En weekend med tømmermænd, en flyvetur, brok og Babyshower som alenemor.

En sindssygt nem guide til at blive sommerklar + En konkurrence!


13396614_10153863827848952_1545383355_o

ANNONCE

For blot en uge siden var jeg LANGT fra sommerklar. Pels på de lange stænger, knastør fiskehud, en smule usoigneret og ganske enkelt ikke forberedt på det danske sommervejr! Det kan sgu da ikke passe, at jeg skal sidde indendørs i 28 graders varme, fordi jeg ligner noget, katten har slæbt ind. Det gjorde jeg også sidste sommer, hvor jeg var fanget i en 85 kilo fed, højgravid og væskebefængt flodhestekrop. Jeg er udemærket godt klar over, at man altid er sin egen værste kritiker, men det gør jo ikke ligefrem følelsen af at føle sig utilpas mindre. Derfor har jeg nu kreeret min helt egen sindssygt nemme guide til at blive sommerklar. Sagen er den, at jeg er et latterligt dovent menneske. Skal jeg knokle for at se lækker ud, vil jeg hellere ligne udskidt æblegrød. Af den årsag er min guide arrangeret således, at selv de MEGET lidt aktive individer på denne jord, vil kunne overskue den. Her kommer den:

GUIDE TIL AT BLIVE SOMMERKLAR

 1. Post et lækkert billede! Er din krop – ligesom min – slatten og uoplagt, så tag dit opstrammende fitnesstøj på, hop i kondiskoene, tag et billede – uden ansigt selvfølgelig, for det ligner lort – og post det på Facebook eller Instagram. Alene dét kan få dig til, at føle dig mere lækker og tilpas.
 2. Skrub de døde hudceller væk! Forkæl dig selv med ugens bad, og skaf dig af med de 12 måneder gamle hudceller, der ligger aller yderst på dine tørre skinker, der ikke er blevet ordnet siden sidste sommer. Ad.
 3. Fjern de lodne hår! Brug en epilator og få lækre, glatte ben på 10 minutter. Selvfølgelig den fra Braun, som jeg har skrevet en hel del om HER. Der er ikke noget værre, end at slæbe sin svedige ude-af-kondi-krop rundt i lange bukser og 40 graders varme, fordi ens ben er mere behårede end ryggen på en abe. Fix det!
 4. Smør dig ind. Væk med fiskehud og tørre flager. Det er fandme for ucharmerende. Brug en lækker fed creme eller olie og smør dig GODT ind. Det tager 2 sekunder.
 5. Drik bobler. Du har nu næsten været i fitness, været i bad, fået glatte og bløde ben og kan nu belønne dig selv ved at tage et par shorts eller en kjole på, hoppe ud i solen og drikke nogle bobler!

SÅ ER DU FANDME SOMMERKLAR PÅ INGEN TID.

Jeg har selv gennemført præcis denne GENIALE guide, og jeg garanterer jer for, at den virker. Se med her:

13389179_10153863945293952_521807180_o

13334823_10153863828123952_1669207011_o

13340933_10153863827678952_597634387_o

13350991_10153863827738952_1361858586_o

13383796_10153863827733952_819529983_o

13388901_10153863827748952_294407678_o-2

13383701_10153863827703952_863719854_o

Hvis du er et af de der irriterende individer med umenneskeligt meget overskud, kan du til guiden tilfører en lækker hårkur, ansigtsbehandling, fodbad, sommermakeup og påføring af neglelak på hænder og tæer. Jeg er personligt et af de mennekser, der kun fixer dét, der kan ses. Dét kan benene i dén grad – med mindre man vil rende rundt i en flyverdragt hele sommeren. Det er selvfølgelig også en mulighed.

