KÆRE DAGBOG #6

10 pisse fornuftige ting du kan lave, når baby sover..

image

Baby sover. Hvad gør du? Jeg kan komme i tanke om ca. 17.000 ting, jeg burde lave, når den lille putter. Vaske op, gøre rent, støvsuge, vaske tøj, rydde op eller skifte sengetøj. Men det er jo død sygt og ofte meget uoverskueligt. Jeg har derfor lavet en liste over 10 pisse fornuftige ting, du istedet kan lave, når baby sover. Du kan fx…

– Formatere tarmsystemet, kaste stammer i mosen, følge Bruno til svømning, dreje vaser, pudse porcelænet, tømme ryggen, sprøjtelakere kummen. Kald det hvad du vil?

– Ring til din mor, få hende til at age dig MED hårene som en ægte curlingforældre, og tud så over alt det, der i ugens løb har gjort dit liv ganske forfærdeligt at leve.

– Vaske din sure røv, dit trætte fjæs og dine lodne tæer i en ordentlig omgang sæbe under den varme bruser.

– Fyre mad ind i skrutten, som var du blevet sultet i de sidste 40 år.

– Observere at din stue ligner et bombet lokum, køkkenet lugter af rådden remulade, vasketøjskurven har vokset sig højere end rundetårnet og sengetøjet er pyntet med gullige kropsformede plamager, der måske kunne fixes med en tur i maskinen.. Luk så øjnene og SOV.

– Pille næse.

– Følge DET HER LINK og se alle de afsnit af den populære tv-serie SKAM, du overhovedet kan nå at lappe i dig, før baby igen åbner sine små nuttede øjne og har brug for KONSTANT opmærksomhed.

– Starte en blog om, hvor pisse hårdt du har det. Det gjorde jeg.

– Åben Snapchat op og tag så et billede af dig selv med samtlige filtre i appen, og vær derefter skide irriterende og send dem ud til alle dine venner efterfulgt af teksten: “Jeg keder mig!”

– Opret en kassekredit i banken eller gå voldsomt i minus og nyd så et utal af minutters internetshopping i et forsøg på at tilføre dit vanskelige liv en lille smule lykke.. ..fordi du fortjener det jo.

Hvis man, ligesom jeg, har en baby, der er fra start af har været så pisse forkælet og heldig at have sin Mutter liggende tæt op af sig under samtlige lure i hjemmet, så giver det lidt sig selv. Du kan sove, glo ud i luften eller ligge med din mobil. Forsøger du at rejse dig slutter babys lur. Ganske simpelt.

image

Jeg risikerer endnu engang et tomt kommentarfelt, men jeg tager sgu chancen, fordi jeg ELSKER når i er med! SÅ: Hvad laver i, når baby sover?

Ps. Nogle gange ville jeg ønske, at jeg var en af de der overskudsmødre, der altid har et ryddeligt og rent hjem. Og så alligevel.. Jeg er nogle gange lidt fordomsfuld på dette punkt og kan godt finde på at tænke, at den slag perfektionistiske mødre må have nogle seriøse issues, de forsøger at dække over – både over for dem selv men også over for andre – ved at holde hjemmet smukt, attraktivt, præsentabelt og fri fra fejl.. Fordi hjemmet måske så udstråler alt det, de ikke selv føler, de selv besidder. Giver det mening?? Anyhow. Det er en hel anden snak og en liiiidt for lang ps. efter min smag 😉

Jeg håber, at i har haft en fucking GOD dag i solen!! Det har vi.

image

 

 

48 kommentarer

 • Sarah

  Hej faldt lige over din blog☺. Synes dine indlæg er sjove og det der får mig til at følge med er fordi, jeg er helt modsatte af dig i mange ting? Jeg er en kæmpe orden menneske. Alt skal være skinnende rent og pænt. Ikke for andre (for de er her jo ikke HVER dag ) men for mig selv. Her er min to do liste når babyer ( 9måneder og 21 måneder sover )
  Laver mad
  Gør 2 (!) Toiletværelser rent
  Gør stuen rent
  Vasker gulv
  Rydder legetøj op
  Tager opvasken
  Og hvis de stadig sover så laver jeg andre ting som køleskab rengøring eller orden
  Køkkenskabe rengøring
  Og garderobe orden . Har 3 børn og må hilse at sige at jeg også kun er 25 🙈. Det jeg vil sige med det er at jeg er vant til “fart på ” i mit liv.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Jeg har en søn på 4 mdr. Og jeg kan aldrig regne med hvor længe hans lure er – de er vitterlig alt fra 30 min – 2 timer! Nå, men så snart han sover bestemmer jeg mig som regel for også at sove, det ender ud i jeg ligger og læser blogs, tjekker Instagram og Facebook, NÅR jeg så endelig får banket sammen til at det er altså en god ide at sove når bøffen også gør, og jeg inde i 10 min af min lur bliver vækket af min bøf 😑 Og her tænker jeg ‘fml, jeg skulle have været sovet så snart han sov’. Det sjove er så, jeg har endnu ikke lært af min fejl og gør det stadig!!! No wonder jeg er evig træt 😓

