11 ting du måske ikke ved?

Når Farmand (TROR) han aflaster

Jeg var millimeter fra at smække døren i sådan en grad, at selv de døve ville kunne høre det, fordi jeg bliver så fucking rasende over hvor vanvittigt uretfærdig situationen er.

image

Drengerøven har lige brugt 4 dage i New York. Ganske vidst har den hårdtarbejdende mand fløjet både derned og hjem igen, men dagene der imellem er ikke blevet brugt på en skid andet en afslapning, øl, lækker mad, 30 grader, pool og søvn. Så giv mig en fucking break og lad mig nyde 2 timers stilhed, fred og ro på den ene dag, hvor vi i fællesskab har aftalt, at der var plads til, at JEG kunne have det dårligt, slappe af og få bare en lille smule søvn.

Det er ikke engang, fordi vi ikke har forventningsafstemt. Det HAR vi. Jeg har også spurgt meget tydeligt – og FLERE gange – om fredag var en okay dag at tage i byen, og om manden så med sit altødelæggende jetlag ville kunne overskue at tage sig af sin søn den efterfølgende dag, så jeg kunne få lov til at sove og slappe af. “Ingen problem Tulle”, sagde min bedre halvdel. På mystisk vis er det bare alligevel pludselig blevet et pisse stort problem.

Farmand vil gerne have, at jeg – med 3 timers søvn, mylderbæ og vanvittig kvalme – OGSÅ er på: “Kan vi ikke bare hjælpes ad?!” Nej, vi kan ikke fucking hjælpes ad. Du kan kaste noget tøj på din irriterende, lækre, solbrune far-krop, tage en rugbrødsmad i hånden og gå en psyko LANG tur med bebs og barnevogn, tak. ..Det sagde jeg selvfølgelig ikke. Istedet forsøgte jeg at gå til manden på den pædagogiske måde: “Kan du ikke please være sød, at gå en tur med barnevognen. Jeg ville blive SÅ glad for lige at få lidt ro.” Kæresten responderer med følgende ord: “Jo, men kan du så ikke lige hjælpe mig, så jeg kan få noget mere morgenmad og gøre mig klar?”

image

HVORFOR praler mænd så heftigt med at kunne multitaske, hvis kun det kan lade sig gøre i situationer, hvor det er til gavn for dem selv? Siden hvornår har det været umuligt at spise og have en baby på samme tid? Jeg er klar over, at opgaven kan være ganske vanskelig, men alligevel har det dog lykkedes mig, at få mad i skrutten de sidste 4 dage som græsenke. Wow.

“Hvordan tror du, at JEG får mad, når du er væk?”, lyder mit svar, som måske er den typiske reaktion en mand kan forvente sig fra sin kvinde i en sådan situation. Det er jo ikke fordi, at jeg normalt overlader alt arbejdet til pilotmanden, men lige i dag var det min tur til at slappe af. Desuden stod jeg – 30 minutter og et formateret tarmsystem tidligere – i mit ansigts sved og stegte spejlæg til manden.. Utaknemmelig. Han skal ha’ mere mad.. Nu.

Ja, det er selvforskyldt, at jeg har det dårligt. Ja, det er selvforskyldt, at jeg er træt. Men havde jeg vidst at vores aftale vare lige til at lukke op og skide i, havde jeg nok ikke valgt at bæller den long Island iced tea, jeg lykkeligt købte mig omkring midnat.

Undskyldningen fra den kære muskelmand er, at han er træt. No shit Sherlock – det bliver man af at tage nattevagten. Den nattevagt JEG har haft i de sidste 4 døgn. Og i alle de andre 8000 dage, du er væk om året. Og nej – vores baby sover langt fra igennem, hvorfor nattevagten stadig forhandles hver aften.

Fair nok at manden har lidt jetlag(6 timers tidsforskel – FORFÆRDELIGT), men så må Mr. Pleaser lære at bruge den rationelle del af hjernen, når jeg spørger om fredag er en okay dag, at tage i byen.

Inden i tænker, at jeg er en hysterisk kælling(det er måske allerede for sent?), så lad mig lige understrege, at jeg stadig ikke har sovet i mere end 3 timer, at jeg har kastet rådne stammer i mosen 4 gange i dag, at jeg har glemt at købe toastbrød, at jeg CRAVER toastbrød, at jeg har kvalme, OG at jeg lige har fået et nydeligt besøg af Tante Rød!

DON’T WAKE UP THE BEAST!

