En sindssygt nem guide til at blive sommerklar + En konkurrence!

…Og så blev vi kærester – 2 år!

image

For præcis 2 år siden væltede pilotmanden og jeg rundt i en sommerforelskelse i Barcelonas varme. Vi havde fået et par drinks og var i godt humør. “Tulle.. Kan vi ikke godt sige, at vi er kærester nu?”, spørger drengerøven, imens han sender mig verdens mest charmerende smil. Frøken Oven-på her havde et utal af gange sagt nej til dette spørgsmål i et forsøg på ikke at blive såret. Det var kun et halvt år siden, min x-kæreste havde forladt mig(på min fødselsdag!!!!), og det havde ærlig talt været en kaotisk tid siden da. HELL NO om jeg skulle ind i et nyt forhold nu. Og sgu da slet ikke med sådan en lidt for selvglad pilotmand, der aldrig var hjemme og havde et sindssygt behov for bekræftelse og ros. Aldrig i livet. Sandheden var bare, at jeg var blevet ret så glad for ham her fyren. Derfor blev mit svar på hans spørgsmål: “Så skal du kraftedme også opføre dig ordentligt!” ..Og så blev vi kærester. (Læs hvordan vi 3 måneder tidligere mødtes HER)

image

image image

Den store muskelmand opdagede ret hurtigt, at jeg var vild med babyer og tanken om at få en. Hold nu kæft han charmede, den mand. Klog gut. Det gik lige i hjertet på mig.

image

3 måneder senere spurgte kæresten, om ikke jeg bare kunne smide de p-piller, jeg nu havde være venner med i de sidste 11 år. Er du sindssyg mand!? Er du fuldstændig psykopat i dit hoved!? …Selvfølgelig kan jeg det.

image

image

Gravid i første hug. Whaaaat? Jeg hoppede rundt af glæde, men var på samme tid noget panisk omkring det hele. Hvad fuck gør jeg? Hvad fuck gør vi? Vi bor ikke engang sammen? Min kæreste bor i Barcelona. Jeg bor sammen med to veninder i vores helt eget klamydiaslot! ..Shit, der løb mange tanker gennem mit hovede. En planlagt – men bestemt ikke velovervejet – tinderbaby var nu på vej. Wow..

Graviditeten var et helvede. Jeg stod med det meste selv. Pilotenmanden var sindssygt meget væk, og ikke alle var lige stor fan af klumpen i maven. Dét kan jeg skrive en hel bog om, så det bliver ikke lige i denne omgang, at detaljerne kommer frem.

image

Men vi klarede den! De sidste 3 måneder fik jeg massage stort set hver aften – når manden altså var hjemme. Jeg trak tøjet af min flommede krop, fandt olien og hundeøjnene frem og lod tårerne gøre, som de lystede: “Mikler..? Kan du ik’ godt lige massere mig lidt? Jeg er simpelthen så øm..” Og det gjorde han så. Ambivalent følelse. Jeg HADEDE min krop og følte mig så klam ved siden af min BEDRE halvdel, der var skåret i granit og var lækker sommerbrun. På den anden side havde jeg FANDME brug for den massage. Den berøring. Kropskontakten!

De sidste måneder som preggo oplevede jeg klart størst støtte fra Farmand. Han var endelig ved at forstå, hvad der snart skulle ske. Vi gik til Partner-bootcamp-fødselsforberedelse, øvede fødestillinger og hvordan Big Daddy skulle tage imod baby. Manden kyssede min mave, sang for Elliot(ja, det skete!), sendte mig sjove far-og-søn-videoer på Facebook, snakkede om hvor meget, han glædede sig og viste alle sine bløde sider frem.

Fem sting, 2 hæmorider og en baby senere er vi forældre! Mig og min tinderkæreste er på ét år blevet forældre. Var vi klar? Nej, forhelvede. Overhovedet ikke. Men vi vokser med opgaven.

image

image

image

image

For at være bund ærlig – og det går jeg jo meget op i at være – kan jeg fortælle jer, at vores forhold lige siden babys ankomst har været en stor rutschebanetur. Det kan umuligt komme som en overraskelse, hvis bare man har læst lidt med på min blog. Er du syg, vi har været langt ude. Fuldstændig pressede af søvnmangel, mangel på overskud, opmærksomhed, kærlighed, intimitet.. You name it. Aldrig i mit liv har jeg smækket med så mange døre, sagt så mange ondskabsfulde ting, opført mig så latterligt, følt mig så alene, følt mig så såret. Og pilotmanden.. Han har i dén grad også opført sig direkte tåbeligt og pleaset sit eget ego mere end hvad sundt og fair er! Hvis du altså spørger mig.. Og nu er det jo min blog, og mig der skriver.