 

KONKURRENCE

Jeg vil nu afslutte min fabelagtige sommerguide med at afholde en konkurrence! Braun har nemlig givet mig lov til at forære deres Braun Silk Epil 9-961e til en af jer, så man – nemt og smertefrit(læs om det HER) – kan blive sommerklar med lækre, glatte stænger! Jeg vil gerne giver jer mit ord på, at man VIRKELIG bliver overrasket over, hvor smart produktet er. Især fordi brugen af maskinen kun niver en smule, man kan bruge den i badet OG den kan exfoliere huden i sådan en grad, at man undgår indgroede hår. Jeg hader indgroet hår.

13396936_10153863827713952_191706064_o-2

For at vinde epilatoren skal du blot skrive DIT bedste sommer-tip i kommentarfeltet her nedenunder. Hvordan bliver du bedst sommerklar? Skriv lige et par linier, så du kan vinde!

Vinderen  bliver offentliggjort her på bloggen d. 27. juni  🙂

Ps. Det er fandme fedt at blogge, når man får lov til at afholde konkurrencer med SÅ lækkert et produkt. Det gør mig lidt glad i låget. Nu skal jeg ud i solen(håber jeg da) med min baby, mine fine ben og mine bobler <3

Indlægget er lavet i samarbejde med Braun. 

190 kommentarer

 • Carina H

  For pokker altså…
  er først for nyligt faldet over din blog og er i gang med at læse den helt fra starten. Er i dag nået til dette indlæg (samt dit tidligere med epilatoren) og nu har jeg simpelthen været nødt til at bestille en… det skal nemlig være nemt at gøre benene præsentable når man har barn/børn. Har en pige på 4,5 og en dreng på 1,3. Begge med krudt i røven!
  Tak for din dejlige ærlige blog.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Så håber jeg, at du bliver glad for den 😀 Jeg er i hvertfald glad for min! Og hvor er det skønt, at du er ved at læse min blog igennem 🙂 Tak for det <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina

  Bedste sommertip – spis hvad du har lyst til og nyd de fantastiske sol-timer og gem dem til de dage hvor dagene er grå.
  Jeg har ikke et specielt sommer tip til, at blive sommerklar. Jeg hopper ud i det og nyder det!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Uh kan jeg nå at være med?? 😄
  Som mega højgravid ved jeg egentlig ikke helt om jeg nogensinde får en sommerkrop igen! Ikke i pr ihvertfald. Men et trick der virker for mig er at sige til mig selv i spejlet at jeg er smuk (også selvom det er en løgn). Hjernen er åbenbart så nem at snyde, at hvis man bare siger det ofte nok, så tror den sgu på det! Vil faktisk sige det er et helårs tip, for det dur også om vinteren!
  Når det er sagt, så gad jeg virkelig godt vinde en maskine der kunne hjælpe mine trætte ben! Mine arme er på nuværende tidspunkt for korte…..

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Du nåede lige at komme med, men vandt desværre ikke. 🙂 Men i øvrigt en fucking god ide. Jeg vil til at snyde min hjerne også.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Moa

  Mit er sommertip er at huske solcremen!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kirstine

  Husk solcreme – hver dag! Det er så usexet hvis man render rundt og er rød i over hele kroppen! Også passer man på sig selv samtidig ☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristina Bjerre

  Bedste sommertips: Masser af aftersun og hårkur en gang hver uge.
  Solen er lækker men det ser sku lidt tamt ud med flot kulør, skallede hud og glansløst hår 😄

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Mit bedste til må være at få lavet en pedicure eller selv at gøre det, så fødderne er sommerklar til sandalerne.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeanne Loll

  Mit bedste sommertip er, at hvis man vil have “sixpack” til sommer, så er det nok en god idé at starte nu, hvis man skal nå at stå skarpt til sommeren 2017 😜😍☀️💕

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jannie

  Husk solcreme!! Og hav aloe vera på køl til de dage, hvor du alligevel glemmer solcremen……

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Mit bedste sommer tip: gør noget godt for dig selv HVER dag. Det er forskelligt fra person til person hvad de kan li men jeg elsker personligt at tænde nogen stearin lys, ligge en ansigts maske, tage et fodbad sæt noget lækkert musik på (musik er medicin på alt) eller en film og slap af til dette. Man føler sig meget mere lækker dagen efter. Men men men det bedste tips kommer nu!

