Kærestetid

10 PISSE GODE GRUNDE TIL AT FÅ FLIPP!

ANNONCE 

Uden at lyde som en alt for røv irriterende gadesælger, vil jeg gerne bede jer om lige at bruge 3 minutter og en prut på at læse dét her indlæg.

I dag går jeg direkte til sagen. Jeg vil nu præsentere jer for ret så genialt et produkt. Nemlig FLIPP.

Både Pilotmanden og jeg selv benytter os ret ofte af herligheden. Derfor har jeg efterspurgt et samarbejde med FLIPP, som jeg har været så heldig at modtage god respons på. Endnu en gang vil jeg gerne understrege – til alle de annonce-forskrækkede læsere – at jeg UDELUKKENDE anbefaler produkter, jeg selv er fan af.

Fair nok. Men hvad fanden er det der FLIPP så? 

FLIPP er en app, der indeholder alle dine favoritmagasiner.

13835715_10153976188638952_281155591_o

Min bedre halvdel aka. Drengerøven læser fx flittigt sine elskede Anders And blade, og jeg selv har Vores Børn, Alt for Damerne og Gravid som favorittermagasiner. Ja, jeg er ganske vidst ikke Gravid længere, men lige siden jeg selv blev fed og flodhest, er jeg bare blevet RET betaget af at læse om emnet. Er det meget mærkeligt?

13835613_10153976266953952_1604853623_o

Anyhow..

Her er 10 pisse gode grunde til, at du skal ha’ FLIPP:

 1. Det koster kun 99 kroner pr. måned, MEN i kan få det fuldstændigt GRATIS i hele den første måned ved at trykke HER.
 2. Bliver du i mod alt forventning skuffet er det ganske simpelt og ligetil at afmelde. I promise – Jeg har selv tjekket op på det, inden jeg oprettede min egen profil. Jeg skal fandme ikke snydes.
 3. På FLIPP kan du læse mere end 45 magasiner.
 4. Du kan læse magasinerne uden overhovedet at have noget som helst internet.
 5. Du kan dele FLIPP med hele familien og bruge det på op til 5 devices.
 6. Undgå at bruge latterligt mange penge på dyre abonnementer og blade, og få i stedet alle dine favoritmagasiner samlet i én app.
 7. FLIPP kan tages med over alt: I flyveren, på ferien, i sengen, på toilettet, i toget, i køkkenet, i haven.. You name it.
 8. Er du interesseret i enten børn, unge, mode, livsstil, sport, sundhed, fritid, graviditet, film, bolig, sladder eller lignende, så er FLIPP lige noget for dig.
 9. FLIPP er så skide smart, at du kan bruge det på både Iphones, Ipads, Android smartphones OG tablets.
 10. Det er sgu da lidt dumt ikke at prøve det! Især fordi, dét faktisk er gratis.

Normalt er jeg lidt skeptisk med alle de smarte abonnementsordninger, hvor man hurtigt og nemt kan prøve produktet gratis, fordi det ofte er besværligt at slippe ud af aftalen igen. Enten kan man ikke finde afmeld-knappen, eller også skal man melde fra 117 dage før en eller anden bestemt dato for at undgå, at du ikke bliver opkrævet betaling. Fup og fidus! Det er IKKE tilfældet hos FLIPP.

Så hvad har man egentligt at tabe?

Intet..

Prøv det i en måneds tid, og se om det er noget for dig. Gør det gratis via mit link lige HER <3

Manden er glad for det, jeg er stor fan, og lillemand fatter ingenting, men er enten ikke hjemme eller sover, når vi FLIPP’er 😉

Servicemeddelse: Hvis FLIPP ikke lige er din kop the, skal du huske at afmelde abonnementet, inden der er gået en måned. Opretter du fx. profil d. 24. juli har du helt indtil d. 24. august til at afmelde dig uden beregning.

Ps. Jeg har netop lige læst i Gravid magasinet, at følgende er en skrøne: “Hvis din mave har form som en fodbold, så bliver det en dreng. Hvis du i stedet er bred over numsen, bliver det en pige.” Hmm.. Passer/passede det på jer? Det er altså lidt sjovt.

 

 

4 kommentarer

 • Lise

  Min mave var rund som en fodbold, men jeg fik en pige 💕

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Ja, så er det jo nok en skrøne 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Natasja

  Så skulle jeg da have haft tvillinger min mave var rund som en badeboldt og jeg havde en mega bred røv for at sige det mildt hehe.
  Kunne være man skulle overveje at bruge flipp

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Samme her 😀 Haha.. Ja, altså man kan jo bare melde det fra igen, hvis ikke man bryder sig om det 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kærestetid