Lige så dybt vi kan falde, lige så højt kan vi flyve. Og heldigvis for det. Min kæreste kender til HVER en detalje i mit liv. I min barndom. Okay, det er løgn. Det lyder bare godt. Anyhow. Han kender til alle de essentielle faktorer i mit liv. Dem der er af betydning. Dem der har gjort mig til den, jeg er i dag. Nogle vil nok mene, at jeg er lidt af en stor mundfuld. Jeg mener blot, at jeg er et spændende menneske. Eller det lyder ihvertfald bedre i mine øre. Haha.

Hr. Selvglad og jeg diskuterer faktisk ofte, hvem af os to, der er mest skør i bolden. Manden mener, at mit mange årige forbrug at TerapI giver svaret: “Det er dig, der går til psykolog, så det må være dig, der er syg.” Klaphat. Jeg arbejder netop med mig selv, for IKKE at blive syg. Min modsvar er, at det er HAM, der er syg i bøtten, fordi han aldrig har fået hjælp og trænger til det. Jep. Så latterlige kan vi være. Vi er meget modne.

Til gengæld fjerner manden mit lort fra kummen, når jeg har stoppet skidtet til. En pose på armen og ned med hånden i mudderet. Dét er fandme kærlighed, hvilket man havde æren af at se, hvis man fulgte med på Snapchat(astaffensen). Tak skatter!

Pilotmanden folder roser af sølvpapir, når han er rigtig sød. Han læser med på min blog hver dag, hvilket gør mig rigtig glad. Han synes, at jeg er pisse sej til at formulere mig. Faktisk hader han mig til tider for det, da det som regel er årsagen til, at jeg vinder samtlige diskussioner her i hjemmet. Sorry. Men så må du få styr på dit shit.

Det bedste er at se Farmand og Lillemand sammen. Det gør mig så glad! Det har uden tvivl været hårdt at bevare det gode parforhold samtidig med at skulle finde sig til rette i sin nye rolle som forældre, men når jeg ser de to her sammen, så bliver jeg mere end lykkelig.

imageimage

image

BTW. Jeg har lige sådan en periode, hvor jeg inderst inde er RIGTIG vred og føler mig mega overset, glemt og alene. Jeg håber ikke, at det skinner alt for meget igennem dette indlæg. Det er lidt lige som, hvis man læser de sidste tre år af min dagbog. Så ville man tro, at jeg altid var depri, rasende og ked af det. I virkeligheden føler jeg bare oftest trang til at skrive alt det nederen ned. Kender i det?

Nå. Tilbage til sagen. I dag har kæresten og jeg 2 års dag. Det er fucking stort. Jeg kan egentlig godt lide at fejre sådan en dag som i dag, men Piloten er i London og har vidst alligevel glemt det. Ihvertfald indtil han læser det her indlæg.

image

Til dig mikler: Jeg ELSKER dig. Lillemand elsker dig. Vi håber det går pisse godt i din simulator-test-halløj i nat, og vi GLÆDER os til, at du kommer hjem på mandag❤️

image

..Jeg ved lige, hvad han skal have i gave. Et års forbrug af: Det starter med T, og slutter med I. Kan i gætte det?

Lidt tanker om vores parforhold.. Hvordan går det i jeres parforhold? Er det for direkte at spørge om? 🙂

Ps. Jeg er ikke ordblind, dårlig til grammatik eller lignende, men med en syg dreng på armen det meste af dagen, orker jeg ikke at bruge denne dyrebare tid på at læse lortet igennem. Håber at det er ok 😁

 

 

20 kommentarer

 • Cathrine

  Du er bare så skide sej!! Jeg elsker at følge med både på snappen og herinde! Jeg misunder dig for alle de ting du kan og gør, og du gør det bare så godt! du burde klappe dig selv mere på dine skulder, ingen grund til at være hård mod dig selv. for wow!! Du tør at være dig selv foran en masse mennesker du ikke kender, og det misunder jeg dig for! Bliv ved med at være den du er, med rodet hår, 3 dags gammel make up og verdens sødeste baby -self må du gerne gøre noget ud af dig selv, men hold op hvor det er respekt for min side! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jessika

  Det pisse hårdt at være hormonel preggo med en kæreste man kun har været sammen med i et år.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Du er fantastisk og din blog er intet mindre end det samme! Det er så befriende med folk der tør være ærlige og rart at se man ikke er den eneste der indimellem bliver grebet af bitterheden pg ensomheden- på trods af børn og parforhold! Har en mand der på mange måder lyder lidt som din, så kan på alle måder relatere til de ting du skriver.
  Tak for en befriende ærlig blog!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Hvor er det dejligt, at du kan bruge det jeg skriver til noget. Vi er MANGE i samme båd. Det er jeg sikker på 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Alexandra, du er så skidesej! og du har den sødeste lille familie! Jeg elsker at læse alle dine tanker -især fordi du er så ærlig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tillykke med 2 års dagen! Det er sejt, og det er kærlighed <3 Jeg fejrede 1 års dag med min kæreste i år 10 dage efter vores datter blev født. Det er så vildt som tingene nogengange går:-)

