Hvorfor fanden bander jeg så røv meget? Advarsel: indeholder stødende sprogbrug!

Jeg er ikke okay.

Jeg er rasende. Jeg er ked af det. Jeg er skuffet. Jeg er forarget. Jeg er såret. Jeg er usikker. Jeg har ondt i mit hjerte.

 

Jeg fatter det ikke..

 

Jeg FORSTÅR ikke, hvorfor nogle mennesker har behov for at være ondskabsfulde overfor deres medmennesker. Eller faktisk forstår jeg det jo godt lidt, da jeg udemærket er klar over, at nogle folk ikke er et godt sted i deres liv. Måske har vedkommende haft en forfærdelig opvækst? Måske lider vedkommende af en personlighedsforstyrrelse? Måske har vedkommende en psykose, der medføre en nedsat realitetstestning? Måske har vedkommende lige mistet sin kæreste i en al for ung alder? Hvad ved jeg. Der kan være 7000 grunde til, at folk opfører sig latterligt og ondskabsfuldt. Min mening er og har altid været:

Der findes ikke onde mennsker – kun onde handlinger. 

Shit, så poetisk jeg er. Anyways. Uanset hvad årsagen er til folks tåbelige måde at opføre sig på, gør det ikke mindre ondt på de individer, der rammes af det. I den seneste tid har jeg i dén grad fungeret som skydeskive for en god håndfuld ubehagelige tilnærmelser. Både i privatlivet og her på bloggen. Jeg må indrømme, at det har væltet mig. Det føles som én stor FED knytnæve lige i fjæset, for efterfølgende at blive trampet godt og gevaldigt på, og det har fået mig til at føle alt det, jeg indleder dette indlæg med.

Jeg har blandt andet lagt øre til følgende:

 • at jeg er en dårlig mor
 • at jeg er syg i hovedet
 • at jeg er svag
 • at jeg er en dårlig mor
 • at jeg er egoistisk
 • at jeg er ondskabsfuld
 • at jeg er en dårlig mor
 • at jeg er uintelligent
 • at jeg er kontrollerende
 • at jeg er en dårlig mor

 

Gæt selv hvilken kommentar, der gør mest ondt og HÆNGER FAST oppe i mit hovede. Størstedelen af de fine gloser kommer fra anonyme folk, som KUN kender mig gennem bloggen. WTF. Hvorfor? Hvorfor forsøge at få MIG ned med nakken? Jeg er bare et menneske. Drop argumentet med, at jeg er blogger og selv spørger efter øretæver. Fair nok at man ikke er enig i det, jeg skriver. Fair nok at man bliver provokeret, keder sig og derfor har brug for at fortælle mig dette. Det forstår jeg. Men hvis du synes, jeg er et forfærdeligt menneske, uintelligent, en dårlig mor eller andet i den dur, så hold det sgu da for dig selv. Eller skriv en blog, en status på facebook eller en update på instagram, hvor du får luft for din mening omhandlende, hvor FORFÆRDELIG dén type mor er, som du åbenbart mener, jeg er. Lad dog være med at gå direkte efter mig som menneske. Det gør sgu da ondt. Jeg har følelser. Jeg sidder på den anden side af skærmen og bliver sindssygt hårdt ramt af jeres dømmende meninger om mig, som i lige så godt kunne have holdt for jer selv. Skriv en bog eller få dig et job, så dit dødsyge liv ikke går ud over uskyldige mennesker, som jeg.  ..Og det kan jeg netop tillade mig at skrive, fordi det her en fucking blog om mit liv og mine tanker.. Og fordi, at jeg ikke henvender mig til Lone Munkebøl Larsen på den anden side af skærmen. Jeg skriver ud til HVEM END, der læser med. Der ER sgu forskel.

Som om de nedladende kommentarer og et par ubehagelige tilnærmelser i mit privatliv ikke var nok, er der et par mennesker, der mener, at visse hændelser i mit liv skal UD i lyset, selvom jeg ikke selv har taget valget om det. For et par dage siden oplevede jeg fx, at en flabet dame fra det mørke Nordjylland – der er dum at tro, at jeg ikke kan tracke en IP-adresse – lækkede private informationer om mit liv. Informationer der gør ondt i mit hjerte, som jeg ikke er klar til at dele og måske aldrig bliver. Ganske vidst skriver jeg en hudløst ærlig blog uden filter, men SELVFØLGELIG er der visse ting jeg endnu ikke har delt med jer. Og selvfølgelig er der ting i mit liv, jeg måske ALDRIG kommer til at dele med jer. Ikke altid af hensyn til mig selv, men også grundet menneskerne omkring mig. Dét jeg faktisk vælger at dele med jer, ER uden filter. Egentlig er det også pisse lige meget hvorfor.. Pointen er, at det så sandelig er MIG, der vælger, hvad jeg vil fortælle om mit liv på min blog. Færdig!

Hvad ville Blogger Børge ikke tænke og føle, hvis jeg som en eller anden kedsommelig “anonym” læser, pludselig besluttede mig for at afsløre, at skrøbelige Børge på et tidspunkt i sit liv havde været indlagt på Psyk på grund af selvmordsforsøg. Ikke at det er tilfældet med mig, men i forstår hvor jeg vil hen? Det burde være op til ét menneske, om denne sårbare information skulle ud i offentligheden; nemlig Børge selv.

Jeg har nu set mig tvunget til, at sætte funktion-godkend-kommentar til her på bloggen. Det betyder, at jeg skal læse og godkende alle jeres kommentarer før de kommer frem på skærmen. En funktion jeg faktisk havde slået fra, fordi jeg synes, der skulle være plads til ALLE slags kommentarer. Min ide var, at kommentarfeltet – ligesom min blog – skulle være uden filter, hvorfor jeg på ingen måde ville sidde og sortere i, hvilke tekster der skulle fremstå under mine skriverier. Jeg garanterer jer for, at jeg stadig vil godkende stort set alt. Også hadefulde kommenterer, hvis der er nogen, der skulle få lyst til at træde på en, der allerede ligger ned. Men jeg vil have lov til at afvise beskeder, der krænker mit privatliv eller på andre måder går langt over min grænse.

Ja, jeg er en stor blogger. Ja, jeg forventer sgu da at folk de sladrer. Ja, jeg må forvente lidt modstand, hvis et indlæg når ud til 125.000 læsere. Men nej.. Jeg havde fandme ikke forventet, at mine ærlige og sårbare snakke i privatlivet blev kastet ud i offentligheden i ondskabsfulde vendninger. Det havde jeg ikke. Så naiv er jeg åbenbart.

Jeg er rasende. Jeg er ked af det. Jeg er skuffet. Jeg er forarget. Jeg er såret. Jeg er usikker. Jeg har ondt i mit hjerte.

