Når Farmand (TROR) han aflaster

Ting jeg undrer mig over

13453194_10153887978458952_1398896264_o

Hvorfor er mænd med baby’er i favnen så pisse sexet, hvorimod kvinder med baby’er i favnen blot er et stort no go? Er det fordi, at vi har presset et menneske ud af vores alt for lille fødehul? Er det fordi vores yvere engang har produceret mælk eller måske endda stadig gør det? Er det fordi, vi måske har strækmærker? Er det fordi mænd er så sindssygt skræmte af, at skulle tage bare EN LILLE SMULE ansvar for andre end dem selv? Hvad er det?!

Hvorfor hedder det ikke “Den tid, den sover” i stedet for “Den tid, den sorg”? Førstnævnte giver da OGSÅ mening? Den tid er ikke “levende” lige nu; den sover. Forstået?

Hvorfor oplever størstedelen af alle unge mennekser en ustyrlig trang til at synge med på ‘Kinky fætter’, hver gang sangen spilles til diverse festligheder: “Og lad os prøve det forbudt’ og beskidt’. Om bag den busk, så ka’ du sut på min pik!”?? ..Det sker jo HVER gang? Og på mystisk vis er selv Generte Gerda mester i at rappe værkets perverse ord og vendinger. Måske har mange mennesker bare et undertrykt behov for at være rap i kæften, klam og dirty? Hmmm..

Hvorfor er der så ufatteligt LIDT ost som dyppelse til de dertilhørende cheese dippers? Er jeg den enste, der ikke har mere ost tilbage efter kun 3 brødpinde? Det er IRRITERENDE, og jeg er bestemt ikke fan af at skulle spare på min ost.

Hvorfor er der nogle mennesker, der simpelthen nægter at være facebook-kærester? For mig lugter det langt væk af, at et sådan individ ønsker at bibeholde folks forestilling om, at vedkommende stadig er single. Måske tager jeg fejl? Hvorfor nægte at ændre sin status på facebook, hvis kæresten har et inderligt ønske om at vise sin flotte partner frem til hele verden. HVORFOR er det så forfærdeligt?

Hvorfor synes nogle folk, at det er sært, at vægten ikke går ned, når de jo ikke spiser andet end ét måltid om dagen!? “Jeg spiser jo næsten ingenting”.. Netop. Logik for burhøns.. Du smadrer dit stofskifte. Verdens ringeste slankekur.

Hvorfor bilder nogle mødre andre mødre ind, at baby lærer at sove igennem, når fisen fylder 9 måneder? Løgn og latin. Min baby er 13 måneder og vågner stadig flere gange HVER nat.

Hvorfor tror nogle mennesker, at børn ikke skal have cykelhjelm på, fordi de sidder i en ladcykel? Jeg ser det dagligt. På med hjelmen.

Hvorfor tror nogle mødre, at deres barn gjorde mere ondt at føde, fordi DERES baby vejede 4 kg og ikke 3, da det passerede udgangen for neden? “Jaaarh, men det var så også en ordentlig basse på 4100 gram. AV!”…??? Øhh.. Det gør sgu da ikke mere ondt af den grund. Det behøver ihvertfald ABSOLUT ikke at være tilfældet. Din livmoderhals skal åbne sig 10 cm uanset hvad. Dét gør ondt. Snakker vi en 9 kg baby, kan jeg måske forstå, at der kan være lidt ekstra pres på mellemkødet, når fisen den skal ud.

Hvorfor kan man blive steril af besøg fra Klamme Lydia? Jeg ved, at det er sandt, men jeg har aldrig forstået HVORFOR? Hvad er det helt præcist der sker, når den dumme kælling kommer på visit? Fortæl. Oplys mig.

Hvorfor hænger noget lort fast på toilettest kanter, mens andet glider ned uden at svine?

Hvorfor synes nogle kvinder, at det ser godt ud, når de maler læbestift, lipgloss eller whatever 5 millimeter uden for læberne? Det ser jo SÅ unaturligt og mærkeligt ud. Eller er det bare mig, der synes det?

