HVORDAN OPNÅR JEG RETFÆRDIGHED?

Hvem er jeg?

11071418_10152924100833952_7400526953326721296_n

Der er flere, der har efterspurgt et indlæg omhandlende, hvem jeg er, hvad jeg laver til dagligt, hvor stor en familie jeg har osv. Dét skal i få. Grunden til jeg endnu ikke har udført den helt store selvbiografi er nok, at jeg har tænkt, at det ville være røvkedeligt at læse om. På den anden side kan jeg godt forstå, hvorfor man som læser kan føle et behov for at vide nogle grundlæggende faktorer om den person, der sidder bag tasterne af alle de SINDSSYGT GODE indlæg her på bloggen. Det bliver en indviklet affære, men jeg prøver. Shit, jeg snakker, og røven den går. Nogle gange skal jeg lære bare at holde min kæft og gå direkte til sagen. Det gør jeg nu.

Mit navn er Alexandra. Jeg er 25 år gammel og bor i en lejlighed på Nørrebro med min søn på 1 år og min kæreste på 29.

13162184_10153797735923952_352160344_n

 

Jeg er den anden ældste ud af en søskendeflok på 7, hvoraf 5 af os er opvokset under samme tag hos min mor. De resterende 2 – der også er de yngste – er vokset op hos min far og min Bonus-mor.

Mine brødre og jeg.

Mine brødre og jeg.

485553_10150629976508952_1469157953_n

Min anden yngste lillesøster og jeg.

Mine yngste søstre og jeg.

Mine yngste søstre og jeg.

Sagen er nemlig den, at min mor og far blev skilt, da jeg var 9 måneder gammel. Jeg husker det som en voldsomt traumatisk periode i mit liv, hvor der hverken var tid eller overskud til mig og mine behov.. Not. Heldigvis var jeg så sindssygt lille, at jeg intet husker.

Jeg er en af de heldige børn, der har en mor og far, der NÆSTEN altid har kunne enes på trods af skilsmissen. De har et rigtigt godt forhold til hindanden, og jeg har nydt godt af, at vi gennem hele min barndom har kunne holde fødselsdage, konfirmationer og andre festligheder allesammen sammen.

Min skøre far

Min skøre far..

Min mindst lige så skøre mor

Min mindst lige så skøre mor <3

Jeg er opvokset i støvring(en lille provinsby 20 km syd for Aalborg) sammen med mine 4 søskende, min mor og min daværende stedfar. Jeg gik på en af landets ringeste folkeskoler, hvilket overhovedet ikke stemmer overens med, hvor LATTERLIGT intelligent jeg er den dag i dag. Jeg var i skolen ganske eksemplarisk og dygtig til alting, indtil jeg ramte teenageårene, hvor jeg pludselig blev en værre lille rod.. ..mildest talt.

13396534_10153873766043952_733681177_o

Endnu en skilsmisse(min mor og stedfar), en hjemmelavet navlepiercing, 118 tequilabranderter, 7000 smøger, et slagsmål og 47 besøg hos skoleinspektøren senere startede jeg på en temmelig striks efterskole på fyn. Fuldstændigt efter eget ønske, da jeg havde brug for at flygte fra det liv og den omgangskreds, jeg på daværende tidspunkt var fanget i. En efterskole med musik, dans og drama. Lige efter mit kreative hovede.

Efter et år på fyn med faste rammer, var der heldigvis faldet ro på mig. Eller det vil sige.. Jeg er og har altid været en vild, skør og spontan pige, men det foregik ikke længere på den altødelæggende facon. Jeg startede som 15-årig op på HTX(højere teknisk eksamen – JA, det ER en gymnasiel uddannelse og IKKE en teknisk skole). Her læste jeg på linien ‘Industrielt design’ og scorede topkarakter i de fleste fag. Dette gjorde jeg selvfølgelig sideløbende med, at jeg teede mig som en retarderet teenager på drugs blandt skolens mange nørdede og ikke mindst søde drenge.

Jeg flyttede hjemmefra få dage efter min 17 års fødselsdag. En lille etværelses lejlighed i Nørre Sundby.

Efter studenterhuen var kommet på hovedet tog jeg mig 2 sabbat år, hvor jeg arbejdede i Netto og på en skønherlig skole som lærevikar og pædagogmedhjælper – primært i special klasserne. Jeg fandt også tid til et par rejser; 5 måneder i Australien med min daværende kæreste, hvor vi boede i en bil og surfede op og ned langs landets kyster, samt 4 måneder med selv samme kæreste på sæson i Bad Gastein, hvor vi brugte tiden med et board under benene, når vi ikke agerede tjener/køkkenhjælper/bartender på et dansk hotel.

24897_359956663951_1088735_n

24076_383974738951_7172020_n

198833_10150125586243952_7676515_n

165664_480526043951_6678834_n558064_10150649051593952_786060245_n

 

Som 20-årig flyttede jeg til Aarhus med en god barndomsveninde, startede på bacheloruddannelsen i Dramaturgi og skiftede mit 5-årige lange forhold ud med et nyt. 3 år, en flytning, en sommer i afrika, en vinter i Thailand, et breakup, en afbudsrejse og en helvedes masse Tinderdates senere fik jeg færdiggjort min Bachelor uddannelse.