  Jeg bed mærke i denne sætning: "og ikke alle var lige stor fan af klumpen i maven"

  Da jeg blev gravid meget hurtigt, oplevede jeg bestemt ikke støtte fra alle sider. Det hårdeste og mest svigtende har været den manglende støtte fra min ældste (og tætteste) venindegruppe og blandt dem én der var direkte modbydelig og ubehagelig. Det har været det hårdeste nogensinde at skulle sige farvel til hende, men med en baby i maven er der pludselig noget andet på spil, og jeg vil KUN have gode mennesker i mit liv og som vil mig det godt. Nu ved jeg ikke, om du har oplevet det samme, måske har du slet ikke, men jeg trænger sådan til trøst og høre et par vise ord om at stå op for sig selv, og at dumme veninder samler man ikke på. Så jeg håber, at du på et tidspunkt har lyst til at fortælle lidt om din egen situation.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Hej Cecilie,

   Tillykke med jeres 1 års dag!
   Hvor er jeg ked af at høre, at du er blevet behandlet sådan i din graviditet, og at det er endt ud i, at i ikke længere har kontakt. Men jeg er sikker på, at du har taget det helt rigtige valg. Man skal have det godt i maven med de folk man har omkring sig. For mit eget vedkommende har mine veninder fra start af haft min ryg. Her er det andre nære relationer, der ikke var støttende. Det var fucking hårdt og ødelagde rigtig meget for mig i min graviditet, og jeg har længe gået over grublet over, hvordan jeg kan få det ned på skrift uden at træde nogle over tæerne. Det er rigtig svært! Men jeg lover dig, at jeg arbejder på sagen.
   Tak for din kommentar <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cille

  Jamen altså! Tak for den her blog og tak for din hudløse ærlighed!!! Det er simpelthen så befriende at læse som førstegangs mor! For nej, livet er ikke lyserødt og det fucking mega hårdt at blive mor, kroppen hænger, stingene trækker “dernede” fordi man bare er gået sygt meget i stykker og kæresten er en KÆMPE nar engang i mellem! (Men Gud hvor jeg alligevel elsker ham og hans måde at være far på) ja, bare tak!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Åhh, tak for din søde og ærlige kommentar. Tragikomisk som det er, fik jeg lige et smil på læben 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja

  Jeg synes også du er ret sej til at formulere dig, jeg elsker at læse med. Det første jeg tænke var et års forbrug af TERAPI 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Yes mand! Det er et godt gæt, for det er PRÆCIS det, jeg havde i tankerne! 😂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg kan slet ikke gætte, hvad det er et års forbrug af, og jeg er ved at blive sindssyg.. Har korrekturlæst 30 artikler i dag og været ude i solen i 5 timer. Måske jeg burde sove – på formuleringen lyder det som om, det er rimelig åbenlyst.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • anna

  I er så smukke begge to også den lille 🙂 og du har den sejeste blog- hold da op hvor er du bare den sejeste kvinde – sjov, smuk og empatisk whats not to like – jeg ønsker jer (også selv om jeg ikke kender jer) al al mulig succes i livet og hey? hvornår skal I flytte sammen har I planer om det?

  kh

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Haha, vi bor altså sammen nu 😂🙈 Vi flyttede sammen, da jeg var 6 måneder gravid, mener jeg. Var i hvertfald for fed til at løfte noget.
   Og tak! <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helena

  Alt det du skriver om jeres forhold får mig kun til at synes i er et pisse sejt og stærkt par og at i kender og elsker hinanden! Hvilket jeg kan relatere til i mit eget parforhold <3 Min manse er heller ikke perfekt, ej heller mig selv men det ved vi godt og så er det som om det ikke rigtig gør så meget 😀 Vi snakker også LIGE PLUDSELIG om baby, og min kæreste har læst samtlige af dine graviditets og fødselsindlæg, så er vi ligesom begge forberedte på at det ikke nødvendigvis bliver en lyserød rejse.. Og det er vi også ligeglade med!!! TAK fordi du står frem og er så pisse meget dig selv – det er sejt OG inspirerende 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Shit en lækker kommentar st modtage. Det gjorde lige min dag lidt bedre 😍
   Hvor er det spændende med dig og din kæreste. Og Fuck hvor fedt, at han har gidet at læse nogle af mine indlæg. Det er fandme Nice! 😀 Jeg håber, at i får det pisse godt.. ..måske snart med en lille ballademager 😘

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  Ej ej ej elsker simpelhen dine indlæg! Er vild med at høre ægte historie fra dit liv – på godt og ondt. Og så har du da verdens sødeste baby! Keep Up the good work – du er mega sej!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Taaaark!!! 😍🙈 Synes også han er ret så cute.. ..han ligner jo mig 😜

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En sindssygt nem guide til at blive sommerklar + En konkurrence!