Hvorfor er det pinligt at pille bussemand offentligt? Det er så latterligt at skulle sidde og gemme sig for at lave en bevægelse alle alligevel kan se uanset HVOR MEGET, du prøver at imitere, at du klør dig UDEN på næsen. Glem det.

Hvorfor får jeg så sindssygt dårlig ånde af at spise ostehapser? Kan jeg ikke tåle dem så? Er det et tegn fra gud om, at jeg skal holde snitterne væk fra min babys mad?

..Nå. Nu vil jeg forsøge at liste en prut ud under min ene balle, selvom jeg pt. sidder på en tætbefolket cafe med massere af unge mennesker. Jeg VED, at den er lydløs. Det kan jeg ligesom bare mærke. Men om den er lugtfri, det finder vi ud af. Wish me luck! 😀


 

   

33 kommentarer

 • Stefanie

  Hedder det ikke: den tid, den sorg. Fordi der menes man ikke skal sorgerne på forskud? og så ville det jo give mere mening end at den sover. Men kan sagtens se hvad du mener og hvor du vil hen med det 😄🙈👍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • I agree hvad angår Cheesedippers. Generelt er der bare for lidt dip, mayo, guchamole og hummus i verden. Også på caféerne. Nøj, der er mange gange jeg punger ud for et glas ekstra – eller en ekstra skudefuld bearnaise 😀

  – A

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Min jordmor sagde, at jeg ikke skulle være bekymret for en stor baby (over 4kg), det var bare fedt og dermed blødt 👌 Det der med klamydia må kunne Googles 😁
  Tak for en fed og ærlig blog!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • -

  Mod den slemme hoste prøv hexokain sugetabletter.. Det kan fås i håndkøb på apoteket og det lokalbedøver hals og svælg, hvilket er pisse dejligt, når man er har ondt i halsen 👌🏽 det er 100000000 gange bedre end alt andet ragelse, som man kan få mod ondt i halsen 🙂🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Dem bruger jeg allerede. De er nemlig rigtig gode, ja! 🙂 Hvor er det sæder af dig lige at tage dig tid til at kommentere det 😍

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Det må vel være op til de kvinder som har prøvet at føde med 1 kg forskel. Min veninde fødte en dreng på 3,5 kg og 2 år senere en dreng på 2,5 kg og hun siger det var langt langt nemmer med den lille. Selvfølgelig spiller det da ind, at det var barn nr 2, men synes nu alligevel det giver meget god logik det burde være nemmer at føde et mindre barn. Når det så er sagt, så sagde vores jordermoder at det er nemmer at føde 3,5-4 kg børn, da de nemmer kan hjælpe til. Min kone synes dog ikke det var skide nemt, da vores 4 kg datter kom til verden. Og jeg turde ikke nævne hvad jordermoderen havde sagt 😉

  PS. 9 måneder siger du? Sjovt, alle sagde til os, nu jeres datter 6 måneder, så kan man forvente hun sover igennem. Det er hun dog ikke enig i, – nu hun 9 måneder, så kan det da være hun begynder nu;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Ja, det kan du nok have ret i 🙂 Syned bare jeg efterhånden har hørt fra rigtig mange jordemødre, at det ikke er dét, der gør forskellen på fødslen. Kan godt forstå, du ikke turde fortælle jordemoderens informationer til din kone 😅