  HØR LIGE: i Matas kan du få en pakke der hedder Baby foot! På med sokkerne en go time også 4 dage efter begynder alt den hårdehud at skælle af! Lækre fødder er vigtige i sandalerne 😍

  Go sommer

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Glerup Kristensen

  Mit tip er desværre ikke særlig politisk korrekt, men hvorom alting er, er mit bedste sommertip, tidligt på sæsonen at få lidt lækker glød fra solens stråler (husk solcremen) – det gør altså lige en anelse for humør, sind og udstråling. 🙂

  Rigtig god sommer herfra.
  /Mette

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nivikka Andersen

  Vær vågen til solen står op og dans i måneskin ☀️🌙

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna Carlsen

  Pimp din smoothie op med sesamfrø. De er en god kilde til vegetabilsk protein og er samtidig fulde af omega-6-fedtsyrer, hvilket gavner huden og blodkredsløbet.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Benedicte Danielsen

  Spis en masse hindbær, fordi de indeholder flest kostfibre og dermed kan hjælpe med at holde kolesteroltallet nede, forbedre fordøjelsen og rense kroppen for giftstoffer🍒🍇🍓

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den glade datter

  Efter en ordentlig nedtur er det bedste lige sket i dag. En shoppetur med verdens sødeste mor, der kan fortælle en på den mest pæne og nænsomme, at man nok lige skal gå et nummer op i de der flotte shorts – og at det er helt okay! Selvtilliden er styrket, nu mangler jeg bare lige at få fjernet hårene på benene, der pt. er rimelig ude af kontrol.
  Ikke alle kan udføre sådan et sommertip, men hold nu op hvor det hjælper med moderlig kærlighed og en lækker sommergarderobe!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christine Kafling

  Mit bedste sommertip er til alle os der gerne vil af med med det kedelige vinterhår!
  Alt der skal til er en citron, solen og en god bog. Citronen skal presses ud i håret, og så lægger man sig ud i solen. Derefter bleger solen helt naturligt håret 😉 Bogen er selvfølgelig til når man skal ligge på stranden og slikke sol 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anja

  Mit bedste sommertip er at komme ud i solen (når den er der) og få lidt solstrejf på kinderne og i håret, det blir man glad i låget af, især hvis man også spiser en is 😊 Glad i låget = Man føler sig tilpas og det er pænt 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja

  Mit bedste sommer tip er at man må lære at elske sin krop. For hvis man ikke elsker sig selv og sin egen krop, hvordan kan man så forvente at andre skal gøre det? Vær glad og positiv, nyd livet og brug tid og energi på de personer i dit liv som du værtsætter. For det er for mig den bedste glæde .. Kærlighed!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Yasmin

  Mit bedste sommertip må være at nyde de dage hvor det rent faktisk er sommer – i Danmark kan det være alt mellem to timer og to uger – nok ikke mere end det, det ville jo også være for meget 🙂

  Ellers så skal man også altid købe en ny bikini hver sommer, ellers er jeg hvertfald ikke rigtig sommerklar 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kirstine

  Mit bedste sommer tips efter jeg er blevet mor må være, husk at gå ud og nyde solen mens baby sover! Om det så bare er 5 min. så giver det bare fornyet energi, og man føler ikke helt at man er gået glip af sommeren fordi man har en baby der ikke tåler at være ude i solen😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah

  Mit bedste sommertip til mig selv ville i år klart være:
  Drop selvmedlidenheden og tudeturene over ekskæresten og tag dig sammen og kom ud i det dejlige vejr med veninderne, grill, en drink i hver hånd og gør lige lidt ekstra godt for dig selv. Og det kunne sagtens være i form af hud så blød som en bebserøv(hårfri vel at mærke), frisk make up, nye sneaks og store solbriller in face 😀
  Fik det egentlig bedre bare ved at skrive det 🙂
  God sommer til dig og din lækre lille familie.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia W

