Jeg er ikke okay.

Det er latterligt ikke at prøve det + En konkurrence!

13647109_10153951483973952_1997288152_o

ANNONCE

Jeg var nær gået glip af Rihanna koncerten, fordi Lillemands tid ved hudlægen selvfølgelig var planlagt til selv samme dag sent om eftermiddagen. Farmand var også hjemme, så det ville i virkeligheden ikke være noget problem, men jeg har længe gået og været sindssygt bekymret og presset over situationen med Bassens hud. I et utal af nætter har vi lagt søvnløse pga. den ÅNDSSVAGE kløe. Det er SÅ synd for ham. Han kradser sig selv til blods og slår sig selv i søvne, hvilket selvsagt vækker ham en del. Derfor var det også vigtigt for mig at høre, hvad hudlægen havde at sige. Og det var vigtigt for mig, at hudlægen VIRKELIG undersøgte min stakkels lille dreng ordentligt!

Lægen kunne konstaterer, at Elliot har både alluminiumsallergi som følge af vaccine OG børneeksem. En information jeg jo egentlig godt allerede selv var klar over, men jeg havde ligesom bare brug for at få det bekræftet og få lidt råd med på vejen af en ekspert. På baggrund af mine mange bekymringer, har jeg været sindssygt påpasselig med, hvad lillemand har fået på huden. Faktisk har jeg ikke turde at anvende nogen som helst former for cremer, salver, sæber eller lignende. Af selv samme grund takkede jeg nej til at teste KRAES babybad. Fordi jeg TROEDE, at produktet indeholdt sæbe. Heldigvis fik jeg lov til at afprøve viderundermidlet alligevel, da jeg senere fandt ud af, at det netop ikke var tilfældet. Flot.

Jeg er simpelthen KÆMPE FAN og OVENUD taknemlig for, at jeg har været så priviligeret at få kastet det her produkt i nakken. Og jeg ville ØNSKE, at alle ville give det en chance og se gennem fingrene med at indlægget er sponsoreret. Jeg VED at det desværre kan skræmme en del læsere væk. MEN hvis i vil gøre jer selv og jeres barn en tjeneste, så læs lige med her og hør hvorfor! ..Og HUSK at deltag i konkurrencen sidst i indlægget 🙂

Om KRAES Babybad:

 • Det er specifikt udviklet til forbyggelse og lindring af tør babyhud, børneeksem og bleudslet
 • Det er et 100% naturligt, rensende og sæbefrit bad
 • Det er et alternativ til konstant at indsmøre dit barn i diverse salver og cremer
 • Det er fri fra parfume, parabener(konsevering), allergener og syntetisk kemi
 • Det er baseret på økologisk havre
 • Det er en tidsbesparende og EFFEKTIV måde at pleje samt forbygge hudproblemer hos babyer og børn i det hele taget
 • Det blødgør huden
 • Det er latterligt ikke at prøve det

KRAES babybad kan fås i to forskellige varianter:

Havre & Kokos der er 70% økologisk og mest er egnet til den almindelige babyhud, samt Havre & Dødehavssalt der er 100% økologisk og egner sig bedst til børn, der har en højere grad af problemer med huden. Og se hvor fin en indpakning, det kommer i. Det kan jeg altså godt li’, selvom det i virkeligheden er pisse ligegyldigt i forholdt til virkningen af produktet.

13662409_10153951528213952_231783838_o 13633421_10153951530918952_1380633970_o 13639969_10153951528183952_446834618_o 13646654_10153951528263952_1570659829_o

KRAES bedte mig om at afprøve deres babybad 2-3 gange og de forsikrede mig om, at jeg allerede da ville kunne mærke, hvordan Lillemands hud var blevet dejlig blød. KRAES havde ret. Børneeksemen er ikke forsvundet og ej heller er generne fra alluminiumsallergi-udslettet(som om det er et ord), men det er blevet SÅ meget bedre allerede på en uge. Og desuden er det rart ENDELIG at føle, at jeg vasker mit barn ren. Fair nok at én teori er, at vand burde kunne gøre jobbet, men når lort og pis sidder malet op af ryggen på ungen, er det altså meget rart at kunne vaske bebs med andet end bare vand.. ..Uden at bruge sæbe.

Se hvor glad og fornøjet min lille skid er i badet! Han er så CUTE! Han fik selvfølgelig en god spand legetøj ned til sig, efter disse billeder var taget. Jeg havde bare en ide om, at designet af mit indlæg ville være pænere uden farvestrålende badeænder(#livetsomblogger). Haha. Men jeg kan da egentlig godt se nu, at det havde set lidt mere hyggeligt ud, hvis baby havde noget at lege med. Hmm. Hvad fanden.. Lillemand smilede, grinede og så vældig tilfreds ud.

13647109_10153951483973952_1997288152_o 13633410_10153951483948952_1411530663_o13662507_10153951483998952_105961563_o

Efter et kvarters bad var Betteskid dejlig ren og så blød, som han nu kan blive med eksem over hele kroppen, og tilmed lugtede han dejligt af baby – ikke en skid andet.

13663377_10153951484108952_1376471630_o

Heldigvis for jer(og mig, fordi jeg elsker at dele gaver ud) har jeg fået lov til at igangsætte en konkurrence, hvor 2 heldige skiderikker kan vinde 2 produkter hver fra KRAES babybad!

Hvad skal du gøre for at deltage i konkurrencen? 