Ja, det er mig ude til højre. Jeg danser også og læser sidefag i dansevidenskab.

Ja, det er mig ude til højre. Jeg danser også og læser sidefag i dansevidenskab.

336503_10150335922108509_1375708776_o

Teaterfreak

1173854_10151652117593952_1417577718_n 8030_10151410552043952_681622443_n

577165_10150849130313952_1146964389_n

 

Jeg boede nu i indre københavn med 2 søde veninder og levede det vilde liv, indtil skæbnen ville det, at jeg mødte drengerøven, hvis beskæftigelse på daværende tidspunkt var at flyve rundt(bogstaveligt talt) og knuse pigehjerter.

En tinderdate, 2 besøg af Klamme Lydia, en sommerferie adskilt fra hinanden og en hed romance i Barcelona senere er der to streger på graviditetstesten. 2 planlagte – men ganske vidst ikke velovervejede – streger. ..Og nej, vi havde IKKE været kærester særligt længe! 

image

10685478_10152540400628952_7106264998537616195_n

17986_10206181623164755_6544593242877784722_n

I graviditeten forlod jeg mine to veninder i indre københavn og flyttede ind i den pæne muskelmands hybel på Nørrebro, hvor vi alle tre bor den dag i dag; Lillemand, kæresten og mig.. ..Eller hedder det jeg? Jeg lærer det aldrig.

Som nybagte forældre nåede vi også at bo 1 måned i spanien og 4 måneder på Tenerife. Ekstremt kaotisk, ensomt og skønt på samme tid.

image

image

Lige nu går jeg på barsel. Min bedre halvdel er hjemme 8-12 dage om måneden, men har ellers en fest i både Las Vegas, Bangkok og LA. Bassemand er lige startet i vuggestue, og jeg selv fortsætter på min kandidatuddannelse i Teatervidenskab og Performanceteori i slut august. Jeg nåede kun at færdiggøre et enkelt fag inden jeg blev preggo, fed og sygemeldt.

..En utrolig overfladisk om muligvis lidt for rosenrød gennemgang af mit liv. Men måske det giver et bedre billede af, hvem jeg er med lidt fakta på bordet? Jeg kan sagtens gå i dybden med hvert kapitel og tilføje et ton af slibrige deltager, men så skulle jeg nok snarre skrive en bog. Har i nogle spørgsmål eller noget i gerne vil have uddybet, gør jeg det gerne! Så smid en kommentar 🙂

26 kommentarer

 • Karen

  Ej hvor sjovt at læse – jeg har en kandidat fra dramaturgi 🙂 Nu bliver det bare endnu sjovere at følge din blog og snapchat. Jeg elsker at du viser alle facetter af livet med børn og ikke bare det rosenrøde. Tak for det 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jasmin Jakobsen

  Dejligt at lære dig bedre at kende! Elsker at følge med i jeres hverdag – og sikke en dejlig lille dreng du har! 😊
  Jeg kan relatere til mange ting du skriver mht. til dit forhold Mikkel. Jeg er selv kærester med en pilot, og det kan både være hårdt men også meget givende.
  Tak fordi man må følge med. 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ria

  Dejligt at lære dig bedre at kende! Altid en fornøjelse at læse dine indlæg, selvom det stadig tager en krig at komme derind 😛 Keep up the good work! 😀 <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sikke et hyggeligt indlæg, er selv opvokset 12 km udenfor Aalborg, og bor så i midtbyen nu, og kommer aaaaldrig herfra 😀
  Sjovt at følge din historie, børnefotos er bare altid et hit.

  – A

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jessika

  Jeg har nu læst din blog i et stykke tid, og det faktisk rart at læse noget om dig og hvem du er 🙂
  Er rigtig vild med din blog og tjekker dagligt for at se om der skulle være kommet noget nyt 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Det er jeg virkelig glad for at høre. 😀 Tak for din kommentar <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sabine

  Jeg har læst med længe – og hvad sker der for, at jeg slet ikke anede, hvad dit navn var. Det er pludselig helt forkert at tænke dig som Alexandra 😂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Haha.. Det er da også for mærkeligt, at jeg ikke har fået det fortalt 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maiken

  Ligesom jeg skulle til at spørge, kom en anden mig i forkøbet: Viby efterskole – efter min mening den bedste, gik jeg også på 😀 vi havde de nye forstandere, jeg startede 07/08 perioden, og de var virkelig strenge også, om det var fordi det var deres første år vides dog ikke 😛 hvilken musical spillede i, og havde i egentlig også Steffen Rode som instruktør? Tak for en, som altid, genial blog ! 😀 og bliv endelig ved med at skrive som du gør! Jeg venter også spændt på et afsnit mere om din Afrika tur?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Efter sigende skulle Birger og Groa være endnu mere strikse, så prøv at forestil dig det😂😅🙈 Vi lavede Martin Luther King. Jeg var danser i musicalen. Jeg tror, de lavede Fame året efter. Fuck jeg var misundelig 😂 Hva lavede i? Hov, og ja vi havde også Steffen 🙂 ..Ja, jeg skal snart have skrevet noget mere om den Afrika tur der. 😁

