker, helt af sig selv: “Jeg tror jeg vil have opereret noget plastik ind i ammedunkene, og desuden klistret nogle flere hår ovenover mit øjenæble?”

  Så hvis vi skal være trætte af nogen, skal det være samfundet/skønhedsindustrien/whatever, og ikke de damer, som bare prøver at passe ind.

  .. eller det synes jeg bare.

  Kærlig hilsen og god aften fra mig med diverse uperfektheder jeg skiftevis elsker og hader, men i hvert fald ikke får opereret væk eller større eller mindre 😛

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Årh ja, det kender jeg godt 😀 Det er også kun hver anden dag, jeg vil ændre noget på mig selv.. Haha

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ting jeg undrer mig over #2