Du skal ganske simpelt skrive en kommentar til indlægget her neden for, hvor du fortæller om du ønsker produktet med kokus eller dødehavssalt. 

That’s it! Og gør det lige. For det er sgu ret så lækkert.

Vinderen trækkes og offentliggøres her på bloggen om en uge!


 

221 kommentarer

 • Sarah

  Den med dødehavssalt vil jeg enormt gerne afprøve på min lækre nevø 😃
  Man får så ondt af det lille kradse væsen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amelie Maria

  Ihhh hvor dejligt at det hjælper. Jeg ville gerne vælge den med dødehavssalt, hvis jeg var så heldig at vinde.
  En veninde som føder en bette dreng til september, skal nemlig have den til baby! Krydser fingre. xx

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • MichelleSP

  Det ville jeg meget gerne vinde til mine to små eksemunger. Den med dødehavssalt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorte Holm Aabenhus

  Åhh sikke en fed præmie. Jeg vil meget gerne vinde den med kokos til min skønne 14 dage gamle babyboy 😃💙

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Aria

  Kokos tak 😍💙

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • karin christensen

  Vil rigtig gerne vinde denmed kokos til Vanilla på 6 måneder

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne-Sofie

  Det lyder så dejligt og ærligt at jeg bestemt skal have det i mit badeværelses sortiment til lillemanden 💙 Jeg ville rigtig gerne prøve med havre og dødehavssalt hvis jeg fik chancen her 😊☀️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Siri

  Dødehavssalt. Jeg har selv børneeksem (ja, det kan man sagtens stadig have i en alder af 30), så jeg er lidt bekymret for min datters hud… Hun er 5 mdr. og jeg er ikke begejstret for at putte noget som helst på hendes hud, af frygt for at fremprovokere noget 😳 Derfor ville jeg elske at prøve kraes på hende! Mvh. Siri

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emel

  Det lyder lækkert med mad uden sæbe og at baby kan dufte af baby og intet andet. Jeg mener ikke min søn har allergi overfor noget, men derfor kunne jeg godt tænke mig at prøve det alligevel. Synes at den sæbe jeg vasker ham med udtørrer hans hovedbund lidt. Inden jeg skifter over til en anden shampoo plus babybad shampoo ville det være fedt at prøve den med kokus 🙂
  Kys og møs 😘😘

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tine

  Dødehavssalt. Herhjemme har vi også alu allergi:-(

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristine

  Til vores lille allergi baby, den med dødehavssalt.
  Vores pige har allergi overfor æg og mælk. Og vaccinationer indeholder proteiner fra netop æg, så hun også reagere kraftigt og længe. Det er surt når de små pus lider og man intet kan gøre. Øv.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Msrie

  Den med kokos 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dødehavssalt

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Werenberg Just

  Dødehavssalt til mine 2 skønne piger ❤❤🌞

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Peer

  Dødehavssalt

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Birte Nielsen

  Dødehavssalt til mine børnebørn ❤❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hanne

  Dødehavssalt

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Medina

  Dødehavssalt ønskes!

  Og hvor fedt du prøvede det af!! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Martha

  Jeg ville elske at give varianten med kokos til min lille niece! Hun døjer desværre også med meget følsom hud og blenumse, så jeg er sikker på, at jeg ville gøre min bror, svigersøster og guldklumpen ekstremt glad ved denne gave.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Elena Jasmin Høgskær

  Jeg vil gerne vinde den med kokos til min lille dreng på 7 uger 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla K.

  Shit, hvor er din søn altså bare ultra cute. Han kan da få enhver kvindes æggestokke til at klø! 😍

  Og så til det, som det også drejer sig om: det lyder som nogle sande vidunderprodukter😊 Her døjer vi med alverdens allergener, så havre og dødehavssalt vil vi elske at vinde.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Luise

  Hvor fantastisk at det kan lindre hans kløe 😀
  Ville elske at vinde med dødehavssalt, kunne være det kunne lindre min søns eksem i hovedbunden 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jannie

  Godt i har fundet noget “der virker” (som vi siger i Nordjylland)…
  Må jeg spørge ind til alluminiumsallergien? Min datter har reageret kraftigt ved indstiksstedder og det klør og ser herrens ud. Hvordan diagnosticeres det? Kan man gøre noget?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   I går bare op til lægen og får en hevisning til en hudlæge. 🙂 Nogle børn skal i gennem sådan en lap-test og andre bliver fri. Men det lyder da til, at der er noget om det :/ Er der også granulomer? Altså sådan en kugle under huden?

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Dødehavssalt. Det lyder helt vidunderligt og ville elske at bade min lille datter i det – måske også mit eget gravide korpus kunne have godt af et bad med det i 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Matilde

  Uh, jeg vil gerne have den med havre og salt! Jeg har prøvet alle mulige forskellige ting til min bette skid på 9 mdr. – hvis vi bader ham meget mere end én gang om ugen, får han udslæt 🙁

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna G

  Kokos

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rutsje

  Vil gerne forkæle den bette med dødehavssalt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vil rigtig gerne prøve dødehavssalt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fie

  Jeg ville så gerne prøve kokos til min lille orm på3 mdr! Jeg har aldrig nigensindevundrt noget som helst, men skule manvinde en konkurrence, så er rare ting til baby den bedste gevinst man kan forestille sig – hehe 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Inge

