Underhakker, vuggestue og ifavn.

Kære Lillemand

13569992_10153933991373952_529143938_o

I dag er det 1 år siden, at far løftede dig op på mors tykke mave, og vi mødtes for første gang. Du var verdens smukkeste lille nyfødte baby. Så fin og så blød. Mor og far kunne slet ikke lade dig være. Det kan vi stadig ikke. Du betyder ALT for os, din lille ballademager. Dit smil og dine øjne kan charmere hvem som helst. Dit grin smitter og dine sjove lyde gør mig så glad. Jeg elsker at se, hvordan du hver dag er sej og lærer noget nyt. På ingen tid er du blevet en lille dreng. Mors og fars lille dreng.

Jeg er SÅ stolt af alt det, du kan. Jeg er SÅ stolt af, at jeg har groet og født dig. Jeg er SÅ stolt af, at du er min søn. Nu får mor tårer i øjnene, men det gør ikke noget bassemand. Det er glædestårer.. ..Fordi jeg er så glad for, at jeg har dig i mit liv. Før gav mit liv ikke altid mening. Det gør det nu. For nu er du her.

Du forstår ikke, hvor meget jeg elsker dig. Eller måske gør du. Nogle gange gør det næsten helt ondt. På den gode måde. Jeg har så meget kærlighed til dig, at jeg har svært ved at få det hele ud. Hver aften kysser jeg dig godnat og fortæller dig, hvor højt jeg elsker dig.. Fordi du aldrig må være i tvivl om, at du er mit lille yndlingsmenneske i hele verden. Fordi du aldrig må tvivle på, om du er god nok. Fordi du aldrig må føle, at du ikke er elsket. Det er du!

Da du for et år siden kom til verden, bragte du øjeblikkeligt så meget glæde med dig. Alle de lykkelige ansigter i familien rørte mig dybt. Mors tåre trillede ned af kinderne, hver gang du skulle vises frem til en ny ven eller et nyt familiemedlem, fordi jeg var så stolt af dig.

Lille dejlige bassemand. Du er noget helt specielt – en ener. Du er DET BEDSTE, der nogensinde er sket mig. Jeg vil altid være her for dig og med dig. Os to. Dig og mig for altid.

Tillykke med fødselsdagen min skat. 1 år. Det er stort <3 Jeg er SÅ stolt af dig.

Nu vil jeg stoppe med at skrive, så jeg kan komme hen og give dig 10.000 kys og fejre dig sammen med far og lækker kage 🙂

Kys og kærlighed fra din lykkelige Mor.

13517947_10153670163627966_232993453_o

20 kommentarer

 • Julie

  Lidt forsinket, men stort tillykke med lillemand ❤ dejligt indlæg!! Tænk at vores bliver 1 år om bare 4 måneder. Tiden går jo alt alt for stærkt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ria

  Stort tillykke med lillemand! Det ser ud til at I har haft nogle rigtig dejlige dage sammen alle sammen, hvilket er skønt at se! Han er noget af det sødeste og samtidig en smuk lille dreng – hold nu op hvor bliver man varm om hjertet når han smiler eller griner på snappen, årh “basser”! I gør det SÅ godt dig og pilotmanden! Held og lykke med indkøring i vuggeren, jeg håber at det går hurtigere end hvad du har givet udtryk for (snap) 🙂 knus Ria

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Hej Ria ! 😀 Det har vi i hvertfald. Og tusind tak <3
   I dag holdte vi i 2 timer med mor. Så lidt fremskridt 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise-Kiri

  Stort tillykke med dejlige Lillemand 😍🇩🇰🇩🇰🇩🇰

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Kæmpe stort tillykke med jeres smukke dreng 💙 Og hold nu kæft en smuk tekst du har skrevet til ham. Jeg sad sgu og fik våde øjne ☺️ Tror slet ikke der kan herske tvivl om jeres kærlighed til lillemanden ☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Ej, det er jeg glad for at høre, at du synes. Den kom også lige fra hjertet af 🙂 Tak !

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mille

  Tillykke med ham 😄🇩🇰🎈

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Natasja

  Kæmpe tillykke med lillemanden. Håber i får fejret ham med manerer🎁🎈🎊🎉
  Man kan ikke forstille sig at sådan et lille menneske kan bringe så meget kærlighed og lykke før man selv har prøvet det❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Lige præcis. Det kan man virkelig ikke 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie Eiland

  Stort tillykke til og med Lillemand 💙

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Stort tillykke med Lillemanden 😊 Håber i får en dejlig dag 😊 Elsker at følge med i alle dine sjove indlæg op og nedture 😀 De giver lige et ekstra pift i hverdagen, og glæder mig til den dag jeg selv får lov til at opleve at blive mor 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Det er jeg virkelig glad for at høre. 🙂 ..Og tusind tak 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Tillykke med jeres lille charmetrold🇩🇰

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi wickmann

  Kæmpe stort tillykke med ham 🎉🎈 kærligheden til vores børn er ubetinget det største i denne verden ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Underhakker, vuggestue og ifavn.