En mors VIRKELIGE bekendelser #2

Der skal ske noget fucking vildt!

Folk er røvsyge. Hvorfor har nogle mennesker et fuldstændigt absurd behov for altid KUN at tage velovervejet beslutninger. Det keder mig ihjel. Vær nu lidt fucking vild og impulsiv. Slå dig løs, gå amok! Vi lever kun en gang.

Jeg er restløs. Jeg har krudt i røven. Lad os kaste en pat op over hver skulder og danse limbo på en stripklub til den lyse morgen, alt imens vi fyrer det ene klamme shot efter det andet ned i drøblen på hinanden. Hvis du får kvalme, så skrid da ud på toilettet, fistfuck dig selv i halsen med klør 5, indtil de saftige sager vælter ud af gabet på dig. Fortsæt så din rejse videre ud til baren igen og drik noget fucking mere. Opfør dig som en retarderet teenager på drugs. Gnid din røv op af samtlige fyres pikkemænd, og stik dem derefter en flad for at prøve på noget. Lev i nuet. Gør noget du fortryder i morgen. Vær flabet og upassende.

Er du en fattigrøv på SU(som jeg har været i mange år), så lån 500 af din søster, stjæl en bajer i køleskabet hos din fætter, flirt og lyv dig til drinks hos unge 18-årige drenge, der tror de får noget på den dumme. Lav en kassekredit. Sælg din babys aflagte legetøj. I don’t care. Drop undskyldningerne. Slip kontrollen. Lev lidt!

Løb ned til tattovøren i en latterlig morgenbrandet, og få manden i vesten(for sådan går tattovøre jo klædt) til at tusse “KOM HID” under dit hæmoridebefængte røvhul. Lad os få en piercing i fissen, farve håret lilla eller neglene blå. Handel så du kan huske det! Ting du ALDRIG glemmer. Ting du kan grine din røv i laser over om 5 år. Gør det! Ikke tænke. Bare gør det!

Køb den dyreste mælk i netto, fordi du ikke har TID til at prissammenligne hver evig eneste fucking vare på hylden. Fordi dit liv er for kort til at skulle tænke over al ting. Fordi dit liv er for dyrebart til at gå op i skide 5 øres forskel!

Mød op på arbejde døddrukken, med racerrøv, bollehår og sperm løbende ud af hullet bag i.  Snak med fremmede mennesker, du normalt ALDRIG ville snakke med. Læg en lort med ild i foran eks-kærestens dør! Skift navn. Bestil en afbudsrejse til gong-gong-land. Vær modig og sæt dig ved siden af ET FREMMED MENNESKE i bussen, istedet for altid at være så pisse socialt forskrækket og vælge de to tomme sæder ved siden af hinanden.

Bryd mønstret. Bare én enkel gang! Slå en kæmpe prut i biffen, der larmer så meget, at selv de døve kan høre den. Dickslap din kæreste i fjæset med en uvasket dolk, der ikke har set skyggen af et bad i flere dage! Råb “FISSE” ud af bilruden. Snav en af samme køn. Snak din svigerfar i mod og giv ham så en lammer, når manden er aller mest i chok.

Måske jeg i virkeligheden skulle have været en mand. Mænd har det fucking sjovt. De er ikke så skide sarte og fornuftige. Siden en meget ung alder, har jeg altid været den, der skulle overtale folkene omkring mig til at blive ude lidt længere, drikke lidt mere, være lidt vildere, være lidt mere modig, gøre noget skørt, gøre noget pinligt, gøre noget forbudt. I dag er jeg mor til en lille skid på 1 år, og jeg har det stadig PRÆCIS lige sådan.

Vær dog lidt fucking vild og impulsiv!

Nu har i hilst på mit indre vilddyr.. ..mine tanker når frustrationen over folks velovervejede og fucking kedelige beslutninger rammer mig. Det kan da forhelvede ikke passe, at jeg er det eneste sjove pigebarn i denne verden? Haha😏

..Sikken en ubehagelig opsang og et forfærdeligt budskab jeg nu har sendt ud til et hav af fornuftige unge mennesker. Det vil jeg skide på. Verden er kedelig, og jeg mangler spænding i mit liv. Kald det ADHD, restløshed, Borderline, dumdristigt, umodent, whatever..

image

“Vidste du, at mennesket har en tendens til at holde sig igang og være impulsiv for at abstrahere fra, hvad der virkelig foregår i det indre.. ..hvad der virkelig piner en?” Ja. Og det ændre sjovt nok ikke på min trang til at lave foretage mig noget latterligt.