  Havre og kokos 😃😃

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tara

  Havre & kokos 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Linea

  Med to enæggede tvillinge-drenge i maven ville det være super lækkert med kokos og havre, da mine guldklumper jo skal have det bedste, når de melder deres ankomst 💙

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie

  Den med dødehavssalt, tak! Mest fordi jeg er en skabs-øko-luder #thereisaidit

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Haha.. Nice. Det er jeg også – hvad NOGLE ting angår. 🙈😍

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Victoria

  Jeg ville elske at forkæle min datter med den med havre og kokus

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katja

  Dødehavssalt. Ville gerne prøve det til min søn på 4 år. Jeg har også en mistanke om alluminiumsallergi efter vaccination, han har kløet meget ved selve stikket og klør sig til blods og nu er det på begge skuldre samt engang imellem på ryg og mave også. Ved du om det er noget de “bare” må leve med eller kan man gøre noget?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Jeg har læst at det for mange forsvinder inden 5 års alderen ligesom børneeksem 😬 Det håber jeg virkelig!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina Møller

  Min datter vil elske at vinde den med havre og kokos <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna Pedersen

  Så skulle det være den med kokos :-)#antispeltkusse #megakokusse

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Jeg vil rigtig gerne vinde den med dødehavssalt 🙏🏼 Min datter har døjet med børneeksem siden hun var ca. 1 måned gammel (Hun er nu 8 måneder). 😔 Vi har prøvet diverse cremer – både de billige og de dyre, men ingen af dem kan desværre få bugt med eksemen. Vi har derfor måttet ty til hormoncreme, når det er virkeligt slemt. Simpelthen så træls for hende ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeanett Nielsen

  Jeg vil meget gerne vinde den med kokos, til min lille fis 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tine

  Kunne rigtig godt tænke mig at vi den med dødehavssalt. Stakkels Freja ser frygtelig ud for tiden pga. hendes børneeksem, og ville være fedt at kunne gøre noget for hende der indebærer noget naturligt ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sidse

  Dødehavssalt gad vi godt vinde 👍🏻😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Kokos

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Ville rigtigt gerne vinde den med kokus til vores lille søn, hvis vi ikke vinder, så tror jeg helt bestemt vi selv skal ud og købe den 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Carina

  Jeg vil elske at vinde den med kokos 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Dødehavssalt 🍀🍀🍀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Vi kunne godt ønske os den med kokos – mig og min lille pige 🙂 Hun fylder 4 uger på lørdag – ville være rart med et produkt, at vaske hende i som ikke er sæbe 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg hopper med på en gang kokos 👍🏻😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Glerup Kridtensen

  Ville da elske at prøve den med dødehavssalt til babyen herhjemme. <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kokos! Til min lille bandit der snart har 1 års fødselsdag 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Jeg kunne godt tænke og at prøve den med kokus til min bætte skid på 13 uger. Han har nemlig fået lidt tør hud på de fede lårbasser 😆

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  En med kokus. Anton har tør hud 😔

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille S

  Jeg vil helst vinde den med dødehavssalt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louisa

  Vil sååååååå gerne vinde det med havre til min lille Liva på 6 mdr som har børne eksem og har haft det næsten hele sit lille liv😒 PS – dejlig dejlig blog 😊👌

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorte

  Havre og kokus, tak 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Carina N

  Sponsorerede indlæg er jo slet ikke så farlige! ☺️ Synes det er SKØNT med en oprigtig anbefaling. Håber jeg bliver den heldige vinder af kokusvarianten 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Kokos 😍🙏 vil så gerne prøve det til min lille trold!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  Mit barn har vold meget udslæt og sover ikke om natten. Jeg vil rigtig gerne prøve produktet med dødehavssalt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tanja

  Jeg ville blive lykkelig over at vinde den med kokos, så min søn på 11 mdr. kan få et dejligt karbad;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vibeke viv

  Den med kokus.
  Anton har også hud problemer men ved ikke hvad det er. Sådan nogle tøre pletter
  Hvor er det godt du har fundet noget der hjælper E håber i så kan få noget søvn.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Jeg vil rigtig gerne vinde det med dødhavssalt. Da min dreng også har børneeksem og sart hud🙏👏😘

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • lise

  jeg vil gerne bede om kokos tak 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • June

  Vil rigtig gerne vinde den med dødehavssalt. Jeg har en søn på 1,5 år som døjer en del med eksem. Hvis dette kunne hjælp mod eksemen, fremfor en masse creme og til tider hormon creme, vil jeg blive lykkelig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie

  Ville elske at prøve den med kokos til min søn på 1,5 år. Han elsker at bare, så kunne være rart at bade ham uden alt for meget sæbe 😊 tak for en god blog!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sanne

  Jeg har set mig SMASKFORELSKET i disse Kræs Babybad produkter, og der hersker vist ingen tvivl om at de bare MÅ prøves (so help me God!) 😄 Så det ville da være deeeeejligt at vinde en pakke Havre og Kokos til ham den lille fidus og da jeg ikke har haft heldet med mig på deres egen Facebookside (eller nogensinde har vundet en sådan konkurrence (pathetic me…)) – er jeg all in på dette forsøg 🏆

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Kunne godt tænke mig at prøve den med dødehavssalt da min søn også har let udslet på maven og armene 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte

  Lækkert – vik da gerne afprøve den med dødehavssalt på min datter, som bliver 14 dage idag 😊🌸