Vi er faktisk slet ikke uvenner – min bedre halvdel og jeg. Jeg er bare indvendigt tosset. Kender i det? Efter jeg havde lukket døren ind til soveværelset i et forsøg på at få lukket øjnene lidt, blev jeg hurtigt forstyrret af mine to Drenger. De var også trætte. Efter 5 minutter og en flaske sov de begge to, imens jeg lå klemt op af væggen med min ondt-af-mig-selv-hed. Gnavpotten(mig) kunne ikke sove, og jeg måtte opgive drømmen om søvn for i stedet at kaste mig ind i den ledige sofa med Chips og dip.

image

Inden jeg gik fra sengen nussede den trætte Farmand mig lidt i hænderne og sendte mig nogle varme, kærlige øjne. Han er sgu sød. Det er utroligt, hvor let han kan slippe afsted med mange ting. Han har kun hørt 7 sekunders brok fra mig af, hvorefter jeg stille og roligt futtede min bare røv og bremsesporstrusser ind på værelset. At han så senere vælger at læse 117 LINIERS brok fra mig af på min blog, er jo hans eget valg 😏😘

Ha’ en dejlig dag allesammen !

Ps. Jeg undskylder på forhånd for både barnlige, latterlige, klamme og humorforladte Snapchats i dag. Også i dag.

Pps. Hvis i ikke har noget liv og er nye læsere her hos mig, skulle i lige tage at læse:

Når Farmand (tror) han tager nattevagten

..et af mine aller bedste indlæg, synes jeg.

27 kommentarer

 • Maja

  Helt frit for leveren, og kun baseret på dine skriverier, så lyder det virkelig til at din kæreste er en idiot – altså den slags idiot, som man ender med at forlade..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Psykologen

  Gad vide om han er klar over, at du forlader ham senest når knægten er 4 år gammel, hvis han fortsætter med den der totalt egoistiske drengerøvsadfærd?
  Og gad vide om du ved, at du ender med at forlade ham om ikke så længe hvis ikke du begynder at sige NEJ fucking nej om jeg løfter så meget som en finger i dag!!
  Du ender mega indebrændt og rasende hvis du ikke råber op og skælder ud, og tingene ændrer sig. Og al den vrede kvæler kærligheden. Been there, done that 😔
  Og hvis det bare var en enkelt gang gik det nok, men det er jo et mønster, i hvert fald som du beskriver det her.

  Knus fra hende, som ikke fik råbt stop i tide.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeanette

  Vatpik til en kæreste du har dig (undskyld) Hvorfor ikke hive sig selv lidt op, og tage sig sammen bare den ene dag, så du kan få lidt ro. Forstår ikke at man som kæreste kan være så tarvelig. For det mener jeg virkelig er tarveligt. Jeg sætter så meget pris på min kæreste når jeg læser dit indlæg 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Du skal ikke undskylde. Jeg snakker frit fra leveren – i skal have lov til det sammen 😉 Dejligt at indlægget har en positiv effekt på nogle.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah

  Selvom jeg normalt IKKE kan lide at rose det ene par i et forhold, uden at have hørt den anden parts version af situationen, så må jeg for engang skyld kommentere: Alexandra, jeg synes eddermame, du finder dig i (alt for) meget.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Tak..? Eller hvad siger man. Det er jo i virkeligheden ikke en ros, er det ? 😀 Hehe

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helene

  Så åbent og skønt opslag har været needed. Ja mange gange tror De at de tager over for os. Men alligevel står vi med flaske, tør ble, vugning osv. De tager over når de føler de har overskud. Men hvad så med resten af tiden??? Vi gør alt for de små lorte-røve. Men lige så snart mændene tager over skal de nærmest have en medalje når de gør det mindste og hvad så med os der gør præcis det samme bare 40000 gange i døgnet? Vi tager al slæbet mens mændene får lov at være dem selv. Synes efterhånden der er gået sport i at mænd skal prises hver gang de gør noget godt. Men vi når aldrig til noget “godt” medmindre mødrene er der og har lavet al forarbejdet. Elsker kommentaren: “åh Din kæreste gør så meget godt – han tager med til scanninger and shit….. Men vi ville aldrig være til denne scanning med mindre jeg var her og min krop gjorde al arbejdet idiot.” 😂👍 tak for indslaget. Mangler det “lidt” i min hverdag med en dreng på 3 år og en pige på 2 mdr.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Kan godt følge din tankegang, når du siger, at du føler der er gået sport i det der med, at mænd skal roses for ALT, hvad de gør, også selv om mange er tingene burde være en selvfølge.. Desværre så virker det der ros bare så skide godt på mænd, selvom det kan være pisse belastende at skulle give den hele tiden 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Fuld FULD forståelse herfra! Jeg er enig: Personligt synes jeg også du finder dig i for meget – sorry, lækre pilotmand, men der må strammes op. Det er simpelthen på tide at han anerkender din tjans som nærmest-alenemor i langt langt højere grad og han skal mande sig op og ikke pive sådan over at skulle tage ansvaret for sin dreng når han er hjemme. Du skal aflastes og forkæles, – for du løfter fandme godt nok den opgave for ham, shit hvor burde han være mere taknemmelig. Lækker, nuttet og sød – eller ej.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Jeg ELSKER fuld forståelse! 😀 Og er enig i det, du skriver 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  Tak tak 😍👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻 herhjemme er det samme hvergang farmand skal være sammen med sin datter- retter det er blevet meget meget bedre nu hvor mor her er højgravid, men den der telefon.. Når lillebror melder sin ankomst, er jeg allerede klar over, at jeg bliver “alenemor”,(vi står og bygger helt nyt hus, og manden er den som skal lave alt, samtidige med han og hans tømrerfirma har travlt) og med den begrundelse, kan mor her få sin vilje i rigtig mange ting 😂 Så herhjemme ligges der i bogen, så mor her kan få Signe-tid 👏🏻 vi skal huske som kvinder at bruge vores overtales evner, og det begynder jeg så småt at mestre 🙈 Over and out- manden er til druk, så nyder lige datteren min inden putning ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Det er sgu altid rart at få sin vilje 😀 Og tillykke med endnu en graviditet. Jeg håber at det hele – imod alt forventning – går glidende når den lille ny melder sin ankomst 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Micha