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Normalt kommentere jeg aldrig her inde, men jeg er i denne anledning simpelthen nødt til lige at smide en kommentar. Jeg er fuldstændig vild med at læse din helt igennem bund ærlig blog. Jeg elsker din måde at formulere dig på og jeg elsker simpelthen din ærlighed. Der bliver ikke lagt låg på, der imod får man et helt naturligt billede på hvordan et “normalt” liv forgår. Hermed forstået, det hele behøve S… Ikke være så fise fornemt. Mange får altid tingene til at se så perfekt udad til, hvor man som læser kan sidde og tænke, hmm gad vide om jeg er den eneste som bøvler med lidt eller har et par lig i lasten. Så ja jeg vil egenligt bare sige tak, tak for en ja super blog og samtidig beroligende blog 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Hvor er jeg så glad for, at du kommenterer i dag. Især fordi der er så mange søde ord i dit skriveri 😀 Så TAK for al din ros.. Det gør mig SÅ glad!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Matilde

  Det skulle vel aldrig være Viby Efterskole? Har selv gået der i 08/09 – fantastisk sted, selv med de pænt faste rammer og “frihed under ansvar” 😀

  Har læst med længe, men aldrig kommenteret – for det meste får dine indlæg mig til at sætte pris på min egen mand (og bande lidt på dine vegne over din) 😉 min er nemlig hjemme hver dag og oveni hatten laver han mad til både mig og lillemanden, der her på adressen er 9 måneder! Til gengæld er vi begge studerende – en anden form for udfordring…

  Og sådan en lille bonus-huskeregel ift det med jeg/mig: du skal bare vælge det ord som du ville have brugt hvis du kun skulle tale om dig selv (hvis det giver mening?) så prøv at sige sætningen uden andre navne, og vælg det der lyder rigtigt 🙂

  TAK for din ærlighed og din humor!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Det ér nemlig Viby efterskole 😍 Jeg gik der dog, lige inden de skiftede forstandere. Så du må have haft “de nye” forstandere ☺️ Har hørt, at de var lidt mindre strikse en vores, men aner det ikke ? Kan bare huske, at vi fx ikke måtte gå ind på hinandens værelser, mobiltelefon skulle aflåses i skab på gangen hver aften, man blev smidt direkte hjem, hvis man var taget i at ryge osv. Lige hvad jeg havde brug for 🙂
   Og tak for din huskeregel, som jeg håber ikke at glemme ☺️🙈

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Matilde

   Birger og Groa skulle vist være rigtig hårde, i hvert fald i forhold til René og Kari – men samme rygeregler, mobilregler og udsmidning hvis man havde “sovet” med kæresten… Jeg var første årgang med blandede gange, og vi måtte godt besøge hinanden – men jeg kan da huske at nogen fik ekstra rengøringstjans fordi de kun spiste med gaffel og ikke brugte kniv! 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Lige præcis ! 😅 Nårh ja, det er rigtigt. De gik meget op i bordskik også.. No mercy! 🙈

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Jeg ELSKER simpelthen at læse med på din blog. Du er altid så pisse ærlig, skør og helt din egen. Man får lyst til både at grine og græde med dig, og ved du hvad, du gør det sgu godt! Lillemanden har den bedste mor han kunne ønske sig. Keep up the great job, ser allerede frem til at læse næste indlæg ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Hvor er du SØD! Jeg elsker, at få af vide, at jeg er god mor. Det er det bedste kompliment man kan få. Så tak for din hjertevarmende kommentar. Jeg bliver så lykkelig, når i læsere gider at skrive til mig <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja

  Jeg kunne godt tænke mig at høre lidt mere om hvordan du startede din blog op? Og om du bloggede inden du blev gravid?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Jeg startede min blog op fra den ene dag til den anden uden overhovedet at vide, hvad en blog egentlig var:) Lillemand var ca. 3 måneder gammel, mener jeg. Jeg oprettede egentlig bare en blog her på Bloggers Delight og begyndte at skrive, hver gang jeg følte for det. Jeg delte mine indlæg på min private facebook profil, så familien eventuelt kunne læse med. Og sådan startede det hele 🙂 Jeg ved ikke, om det var svar nok, eller der er mere du gerne vil vide? 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Har læst på din blog i noget tid og synes du klare det skidegodt som mor, virker det i hvert fald til.
  Jeg er en kæreste der er al for meget væk, og synes det er vildt hårdt at være “alenemor”. Men det virker som om du ikke har det store problem med det, og det ser jeg meget op til!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Tak Nadia! 😀 Uhh.. Jeg har massere af problemer med det. Jeg HADER at være “alene mor”. Og da lillemand var lidt mindre, troede jeg, at jeg skulle dø, hver gang pilotmanden rejste. 😀 Haha

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg vil bare lige sige, at jeg synes du er skide sej! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HVORDAN OPNÅR JEG RETFÆRDIGHED?