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie

  Hvad er dit forhold til at kysse Elliot på munden? Jeg ved at der er mange mødre der er imod det og synes det er både forkert og ubehageligt. Jeg mener personligt selv at det er helt hysterisk, babyen må godt sutte på din patvorte, men du vil ikke kysse den? Måske er det bare fordi jeg er blevet opdraget i en familie hvor kys var et symbol på kærlighed og ikke nødvendigvis noget sexuelt med din partner.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Jeg har meget det samme forhold til det som dig, og kommer også selv ud af en familie, hvor alle kysser alle .. PÅ munden. Min kæreste synes dog ikke at to mænd, kan kysse hinanden på munden, selvom det er far og søn. Kun da bebsen var Helt lille. Mærkelig holdning synes jeg.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Jeg er VILD med din blog, din ærlighed, din friske og “ligeglade” væremåde (forstå mig ret!) Du siger det ingen andre tør sige, og jeg sluger det råt! Du er ufattelig morsom!
  Jeg kommenterer aldrig, men nu har jeg holdt det inde tilpas længe, og man skal satme anerkendes, når man gør det godt! – Og den skal du have! 😀
  Og tak for din afslutning om prutten, den fik mig til at falde ned af stolen af grin! hold kæft det var sjovt! Du er simpelthen genial! 😀 :-*
  Hilsen hende der griner af din pruthistorie de næste 14 dage 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rutsje

  Troede også i mange år, at det hed ‘den tid den sover’. Og fatter heller ikke det med Facebook kærester 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Jeg har stående som mon status at jeg er et forhold for der var jeg da jeg oprettede min profil i 2008. I 2013 blev jeg venner min kæreste på Facebook og det er altså den samme mand. Vi er fortsat ikke linket til at være kærester med hinanden sådan på “i forhold med x”. Alle der kender mig ved jo hvem min kæreste gennem 10 år er og dem der ikke gør et vel dem jeg har så lidt at gøre med at deres mening er ligegyldigt.

  Vores valg om ikke at være venner på fb blev truffet fordi vi boede sammen og havde behov for et rum vi kunne have for os selv. Og det og så 5 år inden det behov ændrede sig.

  Men var det i dag vi var blevet kærester havde jeg måske gjort det anderledes. Jeg ved det ikke, men jeg er lidt skeptisk med det Facebook vil vide om os. Jeg har heller ikke fortalt fb hvor jeg arbejder, jeg tjekker aldrig ind nogen steder og GPS’en er slået fra på min mobil medmindre jeg skal finde vej.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Jeg er ikke kærester med min kæreste på Facebook, selvom jeg er meget, meget glad for ham og bestemt ikke leder efter andre. Jeg synes bare ikke, at hele min livssituation skal udredes på Facebook. Jeg er ret privat anlagt, så måske er det derfor? Alle, der kender mig, ved jo desuden, hvem min kæreste er, og så synes jeg faktisk, det er fint.
  Hvis min kæreste sagde til mig, at det ville betyde meget for ham, at vi offentliggjorde det på Facebook, ville jeg da overveje det grundigt, men jeg ville også blive lidt irriteret over hans usikkerhed. Hvorfor er det ikke nok, at vi er sammen, holder i hånd, når vi er ude i verden, elsker hinanden, ved at vi har hinanden, og at det kun er os to. Hvorfor er det nødvendigt at hele Facebook skal vide det også?
  Det er blot mine tanker om det, og hvis det for andre føles rigtigt at vise kærligheden på nettet, synes jeg, det er super fint. Jeg ville bare lige forklare, at man altså godt kan have det svært med det, uden at det handler om, at man gerne vil have det til at fremstå, som om man er single 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helena

  Angående klamydia og sterilitet kan det skyldes at infektionen medfører en betændelsestilstand i æggelederne (de rør ægget skal igennem for at komme til livmoderen) og det kan medføre at “røret” stoppes til med arvæv

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helena

  Klamydia kan give betændelse i æggelederne eller underlivet, hvis ikke det bliver behandlet i tide. Dette kan beskadige æggestokkene, så æggene ikke kan vandre ned = sterilitet. 😁 Så blev vi alle sammen lige klogere.
  Du er den bedste blogger, Alexandra!
  PS. Google er min ven 😝

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Det med hende klamme lydia er noget med, at bakterien sætter sig på æggestokkene, hvis det ikke bliver kureret. Og det vil skabe en del ravage, bl.a. At man kan blive gravid udenfor livmoderen (ligesom med kvinder, der lider af pco)..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine B