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kerrye

  Dødehavssalt kunne jeg godt tænke mig at prøve til min lille dreng 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nikolina

  Først og fremmest; 1000 tak for en super fed blog! Du giver virkelig moderrollen et realitetstjek, og trækker det helt ned på jorden – skønt!
  Vil rigtig gerne vinde, for vores Lillefis har ikke fået de bedste gener fra puljen:
  Mor her har:
  – Eksem
  – Allergi for husstøvmider, citrusfrugter, parfume og alkohol
  Far har:
  – Astma
  – Allergi for græs, birk, og samtlige dyr med pels og fjer.
  Så prøv selv og gæt, hvor meget der er blevet givet videre – suk!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mai

  NØJ. Vi ville elske den med dødehavssalt! ALLE i det her hjem ville elske den, tror jeg 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Ville elske den med kokos til min søn, der lider meget af børneeksem og som kradser sig selv til blods hver nat – det gør så ondt i en moders hjerte.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg vil rigtigt gerne prøve den med dødehavssalt til min dreng, som har fået lidt eksem på benene. Krydser fingre!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kathrine

  Jeg vil gerne vinde den med dødehavssalt til min datter.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Martine

  Du har helt ret i at den indpakning er alt for lækker, og en lille træ ske. Wauw . Når det er sagt, så kunne jeg vildt godt tænke mig at prøve den med kokos til min søn. Hans hud er tør, og jeg vil så gerne se mirakler på eget barn før jeg bliver helt rigtig fan. 🙂 God sommer 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anja

  Et lille pip herfra så kan din knægt få erstatning for allergi opstået pga vaccine.. Super dejlig/fantastisk/inspirerende blog du har, som er blevet mit nye fristed:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Ja, det hører jeg ude i byen.. Det er sgu da altid noget 🙂 ..Og tak 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Ej hvor lyder det godt! Jeg har aldrig brugt sæbe eller creme på A af samme årsag som du, men kraes’ produkter lyder super! Jeg ville elske at prøve den med kokos! 👏🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Jeg vil mega gerne prøve den med dødehavssalt. Jeg har tvillinge drenge på 11mdr, og den ene er ramt af børneeksem. Kunne rigtig godt tænke mig at se om det kunne hjælpe lidt at bruge det her babybad.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe w. Hansen

  Så godt kraes, på din Snapchat, for nogle dage siden, og måtte hørt ind og Google var det var. Og det lyder bare så lækkert!
  Min søn hader virkelig bad, men han elsker virkelig koks, så det kan være det kan hjælpe. 🙈😍 håber så meget! Han elsker mad, så det kan ikke andet end at hjælpe.
  Nårh men hvis vi i hverfald er de heldige, skulle vi have kokus ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anja Marie

  Havre og dødehavssalt

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Jeg ville rigtig gerne prøve det med kokos til den røde baviannumse herhjemme. Tak for en super indlæg, og sikke fine billeder af Lillemanden.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofia

  Jeg ville gerne vinde den med kokos 🙏🏼😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Dødhavsalt. Det kunne være så lækkert at prøve. Har næsten prøvet alt (det bliver ski dyrt) Men intet har hjulpet på mine ungers sarte hud 😕

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Carina

  Det ville være fedt at få den med dødehavssalt til Bettemanden herhjemme, så vi kan bade ham i andet end bare vand med god samvittighed! 🙈🙊
  Tak for en god blog og en sjov Snapchat!! 👏🏼👍🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Fagan

  Ville elske at vinde det til min søn på 2,5 år som også til tider døjer med eksem og kløe. Ville gerne prøve havre & dødehavssalt😊
  Tak for en skøn blog👍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Carina

  Jeg gad virkelig godt have den med dødehavssalt til Bettemanden herhjemme! 🙏🏼 Så kan vi også bade ham i andet end bare vand! 🙈🙊
  Tak for en god blog og sjov snap! 👍🏼👏🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vera

  Vil gerne vinde produktet med kokos til lille Melanie på 5 måneder..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja

  KOKOS til min lille dreng, som jeg også tror har noget allergi (små knopper over det hele 🙁

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Natasja

  Jeg ville så gerne vinde den med dødhavssalt da vi i min familie har psoriasis og jeg gerne ville se om det kunne hjælpe med måske at holde det væk fra min lillemand

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Håber at vinde udgave med havre og dødehavssalt til min lille Frederikke 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ville gerne vinde den med dødehavssalt. Min datter har også en del eksem, så kunne være fantastisk at prøve dette.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Mig mig mig mig!!!🙋🏽🎉🍀 Eller baby A er det jo selvfølgelig til 🙈 Og gerne med kokos, tak 🌴😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sissel

  Vil meget gerne vinde den med kokos 😍 Så kan jeg forkæle min datter på 7 måneder.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Åh jeg håber på at vinde den med dødehavssalt til min Ellie. Hendes far har døjet meget med både børneeksem og senere vokseneksem og jeg håber sådan at kunne forebygge lidt, ved at lade min datter bruge denne slags produkter! Krydser fingre!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • NINNA Staffensen

  jeg ville gerne vinde den med kokos. Jeg er ganske vist ikke en baby, men jeg har en rigtig tør og ofte kløende hud, det kunne måske også bruges til en voksen Ninna Staffensen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe friis