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Her sover han også kun når jeg ligger sammen med ham, så jeg sover, stener serier eller telefon. Huset sejler! Fuldstændig. Jeg rydder op og gør rent når vi skal have gæster (med mindre det er nogen vi kender godt, og det er det jo oftest, haha!)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg spiser is, blogger, læser andres blogs og glor ud i luften. Hvis jeg da har tid til det, efter at have ryddet op efter den seneste affodring af ungen – seriøst, hvordan kan det svine så meget??

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rutsje

  Jeg glor ud i luften, læser blogs og andet på mobilen eller sover, for jeg er nemlig også den heldige vinder, af en baby der kun sover hos mig .. Så sover han til gengæld heller ikke sin tid væk .. baaah 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Min lille baby er 2 måneder, og den længste lur i dag blev udnyttet af far og jeg til at forsøge at få pustet liv i det øg vores sexliv er blevet til efter hård graviditet og en fandens masse bristninger.
  Babys lure betyder voksentid, hvad end det er et knald, en god kop kaffe og en endnu bedre bog, en fandens masse tv-serier eller hvad end jeg nu lige føler for.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Det er fandme fornuftigt OG sundt! Sådan 💪🏻

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah

  Da jeg har en hund med seriøs krudt i røven, har min søns lurer mest blevet brugt på at gå. Gerne en tur på lidt over en time, heldigvis for mig så sover sønnen på nu 13 mdr stadig 3 timer i træk, så der er masser af mor tid, som kan nydes i et rodet og knapt så rent hjem 😂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Det er sgu da også meget smart lige at tage to fluer med et smæk:) Og ALT for lækkert med en bebs, der tager 3 timers lur!!! 😱😍

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christine

  Yderst brugbar liste du har lavet, den kunne jeg godt have brugt i eftermiddag. Min datter tog sig for første gang en 3 timers lur i barnevognen alt imens jeg bare vadede rastløs rundt der hjemme uden at ane hvad jeg skulle bruge min nyfundne frihed til, eftersom jeg lykkelig havde glemt alt om vasketøj, oprydning og rengøring 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Haha.. Det kender jeg godt 😅 ..”Nu vågner hun snart.. NU vågner hun altså snart.. Nu..” Og så får man ikke lavet en skid 🙈😄

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christine

  Yderst brugbar liste du har lavet, den kunne jeg godt have brugt i eftermiddag. Min datter tog sig for første gang en 3 timers lur i bsrnevog

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Ja, mit hjem er så et af de rene og ryddelige 🙂 Ikke for at det skal udstråle noget overfor andre, men for min egen skyld. Jeg har det bare bedst derhjemme, når der er ryddet op og gjort rent.
  I perioder med ekstra travlhed eller stress på jobbet eller i familien, er der faktisk ekstra pænt – simpelthen fordi jeg har brug for orden omkring mig, når det roder inde i mit hoved. Og selvom jeg måske i virkeligheden burde gøre noget ved mit invendige rod, så virker det bare altid mere overkommeligt at rydde lidt op i mit hjem 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Og det kender jeg faltisk rigtig godt til. Jeg kan gå i panik over, at alt sejler, hvis jeg virkelig er i en presset periode i mit liv. Så har jeg også brug for, at der ser ordentligt ud.. 😁

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Masja

   Har det præcis som dig, et rodet hjem betyder bare mere kaos, så mit hjem skal os være pæn og rent og er jeg stresset skal det være dobbelt så pænt og rent – det pus irriterende ind imellem men ja det lettere at gøre rent og ordne hus end at sgu tag og håndtere rodet inden i ..