Jeg fatter det ikke.

13663387_10153948560073952_788469712_o

#hvorforskaldetværetabubelagtathavedetdårligt #nejjegerikkeokay

Ps. Jeg er en RØV god mor.

 


Følg også med på Instagram HER <3

 

 

 

90 kommentarer

 • Lærke Kamilla

  Synes din blok er fantastisk og synes du virker som en enestående mor. Har selv en dreng på nu 8 måneder. Og jeg elsker at grine af din selvironi, jeg griner af dine ukvemsord fordi jeg så tit råber dem højt i mit eget hoved. Dine beskrivelser er realistiske og befriende. Jeg forventer intet, men nyder at kunne følge med i de ting du har lyst til at dele. Hold fast i dig selv og lad dig ikke gå på af idioter som ikke kender dig inkl mig selv. Du skal blive ved med at synes det er det værd at skrive. Ikke alle andre. De bedste ønsker om en vidunderlig fremtid for dig og din lille familie.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ruth

  Du er den sejeste unge mor, jeg kender. Du er anderledes end jeg var som mor men skulle jeg starte på ny, ville du være mit forbillede – bare fordi 🍀👊🏻😘💙 Jeg elsker dig, fordi du er modig, kærlig og samtidig så fandens sårbar. Godt du er min 🙏🏻 Forsæt endelig med at skrive, jeg elsker dine indlæg og lærer noget nyt om dig hver gang der dukker et nyt indlæg op, til trods for mine 25 år som din mor💕

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah

  Du er den eneste blogger som nogensinde har fået mig til at ønske børn i mit liv. Ikke fordi jeg ikke vil have børn, men fordi jeg var usikker på om jeg var den eneste som tænkte alt det man ikke må sige højt. ‘Jeg vil ik ha’ ødelagt mit underliv’ og ‘jeg bliver bitter når farmand er sammen med sine venner istedet for os’.. Alt det kunne lige så godt komme direkte fra min mund og ikke din. Tak for din ærlighed, jeg har samlet mod på børn fordi der rent faktisk er en som gider vise hvordan virkeligheden er med børn og ikke den perfekte Instagram profil. Du er en god mor og en god i inspiration. Tak.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cathreine

  Du er en PISSE god mor! Du den sejeste 💪🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ria

  Det gør så ondt af læse, for du har nok ting at slås med, og du klarer mor-livet SÅ godt! Du er virkelig en sej mor, ja, jeg kunne fortsætte! Du skal vide, at jeg lige nu sidder ovre på den anden side af jorden, i Kina, fordi jeg underviser i engelsk på en sommerskole 😉 og selvom internettet er SÅ langsomt, skal jeg selvfølgelig ind og tjekke din blog (selvom det tog hele 15 minutter) 😛 Du skriver min yndlingsblog, og du skal vide at jeg gør meget for at kunne læse den 😉 Jeg forstår godt at de onde kommentarer sårer dig, men jeg håber du ved, at vi er flere, der er vilde med dig som person og din blog! Knus Ria <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Du er KONGE Ria – godt at høre fra dig <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina M

  Kram på dig, og fuck alle de spasserrøve der åbenbart har det så dårligt med dem selv, at de er nødt til at lade det gå ud over dig. Du er AWESOME, og både lillemand og pilotmand er heldige at have dig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helene

  Du er en god mor.
  Ligesom du bliver KED af det, bliver andre mødre måske også kede af det, når du tilsviner dem. Jeg mener… Der skal være plads til alle! Både dig og mig. Og jeg bliver sgu ked af det, når du kalder mig en spelt-kusse eksempelvis, fordi JEG giver mit barn “den” slags mad. Jeg har aldrig kommenteret på dit indlæg før. Men nu når du selv åbner for posen, vil jeg kommentere – for det indlæg har jeg faktisk OFTE tænkt på! Og har tænkt: tænker folk det om mig? For jeg tænker ikke “anderledes” på dig, fordi du giver din søn noget mad, min datter ikke får. Jeg er 100 procent indforstået med “provokerende attitude” og “din mening” osv osv. Men det er jo også altid godt lige at få en mening fra en, der ikke bare er imod dig for at være i mod dig, men som reelt blev stødt over lige præcis dét indlæg.

  Og NEJ. Jeg har aldrig svinet dig til. Mit liv er sgu for kort til at svine aldrig folk til 🙄

  Du er den bedste mor for dit barn.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Jeg synes på ingen måde, at jeg tilsviner nogen som helst. Jeg kunne forstå, de blev kede af det, hvis jeg havde klandret dem for at være dårlige, uansvarlige, uintelligente mødre eller lignende, hvilket på ingen måde er tilfældet. Der skal netop være plads til alle. En af pointerne i mit indlæg: “slap af urte-mor(må jeg heller sige, da der er nogen der ikke kan se humoren i ordet ‘kusse’). Fair nok at du går op i e-numre og spelt, men lad dog være med at løfte pegefingeren over for mig i køen i netto, når jeg giver mit barn mælkesnitte.” Det var egentlig bare dét jeg mente. Men jeg er da ked af, hvis jeg har fået trådt dig og nogle andre spelt-mødre over tæerne. I har misforstået mig og lukket øjnene for min (måske grove) humor og ironi. Jeg vil sgu da også gerne gro hjemmedyrkede agurker i et fint lille drivehus og bage sunde øko-boller fra bunden, men jeg MAGTER det bare ikke. Jeg er den bedste mor for mit barn. Du er den bedste for dit. Speltkusse, sukkerkusse, Macdonalkusse.. Who ever. Vi er alle de bedste mødre for vores børn. Håber du kan læse mit indlæg igen med nye briller og forstå humoren i det 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helena

  Jeg synes du er en fandens god mor! Altså, se på din søn. Der er da vidst ingen tvivl! Det er da vigtigt at ens barn vokser op med nuancer i livet.. For sådan ER livet altså bare! Fyldt med nuancer. Og det er jo det, som du er så god til at vise med din blog, instagram og snapchat, især ifht andre bloggere. At alting ikke er fuldstændig perfekt! Folk der siger sådanne ting til dig nægter seriøst at se det fra andre perspektiver end deres eget, for så kan de få lidt indhold i livet ved at træde på andre. Keep rocking! Du tør være dig selv, allerede der har du sgu vundet! <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • L

  Du er da en så god mor. Alle kan se, at Elliot betyder hele verden for dig! Han er heldig at vokse op med en så tolerant, kærlig, ærlig, sjov og fandenivoldsk mor 🙂
  Det er kun dumme mennesker uden indhold i livet, der skriver sådan til andre. Lidt ligesom dem, der repræsenterer Nationen på eb.dk.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Alexandra.
  Jeg følger både med her og på snappen, og jeg synes du virker som en fantastisk mor 😊 Det er ærgeligt nogle folk har trang til at gøre andre folk ondt. Klø på, og hold hovedet højt 🎈 Det er de andre det har det værst 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sophia