Pik. Fisse. Fanden. Lort. Shit. Røv. Knep. Fuck.

Arrhh. Nu har jeg det faktisk bedre 😀

Ps. Jeg læste ovenstående tekst højt for pilotmanden, og jeg synes at kunne fornemme, at min bedre halvdel var ret stolt af mig. Han grinede, rystede på hovedet og sagde: “Du er fucking vild og spontan, Tulle”. Og i virkeligheden er det måske nok DE egenskaber, vi begge har forelsket os i hos hinanden. <3

Pps. Jeg har allerede forudset nogle løftede pegefingre for at være uansvarlig, og dumme undskyldninger for ikke at kunne være spontan. Det er okay.

Hvis man har lyst, kan man læse lidt om, hvor spontan og vild jeg var, da jeg mødte min kære drengerøv, der i dag er faren til mit barn:

“Og sådan blev en tinderbaby til..”


Følg med på Instagram HER<3

41 kommentarer

 • Anne juul

  Jeg elsker det 👌

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Århh.. Der er i den grad mange mennesker der skulle have godt af at råbe “piiiiiiikkkk” eller danse nogen i regnvejret ude i haven eller for den sags skyld bare gå en tur ad en vej de IKKE har gået før… Mange er,så pisse bange for at gøre noget nyt. Anderledes. De frygter. At tage chancer. Men tænk sig, at hvis den ene chance i virkeligheden, var den, der ku gøre en pisse glad og godt tilpas og ændre noet. Men hey, det finder man jo kun ud ad ved at gøre det. Tage en chance.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Lige præcis!!! I det mindste bare én enkelt gang eller to om året. 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Jeg tror, jeg foretrækker røvsyg og kedelig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Dem skal der også være nogen af 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Alexandra, du er på så mange måder min vildeste modsætning, men har alligevel en lille procentdel af din vildhed i mig. Den er jeg glad for 🙂 Hilsen hende der prissammenligner mælken, hahahaha. Til gengæld altid klar på at råbe PIIIIIIK, men det kan ikke overraske dig 🙂 Ses vi på fredag you crazy woman?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Det håber jeg!!!! Det kommer an på hvor kedelig du er? Jeg kommer først sent 😜

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • haha din tosse! Du skulle sgu have været med Meyermor på skanderborg! Godt nok er jeg dit gamle alter ego .. men der er sgu stadig en del pik i mig!
  Hahahahah jeg er færdig over dit indlæg. Opfør dig ordentligt musse 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Jeg tænkte faktisk på dig, da jeg havde skrevet indlægget.. 😄 Jeg skal prøve 😜😘

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi

  Jeg synes det virker temmelig påtaget. Lidt for “Se lige hvor rebelsk jeg tør være på skrift – jeg er bare totalt gakkelak”.
  Humor er fedest, når det er underspillet. Dit er overspillet i en grad, så selv Uffe Holm ville protestere..

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pia

   Jeg synes, det virker temmelig påtaget. Lidt for “Se lige hvor voksenrigtig og højt hævet over andre jeg er – jeg er bare total korrekt”.
   Kommentarer er fedest, når de er venlige eller konstruktive. Din er småbitter og korreksende i en grad, så selv jeg må protestere

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Masja

  Bare en a de hurtige render stadig rundt med x kærestens navn lige over røven 😀 gennemtænkt ??? Neeeej 🙂 men det bare stadig noget man griner lidt af ik 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Ja, det er sgu da sjovt . Om ikke andet er det et minde fra den tid.!! 😍👻

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Masja

  Jeg er fan 🙂 Uuuuh min mand siger altid jeg er mere mand end dem han kender – er os spontan og selvom han ind imellem kan blive lidt lang i ansigtet over min vilde beslutninger siger han os altid det er det han elsker allermest og livet med mig aldrig bliver kedeligt 😀 jeg er nok heller ikke som folk er flest ):-% så her får du et råb fra mavesækken BUKDIGLUDER

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Sådan 💪🏻👻👻!!! Din mands har ret !