  Rose, rose og rose 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • KBN

  Bedste sommertip. Hmm… Det er nok lidt anderledes i år end det plejer. Jeg har sendt min forlovede i krig og ser ham derfor ikke hele sommeren. Så mit bedste sommertip til mig selv er, at nyde solen, veninderne, kolde øl og det faktum, at tiden går.
  OG så ville det være overdrevet lækkert, hvis jeg lige ku’ gøre min krop sommer-(kæreste) klar med så’n en smertefri/kvindevenlig maskine inden han igen er på dansk jord 👌🏼☀️☀️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dalina

  En tur hos frisøren.. er så dårlig til at komme afsted. Men når vejret er ved at blive lækkert tager jeg lige hele pakken hos frisøren! Klip, farve pg bryn

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristine

  Bedste sommer/skønhedstip. Brug kaffegrums til at exfoliere hænder/fødder/kroppen (kræver dog en god bunke kaffe). Efterfulgt af en god creme. Det giver den blødeste hud.
  En god hjemmelavet iskaffe er et hit i varmen her.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeanne

  Jeg synes ofte man glemmer fødderne… Dejlig langt fodbad med salt og olie i vandet. Hvis man døjer med tørre fødder/hæle så kan man smøre dem ind i en fed fodcreme i et godt lag, putte fryseposer ud over og lad dem blive på (evt. med en strømpe over) i et par timer eller endnu bedre natten over… De bliver SILKE bløde og totalt lækre ☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise1

  Uh, det er svært. Tror hver enkelt har sine rutiner der fungere bedst efter hvem man er som person. Dog fungere det godt for mig at pleje mig selv året rundt en god fugtighedscreme om vinteren så udgangspunktet ikke er helt dårligt om sommeren. Om sommeren handler det da om solcreme da det er vigtigt at passe på sin hud. Håret for en tur med kokosolie i spidserne, fødderne en god fodmaske – der giver babybløde fødder og sådan gennemgås hele kroppen i mit tilfælde

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida Marie

  Mit bedste sommertip er at lade som om man er sommerklar – frem med solbrillerne, på med solcremen, i en fin bikini, flotte fletninger og glem så alt om de 5 kg for meget eller din alt for hvide hud, der blænder de andre mennesker på stranden. Nyd når solen af fremme, og vær ligeglad med hvad alle andre tænker ;)!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine Kroustrup

  Mit bedste sommertip er at få hårene fjernet fra benene hurtigst muligt, og derefter ud med dem, selvom de er lig blege, de bliver nemlig ikke brune af ingenting.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Liv

  Skaf dig en alovera plante, smør saften på der hvor du er blevet forbrændt. Så foretager rødmen sig og du bliver i stedet lækker brun 👍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Freja

  Mit bedste sommertip, er at bruge olie efter man har ligget i solen hele dagen, både fugter det og derudover får det benene til at se ekstra brune ud 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Farvede vipper er så undervurderet! Så slipper man for mascara og kan stadig bade og se fornuftig ud. Et glas iskold hvid- eller rosévin pynter også på enhver 😀
  God sommer til jer – I er en lækker familie, der allerede ser ret sommerklar ud! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Jeg bliver bedst sommerklar ved at acceptere min krop, selvom den ikke er helt perfekt. Derudover er det vigtigt at holde huden flot og frisk med en god bodylotion, specielt hvis man har ligget lidt for lang tid ude i solen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marlene