  Øv altså! Jeg spørger tit mig selv om hvorfor vi i en lille vandpyt af et land som DK altid skal være så pisse konservative?! Hvor bliver hippie-indstillingen af, hvor vi accepterer alle og elsker diversitet?! Du er perfekt som du er, fordi det er sådan du er! Lige meget hvad andre siger, skriver, snapper, råber (!) så er der ingen af dem der kunne passe bedre på, opdrage eller elske lillemanden højere end dig! Kærlighed og god opdragelse er sgu da om noget at dreje vaser med lillemanden på skødet eller sørge for at han ikke skal ligge i sit eget bræk hele natten om du så skal holde øjnene åbne med tandstikker for at skifte lagen, så gør du det! Hvis du har bare lidt (MEGET) stædighed i dig (okay, indlysende at du har), så beslut dig for at sådan nogle (fuck-hoveder) søde og rare mennesker (hippie-style, du ved) ikke skal have lov at køre dig ned! Om nogen har de ikke fortjent at kunne gøre det – de ville aldrig nogensinde kunne gøre det så godt som du gør! Et giga bjørnekram til dig!! <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida Marie

  Fuck nogle nedern mennesker altså! Jeg håber Mikler snart er hjemme til at kramme og kysse dig og fortælle dig, hvor fantastisk en mor du er <3 Ellers tag fat i telefonen og ring til din egen mor :* Du er sej, og jeg er evigt underholdt af dine daglige snaps og gode indlæg!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Okay, som kandidatstuderende og kommende fancy aRkaRdemiker MÅ jeg lige gøre noget vildt befriende og bande nogle utrolig grimme gloser – seriøst, fuck den fede (det er som om det også lidt er et bandeord) smatso-jyde-fra-det-mørke-Nordjylland der måtte have krænket dit privatliv! Hvad fanden sker der for galskaben? Du er IKKE naiv ved at tro på det gode i folk og slet ikke mennesker der skulle give sig ud for at være dine venner! Folk skal bare fuldstændig stikke piben ind og holde deres mund. Din lækre bassemand ser så sund og rask og veludviklet ud – DU ER EN GOD MOR ligesom du gør det, det kan enhver idiot sgu da se. KNUS til dig (og lillemand 🙂 )

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nadia

  Jeg vil bare lige sige, at jeg synes du er PISSE sej og en virkelig god mor! Det er en styrke at du er uden filter og din dreng er så heldig at vokse op med sådan en mor – det kommer til at styrke ham i, at intet er forbudt at tale om og at det er okay at have det pisse nederen ind imellem for sådan er livet nu engang og alle har nedture. Det bliver en styrke! Du gør det SÅ godt og bare det at du fx nusser ham i søvn med en bamse og er der under hele hans lur for at skabe tryghed for ham viser kærlighed og selvopofrelse på et højt plan. Der er INGEN tvivl om at du elsker ham og at du er den bedste mor for ham. En anden ting; et klogt menneske fortalte mig at når folk reagerer på den måde er det fordi der er provokeret noget i dem selv – og når man bliver provokeret er det enten fordi 1) man selv har samme side/egenskab men ikke tør stå ved det/ikke har anderkendt det og det derfor provokerer en helt vildt at andre står ved det eller 2) fordi man ikke selv har den side/egenskab og ville ønske man havde, men ikke ved stå ved at man gerne vil det og det derfor provokerer. Hviler man selv i at man har samme egenskab – eller ikke har – ville det aldrig provokere. Så dem der har behov for at udadreagere og gøre dig til skydeskive er fordi du rammer noget i dem selv der enten mangler eller de ikke kan stå ved og i stedet for at konfrontere dem selv konfronterer de dig. Du ved godt det ikke er personligt det de siger, men havde behov for at sætte streg under, at det er det altså virkelig ikke! Jeg følger dig fordi jeg synes du er fucking sej og jeg beundrer dig, og håber jeg en dag selv kan være lige så sej som mor 🙂 store kram herfra.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Hold kæft en SØD, lang og logisk besked. TAK ! <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristina

  Du er en fucking god mor! Det kan du godt være stolt af! Thumbs up til dig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  DU er en fantastisk mor! Jeg elsker at følge dig – her, der og alle vegne. Jeg føler helt at jeg kender dig, fordi at vi dagligt får indblik i din hverdag. Jeg har lyst til at give dig det største kram. Du er så pisse meget god nok, og du er verdens bedste mor for din søn, det er så tydeligt at se!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Du er en mega god mor, og Elliot er heldig at have dig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline

  EJ, hvor er det så langt over grænsen!! Jeg kan huske en lignende sag med en anden blogger (sjovt nok også en eller anden jaloux tosse fra Aalborg… Gad vide om det er den samme??), og det rækker så langt ud over min fatteevne, at man kan finde på det. En ting er at skrive tarvelige og åndssvage ting, som mest af alt udstiller kommentørens manglende intelligens, noget andet er at udstille andre mennesker privatliv. Altså jeg er helt målløs faktisk! Personen må jo have en eller anden sindslidelse – det er næsten den eneste plausible forklaring på det der.

  Anyways – jeg følger dig som alle andre også på Snapchat, og jeg er ikke et sekund i tvivl om, at du er en fantastisk mor for din lille dreng. At folk vil påstå andet, MÅ simpelthen bunde i jalousi og en kamplav IQ!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du er en røv god mor! Slut færdig. Op i numsen med alle de andre idioter. De er usikre og helt sikkert død misundelige og har ikke ret meget andet at gå op i. Varme tanker og virtuelle kram herfra 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Frederikke

  Jeg synes sgu du gør det pisse godt – KÆMPE skulderklap til dig! Og hold nu kæft hvor er Elliot dog det sødeste jeg nogensinde har set, det har i gjort godt. 🙈😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nat

  Jeg kommenterer virkelig aldrig på blogs, men jeg blev virkelig forarget og sur over at læse, at du får sådan nogle hårde ord med på vejen. Det er PISSE ærgerligt, at du åbenbart ikke kan sige, hvad du vil, uden at nogle sure, gamle kællinger skal tolke alt muligt. Det er IKKE okay! Det er nemlig DIN platform det her, og du skal kunne skrive lige præcis, hvad du vil. Hvorfor går sådan nogle tarvelige tanter overhovedet op i det? Fordi deres liv er så pisse røvsygt, deres mænd er utro eller skredet, og de har ingen venner. Så skal deres ulykke gå ud over dig, fordi det er nemt at gemme sig bag en skærm og bare fylde galde på dig. Ja undskyld. Jeg bliver sgu bare så sur. Og jeg håber virkelig ikke, at du bliver skræmt væk af det, for vi er mange, der virkelig nyder dine indlæg og griner højlydt med af de sjove ting og føler med dig i de dårlige tider. For sådan nogle har vi alle – det er bare MEGA sejt og modigt, at du ikke skjuler det. Mange knus herfra 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Jeg blir sgu helt trist af at læse dit indlæg.. Dig, som ellers altid får mig til at smile 🙁

  Jeg plejer ikke at kommentere på indlæg, men du trænger da til en hånd, så du kan komme op af det sorte hul!