  Lille Hjalte har eksem over hele kroppen og vi prøver alt af for at undgå at skulle smøre ham ind i hormoncreme fra top til tå. Der må være en løsning! Vi vil gerne prøve den med dødehavs salt. Spændende!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle

  Vil gerne vinde den med kokos til lillepigen 😊
  Ved du forresten at der er en facebook gruppe for forældre med børn med alluminiums allergi som følge af vaccination? Tror den hedder BAV

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Jeg tror faktisk, at jeg er i den gruppe. Men skal ind og ha’ læst op på sagerne igen, nu hvor jeg ved, at han har det 🙂 Ellers tak! <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Kokos her! Lyder spændende. Vi er klar til at give det et forsøg i hvert fald!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Juliektp

  Vil gerne vinde den med dødehavssalt til min dreng (med meget sart hud) <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Monica

  Lillemanden, som ikke er så lille mere ( knap 4) er stort set kun blevet vasket i vand og meget lidt sæbe engang imellem, så det ville være fantastisk med et kokos produkt han forhåbentlig vil kunne tåle👼🏼💕😃

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helena

  Jaah! Elsker konkurrencer. Vi vil gerne vinde den med kokos 😍❤️🙏

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi

  Jeg vil gerne vinde den med kokos til lillebror som melder sin ankomst til december. Så kan man da med god samvittighed og andet end bare vand bade sin baby med god samvittighed. 🙂
  Krydser X ☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Vil så gerne vinde versionen med havre og dødehavssalt. Min lille datter ville elske at sidde i blød i det, så hendes hud kan blive blød og dejlig 😊😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nadia

  Kokos 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tarkoflen

  Den med havre og dødehavssalt til en lille tør bandit <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Den med dødehavssalt til min lille baby, der desværre også lider af børneeksem. Vi krydser fingre for, at vi endelig kan prøve noget der virker 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Vil jeg gerne vinde til min dejlige Sebastian dreng. Også med børneeksem.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie Dyberg Christiansen

  Jeg ville gerne prøve den med dødehavssalt til min søn Valdemar. Han har en mild grad børneeksem, og vi smører ham 2xdagligt med en fed creme. Det ville være rigtig fedt at se om dette produkt kunne hjælpe os.☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Overgaard

  Ville elske at prøve den med kokos til vores baby junior der hjemme 💙 Han fortjener at gå lidt wellness 👏🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Jeg ønsker badesaltet med kokus til min datter 😘 Vil ikke sidde og påstå at hun har hudproblemer, hvilket hun aldrig har haft (7-9-13 og banke under bordet), men man vil vel altid forkæle sine små med lækre sager 🍀💜💛

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina M

  Meget gerne den med kokos og havre :o)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Ej, det ville være lækkert at vinde den med Kokos til min søn:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie Wils Lebeck

  Sofus og Viggo kunne vildt godt tænke sig at bade i havre og kokos 🌾😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie

  Dødehavssalt

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina

  Jeg følger meget trofast med i dine dejlige opslag☺️ Min lille Emilie på 1 år har også børneeksem og derfor ku vi rigtig godt tænke os at prøve det her☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Det er jeg glad for at høre.. ..at du følger med altså 😀 <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bolette

  Jeg vil gerne prøve kokos til min datter!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Martine

  Jeg læser med fordi min skønne bedsteveninde skal føde om en uge, forhåbenligt for kan ikke vente mere, jeg har ingen forstand på børn, men må hellere forberede mig! I stedet for at give hende alt det basic som tøj og legetøj, kunne det være fedt med en anden slags gave 😀 hvis man skulle være så heldig, kunne jeg godt tænke mig det med dødehavssalt :-*

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristina

  Hvis jeg vandt ville jeg gerne afprøve den med havre og dødehavssalt til min datter.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna Jensen

  Min søn lider også af børneeksem, så jeg vil blive så glad for hvis jeg vandt en omgang Kraes med Havre og Dødehavssalt

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tine Jensen

  Begge mine børn på 3 og 8 måneder har mega sart hud, så jeg vil gerne prøve det med dødehavssalt😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Randi

  Her har min basse også børneeksem og generelt bare meget sart hud, så den med havre og dødehavssalt ville vi elske at afprøve, da vi pt heller ikke bruger sæbe og jeg ikke føler, at han bliver ordentlig ren 🙈

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine andreasen

  Sæben med dødehavssalt ville jeg elske at vinde. Min veninde har den dejligste lille dreng, Noam på 3 år. Han er desværre plaget af alverdens allergier og eksem og har det ligesom din dreng når det er værst. Han græder og vågner om natten og har udslet på hænder, ryggen, bryst og ansigtet 😕 Jeg vil elske at vinde det, så jeg kan give det til min veninde Camilla og se om det kunne hjælpe! ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Jeg kunne godt tænke mig den med havre og kokos 🙏🍀 så kan mor også føle at baby er ren efter badet 😂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Kokos 👍🏻 Min søn døjer med børneeksem, og vi har snart prøvet alverdens også..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karin

  Vil prøve med dødehavssalt . Lillepigen har så sart hud og døjer også med børneeksem

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sabine

  Dødehavssalt 🙏🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eva

  Århh det lyder lækkert! Min lille søn på 2 år lider også af børneeksem, så det ville være fantastIsk at vinde versionen med dødehavssalt😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine Kjær

  Mine tvillinger vi gerne prøve det med kokos 😬

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille Vincentz

  Orv.. Lyder næsten for godt til at være sandt.. Vil elske at afprøve det med kokos til Augustas sarte babyhud også 😻