  Jeg tager hatten af for dig! Jeg synes jo personligt du finder dig i for meget, hehe. Jeg var også blevet tosset – og havde nok ikke reageret ligeså pænt som dig. 😉 Du er sej, Alexandra – virkelig sej! Den mand har det som blomme i et æg, det håber jeg han ved. 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Hvis ikke jeg havde min blog til at rase ud p, havde jeg sgu nok også reageret lidt voldsommere.. 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jasmin

  Elsker din måde at skrive på.. sej chick der.. 😀Men sov hos en veninde næste gang.. så kan han lære det.. 💪

  Enten er min mand godt opdraget eller en tøffelhelt men aldrig har der været problemer.. nattevagt eller dagen efter bytur vagt..

  Man passer ik sit barn.. man er sammen med sit barn.. plejer han at sige.. og vi har endda 2 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Sej chick der.. Haha 😀 Godt opdraget eller tøffelthelt.. Det er vel næsten ligemeget. Begge dele er nemt at arbejde med 😉 Sejt at du er mor til 2 !

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • FUCK hvor jeg elsker din blog!!! Du er så hudløst ærlig og uden filter, og jeg fucking ELSKER det. Det er bare så forfriskende at læse og følge en person som ikke forsøger at pynte på sandheden eller fremstå som noget andet end et vaskeægte og reelt menneske, med alt hvad det måtte indeholde.
  jeg følger dig også på snappen, og jeg er vildt med at man får lov at se dit morgenhår og mascara under øjnene, for sådan ser vi sgu alle sammen ud indimellem (hvis ikke størstedelen af tiden :P).
  Og jeg kender alt for godt, når manden bryder en ellers meget klar aftale, og man må lægge låg på sin vrede. Det er der man skal lytte til sin rationalitet og tænke før man taler, for ellers kan man hurtigt komme til at sige noget man fortryder. Men det er i den grad nemmere sagt end gjort, I know 😉
  Tak for din rendyrkede ærlighed i en efterhånden ret så fake verden <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Hvor er du skøn! Elsker som bekendt ros 😀 Og dejligt at du følger med på snappen.. Er stadig så overrasket over, at der er så mange, der gider at kigge med..
   Tak for din kommentar. Det er kommentarer som dine, der gør det SÅ meget federe at blogge 😀 <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Natasja

  Man skulle tro at der var noget mænd aftalte for sådan er det også her hjemme. Kan sige den ene aften gider du tage ham i morgen tidlig og maden siger det skal jeg nok så bliver jeg i sofaen et par timer ekstra som aften for mand vil jo tage ham i morgen så vågner sønnen kl 6 og jeg skubber til manden som siger jeg har sovet dårligt kan du ik tage ham. Så eksplodere mit hovde men kun inden i mig selv smiler til manden og jo selvfølgelig skat

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Ja, det skulle man sgu tro.! Kender SÅ meget følelsen!!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg føler med dig (også selvom jeg ikke har børn :p) Du er ikke hysterisk, tværtimod vil jeg mene, at din reaktion er imponerende subtil. God bedring!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tenna

  Haha det er PRÆCIST samme scenarie her! Og det er uden jet-lag! 😎🙈 De kære mænd, de har det SÅ hårdt!! 😂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • ingelise

  Jeg bakker dig 110% op. Selvom mine unger er voksne nu, fik jeg et flash backtil dengang mine fire var små, og når jeg efter en fuldtidsarbejdsdag plus børnehentning fire steder og indkøb fik sætningen: “Jeg vil helst spise aftensmad kl halvseks” smidt i hovedet af en mand som så det som sin vigtiste fritidsbeskæftigelse at holde sofaen nede. Man bliver så gal at man kunne kvæle stodderen!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Oh God. 4 børn. Du er sgu sej!!!! Kender til den følelse af afmagt, du beskriver. I den grad. 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • ingelise

  Mariagervej 101 Skjellerup

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

11 ting du måske ikke ved?