  Du ER en god mor… Det er der da ingen tvivl om! Se lige det smil, som du får frem på bassers læber altid!!!
  Selvom man får 100 gode feedbacks er det altid de to dårlige, som sætter sig fast! Skid på dem og hør på os andre, som er vilde med dig, din blog og selvf. basser 🙂

  Et stort virtuelt kram herfra!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Jeg tror bare du er dejlig.
  Og flot;-)
  Og bestemt en god mor.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line Møller

  Kære skønne Dig💪🏻
  Du har en helt fantastisk blog, nyder at læse med..!!! Du skriver alt det mange af os tænker, kan tit gå i flere dage og smile over nogle af dine skønne iagtagelser om det at være mor😃
  Kæmpe Kram og tanker fra Line (mor til tre🙈)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeanette pedersen

  Er hvor er jeg ked af at høre at nogen kan være så ondsindet overfor andre, og endnu mere ked af at det skulle ramme dig.
  Jeg har fulgt dig længe herinde men også inden da vi begge var medlem af juli gruppen og begge var gravide, og kan kun sige at jeg altid har elsket at læse dine hudløse ærlige indlæg, og nyder at du får det sagt som andre ikke gør, og på en fed måde.
  Jeg har den Største Respekt for dig og den hverdag du lever med til dagligt.
  Du må aldrig tro du er en dårlig mor, for du er den bedste typer mor der er og er sikker på at din lille Elliot altid har førstepladsen i dit hjerte. Kram til dig og håber det bedste for dig. 👏❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sanne Lund

  Lad mig starte med det vigtigste:
  PS! Jeg er en RØV god mor
  Se på din skønne MR. E og så ved du, at du er fantastisk.
  Jeg er mor og har været det i 25 år og ja vi er egoistiske, det er nemlig et egoistisk valg at få børn. Jeg følger din blog og tænker, ja det er sådan det var og fedt du er så ærlig. Andre nye mødre kan trygt følge dig og din blog, så ved de, at alt ikke er lutter duft af roser og ren hygge som de ser på facebook – hold hovedet højt og TILLYKKE med dig – DU ER F@KING SEJ OG EN RØV GOD MOR ♡♡♡

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Var så glad for endelig og finde en der skrev om det at være mor, ikke skrev om hvor 100 % perfekte de var og intet gjorde forkert!
  Ja du ligger rigtig meget af DIT private liv (Både det gode og knap så gode) ud så alle som vil kan læse om det – også en af grundende til jeg elsker din blog, du er hudløst ærlig på mange ting og sætter ord på hvad det vil sige at være mor – en god mor! Som elsker sit barn mere end noget andet og det er min verden også det bedste et barn kunne ønske sig.
  Synes det er så lavt at andre har et behov for kritisere dig som mor og menneske – bare fordi de har det dårligt så skal det satme ikke gå ud over dig eller nogle andre for den sags skyld!
  Du skal være stolt over dig selv, du er en god mor og blogger!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Astrid

  Søde søde du.
  Jeg har kommenteret før og føler mig altid lidt “stalker” agtig når jeg gør. Men for helved hvor jeg føler med dig !! Min søn er 14 dage ældre en Lillemand og øv hvor har det til tider været hårdt. Men det er så skønt at du formår at sætte ord på de ting du gennemgår. For jeg kan se mig selv i rigtig mange af dine oplevelser. Og der hjælper at vide at man ikke er alene. Så det jeg prøver at sige er nok bare Tak ! Tak fordi du gør det du gør !!!!!!! Og øv hvor er det surt at bitre uvidende mennesker skal ødelægge det for andre.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  Masser af knus❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kæft hvor er det grænseoverskridende! Gør virkelig ondt at læse, at folk kan finde på at bestemme hvad der skal ud om dit liv, udover dig selv! Og nemlig!!!!!!! Du er en pisse god mor! FUCK dem der siger andet! De må squ da have en dårlig samvittighed over deres eget moderskab, hvis de har behov for at være så pisse hellige bag skærmen. Eller også er det snæversynede røvhuller der kun tror deres måde er rigtig! Du er omsorgsfuld og kærlig overfor den dreng du har og han hverken lider eller kommer til af lide af mangel på nogle af de behov et barn har, fordi han har en røv fucking god mor, der er ved hans side dagen lang! Åh jeg bliver så gal når jeg læser sådanne kommentarer og når folk mener at bloggere selv vælger at blive trådt på!!!!! 😡 Rodet kommentar! Men altså. Stejler squ lige lidt over at læse hvad folk tillader sig at skrive til et andet menneske, uden at have en skid hold i deres latterlige ondskabsfulde kommentarer!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anneline

  normalt kommenterer jeg ikke, men det gør ondt på mig, at du bliver så ramt.
  Øv! stort knus herfra.
  jeg forstår dig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle

  Er der nogensinde, nogle der har fortaltdig, at du er verdens bedste mor for E.
  At du er den smukkeste og bedste kæreste for Hr. Pilotmand.
  At du er et godt og smukt menneske.
  At selvom man er en offentlig-på-de-sociale-medier-blogger så har man stadig RET til at værne om sit privatliv.
  A, din ærlige og uden filter blog, gør dig til et menneske man burde kere lidt ekstra om, når dit liv bliver en smule sårbart, i kraft af din tilgænglighed.

  Du er et godt og pragtfuldt og smukt menneske.

  Lot’s of love fra mig
  ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nowa

  Hvor kommer det der med dårlig mor fra?
  Hvad jeg har set (og jeg følger altså med på alle dine medier), ser jeg kun kærlighed og tålmodighed hos dig? Hvem vil lige forklare mig??
  Er det fordi du ikke er en speltmor fra Østerbro eller hvad?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Kære Tindermor ❤️ Du er intet mindre end en helt fantastisk mor 💪 Du er en fantastisk blogger og en stor inspiration for mig, på den måde du er på. Du skal endelig blive ved med at være på den måde du er 😊 Du er et frisk pust i min hverdag, som giver mig smil på læben… Tak kh M

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stella

  Jeg kender godt følelsen af at være en dårlig mor. For det er det punkt hvor det er aller lettest at ramme os mødre. Min helt egen teori er blevet at vi fra naturens side skal tvivle lidt på os seæbOM for at gøre vores aller bedste for vores afkom.Og vi behøver bestemt IKKE få det at vide udefra. Jeg tror IKKE på at du er en syg i hovedet, svag, egoistisk, ondskabsfuld, uintelligent, dårlig mor og heller ikke at du noget som helst negativ t ord du kan sætte foran mor. Jeg tror at du ER en sød, forstående, kærlig, intelligent, stærk, sej, sjov, uselvisk mor og alle andre positive ord du kan finde på at sætte foran MOR.