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christinna

  Min søn har konstant udslæt fordi han har børneeksem. Det eneste der hjælper bare en lille smule er en salve vi har på recept, men den må man ikke bruge for ofte/for meget, da den gør huden tynd 🙄 Så vi vil jo helst undgå at bruge den, men er samtidig nødt til det, for ellers klør han sig selv til blods 😔 Nu har jeg set flere anmeldelser af det her produkt, og i jeg har altid bare tænkt “jaja”, men nu har du faktisk fået mig overbevist om at jeg bare må prøve det

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Er glad for at jeg har fået dig overbevist 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah

  Ej det kunne være så dejligt at vinde produktet med dødhavssalt til min søn på 1 og min kærestes lille søster på 3 som begge lider af eksem og meget tør hud 😢 (det må være arveligt det skidt!) Min kære svigermor på snart 50 bruger lige omkring 1 time dagligt på at smøre hendes datter med alskens cremer og salver, så hvor kunne det bare være lækkert at vinde sådan en gave som de 2 børn kan dele!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristina Buch

  Vi vil gerne vinde den med dødehavssalt 😍 Måske kan den hjælpe lidt på Olivias børneeksem

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lea Nielsen

  Håber på at vinde produktet med kokos til min datter Mille ❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Med kokos! Det lyder alt for lækkert 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Åååh hvor lækkert! Min lillefis vil gerne have en gang kraes med kokus!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Patricia Ibsen

  Her har vi ikk nogle hudproblemer, andet end lidt rød numse en gang imellem, så havre og kokos ville passe perfekt til os 👍🏻 har aldrig hørt om det før, men det da noget jeg må prøve 😃

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Ej hvor dejligt at det har hjulpet! Som mor til 3 børn, hvor 2 af dem har døjet vældig meget med børneeksem, og den ene stadig gør, så er det så rart at høre om produkter der virker, som ikke er fyldt med alt muligt kradsbørstigt! Jeg kunne vildt godt tænke mig at vinde den med kokos, så bettefisens hud bliver plejet og hvem ved, måske kan forebygge at han også får børneeksem. 😀 Tak for endnu et skønt indlæg!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Gerne den med dødehavssalt til min datter som lider voldsomt af børne eksem og intet hjælper på hende, så det kunne været rart at prøve dette på hende. Har snart købt mig fattig i alt muligt andet som ingen effekt har andet end forværring. 😊😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stephanie

  Dødehavsalt til min lille fyr 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gerne kokos til min lille pige som også har sart hud

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Josephine Bøgskov Terkelsen

  Min søn døjer meget med tørre pletter rundt omkring på kroppen samt røde, tørre kinder. Han vil helt sikkert have rigtig godt af at sidde lidt i blød i versionen med havre og dødehavssalt 😄 ❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle

  Håber og krydser for at vinde det til min nevø på halvandet, som lyder til at have meget lig din lillefis:/ han klør sig os til blods desværre👎🏼👶🏼❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Martina Smidt

  Dødehavssalt til Mille som har Toddlers syndrom (kronisk diarre), og deraf en konstant rød og irriteret numse. Ville være rart ikke at skulle smørre hende 10.000 gange om dagen 😁.
  Tak for en fucking fed blog 😎

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone nielsen

  Kokos 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise M

  Min søn Arnold vil rigtig gerne prøve den med dødehavssalt. Han er i mild grad plaget af noget børneeksem og vi kæmper en del med noget eksem i den dybe halsfold

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeanette Lyngsø Hansen

  Åh det ville være så lækkert at prøve med dødehavssalt, da min lillemand også døjer med tør hud. Han kradser sig tit på maven når han bliver skiftet og får dermed også tit rifter. Lægen siger dog at det ikke er børne eksem, men bare tør hud. Så det kunne være lækkert at prøve, om det kunne hjælpe på hans hud ☺️🍀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • AKSH

  Dødehavssalt til min skønne gudsøn Liam på snart 4❤️ Liam har altid har haft problemer med huden, grundet MBL mangel, eksem og allergier, tåler hans hud ikke meget, og er ofte pakket ind i forbindinger fordi huden driller.. Derfor vil det glæde mig hvis jeg kunne give den søde dreng et bad der evt. Kan lindre lidt på kløen☺️💚💙

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia Henriksen

  Åh bette Kaya er også sart i huden. Hun har børneeksem og får tit en MEGET rød røv, nærmest så det bløder, og det bare på en time! Det ville være SÅ lækkert at prøve den med kokus 😘👍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Reem Hassan

  Hvor ser det hyggeligt ud! Jeg kunne tænke mig at prøve produktet med Kokus til min lille Yunes som er 11 måneder :*

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Kunne være fantastisk at vinde kokos til mine to dejlige børn på 4 1/2 år og 6 mdr 👏🏻☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anja Friis-Rasmussen

  Fordi vi ELSKER duften af kokos hjemme hos os – vil jeg elske at vinde den duft. Men også fordi begge vores piger lider i perioder af udslædt på kroppen, og det kan være svært at finde ud af, hvad der præcist kan hjælpe mod dette.
  Rigtig god sommer☀️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Laura og Lærke ville elske at prøve kokos udgaven i deres bad – det lyder helt fantastisk at man ikke behøver bruge sæbe, men at de alligevel bliver lækre rene 👍🏻😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle

