Terapi: Mine målsætninger

11 ting du måske ikke ved?

Vidste du, at..

..man kan hoste sin egen tampon ud?

..indtagelsen af 16 lakridspiber inden for en relativ kort tidsperiode, kan give den sygeste racerrøv?

..man som kvinde kan tisse sig selv i numsen, hvis man tisser langsomt nok?

..80% af alle nybagte fædre overvejer at være utro i barnets første leveår?

..man kan vende sit hår til ikke at blive fedtet på trods af ingen hårvask i 14 dage?

..alle kvinder har hår i røven. Nogen har busk andre kun små dun – men de er der!

..man ikke har den fjerneste anelse om, hvordan det VIRKELIG føles at blive tatoveret, hvis kun man har været under nålen i en time eller mindre af gangen.

..det ikke er amning, men graviditeten der ændre fedtvævet i brysterne, og derfor KAN gøre dem mere trætte at se på.

..dårlig ånde kan stamme fra et virkelig stort hul i tanden.

..ca. hver 3. kvinde faker orgasme i et forsøg på at skåne mandens følelser.

..nogle mænd gør det samme.
Er der noget, der kommer bag på dig?

Nu vil jeg hoppe op på cyklen og hente min lille vuggestue-dreng. Vi skal hygge indtil i aften, hvor pilotmanden kommer hjem fra New York og bytter med mig. Mutter her skal nemlig ud og være upassende med en skide sød bloggertøs. Yeeees mand! Nu er det min tur.

Ha’ en dejlig weekend og følg gerne med på snappen(astaffensen) i morgen, når jeg er bagstiv og skør i bolden 😏

image

 

Ps. Ovenstående information stammer 100% fra mig selv, den viden jeg gennem tiden har suget til mig samt egne erfaringer 😉

14 kommentarer

 • Masja

  Har aldrig haft en tampon i mig – så den vidste jeg ikke:-D jeg har prøvet det med fedtet hår, og mit hår ville ik samarbejde:-/ skal vaskes.. det er lort altså… whaaaat 80 % har lyst til at være utro? Det sygt meget :-/ min mand tør ikke uanset lyst:-D lidt psyko er det vel i os alle ik ??:-) meeeen øj tænk hvis han har haft tanken ?? Nederen opdate du kom med der… Uuuuh 80% nej nej nej… hvor er mænd bare klamme… okay undskyld men nooooh …. fy mænd det må man ikke

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Toastbrød med honning har samme virkning som 16 lakridspiber. Forestiller jeg mig. Og man kan også nyse en tampon ud! Har jeg hørt…… 😉 Og så kan en amning også gøre ens babser lidt søvnige uden foregående graviditet, skal jeg hilse og sige fra én, der har ammet uden at være gravid;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Det er nemlig så rigtigt som det er skørt – man KAN nyse sin tampon ud. Jeg taler af erfaring:D
   Nårh ja.. Det er vel de færreste, der kan udtale sig om dët, men det kan du ! Seje! <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karoline

  Haha troede alligevel ikke at man kunne hoste sin tampon ud 😂😂 Men er hvor er det skønt og befriende at du bare siger tingene som de er 👍 For øvrigt, en hel pakke läkeroler på et kvarter kan også gøre det!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  80 % overvejer at være utro i barnets første halve år.. Er det fra Danmarks Statistik? *skeptisk emoji da jeg sidder på computer og ikke kan lave emojis* 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Det er fra et tv program, der kørte på DR, da jeg lige havde født 😏 en dansk dokumentar, der handlede om at være nybagt far.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie

  God tur i aften søde – meeeen kan vi ikke også se lidt af dig og hvad du skal have på f.eks.? Vi elsker at se pilotmanden og lillemanden meeeen vi vil altså også gerne se dig i fuld figur osv. engang i mellem 🙂 🙂 rigtig god weekend – jeg håber de lader dig sove længe i morgen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Haha.. Jo! Men jeg er jo altid alene, og Lillemand har ikke lært at tage billeder af mig endnu. 😏😅 Jeg må tvinge pilotmanden til at tage nogle flere billeder af mig i fuld figur 👻

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emilie

   jubii – det vil jeg glæde mig til! husk det trick med at tage billeder af sig selv i et stort spejl er “blogger tricket” for at få fuld figur billeder 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Jeg skal vidst lige have pudset vores spejle, hvis man skal kunne se mig i dem 😂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Hvordan kan mænd fake en orgasme

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Ved hjælp af kondom fx. Ikke alle holder øje 😏

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Eller de kan fake at være kommet 2 gange oppe i dig, selvom det i virkeligheden kun var første gang, der var sand. 😏

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Terapi: Mine målsætninger