  Hilsen en anden mor som kæmper en daglig kamp om at forstå at hun gør det godt nok.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia

  Du er en fantastisk mor. Det er det eneste du skal
  Huske på ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Sådan! Rigtig godt skrevet! Jeg følger spændt med hver gang du skriver noget, og hver gang er det som endnu et afsnit af ynglings serien. Fair nok at folk ikke er enige i det du skriver, men nogen mennesker mangler bare plig. Ganske almindelig plig. (den er der bare for lidt af i DK. Vi kender alle sammen spring-over-i-køen-folket 😜)
  JEG synes du skriver nogen fede indlæg, og tit det som andre måske ikke “tør” sige. Det tar JEG hatten af for 💪😀 (også Selvom jeg ikke hvergang er helt enig.)
  Husk.. At nogen gange skriver/siger folk nogen rigtig grimme ting, fordi de føler sig “ramte”. Og det er okay at man føler sig ramt, men man skal satme ikke blive ondskabsfuld. I virkeligheden er det måske også fordi det er blevet for nemt. For nemt at sidde foran en computerskærm og svine folk til. Der er ingen konfrontation. Man bestemmer selv hvornår, eller om, man vil se modsvaret.. Men værst af alt… Man ser aldrig hvor såret folk bliver 😔 DEN konfrontation får man måske aldrig. Øv

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tenna

  Du er en fantastisk mor <3 Jeg elsker dine kreative og sjove hverdags-påfund i jeres lille hjem.. din søn stråler som en diamant når du er i nærheden. Altid husk det <3 Kram

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helene

  Nu har jeg fugt dig siden du startede din blog og jeg har ALDRIG været i tvivl om at du er den bedste mor for din søn! Og jeg har ofte selv følt mig en dårlig mor men så kan jeg følge dig og mange af de ting som du gør/siger er som taget ud af mit hovede, og så føler jeg at der faktisk er andre i samme båd som mig! TAK! ❤️
  At folk er så onde kommer desværre ikke bag på mig men det er forfærdeligt at folk har den trang til at ødelægge det for andre! Føj og ad!
  Jeg følger glædeligt din blog/snap/insta uanset hvad du så end måtte skrive/vise til omverden. i love it! 😜

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Du ER en god mor!! Den bedste lillemanden kunne ønske sig! Der er ikke andet at sige ❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mathilde

  Enig med Luise!
  Jeg er en af de læsere som altid læser med, men aldrig kommenterer, fordi jeg er så åndssvagt nervøs for hvad andre tænker om det jeg skriver (eller siger for den sags skyld)… Jeg har selv haft det rigtig svært med at være blevet mor og din blog rammer altid plet med at sætte ord på de ting jeg selv går og tumler med, og det er jeg skide taknemmelig for! KÆMPE TAK for at du er den som du er og ikke pakker noget ind i glanspapir!
  Du er en fantastisk mor og et pisse godt menneske! Jeg tænker tit på dig når tingene er svære og tit er det din blog som reder min dag… Du er et af mine idoler ❤
  Herhjemme læser både min kæreste og jeg din blog og følger din snapchat og vi er vilde med det begge to 😘

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ann Louise

  Godt skrevet! Folk tror det er gratis at svine folk fordi det er på nettet. De glemmer at der er rigtige mennesker bag alle ordene. De ville sjældent sige det de skriver til folk i virkeligheden. Godt brølt! Fedt du siger fra. Det er du kun i din gode ret til! Og du er ikke en dårlig mor! Men den kommentar rammer altid plet. Jeg håber du snart kan få den dumme stemme til at tie stille. Opmuntrende tanker fra det mørke Nordjylland, for der findes også ordentlige mennesker her 😄

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stephanie

  Du er den allerbedste mor for Elliot. Bum. Det kan ikke diskuteres. Derudover er du/din blog en kæmpe støtte og inspiration for mig, især når det er svært at være mig – så 1000 tak fordi du skriver!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla K

  Tak! Tak fordi vi må følge med i dit liv, du er pisse sjov og ærlig, jeg elsker dine snaps! Det er kun folk der i bund og grund, må have det rigtigt rigtigt skidt inden i, der kan finde på det! Det er sgu nærmest synd for dem selv at de synker så lavt! Bliv ved med at lav det du gør, og bliv ved med at være så åben som du er overfor folk. Lad ikke det ændre dig som person! ☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tulle

  Du er lige præcis som du skal være !!
  Elliot og Mikkel elsker dig, præcis som du er.
  Jeg elsker at følge med, synes det er så skønt at se, at jeg ikke er den eneste der står med lort og bræk til halsen, ret ofte 😃💪🏼 ucensureret, ikke Hvidt med lidt extra Hvidt på. I love it 💪🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har et stykke tid været en af de mere “anonyme” læsere herinde, ene og alene af den grund, at jeg sjældent får smidt en kommentar afsted. Men når Anonym bliver en der kommer med svinere uden at have nosser til at stå frem, så vil jeg helt sikkert smide en kommentar og det gerne med navn og dertil hørende.
  Selvom jeg ikke er god til at få kommenteret så er din blog en af dem jeg oftest trækker på smilebåndet af, en der får mig til at tro på, at kærligheden kan lade sig gøre også når det er svært og der er udfordringer. At mor-livet (som jeg endnu har til gode at opleve) ikke er rosen-rødt, men alligevel værd at kæmpe for. Jeg får et mere realistisk syn på det der, forhåbentlig, venter mig og det vil jeg gerne sige tak for. Tak fordi du er så ærlig! Jeg kender dig kun fra bloggen, men jeg er ikke et sekund i tvivl om at du er en fantastisk mor.
  Alt andet er udtryk for misundelse!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nicoline

  Du er fantastisk, mere behøver der overhovedet ikke blive sagt. Pubktum! Jeg nyder at læse med i alt hvad det indebærer, og har en stor respekt for din fantastiske ærlighed! TAK! 🙏🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Regitze