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karoline

  Haha tak for et fedt indlæg! ❤ Selvom nogle af tingene er lige lovlig klamme og ikke noget jeg lyst til, men forstår fuldt ud dit budskab og er vild med det 😃 Jeg har længe gået med lysten til at få min første tatovering. Min far håber hele tiden at jeg ombestemmer mig (også selvom jeg er 25 år) 😂 Men jeg gør det sgu! Og der skal være mere end én. Du har bare så evigt ret, vi lever kun den ene gang. Og jeg tror mange af os allerede har spildt (rigtig) meget tid på at spekulere over hvad andre nu tænker om os. Nu mistede jeg min mor til kræft sidste år, det kom meget uventet. Men det sætter altså tingene i perspektiv selvom det måske lyder kliché agtigt. Nu er jeg så igang med at kæmpe mig ud af en svær depression ovenpå alt det pres jeg har gennemgået. Og på en eller anden måde giver det her indlæg mig noget ny kampgejst! Tak for det! ❤ Det er i øvrigt lidt sjovt at du skriver farv håret lilla! Har set nogle med sådan en lyslilla / blond hårfarve. Det er seriøst SÅ flot 😃 Det må blive det næste projekt hos frisøren 😉 Kram til dig

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Hvor er jeg ked af at høre, at du har mistet din mor <3 Kan slet ikke forestille mig, hvor hjernedødt hårdt det må være. Men hvor er jeg glad for at høre, at det her indlæg gav dig lidt kampgejst igen. Og jeg synes, det lyder som en god ide med en tusse 😍
   Tak for din kommentar!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone

  Skål for: bollehår og ja uvasket hår i en knold, kneppe med lidt for mange fyre og ikke huske deres navn, sige til fakta ekpedienten du er sgu da lækker, sige godmorgen til samtlige mennesker i bussen, gå på to tinder date samme aften og bolle dem begge, ringe x kæresten op med hemmeligt nummer og råbe fucking nar pik hoved, oprette et porno abbonoment til et blad og lade det lige så stille tikke ind hos den anden x man har, klø sig i fissen midt inde i netto, stjæle bind nede ved svømmehallen fordi man ikke gider betale for lortet selv, drikke sig hammer lam en onsdag og tage en pjækkedag med mac d dagen efter, oprette en blog med et pik billede og skrive x’ens nummer, kneppe med ham som arbejder på stena line færgen på toilettet og ikke give en fuck for det, få en tatto på ballen hvor der står begge huller virker, være besøgsven for en ældre herre og tage ham med ned på den lokale og fyre op for drinks og musik, onanerer på toilettet på sin arbejdsplads, ryge en joint og poste selfies med filter, købe en kæmpe fed dildo, købe en hund selv om udlejereb siger nej, oprette en youtube kanal hvor man snakker om sex pik fisse anal fest og det fede liv, have kontorstolræs ude på parkeringspladsen med højt musik….fucking lev jer der ude!!!! Pluk blomster og lav spelt boller med husk slikke på nogle rigtige boller engang i mellem, det andet er for tørt og kedeligt hahaha… FYYYYYR DEN A’!!!!!!!!!!!!

  Fast læser!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mathilde

  Det her blogindlæg er et af de bedste til dato! Tak for det! 😁 Jeg er simpelthen helt tosset med din måde at formulere dig på. Jeg ved lige nøjagtigt hvilken spontan ting, jeg vil gøre i dag. 😇 Din blog er den eneste, jeg læser. Keep them coming!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Ej tak! Det er så skide dejligt at få ros. 😍 Nu er jeg lidt nysgerrig på, hvad du skal ud og lave af ballade😄😏

