Verdens sejeste OG prisvenlige plakater til dit hjem!

KÆRE DAGBOG #6

 

Selv JEG krummer tæer over dét her. 13 år gammel, naiv, vild, spontan og HERRE sej. Præcis i denne periode af mit liv finder jeg nogle nye venner. De jævnaldrene i min klasse var åbenbart for kedelige til mig. Jeg var crazy, ja.. Men det var egentlig ikke unormalt at være tideligt ude med ALT i den lille provinsby, jeg er opvokset i. Min mor FORSØGTE at holde styr på mig, og jeg kunne egentlig fortælle hende det meste, men der var ingen kur mod min trang til at være rebel. Jeg havde 3 ting på hjernen: Druk, sex og smøger. ..Gad vide om jeg overhovedet har ændret mig??

Anyhow. Tag godt i mod mine tåkrummende skriverier fra en vild og forvirrende tid i mit liv, hvor jeg ærligt talt var ret så lykkelig og ofte fri fra bekymringer:

Kære dagbog

Jah, det er længe siden. Går i 8.c nu. Ligger på værelset og får en smøg og hører fed musik. R forresten ik’ jomfru mer’. Har kneppet med William Wulf, da han holdt fest for ca 2-3 måneder siden. Engangs-knald. Fedt ik’ at være jomfru! Jeg er begyndt at gå sammen med Caroline og Sisse. De er bare for dejlige! 🙂 Går med dem hele tiden, og kan bare ik’ blive træt af dem. Der blir’ festet en del. De går i 9. nu! Vi er i sådan en mega fed omgangskreds. Den består af..(en helveds masse navne, jeg har valgt at holde skjult). Mega fedt.

Har forresten næsten lige haft noget kørende med Rasmus Raffing. Han er sgu en dejlig en, men er sådan nogen lunde kommet over ham igen. NOT. Nu vi bar’ venner! Vi havde bare sådan et lille hygge forhold. Altså han gav mig finger, jeg rykkede den af på ham. Men nok om det.

Caroline har snart føzdag! Hun fylder 15. d. 23! Om en uge! Så skal hun inviteres med i zoologisk have. Sådan! Det blir’ hygge! Og det har hun sgu os fortjent! Bortset fra det har jeg lige fundet ud af, at Svend(barndomsforelskelsen) er vild med Caroline! 😀 Herre Grineren. Ik det Caro bryder sig mest om! Hehe.. Selvom jeg nu synes, at Svend er en herlig fyr. Som ven altså! 🙂 Det værste er, at folk tror, der er noget mellem mig og David! Det er der fandme ik!! Godt nok er han mega sød! Men NEJ! Der er ik en skid, og jeg er IK vild med ham! Der er os nogen der tror, at der er noget mellem mig og Anton fra min klasse! Bar’ fordi vi går meget sammen! Men Føj! Ik Anton! KUN VENNER! Men det må de om. 

Forresten var mig og Caro nede ved en der hedder Gummi(det blev han kaldt?) for ca. en uge siden. Han er 19. Så havde han en ven på 29 ved navn Søren. Fuck han var gammel! Han lagde an på mig! Han ville have mig med op at danse, men ville fandme ikke! 17 års forskel! Fuck det klamt! Det endte med, at jeg fik min mor til at hente mig. Det blev for vammelt at være der! 

Har forresten røget lige siden d. 2. maj. Blå mandag. Ryger North State. Min mor v det godt. Så derfor ryger jeg på værelset. Det er ik så godt for min kondition, nu når jeg går til håndbold! Spiller stadig på førsteholdet, og mig, Louise og Luna er lige blevet udtaget til at komme med til udtagelse til et kredshold. Så det fedt. Så blir’ der bare mindre fester 🙁 

Har forresten også valgt Tysk fra. Så har 4 fri timer om ugen, hvor jeg kan ryge! Nice 🙂 Vi har fået ny kat! Den hedder Mikkel. Sys bare lige, du sku’ vide det. Og jeg er blevet håndboldtræner for små børn. Og mine månedspenge fra min mor er blevet sat 200 kr op. Så nu får jeg 400 i stedet for 200 af hende om måneden! 

Nå, men har rimelig meget krampe i min hånd og skal ha’ en smøg! Du skal ikke undre dig, hvis der går lang tid før jeg skriver igen! 