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jane Denezia

  Åh hvor er det bare VIDUDERLIGT at høre👏👏 jeg laver helst så lidt så muligt 😃😃 og jeg elsker at vide andre har det på samme måde!! For hold nu k*** det er svært at leve op til husmor standarten.. Det er bare ikke mig!! Elsker din hudløs ærligt blog! – TAK for den💜

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Sikke en dejlig og sød kommentar at vågne op til. Tak for det 😍

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Begge mine børn har været/er elendig til at sove. De første 3 måneder af min yngstes liv ville han kun sove ovenpå mig. Nå, men jeg sov altid med dem. Kun liggende i ske sov de mere end 15 minutter. Og jeg var skide træt ovenpå en søvnløs nat – win win! I starten havde jeg dårlig samvittighed over jeg ikke nåede en skid, men de er små så kort tid, så jeg gav mig selv lov til at nyde vores fælles lure. Jeg tror den slags giver mere på den lange bane end bonede gulve…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Ja, jeg ved hvad du mener. Jeg kunne også sagtens begynde at “træne” Lillemand i at sove alene, men nu sover han bare rigtig godt op af mig, og på en måde er det NOGLE gange også meget rart, at jeg også er tvunget til at ligge og lave ingenting 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Soffy

  Hvad laver jeg?!? Jeg ser the kardashians og ramasjang.
  Men egentlig kun fordi at jeg ikke magter at skifte kanal når det kører… Så piller jeg seriøst meget næse.. Dvs faktisk hele tiden… Det første jeg gør når jeg står op, og det sidste jeg gør inden at jeg går i seng. 😂

  Hvad laver jeg ellers… Hmm… Kaster mad ind med lynets hastighed og glemmer at nyde min mad når jeg så ENDELIG er ude.. Min kæreste kalder mig en maskine når det sker… 😂😂

  Ej, men herligt er livet som mama…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Årh The Kardashians ! Det elsker jeg! Ser det også, når der er tid😄
   Og med hensyn til næsepilleri, så er det da også bedre end at have store bussere siddende i tuden😏☺️

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cille

  Så snart barnet sover middagslur, så graver jeg mig frem til slikskålen, som står gemt i det aller fjerneste hjørneskab inde bagved alt det rod af skåle, skærebrætter og diverse, og så slingre jeg mig ellers på sofaen til en gang Netflix ☝🏻️ ja det skab burde være første prioritet, men spilder ikke 10 min af den hellige 1,5 time jeg har for mig selv!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Årh en hemmelig slikskål. Det vil jeg også ha! Jeg spiser mest Chips og dip 😏😁

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • lea

  Tja…. Altså min baby er 7 mdr lige omsnart og jeg laver intet når hun sover. Kan simpelthen ikke nå det. Hun sover 20 min af gangen. Så det alt for stressende at gå igang med noget.
  Eller det passer ikke, stod i skyggen i dag og kørte barnevognen frem og tilbage,frem og tilbage, frem og tilbage og frem og tilbage. Havde sørget for der var let brise i håb om hun så tog en længere lur, og jeg kunne sætte mig i solen og glo eller et eller andet. Men NEJ! Stod i to stive timer og kørte frem og tilbage frem og tilbage og tilbage og frem. Og så sov hun kun 20 min alligevel.
  Totalt kedelig info…. Iknow…
  Men det mit liv.
  Kunne have trillet en tur…. Men håret var fedtet og jeg sværger jeg kunne lugtes på 20 meters afstand. Så blev bare i gården. Frem og tilbage frem og tilbage

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Puha.. Vores E sov ofte også kun 30 minutter af gAngen, da han fik 2 og 3 lurer. Umuligt at lave noget som helst. Føler med dig😁😘

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Natasja

  Jeg sidder og glor ind i fjernsynet og spiser USUNDT 😂 utroligt hvor meget rod man kan ignorerer og døren til køkkenet kan man jo heldigvis lukke 😂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Det kunne være, jeg skulle anskaffe mig en dør til køkkenet 😄🙈 Lyder som en god ide!!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sidse Mille

  Nyder stilheden for en stund!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Jeg har også tvillinger og har fra start af lært dem af sove og spise samtidig. De sover to en halv time om formiddagen og der sover jeg også om eftermiddagen sover de halv anden time og der ser jeg tv og laver aftensmad. Nu starter de snart i vuggestue så det bliver mærkeligt at Kunne gøre lidt som man har lyst til i løbet af dagen, såsom at få styr på hjemmet 👍

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Jeg har simpelthen så dyb respekt for alle jer tvillinge-mødre.. Og hvor er det sejt, at du har fået det til at passe med, at de kan sove samtidigt.. 💪🏻