  Masser af solcreme faktor 50 – børnevenlig. Brugte sidste år faktor 30 og blev så forbrændt jeg havde sår på skulder og ryg – AV!
  Så masser af solcreme, højt humør, selskab der gør dig glad, om det er dyr, mennesker eller en god bog. Og så selvfølgelig masser af kold hvidvin 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Olie på benene i stedet for creme, det giver en dejlig glød – selv på vinterblege ben! 😀
  Brug desuden olien i håret, når du kommer ind efter en dag i solen! Skide smart med et produkt, man kan bruge til 2 ting – ganske almindelig kokos olie! (Som i øvrigt, også kan bruges til at stege mad i) 😀
  Jeg har fødselsdag d. 27. juni, hvor du udtrækker konkurrencen, så det ville da være en skøn ekstra gave!
  Mega fed blog du har!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Udnyt når vejret er lækkert ved at gå en lang lækker tur. Jeg hiver begge mine hunde med på tur og selvom det er overskyet snupper vi også en tur. Så holder mig sig igang uden at tænke over det er motion 🙂
  (og man kan få nogle af agressionerne ud over idioten der sagde elskede dig og skred for 3 uger siden..) SOMMER here I come 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Tag solarie et par gange inden solbadning, så din lyse hud, som ikke har fået sol i over et år pga baby ikke skærer i øjnene på dig selv eller andre mennesker! 😂🙈

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Matilde

  Drik vand! Og litervis af det! Før din morgenmad, efter din morgenmad…. Fugt indefra, det hjælper på ALT!

  Jeg vil så gerne vinde den epilator!
  For det første har jeg aldrig vundet noget…
  For det andet, så er jeg blevet SÅ hooked på idéen efter ALLE bloggere har omtalt den, at jeg simpelthen ikke kan forestille mig hvordan jeg skal leve uden!
  Jeg har en bebs på snart 9 måneder og der er fandme ikke tid til bad – og da slet ikke barbering! Både farmand og jeg selv er på SU, jeg havde fødselsdag i maj og der er 6 måneder til jul – jeg er bare nødt til at vinde den, hvis ikke jeg skal til Tyrkiet (med den pukkelryggede) med vinterpels på benene (det bliver sgu også for varmt!) 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kathrine Frrdsgaard Pedersen

  Bikiniklar: uanset krop er du bikiniklar hvis du tager en bikini på

  Strandklar: du stiller dig ned på stranden og du er strandklar

  Stå ved hvem du er og hvordan du ser ud – det må være mit bedste sommertip’n

  Og DRIK en masse bobler i solen ☀️☀️☀️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eva Jensen

  Mit bedste sommertip er at skippe makeuppen. For vi bliver altså alle sammen en smule smukkere når solen skinner 🌞
  Og så er det altså heller ikke skidefedt at have fjæset fyldt med makeup når solen bager og det er fugtigt og varmt i vejret 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fie

  Starter før sommer med indkøb af cremer og solcremer og tænker nu blir det sku snart vejr til at lufte de slatne mor stænger så må nok hellere finde hækklipperen frem så stængerne ka trimmes 😀 og for at undgå de røde prikker man ka få når man barbere sig bruger jeg Aloe Vera gel, det virker faktisk udemærket 👍 også ska håret da også være sommerklar så i med en klat farve og vupti så er vi ved at være der 😁 derudover ska den ellers ret så slatne mor krop strammes lidt om hvilket nok tager et par ÅR! Men Fred nu være med det 😀😂 lidt neglelak på de små fede tæer ska der også til og ja måske en ny bikini da hængepatterne har mistet deres fylde og røven efterhånden ska samles op nede ved anklerne, efter en graviditet 😂
  Jubii så kommer sommeren 😀😎