  Hmm ja hvis jeg skulle være så heldig af vinde skulle det være den med kokus der skulle få lov at fryde min lille dreng på 15 måneder og min kommende datters spæde hud 👶🏼👶🏼🍀🍀❤️Det kunne da være så fedt 😁 Og et lille side spring. 10000 tak for en blog hvor alt ikke er så skide perfekt, som det så sjældent er 👍🏻👌🏼😎

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Terese

  Det skal helt sikkert være med dødehavssalt. Ku være lækkert at pleje min lille Simon med, eller give det til fætter Karl, som har så sart hud

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Gerne kokos til min lille nevø 😍😍😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Josephine

  Til min lille dattermus Nora på 4 måneder, som har sart hud og hurtigt bliver rød af nærmest ingenting. Kunne godt tænke mig at tilsætte noget i hendes bad, men har endnu ikk turde at prøve mig frem, da jeg er bange for hun slår ud 😓 Vi vil gerne prøve kraes’ produkter med kokus 🌸👏🏼💦

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeannie

  Min datter Sophia Noella har også problemer med huden… så jeg ville da elske at vinde den med dødehavssalt, og afprøve på hende. 🙂 jeg er overhovedet ikke skræmt af, at dit indlæg er sponsoreret. Efter at have fuldt med herinde et godt stykke tid, er jeg ret sikker på, at hvis du ikke virkelig mente det, så skrev du ikke indlægget 😉
  Håber din Betteskid får ro i hans kløen!! Hvordan har du det egentlig med vacciner fremadrettet?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Er det har du ret i ! 😉 Jeg har det træls med det – men vanccineres dét skal han. Tænker at de sygedomme man vaccineres mod er LANGT værre end alluminiums allergi.. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Oh yes please! Vil SÅ gerne ha en omgang kraes med dødehavs salt til min bette fis på 7 mdr. Hun har verdens sarteste hud og får kløe og røde mærker bare der er et vaskemærke i nakken.
  TAK for en god blog, du er herlig!
  Hilsen, en urtekusse😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Yeeeees.. En urtekusse, der stadig læser med 😀 haha 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette K

  Min lille skid på 3 mdr vil da elske at bade i Kraes med Kokos ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sabrina Hansen

  Jeg ville elske at vinde den med dødehavssalt, jeg har været ved lægen en million gange med min lille piges hud, som der altid har været problemer med, i form af udslæt og generende røde plamager og skiftning af bemærke 4 gange i den første måned hun blev født fordi hun blev rød og fik knopper pga af bleen… Så det ville da være fantastisk at kunne bade min pige i noget som faktisk kunne hjælpe hende 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Jeg kunne rigtig godt tænke mig at prøve kokos-udgaven 👏 Det lyder vildt lækkert! Min datter eeeelsker karbad, og hun har fået et underligt udslæt på ryggen, som vi faktisk skal til hudlægen med om et par timer 😬 så det kunne være fedt med noget vaskemiddel uden alt muligt møg tilsat 😁

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Ja tak – lige for tiden stinker Walther mest af bræk, så det ville da være fantastisk med en god og naturlig sæbe til at vaske bræk og afførring væk😆 Vi ønsker os den med kokos😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Benedicte

  Jeg ville blive rigtig glad for kokos til min 5 årige lille mand!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Jeg ønsker den med kokos til min lille skønne nevø. Han døjer også med børneeksem.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kira

  Dødehavssalt

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanni

  Jeg ville elske at prøve den med kokos til min lille pige, der kommer til verden i slut august 🙂
  Tak for en god og ærlig blog!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Jeg har termin om 12 dage og kan ikke vente med at møde den lille herre, som har huseret i min mave😊 jeg ville elske at vaske ham i et fornuftigt produkt – og gerne den med kokos😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina Mattson

  Jeg vil da gerne vinde den med kokus til bettemanden herhjemme 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Vi kunne godt tænke i at prøve den med kokos.. Her har bettefisen også lidt tør hud en gang imellem og det er sgu da umuligt at smøre sådan en lille tornado ind i noget som helst! 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne-Lee

  Den med havre og kokos 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Fedt fedt fedt!!! Min søn lider forfærdeligt af børneeksem og jeg nægter simpelthen alt deres hormon-creme. Det MÅ bare prøves!!!!! 👍🏼👍🏼👍🏼 og vil selvfølgelig gerne deltage i konkurrencen om at vinde den variant med dødehavssalt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah Jakobsen

  Jeg ville elske at vinde den med havre og kokos til min skønne datter ☺️
  Det ville være skønt at bruge andet end kun vand, som du selv skriver ☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie Holmgaard

  Jeg kunne smaddergodt tænke mig at vinde Kraes Babybad med dødehavssalt til min lille drengs tørre hud og børneeksem, da jeg er dødtræt af at smøre ham ind i diverse salver morgen og aften 🙂 jeg krydser fingre!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Dejligt at finde noget der virker. Min datter lider ikke af eksem, men har tilgengæld en hud der let bliver rød/tør/knoppet ved de mindste ting. Derfor har vi aldrig brugt sæbe i hendes bad – kun rent vand og en gang imellem et par dråber babyolie. Jeg ville være vild med at prøve dette produkt med kokos! Krydser fingre 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helt sikkert den med dødehavssalt! Har en dreng på 2 med voldsom børneeksem, som vi holder nede med kortisol. Men er ikke fan af alle de salver 🙁 på et tidspunt bliver de jo nærmest resistente over for det. Og hvad gør man så. Så dødehavssalt tak!! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Fedt at det virker! 😀

