KÆRE DAGBOG #5

Et sorry og en vinder!

Hu hej og babygråd
En trøje der er lidt for våd
En helvedes masse gode råd

Hoppedutter og spilopper
En masse børn der hopper
Rugbrødsmadder og væltede kopper

Det er vuggestue-tid
Afleveres skal min lille skid
Til en pædagog der heldigvis er rigtig blid

Barslen den er slut
Mor har brug for sut
Og en baby der vil put’

Både sørgeligt og fedt
Humøret skifter lidt

Først nu er jeg i stand til
At gøre lige hvad jeg vil
Shit, det har jeg glædet mig til

20 minutters langt bad
Det kan gøre enhver mor glad
Varmt vand i ro og fred

Ingen baby på skødet
Stadig damp fra kødet
En make up lige i stødet

Et røv kedeligt digt
Af lyst ikke af pligt
Uden humor og sjove… twist.

(Okay, det rimede ikke)

5 minutter af din tid er netop spildt
Tid du ku’ ha’ grint og haft det vildt

Sorry!
..Jah, jeg troede, at jeg havde gang i det sygeste digt, men i virkeligheden endte det med at blive pænt kedeligt. Sådan går det, når man forsøger at fordrive tiden på kummen, der i dag har fået leveret veldrejede vaser både morgen og aften. Anyhow. Jeg valgte at stoppe mig selv og min fantastiske poesi, inden folk falder i søvn.

Dog vil jeg lige fortælle jer, at Pilotmanden og jeg er ved at køre Lillemand ind i vuggestuen. Vi er på 3. uge nu, og bassen har kun for anden gang sovet i vuggeren. Gæt i hvor lang tid? 3 fucking timers søvn i en BARNEVOGN, som han normalt ellers altid kun tager 40 minutter i. Det kunne være sindssygt lækkert, hvis han fortsætter den stil. Pædagoger kan bare noget! Og det gør mig fandme så glad 🙂

Og ved i hvad, der også gør mig glad? Det her vanvittigt lækre solskinsvejr. Vi har nydt at farmand har haft fri, hentet sønnike tidligt og hygget os i vores hængekøjer nede i gården. I går faldt fisen endda i søvn mellem mine lange stænger. Så nuttet..

13833032_10153974626723952_1086176434_o

13833407_10153974626728952_1158016396_o

 

Nu til vinderne af den sponsorerede KRAES konkurrence, jeg afholdte i sidste uge. Vinderne er KRAES Babybad er: 

Mette
Jeg vil mega gerne prøve den med dødehavssalt. Jeg har tvillinge drenge på 11mdr, og den ene er ramt af børneeksem. Kunne rigtig godt tænke mig at se om det kunne hjælpe lidt at bruge det her babybad.
&
Martina Smidt
Dødehavssalt til Mille som har Toddlers syndrom (kronisk diarre), og deraf en konstant rød og irriteret numse. Ville være rart ikke at skulle smøre hende 10.000 gange om dagen 😁. Tak for en fucking fed blog 😎

Tillykke til Mette og Martina. Jeg håber, at i bliver lige så glad for KRAES babybad som os! Jeg skriver en mail til jer begge senere i dag.

13662507_10153951483998952_105961563_o

 

Ps. Jeg har faktisk haft helt vildt ondt i maven over, at i ikke alle sammen kunne vinde den her lækre konkurrence. For gud, hvor er der mange af jeres små bebser, der har rigtig meget brug for det, kunne jeg se i kommentarfeltet. Hvis jeg ikke var studerende, havde jeg købt KRAES babybad til jer alle sammen!

7 kommentarer

 • Simone

  Hvor har din søn og kæreste søde små ører… haha det var det første jeg lagde mærke til på billedet 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Ja, de har verdens mest nuttede små øre.. Jeg selv har stritøre, så jeg er ret glad for, at lillemand fik farmands øre 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina M

  Årh, det lyder som super gode vindere! Tillykke til dem, og har det såååå fint med ikke at vinde, når det lyder så fortjent for de små børn her ( emoji der laver bede håndbevægelsen, som jo i virkeligheden er en high-five, men alle bruger den som et sæt namaste hænder. ik?! )

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Ja, det er nogle rigtig gode, men også fuldstændig tilfældige vindere. Der var MANGE, der godt kunne have brugt det, tænker jeg. Også dem uden eksem og blerøv for at forebygge 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Haha.. Det er dig, der er det!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Er du helt blød!
  Hvor er han bare sød.

  Jeg glæder mig til selv at poppe min unge
  Inden hans spark punkterer en lunge
  Og hans stød og møven kværner min milt.
  Ja, hvad skal et menneske dog med ilt?

  Jeg er vild med din blog
  Og også dit brok
  Dine hæmorider og veldrejede vaser
  Får mig lettere igennem graviditetens faser

  Tak for en skøn og ærlig blog
  Du er et hit. Lige som du er.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Hold kæft, hvor er du Nice! Har lige læst dit digt højt for kæresten 👻

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

KÆRE DAGBOG #5