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  For alle os der gerne vil se godt ud, med mindst mulig anstrengelse, så er det et spørgsmål om den rette påklædning. Jeg er personligt “velsignet” med en lille tyk krop og ikke skyggen af en talje. Så hvis jeg ikke finder det rigtige, så ser jeg enten gravid ud, eller har ruller der ville få Michelin manden til at ligne en fotomodel. Men fordi jeg ikke maaaagter at rende rundt i 136 tøj butikker spækket med andre mennesker, så hopper jeg på nettet og shopper! Hvis man gerne vil have feel-good følelsen men ikke har råd til at shoppe, så smæk fødderne i er fodbad, gerne på terrassen eller i haven eller hvor man nu kan, lækker sommermusik og noget lækkert koldt at drikke. Uf det er lækkert!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Mit bedste sommer tip er, at få købt en lækker neglelak og ny parfume. Få noget farve i klædeskabet og neglene, det giver lyst til smil, sol og sommer!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Jeg minder altid mig selvom, at jeg skal nyde hver eneste sommerdag! Jeg glæder mig hele året til, at det bliver sommer, så derfor er det bare med at få det hele med i form af strandture, grill og gode gåture om aftenen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Jeg starter med at gøre mig sommerklar allerede flere måneder før den gyldne årstid indtræffer. Mentalt, altså. “Hold kæft, hvor skal du være lækker til sommer” tænker jeg. “Sådan en rigtig killer mom, hvor folk vil tænke “WOW, har hende dér født et barn?!” 😱” og jeg vil slentre afsted ned ad stranden med mine (perfekte) fødder i vandkanten og ligne en, der slet ikke er klar over, hvor pisselækker hun er 😎

  Efterhånden som solen kommer tættere på, nedgraderer jeg mine forventninger. “Okay.. Så vil jeg bare være sådan en, hvor folk tænker “åh, hun har også lige født (for 8 mdr. siden. Hvornår har man ikke længere ret til at sige “lige”?). Flot hun er nået så langt!” 👏🏻

  Når sommeren så faktisk begynder at vise sig fra sin solrige side, hiver jeg alt mit tøj ud af skabet, prøver samtlige shorts, t-shirts, toppe, kjoler, nederdele og bikinier, blot for at konstatere, at jeg ligner en bleg rullepølse nøjagtigt ligeså meget som jeg gjorde et par måneder forinden. Nu bare i afklædt version. Hvor gerne jeg end bare ville embrace my body og alt det der, så kan jeg det sgu ikke. Så.. Her sidder jeg, iført graviditetsshorts og ammetop. Oh yes. I’m a MILF 👌🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Mine tips: ha’ altid isterninger i fryseren, vin og rosé i køleren – og køb for guds skyld en saltvandsspray til håret, og solcreme til huden 👌🏻
  – Grundelementerne til en god sommer ☀️⛱🍸

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone

  Mit bedste sommertip er, at give slip på alle forventningerne man kan have til hvordan man skal se ud. Nu er sommeren her, og så er det et eller andet sted pisse lige gyldigt om man liiiige fik smidt de sidste kilo, om numsen er blevet fast nok, om man har fundet en kur for strækmærkerne og så videre – der er alligevel ikke noget man kan gøre ved det nu. Så hav i stedet fokus på alle de gode ting ved dig selv, og op i røven med resten 💪🏻☀️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  2 ord: slap af! 🙂
  Vi render allesammen rundt hele året og når alligevel ikke halvdelen af det, der står på vores to do liste.
  Sommeren og sommerferien er der ikke for st få indhentet det sidste.. Slap af og så fuck den der to do liste ( medmindre den siger du skal redde liv)
  Enjoy! 🙂
  PS. Så vil jeg vildt gerne vinde sådan en epilator.
  Jeg bruger så mange penge og tid på voksning og míne hår gror ligeså hurtigt som græsplænerne gør om sommeren. Så st kunne ordne det selv herhjemme og uden at bruge en skraber, ville redde min sommer.:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Claudia

  Mit bedste sommer tip er spring i bikinien, elsk dig selv og så ellers nyde et glas hvidvin og nogen bær. Der er intet sundere end livsglæde og de mest charmerende kvinder er altid de mest smilende og selvsikre 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Mit bedste tip er at bruge skrubbehandsker hver gang du er i bad. Du skal alligevel vaske hele kroppen, og har du skrubbehandsker på hver gang så har du altid lækker blød hud 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Mit bedste sommer tip er at gøre en drikkevand så lækker som muligt. Altså vand med agurker, jordbær, citroner ja kun fantasien sætter grænser😀👍🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rosa

  Hurtig og billig scrub til mødre uden hverken økonomi eller tid til en spa-oplevelse; sukker og olivenolie/og eller kokosolie (for duften)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vibeke viv Andreasen