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Naja

  Har en dreng på knap 10 måneder.. Og lige nu ligger jeg på sofaen og har spist 5 (!!!) af de klamme “romkugler” man kan få i en bakke med 9 i Rema.. Og så ser jeg Twillight på kanal 4..
  De andre aftener spiser jeg som regel bare noget andet klamt og ser noget andet i tv 😂😂
  Jeg KAN simpelthen ikke tage mig sammen til nogen verdens ting.. Min barsel slutter d. 5, så jeg siger til mig selv at det er helt ok😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Det lyder som mig, hvis bare vi bytter romkuglerne ud med flødeboller 😅 Min barsel slutter også D. 5, så det er FANDME med at nyde det !!!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Isabella

  Da min datter var helt lille sov hun virkelig mange lure på brystet af mig eller i mine arme. Er jeg SÅ glad for nu, hvor hun er blevet 6 mdr. Hvis jeg ikke tager en hyggelur med hende i vores seng spiser jeg og ser Netflix! Det huslige gør jeg ofte mens far hygger lidt med lillepigen om eftermiddagen (maks 1 times tid )

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Jeg ordner også det mest huslige imens Lillemand er vågen 😅 Slemme mor,.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne juul

  Jeg laver ikke en skid når lille A sover… Jeg drikker kaffe og ser serier.. Æder og laver alt det jeg selv vil (selv bad bliver nogen gange udskudt 😬 – for at ligge i sofaen er bare vigtigere!!)
  HVIS jeg skal lave noget husligt løber jeg rundt og gør det.. Har en mand der laver hus, så det er vitterligt det eneste tid jeg har for mig selv – og den tid NÆGTER jeg at bruge på rengøring.. Medmindre hun lige vælger at sove ekstra lang tid, så jeg bliver rastløs.. Hvilket næsten heller aldrig sker 😋

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Jeg udskyder også både bad og en tur på tønden for at kunne fede den i sofaen om aftenen 😅🙈

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helena

  Se tv-serier. Virkelig mange tv-serier!
  Jeg havde også en baby, som kun ville sove direkte op ad mig, så jeg kender følelsen… Suk! Shit hvor jeg kender følelsen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Når min baby sover (10 mdr), så får jeg stress over alt det jeg skal nå at rydde op imens jeg er mussestille! Jeg er så kun 5-10 minutter om det så jeg sætter mig sofaen og får igen stress over tiden går så hurtigt! Nu kan jeg jo kun sidde her i 40 minutter! Så det må jeg jo gøre imens jeg har ondt af mig selv over hvor hårdt jeg har det. Sveder fucking meget hele tiden fordi jeg er pisse meget gravid igen (29+0), og jeg skal aktivere min store baby konstant og finde på nye ting 😂😄😫😓

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Ej, det er jo så sindssygt.. Eller det er det ikke, men jeg kan ikke forestille mig at skulle tage mig af en stor baby OG bære rundt på en lille en inde i maven. 😅 Jeg ville dø! Du er fandme sej, og jeg forstår godt, hvis ikke du får lavet noget husligt 😅

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rebecca

  Altså Freja har jo besluttet at hun kun vil sove lur i dagplejen og til nødt i weekenderne, hvis jeg vader rundt med hende i barnevogn.. Så jeg går 😏

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Jeg burde lige nu, mens barnet er gået kold (endelig) rydde op i køkkenet, skifte sengetøj, rydde legetøjet væk, men i stedet ligger jeg helt flad på sofaen og ved at jeg går i seng til et beskidt køkken, i en semi beskidt seng og med legetøj på hele gulvet (igen) for jeg giiiiiider ikke. Gider ikke engang åbne den bærbare der ligger lige ved siden af mig fordi det er nemmere at skrive derfra .. Oh weeeeell

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Kender det SÅÅÅ godt!!! Især den med computeren 😂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Mine er godt nok tre år gamle men da mine tvillinger var små og jeg var på barsel og de nåede til der hvor de sov ca to lure a et par timers varighed hver, så lavede jeg fornuftige huslige ting ved første lur og derfor lavede jeg ikke noget synderligt fornuftigt under anden lur, med god samvittighed 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Det er jo egentlig meget smart.. I hvertfald hvis de sover så “længe” af gangen og så oven i købet samtidigt. Godt gået at du har fået dem til det 😅

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

KÆRE DAGBOG #6