  Nogle mennesker tror ikke andre kan leve videre uden deres kommentarer og opfattelse af verdenen. Disse kommentarer gør ofte ondt, da de kommer fra uventet vinkel og også ofte er leveret på en ret uhensigtsmæssigt og uindpakket måde.
  Ingen kan fortælle dig om du er en dårlig mor. Dine snaps, selvom der er mange 😉 , viser jo ikke din hverdag og hvordan du er når dørene er lukket.
  Jeg er pt selv på barsel, og tænker ofte at jeg er imponeret over du er der så meget for din søn. Jeg render til alle mulige tilbud til mor og barn, og har kun respekt for dem som er med deres søn 24-7, som det virker til du er.
  (Apropos folk som mener folk ikke kan leve uden deres gode råd, så håber jeg ikke jeg krænkede dit privatliv, ved at give et råd om bagening med på vejen) 🙂 kæmpe skulderklap herfra.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Fuck alle de røvhuller der konstant skal nedgøre andre folk, fordi de viser sig en smule frem! De burde få sig en hobby i stedet for at sidde bag en skærm og nedgøre andre!
  Jeg synes du er mega sej, og jeg elsker at følge dig på snapchat, Instagram og her på bloggen! Du får mig til at grine og græde (ja det er faktisk sket) og jeg ELSKER det!
  Fortsæt med det, og lad for pokker være med at gå dig på, af alle de idioter!
  Vi er nogle der synes du er pisse sej og en VANVITTIG god mor – for det er du, og det er det vigtigste ❤️
  Kys til dig og fuck de andre!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Folk er nogle … gæs.
  Jeg gad da godt at være ven med dig – menneskelig og med fejl & mangler und alles. Polerede overfladeliv (pr blog eller IRL) er da dræbende kedsommeligt.
  Mine bedste og sjoveste venner er da skæve og lidt skøre, men mest af alt ærlige.
  At sladre om andres fortroligheder er under lavmålet og giv de typer en stor, fed f*ckfinger, når du er klar til det.
  Vi er bare nogen, der er CelesteBarber typen på instagram – jeg tror sgu det er sjovere i det lange løb

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Jeg elsker din blog! Elsker den måde du er så hudløs ærlig på! Jeg elsker at du ikke pakker ordene ind og ikke sætter en “fornem” facade op! Folk der sviner andre på den måde, er desværre oftest dem der selv føler sig ramt – måske de rent faktisk i bund og grund bare er pisse jaloux, fordi du skaber opmærksomhed omkring din person… Måske de føler sig truffet – fx i indlæg om speltmoren – de føler måske de er nødt til at servere hjemmelavet grød fordi de skal leve op til noget – bevise at de kan være en god mor! Men en god mor sidder bare ikke i øko korn, der skal koges sammen! En god mor sidder heller ikke i sempers færdig min! En god mor er en der forstår sit barns behov – giver tryghed og omsorg og ikke mindst kærlighed! Og jeg er sikker på du besidder de ting…. Folk i dagens Danmark har ingen humor og alt skal være så skide seriøst – det næsten til at få kvalme over… Hvis folk nu slappede lidt af og tog en dag af gangen, ville alt være meget sjovere og måske man heller ikke ville have så travlt med alle andre…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tine

  Du (kender dig ikke personligt)virker som en pisse god mor!!!

  Folk er bare utrolige. Synd for dig.
  Kram fra en gravid, som håber hun bliver en lige så god mor som dig

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorthe

  Hej Søde dig kender dig ikke men jeg læser med stor fornøjelse din blog uden filter elsker det…… Og at andre siger du er en dårlig Mor er sikkert fordi de selv har så skide dårlig samvittighed over deres eget liv… Andre har en mani med at vælge at hænge andre ud eller, bare nedgøre dem….. Hvorfor??? Ja fordi de mennesker er skod og ikke ejer følelse af medmenneskelighed… Syns det er vildt det du skriver på den gode måde… Og må sku indrømme jeg sidder tit og smiler bredt af din blog… Bare hæng i og bliv ved… Hilsen en skør 4 børns Mor som helt sikkert følger dig og din blog:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helena

  Du er en så pisse sej mor! Jeg synes du klarer det mega godt og bedre end jeg ville kunne, hvis min bedre halvdel var væk så meget!
  Min datter er kun et par måneder yngre end din ‘basser’ og fuck, hvor kan de være nogle stride bananer – så hatten af for dig!
  Jeg nyder at læse din hudløst ærlige blog, som er et frisk pust i en ofte kedelig hverdag. Du har givet mig grineflip utallige af gange – TAK! 😃🎉
  Vi kender ikke hinanden – men du er sådan en person, som jeg ville ønske jeg kendte. 😘
  Knus og kram fra én som i den grad ved hvordan det føles at have ondt i livet.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mille

  Det for nemt idag at sidde bag skærmen og svine folk til.
  Men fuck nu de sølle mennesker som ikke har andet at gå op!!
  Se på din søn som smiler hver dag og er veltilpas – der kan du se grunden til hvorfor du absolut ikke er en dårlig mor 😄 Vi behøver ikke gøre tingene ens alle sammen for at få velfungerende børn, bare der er kærlighed og kys.
  Op med hovedet – vi er nogen (mange) som synes du er sej og seriøst god underholdning for din filterløse blog 👏🏼
  Jeg er fan 💙
  PS: lav lige en ny ble konkurrence vi er ved at løbe tør efter sidste fantastiske sending 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hannah

  Jeg kan især godt forstå din forargelse over, at nogle mennesker kan finde på at afsløre private oplysninger om dig uden din tilladelse på den måde. Det er på ingen måde i orden!!! Og nu kender jeg jo ikke til alt hvad du modtager af ubehagelige kommentarer, emails osv., men jeg må sige at når jeg læser kommentarerne til dine indlæg så synes jeg at langt størstedelen er fyldt med rosende ord og beundring over hvordan du klarer hverdagen, dine evner som mor og helt unikke og humoristiske skrivestil. Jeg har også set at du er blevet rost af diverse bloggerkollegaer. Og ja, det her ved du godt og det er der sikkert mange som fortæller dig, men husk også at fortælle det til dig selv når en eller anden sur idiot prøver at fortælle dig noget andet. Man kan aldrig gøre alle glade, og dumme mennesker støder vi alle på – nok i endnu højere grad når man er en offentlig person. MEN det ændrer ikke på at vi er rigtig, rigtig mange som synes du er skide sej og som elsker dine indlæg. Bliv ved med at være som du er, og gøre det du gør, for ingen kunne være en bedre mor for din søn end dig og du er en utrolig dygtig blogger!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Hej tinderbaby-supermom!

  Jeg er en trofast følger af din blog, insta og snap.
  Vil bare fortælle dig at jeg synes du er helt fantastisk. Jeg kan se din snapstory flere gange på en dag, bare fordi at jeg synes du er så skøn og ærlig.