  Hvorfor tegner folk de vildeste og mest forskrækkede øjenbryn op og glemmer at rykke dem der er de rigtige af???? Jeg kan ikke lade være med at fokusere på det. Det ser jo helt tosset ud 😂😂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi

  Åhh mand, jeg dør af grin !! 😂 Jeg elsker at dine tanker tydeligvis er ligeså f*cked som mine- haha ! (.. Hey, jeg er ikke alene!)
  Kinky fætter.. Den var ny- eller også har jeg aldrig helt hørt efter hvad der bliver sunget?
  Jeg bilder mig selv ind at jeg HADER cheese dippers, så det er mit eneste argument for at min søn ikke får dem hos mig.. Men på den anden side kunne jeg nok spise 5-6 + poser chili cheese tops fra den gyldne måge uden at blinke- det er også brød-‘ish’ med ost.. Lækkert! 🙂👍🏻 dobbeltmoralsk måske- men jeg giver dig alligevel ret, der er meget lidt ost til de ‘dippers’.
  Og bare for at runde det hele af med mere ost.. Jeg tror alle voksne der så meget som tænker på at sætter tænderne i en ostehaps kommer til at stinke.. Det må være en markedsføringsting.. 😂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ella

  Faktisk lidt sjovt- da jeg var lille troede jeg virkelig det hed “den tid den sover”. Siger det faktisk stadig den dag idag. Jeg synes det giver mening!! 😂😂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Præcis det samme her 😂 folk havde ikke hørt, at jeg siger “sover” fordi det ligger så tæt op af ordet “sorg”, når man siger det hurtigt 😏

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christine

  Altså det der med lort i toilettet.
  Striber eller ej afhænger af hvad man har spist. Et stort fedtindtag giver tunge fedtede bæ’er der trækker fine lange spor i kummen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Så tror jeg, at mandens fedtindtag er ret højt 😄

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Karina

   Jeg mangler en “synes godt om” knap her 😂😂
   Tak for en super fed blog, du er virkelig den sejeste 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Masja

  Hahahaha er færdig af grin 😀
  Hmm hvorfor børn ik bruger hjelm i en lad cykel fordi de er snot dumme forældrene ! Simpelt svar 😉 klamydia gør steril Jep men aner ikke hvorfor ? Men en go grund til altid at bruge gummer, medmindre ens partner er fast, eller faktisk fik jeg det lort af en fast partner :-/ så man skal self ik gå og tro man er sikker (idiot) ej normalt kan man self regne med sin partner… jeg faldt bare lige for en der ik var færdig med sit tøser lir. Og så sgu jeg straffes.. tak c”,)
  Prutter hahahaha det bare sjovt – jeg Prutter alle vegne 😀 og letter gerne lidt 🙂 ej er ik charmerende var. Nu har jeg glemt alle dine spørgsmål- åh jo hader folk der siger ens børn sover igennem i en vis alder jeg troede på det og blev snydt – min dreng vågner stadig meget om natten øv øv … nå Alex jeg er fan af din blog <3 du lige min stil

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Tak Masja! Elsker dine kommentarer! DU er lige min stil. Nu må vi altså snart ses, inden ungerne bliver konfirmeret ! 😘

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mssja

   Hehe du sød, ja jeg kan komme ind og lege inden du starter skole ? Min datter starter i skole næsten søndag så der har jeg tid 😚

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cille

  Stort barn – lille barn. Jeg fødte en på 2 kg, og min vagina var lidt som sprængt vandmelon bagefter, så den med at det ville være værre med en fætter på 4 kg, den hopper jeg heller ikke på ✌🏻️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Du er ikke den eneste med ostehapserne. Jeg hørmer af død og ødelæggelse hvis jeg så meget som snitter ostehapperen med min tungespids. Har også altid undret mig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   ‘Amen hvad sker der!? 😱🙈 Selv babys lugter langt væk ud af munden efter ostehapser..

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Haha! Jeg har seriøst tænkt meget over den med ostehapsen og kinky fætter!!!!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Det er også værd at tænke over😄😏

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Når Farmand (TROR) han aflaster