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Woooord..! Spot on! Bravo. Har det på præcis samme måde! Har selv tre tatoveringer fra tre forskellige byture, da jeg var ung og ikke-mor i Kbh (er 23 nu (syyyygt gammel) og mor til Charlie på 8 mdr). Du er nice, vil jeg bare sige, og jeg har brugt mange nætter med en lille bebs hængende ved min babs og læst på din blog. Du gør det bare godt! Og så dejlig en Basse du har. Kh Nanna med “fuck carpe Diem” tatoveret med blokbogstaver på læggen, (hvorfor???!) en kamel på tåen (den skal skæres ud i pap for nogen) og min venindes navn på den anden Læg (hun sprang fra da hendes navn var foreviget på mig.. lækkert)

  Vild ungdom! Over and Out 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Hahaha.. Dét er fandme grinern. Er vildt med dine tattoveringer😂😂😂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • anna

  nu ved jeg hvorfor pilotmanden har valgt dig – det er jo ikke fordi du kun ligner en model men det er sgu da frdi du ligner en model og er så pissesjov så inden mand ville kede sig efter sex!!!! thank god for du mindende mig om jeg ikke skal rette ind!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Yes maaaan!!! 👻👻👻😄😄😄

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Jeg er sådan en god mellemting. Kan virkelig være impulsiv og festede som du har beskrevet da jeg var i tyverne, nu vil jeg næsten hellere sove hvis børnene er passet, ha ha ha! Men kan også blive helt angst over nogle beslutninger i livet, som nogen måske synes er små, men for mig er de store. Eksempel at vi skal flytte, altså kun 4 km, men føler jo nærmest jeg er på vej til Australien 🙈

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Haha. Australien lige frem 😅 Ej, jeg forstår godt, hvad du mener. Sådan har jeg det også med nogle beslutninger i livet. Men jeg gør tit bare ting, og så må det briste eller bære. Har da 1000 gange endte i en totalt angstprovokerende situation af den årsag, men jeg gør det alligevel igen og igen. 😁🙈

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anja

  Fint nok at du har en vild side og gerne vil udleve en masse af de ting du skriver ned. Men husk også at give plads til dem, der ikke lige har lyst til det. Jeg ved ikke om jeg skriver den her kommentar fordi jeg føler mig provokeret eller hvad jeg gør. Men jeg kunne aldrig finde på bare halvdelen af de ting du skriver. Og jeg vil højest sandsynligt se ned på dem der opfører sig sådan (er klar over at det er ekstreme eksempler du bruger.. Eller er jeg?!).. Der er andre måder at være spontan og impulsiv på, end alle de decideret klamme ting du nævner, ad siger jeg bare, ad ;p

  Jeg er vild med din blok, selvom jeg ikke altid er enig 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Haha.. Jeg forestår hvad du mener 😄 Og ja, nogle af eksemplerne er lidt ekstreme. Jeg kan jo godt li, at sættevtingene lidt på spidsen, du ved 😘
   Tak for din kommentar 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kirstine

  Nu er man jo ikke nødvendigvis røvsyg, bare fordi man ikke har lyst til at opføre sig fuldkommen uhæmmet og respektløs over for andre, som meget af det du beskriver er 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • ja ja min ven, er er måske noget rigtigt i det du skriver, jeg er jo ikke helt på din alder

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Martine

  Du er så pisse fantastisk! Jeg er gravid (40+1) og kan tit gå i panik over mit liv snart går i stå. Meeeen det behøver det jo ikke!! Nøj jeg glæder mig til den første drink og cigaret!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   40+1 😱 Det er snart! Kan godt forstå, at du glæder dig til alkohol og røg!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja

  Kan jeg please være din ven???? Hahahah.. Du siger tingene som de er. Jeg elsker det

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Haha. Ja! ..bortset fra, at jeg ikke ved noget som helst om dig 😂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Hold nu kæft jeg er færdig af grin 😂😂😂 du er fandme så sjov A 🎊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikkelicious

  Du er satanrasme min ukendte tvilling ❤️ I love it! Sådan er jeg lige nøjagtig 😝 Synes du skal komme til Ålleren og drikke en røvfuld sjusser og te dig uterligt sammen med mig! 😜

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Ej, er det rigtigt!! Det de fandme godt at høre, at jeg ikke er den eneste, der har det sådan ! Og selvfølgelig en pige fra Ålleren ! Hvem er du 👻👻👻😂😂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En mors VIRKELIGE bekendelser #2