  Jeg er ikke selv mor eller i nærheden af det, men du er stadig en kæmpe inspiration for mig. Det glansbillede liv som størstedelen ligger op er bare ikke virkelighed, og det beviser du hver evig eneste dag.

  Jeg nyder at følge dig, og synes på ingen måde at der er noget i vejen med dig, din måde at udtrykke dig på eller din rolle som mor.

  Man kan tydeligt se på din dreng hvor meget han trives og hvor højt han elsker sin mor. Husk det. Du er helt perfekt som du er, og jeg håber at den dag jeg bliver mor at jeg bliver mindst lige så fantastisk som dig.

  Kram og kærlighed herfra.

  PS. JA du er fandme en RØV god mor!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tine

  Jeg sender hermed et kæmpe kram til dig! Jeh følger dig også på snap og jeg NYDER at følge med! Din søn virker så dejlig harmonisk og glad og det er man hvis man har en god opvækst og gode mennesker omkring sig. ❤️

  PS. Du er en røv god mor for din søn!

  Pps. Op i røven med de negative kommentar. Det er sikkert en eller anden fed trunte som ikke har børn og bare i bund og grund har det pisse dårligt med sig selv så hun lige skal tage andre med!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nana

  Du er en pisse god mor! Jeg har termin om en uge og når jeg engang føder, så håber jeg på at blive bare halvt så god som dig! Jeg nyder virkelig din blog og synes den er pisse lækker at følge med i! Du er for sej!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Jeg ved ikke helt hvordan jeg skal begynde.. Altså, først: hold kæft hvor er jeg ked af, at nogen har været så modbydelig mod dig 🙁 jeg aner ikke hvad det handler om, men det lyder virkelig ubehageligt.

  Dernæst: jeg må også være naiv. Jeg F O R S T Å R ikke, at der findes mennesker, der bevidst handler i ond tro. Jeg forstår det ikke. Det rækker ud over min fatteevne. Jeg har så ofte sagt til min kæreste “gad vide hvem, der har opdraget en person, der kan finde på at gøre sådan”. Er det en helt normal mor som mig? Kan jeg risikere, at mit barn en dag handler i så ond tro? Kommer de fra et hvilket som helst hjem? Hvad er det der gør, at de gør det? Jeg kan simpelthen ikke forstå det.

  Nåmen. I mine øjne er du ikke en dårlig mor. Det er selvfølgelig pisseligegyldigt hvad jeg mener om dig, jeg sidder bare her på den anden side af skærmen som en tilfældig af dine mange læsere. Men nogle gange er det sgu bare PISSE rart at høre, at man gør det godt. Og ved du hvad? Det GØR du. Jeg læser al din kærlighed mellem linjerne. Din hengivenhed. Din ydmyghed. Din lykke over at være blevet velsignet med så fantastisk en gave, som Elliot er. Og ved du hvad? Det gør jeg fordi jeg selv føler det. Jeg føler de samme frustrationer, jeg har de samme kampe, jeg har skreget og grædt i frustration. Men jeg elsker min søn. Han er hele min verden. Jeg VED hvordan du har det, jeg VED hvordan dine tekster skal læses, for jeg føler følelserne med dig.

  Jeg har kunnet fornemme i kommentarfeltet, at mange andre også har det som mig. Mange synes du er pissegrineren og flabet og grov på den fede måde, men for nogle af os andre er du mere: du åbner op for de følelser, som begyndelsen på moderskabet også medfører. Det er fandme ikke altid nemt! Men det betyder ikke, at man ikke elsker det.

  Du er SEJ, du er en GOD mor, og latterlige, smålige personer, der føler for at trampe på andre, skal SKRIDE! 👊🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Jeg mente selvfølgelig fordi så MANGE bloggere** 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Natasja

  Kan fuld ud forstå dig. Men op i røven med de mennesker der ikke kan opføre sig ordentligt omkring dig og til dig.!

  Jeg synes du er en fantastisk mor. Nu har jeg selv prøvet at være græsenke for en kort periode men en lille en på 10 måneder og en stor på 9 år… og fuck hvor var det hårdt. Jeg tager fandme hatten af for dig og giver et kæmpe skulder klap du er så sej..

  Sender dig et kæmpe kram her fra husk du er fucking sig og en fantastisk mor❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Du er en helt igennem fantastisk mor! De små snæversynede mennesker går helt sikkert efter dig, fordi du er hudløst ÆRLIG blogger, som blogger om hvordan det faktisk er at være mor – de gode såvel som de mindre gode sider af det. At nogen folk ikke kan tåle mosten, og går til personligt angreb på dig, viser bare så meget mere om dem end om dig. Jeg er endnu ikke mor, men jeg er sikker på du inspirerer SÅ mange mødre og kvinder, som måske føler de ikke er gode nok til at være mødre, fordi så få bloggere kun fortæller om hvor ih og åh deres lille Malthe er – hvilket også er totalt okay, men der er jo mere til det, og det viser du gennem kanon god skrivning! Du er den ægte vare, og jeg bliver altid SÅ glad, når jeg ser du har postet et nyt indlæg. Tusind kram herfra ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle

  Nu er det første gang jeg kommentere en blog, men føler virkeligt det er nødvendigt!
  Du skal ikke være i tvivl om at du er den bedste mor lille E kunne ønske sig! Jeg følger hver dag gladeligt med i de søde snaps du sender, og glæder mig over at se hvor flot han udvikler sig og lærer nye ting. Du har en skøn dreng, og du er en fantastisk mor, det må du aldrig glemme❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vickie

  Husk jalousi er en grim ting! Det er det der har ramt dig. Folk der er jaloux over at du har den fedeste blog, at du klarer jobbet som mor til perfektion og at du tillige med er gudesmuk hvadenten du lige er stået op eller på vej til fest. Nogle folk har bare ikke indhold nok i deres liv og må skabe noget drama for andre….

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christine Jensen

  Folk er idioter.. Du er fantastisk, og jeg elsker at læse med! Du redder min dag gang på gang med dine ærlige og pisse sjove indlæg 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Du er den BEDSTE blogger nogensinde!!! Din altid hudløs ærlige fortæller varmer mit hjerte så meget! Du viser hvad det vil sige at være menneske. Alt det vi andre dealer med hver dag, men ikke har nosser til at sige højt. Ps. DU ER EN GOD MOR! Fuck de mennesker der ikke har mere at gå op i end at nedgøre andre. You rock! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dalina

  Du ER nemlig en røv god mor!

