Hvem er jeg?

KÆRE DAGBOG #5

13694143_10153969167508952_1016826130_o

Stadig 13 år gammel, ufatteligt dum og forvirret, men knap så klar til at kneppe?? Jeg havde jo lovet min højt elskede Olav, at jeg ville lade ham tage min mødom til den næste hjernedøde Klub 18 fest, der snart skulle afholdes. Læs her min opdatering til dagbogen, der tilsyneladende er blevet snydt for lidt slibrige deltager, jeg dog nok skal levere til jer i slutningen af dette indlæg:

Hey Dagbog!

Har altså ik’ noget kørende mæ ham mere… Altså Olav… Jeg gjorde det slut.. Ku’ bare ik’ li’ ham mere.. Men så fik jeg lidt med Frank Jensen. Men han v vidst bare være venner mæ mig! (Bolle venner).. Hehe 🙂 Men tror jeg er lidt vild med Svend! Men v ik rigtig? Han har jo altid været min drømmefyr! 

Kyss…

13692144_10153969167338952_2099020797_o

3 prøveflasker parfume, en vodka-bong og 7 brezzere var ca det, jeg havde indtaget til den omtalte klub 18 fest. Sammen med mine lige så dumme og ikke mindst STIVE veninder væltede vi hen mod klubhuset, hvor den ALKOHOLFRIE fest skulle afholdes. Olav og jeg havde hele dagen skrevet søde beskeder med frække undertoner. I dag skulle det ske. Jeg skulle ikke længere være jomfru! Vi havde sågar fået planlagt festlighederne således, at Olav og jeg kunne “sove” i min søsters seng i kælderen af huset. Hun var på daværende tidspunkt på efterskole, hvilket jeg udnyttede en del. Sorry søs!

Den ene tøs er mere fuld end den anden. Mine ene veninde knækker sig i uanede mængder. Ja, det var ikke alle, der kunne tåle den forfærdelige bon, jeg havde lært at lave ud fra en youtube video. Damn you internet. Min anden veninde pisser i bukserne på vej ud til toilettet, da hun tilsyneladende ikke kan vente de 5 minutter, det tager for drengen foran at slå en streg i kummen. Det er ca. det eneste, jeg kan huske fra selve festen. Jeg bliver i løbet af få minutter vanvittigt dårlig, blind og usikker på mine ben. Der er ikke noget at gøre – jeg skal hjem nu! Men FANDME nej om mit længe ventede knald med Olav skal spoleres. Derfor finder jeg lynhurtigt knægten og får ham til at bære mit lange kadaver hjem. Halvvejs giver den fulde mand op, og vi ringer efter min mor, der kommer og henter os begge, der ruller forvirret rundt på asfalten. Flot.

Da vi kommer ind i kælderen starter jeg med at kaste op.. Voldsomt meget. Jeg husker HELDIGVIS kun små glimt af, hvordan Olav står og sejler ved siden af, imens min mor holder mit hår og skubber mig hen foran den håndvask, jeg åbenbart igen og igen går væk fra. Jeg havde med garanti lovet min mutter, at jeg kun ville drikke de 3 breezere vi sammen havde været nede at købe i Favør. Ups.. “Undskyld mor. Jeg ved ikke hvorfor, jeg er så dårlig?” *BRÆÆÆÆÆK*

På mystisk vis fik Olav lusket sig til en plads i sengen ved siden af mig. Jeg fattede INGENTING, men jeg er temmelig sikker på, at jeg næste morgen vågnede op med de sammen røde porno g-strengstrusser, jeg havde lagt mig til at sove i i min 40 hestes brandert. Desuden havde min mor ikke været hurtig nok, da jeg ørlede første gang, hvorfor halvdelen af min ustyrlige, krøllede manke var tildækket af en ordenligt omgang bearbejdet alkohol. Sexy girl.

Olav fik altså ikke det knald, jeg havde lovet ham. Det gjorde han faktisk aldrig. Til gengæld fik han et af både min ene og anden veninde i løbet af de næste par år. Provinsbyer, du ved.. 3 dage senere da tømmermændende ENDELIG havde lagt sig, slog jeg op med Olav Olsen. Sandheden var, at jeg jo stadig var dybt betaget af barndomsforelskelsen Svend.

..Næste gang jeg udgiver et indlæg fra min dagbog, går jeg i 8. klasse og er blevet så pisse, herre sej og vild. Det glæder jeg mig til at dele med jer, selvom det også bliver liiiiiidt pinligt.

Ps. Jeg siger det lige én gang til: Nu har jeg jo nævnt det der Klub 18 et par gange. Stedet med tungeslask, hjernedød druk og pat-raveri. Læs mere om dét lige HER. Hvis i vil have starten af min dagbog med, kan i også lige læse følgende indlæg:

KÆRE DAGBOG #1

KÆRE DAGBOG #2

KÆRE DAGBOG #3

KÆRE DAGBOG #4


Hvis i ikke allerede vidste det, er jeg ret aktiv på snapchat. Der kan man lige følge mig ved at tilføje mig under brugernavnet astaffensen <3

 

8 kommentarer

 • Ha hahah, jeg sidder og gnækker af grin – og særligt fordi jeg har en lignede dagbog hjemme under min gamle seng i mine forældres hus. Med skiftende kærlighedserklæringer, og flere gange kan jeg se, at jeg endda bare har været doven, visket et navn ud og erstattet det med et andet – følelserne ændrer sig tydeligvis ikke, kun personerne de omhandler. Hæ!

  Knus Rikke!
  / http://www.sondagshjerte.blogspot.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Haha.. Det lyder præcis lige som mig 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh, Klub18 – det havde jeg lykkeligt glemt 😀

  – K

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Hvordan kan du glemme det !? 😀 haha

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah

  Du burde melde dig til ‘Kære Dagbog’ på DR!! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Jeg er ret tv skræk .. Haha. Hvis det da er et ord 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • S

  Synes du var rimelig vild allerede!!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvem er jeg?