  Jeg vil rigtig gerne deltage, ikke fordi nogen af mine børn har eksem eller er allergiske på nogen måder, men fordi min lille søde nevø på 2 år, er hårdt ramt af noget eksem der virkelig klør. Min søster render til alverdens hudlæger med ham, smør ham med alle former for cremer osv, og ingen kan finde ud af hvad det eksem kommer af. Og vi snakker om at han har det over ALT. I hovedbunden også 😔 Ville være fedt at prøve produktet på ham, og endnu mere fedt, hvis lille søde Emil ikke længere skal klø og kradse sig mere. Ville gerne prøve den med kokos, da jeg har hørt at kokos er godt mod nærmest alt. Men pt er vi villige til at prøve alt.. Åh håber håber håber. 🙏

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Dødehavssalt til min lille Thomsens hud…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille slot pedersen

  Jeg kunne da godt tænke mig at prøve det med kokos til min lille basse, som forhåbentlig snart melder sin ankomst 🙂 er nu gået 1,5 uge over tid :/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Jeg kunne godt tænke mig at vinde varianten med dødehavs-salt, da jeg er ret lugtfølsom og tror at kokos på min datter vil genere min lugtesans forfærdeligt!
  Burde de produkter egentlig ikke også være gode mod skoldkopper? Jeg mener da at min søsters piger kom i havrebad?!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Jeg kunne i hvertfald ikke forestille mig, at det kunne skade 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie Pi Boll

  Jeg vil så gerne vinde udgaven med dødehavssalt til min lille Elton, der også har rigtig mange problemer med børneeksem :-/ Det vil da være fantastisk, hvis sådan noget kan hjælpe ham! Og hold nu op, hvor er Elliot altså bare for dejlig på de billeder <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Taaak Julie – Det synes jeg jo også 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Den med dødehavssalt lyder skøn. Den ville jeg elske at forkæle min lille trold med💙

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Andra

  Havre & kokos! Mega fedt at der endelig er et alternativ til almindelig sæbe, creme osv! 👏🏻☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Jeg ville elske at prøve produktet med kokos på min søn på knap 5 måneder. Jeg havde selv børneeksem da jeg var barn og glemmer aldrig hvor meget det kløede. Jeg er så nervøs for at min søn skam det samme igennem. Indtil videre er der ingen eksem, men der dog en del tør hud som jeg håber at Kraes kan hjælpe med at komme til livs.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Olivia

  Jeg kunne godt tænke mig det med dødehavssalt. 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sophie

  Min egen søn på 3 døjer selv med kløe og udslet 😁 Heldigvis virker en god crem men mangler noget godt til bade 😊 Jeg ville vælge kokus 😋

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Martine Philipsen

  Jeg ønsker at prøve dødhavs salt til min lille datter der kommer til august 👏🏻❤️👶🏼
  Endnu en gang, tak for din herlige blog!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Tak for de fine ord 😀 Det gør mig glad HVER gang 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Petrea Kristensen

  Jeg ville være vild med kokos 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone

  Det lyder simpelthen så lækkert – jeg kunne rigtig godt tænke mig, at vinde en med dødehavssalt. Alle tre af mine søskende lider af børneeksem. Så ku rigtig godt tænke mig, at gi denne i gave til min lillesøster ❤
  Forresten er det en super fed bog du har!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line sørensen

  Jeg har en lille prinsesse på 6 uger, som har utrolig tør hud over hele kroppen. Jeg er ikke meget for at smører hende med alverdens cremer og olier. Så det ville være helt perfekt og prøve babymad med dødehavsalt, for at se om det kan hjælpe mit lille vidunder 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Danielle

  Jeg ønsker produktet med kokos hvis jeg vinder 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • camilla

  Jeg har tvillinger og den ene har meget tør hud, så det kunne være lækkert at prøve at se om det virker☺ det skulle være dødehavssalt

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ina

  Dødehavssalt

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ina

  Dødehavssalt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Daniella

  Helt klart kokos, det ser bare så lækkert ud og må prøves 🍀👆🙏

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rebecca

  Jeg kunne godt tænke mig dødehavssalt til Freja der også er plaget af børneeksem 🌸

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Susan

  Vi ønsker at vinde kokos☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie

  Jeg vil elske at bruge kokus og havre til min datter da hun er super sensitiv på kroppen med alt der hedder sæbe, parfume osv. (desværre ligesom hendes mor 😑)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla D

  dødehavssalt

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte Marquart

  Ihh vi ville elske at vinde den med kokos 😊 Har en lille prut herhjemme på halvandet, som heller aldrig bruger sæbe pga. hendes sarte hud. Til gengæld er hun en rigtig vandhund, så det ville helt sikkert være en succes 🍀🍀🍀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Hmm kokus lyder i mine øre mest tiltalende 😅
  Men jeg tro nu alligevel jeg ville vælge dødehavssalt 😄🍀🍀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charmaine bell knudsen

  Ej det vil jeg (Charmaine) vildt gerne vinde. Den med dødehavsalt da Laurits har tendens til lidt eksem og jeg selv er mega allergisk så jeg ville have det godt med at prøve dette produkt; )

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg er ikke okay.