  Fatter ikk hvordan du kan hænge sammen når du 85 pct af tiden er alene mor.. DU er et forbillede for mange..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Jeg bliver simpelthen nødt til at kommentere på dette indlæg -Noget jeg ellers aldrig gør på trods af, at jeg er trofast læser. Men jeg må sgu indrømme, at det rammer mig. Jeg bliver pisse skrænt over, at vi lever i en verden hvor det åbenbart er okay at svine andre til, så længe det foregår anonymt og virtuelt… Man må virkelig være en småligt, svinsk, sølle og ganske usympatisk menneske når man kan få sig til at lange ud efter en hudløst ærlig blogger, ung mor og menneske på den måde, som du har været udsat for. Jeg er sgu nærmest rasende!! Man kan sgu da bare lade være med at læse bloggen, hvis man er utilfreds med indholdet. Og nej, man har IKKE selv bedt om svinske kommentarer bare fordi man vælger at blogge.
  Det jeg mest af alt gerne vil sige, er at jeg vælger at sende virtuel kærlighed og kæmpe krammer til dig! Du er så skøn at ‘høre’ på, det er så dejligt befriende at det hele ikke er hvidt, kongeligt porcelæn og kählervaser! Jeg har kæmpe respekt for dig, og synes virkelig du virker som en fantastisk mor. Jeg har selv termin i morgen, det er min første og jeg NYDER at følge med jeres hverdag! Det er så dejligt at læse om nogle, som ikke går så pisse meget op i alle anbefalinger, men følger jeres mavefornemmelse. For det er sgu da DIG der kender Lillemanden bedst, og ikke Bitre Bitten på den anden side af skærmen. Jeg finder stor inspiration i din blog til min kommende tilværelse som mor! Så tak til dig, og tak til din fantastiske måde at have denne blogge på!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  Jeg kender dig kun via din blog. Og kan kun sige én ting; Hold kæft hvor er du dejlig!! ❤️
  Du får mig til at grine, græde og tænke over tingene. Fortsæt endelig med det du gør så godt, nemlig at være den BEDSTE mor for E..
  Mange knus fra Mia

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Åhh hvor er det bare unfair, jeg kan næsten mærke klumpen i maven du må have 😢 Jeg følger nogle stykker efterhånden men din er altid vigtigst! Du er så hudløs ærlig og virkelig en sej mor! Jeg har selv en lille en på 13 uger og føj jeg ville have hejst det hvide flag hvis jeg var alene lige så meget som du er 💪🏼👍🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sidse Mille

  Du er en RØV FANTASTISK mor – og det mener jeg! <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh, hvor er der bare mange bloggere der oplever det, og hver gang jeg læser om det, gør det lige ondt.. Det er bare ikke i orden! Du er helt klart en af mine yndlingsbloggere, og lyder som en fantastisk mor!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeanelle

  Folk er virkelig grimme i munden nogle gange!! Men ved du hvad fuck dem!👊🏼 jeg synte du er virkelig fantastisk, virkelig sjov og underholdenden👏🏼👏🏼 jeg ELSKER din måde at få tingene ud på, du er virkelig et forbillede – og hvor er det rart at det endelig er en blogger der er så hudløs ærlig som du, man kan virkelig relatere til sig selv i mange af dine oplæg! Du er en FANTASTISK mor! 😘

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • A

  I’m with you all the way…. Du er ikke alene om at have det sådan. Jeg sidder sgu i den samme saks

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Denise

  Du er en perfekt mor! Og et kæmpe forbillede for mig som kommende mor. Jeg læser hvert og en af dine blog indlæg, og følger med i dit liv på Snapchat og Instagram. Jeg synes du fortjener et kæmpe skulderklap, en krammer og alt lykke og kærlighed med dig for at være den sejeste mor og kæreste, på trods af hvor meget alene du er! Jeg er selv enormt meget alene og min kæreste arbejder hele tiden og konstant, dvs. Aldrig hjemme. Hvis jeg bare får halvdelen af den energi du har, så vil jeg være stolt. Kram fra mig <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tanja

  Undskyld mig men i hvilke sammenhæng mener disse følgere at du er en dårlig mor?????? Jeg sidder lidt og vil gerne se alle de her onde kommentar! Dels for at stå ved din side og besvare dem, men også fordi jeg, ligesom dig, ikke fatter folk skal være ondskabsfulde. Jeg er også lidt naiv og tror på det bedste i folk, indtil modsat er bevist. Suk Ja ja jeg elsker også dyr og skider regnbuer når jeg er på potten. Men come on folkens, hun er da hverken kontrolerende, svag og på INGEN MÅDE EN DÅRLIG MOR! Hvad er dog det for en komplet inkompetent kommentar at give en blogger der skriver åben og ærligt om sig liv og sine tanker. Måske i burde rette spejlet lidt indad.. Ingen er perfekte, men en dårlig mor, COME ON!!!!! Gu er hun ej! Så er du i hvertfald en dårlig læser..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fie

  Jeg syntes du er en RØV god mor, følger med på snap chat, og misunder altså dit overskud til din basser lige meget hvad tid på døgnet han kræver din opmærksomhed. Thumbs up herfra 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nynne

  Du ER en røv god mor ❤️

  -og en fucking sej kvinde 💪🏻😘

  Fuck nederen mennesker 👊🏻🙄

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Ja du er så – Du ER en røv god mor!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • ingelise

  Bare klø på blomst. Der vil altid være små ondskabsfulde mennesker, som står parat til at dunke dig oven i hovedet med hvad de nu kan finde på. Fuck dem, og fuck the mainstream. Vi er jo nogen som det aldrig vil lykkes for dem, at få til at passe ned i de kasser, som de helst så os puttet ned i, og det sjove er, at vi er de sjove mennesker og de interessante mannesker, som måske sætter et aftryk, i modsætning til den grå homogene masse af kedelige forudsigelige eksistenser.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jannie

  Du har en blok hvor du er hudløst ærlig. Du kan både få mig til at grine, og engang imellem krummer jeg tæer. Men det fede er jo netop at du er ærlig og at det hele ikke er opstillet til at du ser regnbuer og enhjørninger over alt mens du lever på en puffet lyserød sky. Bliv endelig ved med at skrive som du gør, vi er en masse som sætter STOR pris på det! Og gu fanden er du en god mor!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Du er en VANVITTIG god mor! Perfekt eksempel på, hvordan man kan sige fra, sætte en grænse UDEN at træde på folk! Kæmpe kram og god bedring til dit sind herfra!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Luise

  Nogen mennesker har bare ikke noget andet at gå op i! 🙁
  Du er en skide god mor!
  Du er ikke svag, ondskabsfuld, egoistisk og hvad faen folk ellers har skrevet! Du er pisse sej, og tager sq hatten af for at du kan få hverdagen til at fungere med lille E, når Mikkel arbejder som han gør.
  Kæmpe skulderklap, for den du er!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Tak Luise <3 Du ved da også lige, hvad jeg vil høre 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvorfor fanden bander jeg så røv meget? Advarsel: indeholder stødende sprogbrug!