SESS ALEX 

image imageimage imageimage

Rul du bare med øjnene Rollator-Renate! Virkeligheden er, at der er MASSERE af teenagere, der har skabt sig åndssvagt, taget latterlige beslutninger og givet blowjobs til kammeraten.. DU HØRTE RIGTIGT GAMLE GERDA! BLOWJOBS! Dog er det kun de færreste forældre der ved alt om, hvad der i sandheden foregår. Jeg selv var vældig sød, høflig og ansvarlig på mange områder. Men når jeg fik muligheden, slog jeg mig løs som en i bare fanden.

Når jeg tænker tilbage, husker jeg hvordan jeg hele tiden var i konflikt med mig selv. Jeg ville gerne klare mig godt i skolen, få gode karakterer og være vellidt af lærerne samtidig med, at jeg ønskede at vise klassekammeraterne og mine venner, hvor sej, modig og iskold jeg var. Jeg er og har altid været en UTROLIG følsom pige, så der skulle jo i virkeligheden ikke meget til at knække mig. Det mindste skældud fik mine tåre til at løbe. På daværende tidspunkt har jeg åbenbart bare ikke følt for at dele sådanne følelser med min dagbog. Alt handler om pik, patter og fisse, og jeg glæder mig til at dele meget mere med jer inden længe 😉

Er i gået glip af de forrige dagbogs-indlæg, kan i læse dem lige her:

KÆRE DAGBOG #1

KÆRE DAGBOG #2

KÆRE DAGBOG #3

KÆRE DAGBOG #4

KÆRE DAGBOG #5


Følg mig og min lille tinderfamilie på Instagram her <3

14 kommentarer

 • Simone

  Kan vi ikke høre lidt hvordan pilotmandem jsr det med bloggen, jeres forhold, hans job, være far osv… kunne være fedt med hans indblik i tingene ♥👆

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Jeg kan da godt prøve og spørge ham, men jeg tænker i hvertfald ikke, at han selv har lyst til at skrive noget om det. 😀 Måske går han med til, at svare på nogle spørgsmål. Men så skal jeg vidst fedte lidt.. Haha 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er FLAD af grin! 😀 Jeg elsker det! Og jeg kan bare lige se det hele for mig. Sådan et teenagehoved er jo fantastisk. Hvor er du sej, at du deler det!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ann

  Kom lige forbi – hold nu op hvor er det sjovt.. Skreg af grin – Tak 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Birgitte

  Shit, jeg elsker dine dagbogsindlæg 😄🎈 “Jeg har valgt tysk fra, så har nu fri fire timer om ugen, hvor jeg kan ryge”.. Jeg var næsten ved at dø af grin 😍❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ria

  Hvor er det bare det sjoveste at læse! Er vild med det 😉 Nu har du jo skrevet så mange ting i dagbøgerne om dine tanker omkring “den første gang” og at “nu skulle det ske osv”., så kunne det da være meget sjovt at få nogle ord knyttet dertil. Og jeg mener ikke at det skal være detaljeret eller beskrivende, eller perverst – slet ikke! Du har bare skrevet så meget op til det, at det kunne være sjovt at høre, hvad du tænker om det nu – altså bare få det hurtigt flettet ind et sted 🙂 det skal altså ikke lyde som at jeg er ude på at vil have diverse deltager – du forstår godt hvad jeg mener, ikke? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Forstår sagtens hvad du mener 🙂 Det kan være, jeg skal skrive et indlæg om det faktisk 🙂 Detaljer kan jeg ikke huske. Var pænt stiv😅🙈 haha

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • ‘Har forresten også valgt Tysk fra. Så har 4 fri timer om ugen, hvor jeg kan ryge!’
  Jeg grinte cirka i 10 minutter.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  “Har valgt tysk fra … Så jeg har 4 timer fri om ugen hvor jeg kan ryge” 😂😂😂😂
  Hold kæft det er sjovt! Husker selv min ryger-tid da jeg var nogenlunde samme alder. Min veninde arbejdede i en kiosk og stjal Mistral (de helt tynde) smøger så jeg kunne lære at ryge. Synes de almindelige var alt for stærke 😄😄 efterfølgende købte vi en vandpibe som vi døbte dildo-John … Kæft hvor har man været dum 😁

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Idiotisk dum 😂 Jeg røg også de lange mistral i en periode 😏😘

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Verdens sejeste OG prisvenlige plakater til dit hjem!