Det ER mig.

Jeg skal passe på + EN VINDER!


13435782_10153883722308952_881119476_n

Nogle dage glemmer jeg mig selv. Jeg ligger mit trætte hovede og min krusede høstak på hovedpuden og lukker øjnene. I løbet af et splitsekund åbner jeg øjnene igen af den simple årsag, at tankerne løber afsted med mig. Det synes at være umuligt at finde ro. Stilhed. Pause. Ét øjeblik hvor jeg bare ER. Endnu en lang dag er gået, hvor døgnets 24 timer er blevet brugt på at bekymre mig om alle andre end mig selv. Er min baby glad, mæt og tilfreds? Er min kæreste glad, mæt og tilfreds? Har min familie det godt? Er alle lykkelige? Kan jeg gøre noget for at hjælpe dem på vej, hvis ikke de er? ..Jeg kunne blive ved. Men idet min slidte mor-krop vrider sig restløst rundt på det beskidte lagen, der ikke er blevet vasket i ca 87 dage, går det op for mig, at jeg har hård mave, hovedpine, kvalme og lugter lidt af våd hund. Har jeg besøgt kummen i dag? Har jeg egentlig været i bad? Fik jeg spist den mad, jeg lavede? Fik jeg overhovedet lavet maden? Væske.. Har jeg fået væske i dag? Fuck altså.. Jeg har glemt MIG. Igen.

I rollen som mor har jeg med tiden lært at HUSKE mig selv en gang i mellem. At gøre noget KUN for mig. Fordi JEG har lyst. Jeg har (til dels) lært at pakke min dårlige samvittighed væk over at efterlade Farmand og Sønnike alene i nogle timer. At ignorere pilotmandens hængemule for en stund og sætte MIG først. Men jeg skal stadig passe på..

 

Jeg skal passe på, at jeg ikke forsvinder i babylort og opkast.

Jeg skal passe på min krop.

Jeg skal passe på, at jeg ikke lukker mig selv inde, når jeg har det svært.

Jeg skal passe på mit sind.

Jeg skal passe på, at jeg husker at pleje mine interesser.

Jeg skal passe på, at jeg ikke mister mig selv i mit forsøg på at please alle omkring mig.

Jeg skal passe på min hud.

Jeg skal passe på, at jeg ikke bliver sindssyg i hovedet!

Jeg skal passe på, at jeg ikke bliver langhåret andre steder end på knolden.

Jeg skal passe på, at jeg ikke bliver ensom, trist og grå.

Jeg skal passe på mine tænder.

Jeg skal passe på, at jeg ikke lader folk overskride mine grænser.

Jeg skal passe på mig selv.

 

..Blot lidt rodede tanker fra en betænksom mor. Måske giver det ikke meget mening? Jeg har bare brug for at få lortet ud af mit hovede, inden jeg slæber min dovne krop ind i seng. Kender i det? Det er bare en af de der dage.. Men hey! Læs lige med nedenfor.

 

Dagens Optur: Jeg har fundet en vinder! 

Apropos det med at passe på sig selv, så er jeg jo for nyligt begyndt at øve mig i det. Jeg er simpelthen så småt startet op med at pleje mig selv udefra. Det TRÆNGER jeg til. Mine stænger er nu glatte, fine og bløde takket været Brauns nye Epilator, som jeg har skrevet meget mere om HER og HER, hvor i også kan se billeder af mine flotte stænger. Win. For en uges tid siden afholdte jeg en sponsoreret konkurrence, hvor én heldig asen kunne vinde vidunderproduktet. Jeg har glædet mig PISSE meget til at afsløre vinderen, da jeg ELSKER at dele gode sager ud!

13340933_10153863827678952_597634387_o

13396614_10153863827848952_1545383355_o

..OG VINDEREN ER:

MARTINE med følgende sommertip:

“I år er jeg meget gravid, og jeg kan simpelthen ikke huske hvad det er, jeg plejer at gøre…. Pt består sommerklargøringen mest i at spise sygt mange is, og få min mand med på idéen om, at det da er meget sjovt, at vi vejer det samme!”

 

Ps. Det er fandme hårdt at være mor nogle gange, og derfor kan jeg GODT anbefale at være lidt god ved sig selv. Det hjælper. Jeg sværger.


 

8 kommentarer

 • Amen to that!
  Reglen fra flyet om at man skal tage iltmasken på selv, før man hjælper andre, den gælder nemlig også i den virkelige verden!
  Yeah!

  / Hanne ❤ Hjerte Under Ombygning .dk
  -En blog om livet: Kærlighed & nedture, livskriser, tanker, mindset & personlig udvikling

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • lea

  Det kunne ligeså godt være mig der havde skrevet det der. Tror aldrig jeg har “mødt” nogen som beskriver så præcist hvad jeg tumler med som du gør!
  Min datter er dog lidt yngre end din skønne lillemand. Hun er lige knap 5 måneder.
  Elsker din blog. Tak fordi du deler. Så føler jeg mig ikke som palle alene i verden.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle

  Åhh jeg kan altså godt huske det fra da ungerne var små.. Nogle gange kunne jeg simpelthen ikke huske hvornår jeg sidst havde været i bad, børstet tænder eller spist for den sags skyld – DET BLIR BEDRE.. Tak for en dejlig hudløs ærlig blog 💜

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Godt at vide, at det bliver bedre 😀 Tak fordi du læser med <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Åhh hvor er det dog lige sådan en forvirret og rodet dag, hvor jeg har glemt ALT om mig selv, jeg har haft! Har levet af en kop kaffe og en cheeseburger, men sørget for at aflevere og hente min søn på 3 i børnehave, hente min datter på 8 hos mine forældre, komme til zoneterapi med min søn på 20 dage og bekymret mig om hvorfor min mor nu ikke virkede glad i dag, ej at forglemme den lækre aftensmad så manden også blev glad!
  Man kan jo blive helt rundtosset når man prøver at passe alle andre og glemmer sig selv!
  Og til info, hele dagen er foregået i bedste panda stil, da jeg havde glemt at fjerne gammel mascara 👍🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Jeg synes, at du lyder som en fucking sej Panda-mor. Jeg var død, hvis jeg havde mere end et barn at tage mig af lige pt 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • IdaH

  Du lyder som en der ville have god gav af yoga 🙂 yoga er det bedste!! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Jeg har prøvet det der Yoga en enkelt gang, og jeg synes det var død sygt, fordi jeg var så pisse dårlig til det. Er alt andet end smidig og har krudt i røven, så ved ikke om jeg bare ikke har givet det en ordentlig chance, eller det er fordi, det bare ikke er en sport for mig 😀 Hvad tror du ? 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det ER mig.