  Det eneste sommer tip jeg har er selvbruner. Jeg er mor til to og ikke tid til at ligge i solen eller barber ben så det ville være fantastisk at vind Braun hjælperen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Patricia Ibsen

  Jeg har også et lille sommertip 👍🏻
  Hvis man ikke har så meget tid til at ligge ude og slikke sol, og rigtigt blive brun (hvis man f.eks er mor..), kan man smøre lidt babyolie på huden, så bliver man hurtigere brun 😃 Man skal bare passe på, og ikke ligge for lang tid i solen med babyolie på, da det går ret hurtigt, og man derfor også meget nemt bliver rød 😱

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Natasha karina

  Jeg er kæmpe fan af din fantastiske blog og endnu skønnere person, smukke baby & din ‘sådan okay’ væsen til kæreste :-).
  Du gir mig et dejligt smil på læben og til tider tåretrillende grin, du er faktisk den eneste som jeg gider bruge min tid på at følge hver dag, du nummer 1 af alle Blogger 💜. Nå men når det er sagt så er min guide til en fabulerende sommer meget enkelt som din egen, nemlig køb nogle sindssyg FLOTTE og behagelige sandaler og få fixet dine negle både på hænder & fødder i nogle vilde farver, og få taget nogle fede sommer billeder til din profil som bare ser ud til du ikke har lavet andet end at træne hele vinteren så alle dine venner kommentere dit billede med misundelse så garantere jeg en FAB. sommer!
  Masser kærlighed fra en misundelig fan😊😚

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Carina

  Man skal nyde solen i godt selskab – der er jo kun sommer ganske kort herhjemme i DK, så solen skal man være i så meget som muligt! ☀️😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisa B

  Mit bedste sommertid må være at lade være ned at gå med for mange smykker lige når solen kommer frem. Jeg er resten af sommeren nød til at gå med ur, pga det meget flotte og meget hvide mærke efter det på min arm. Men hvad fanden, har da i det mindste fået noget sol 😊🙈
  Og så sørg for at hygge sig og slappe af, og ikke gøre for meget ud af at skabe et perfekt øjeblik som aldrig bliver som man forestillede sig der.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Det bedste man kan gøre om sommeren må være, at lukke solen helt ind i hjertet og gemmen den godt, så man kan finde den frem i den lange mørke vinter.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tine Juliussen

  At hænge ud med dem jeg morer mig mest med,nemlig mine venner som jeg går vagt sammen med på Nibefestival år efter år-når jeg stempler ind derude er sommeren bare skudt igang😍😍😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lise

  Kom ud i solen og få lidt sommerglød 🙂 En tan hjælper på det meste; man ser mere frisk, slankere og fit ud! Således føler man sig bedre tilpas og dermed stråler man af veltilpashed og selvtillid <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Citronsaft i håret, red det igennem, og ud i solen! Giver god sommer hårfarve reflekser uden overhovedet at skulle farve det! Bonus er at spare masser af penge og nyde solen samtidig! Hvor fedt er det ikke lige?!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja

  Kaffegrums! Som en god bodyscrub, og til at gøre hænderne dejligt bløde. En fin neglelak på neglene, og et smil er heller ikke at undervurdere 😊☀️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Beyer

  Håret op i en knold – solcream på – smil og nyd livet med grillhygge, hvidvin og lækkert selskab👏

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Man skal smile, spise is, drikke mojito. Eller hvad der nu ellers gør én i godt humør 🙂 så er man nemlig smuk når man er glad. Ellers hjælper det også lidt med saltvandsspray i håret og godt ned solcreme på ansigt og krop 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christine Helene

  Spis is is is is is is!
  Sæt håret i en fin fransk fletning (derved slipper man for at svede pga håret!)
  Gå med lyst tøj så man ikke kan se evt svedpletter!
  Hvis bikinikroppen ikke er klar, som min ikke er, så få dig en badedragt! De er på vej ind og der er faktisk mange lækre (jeg har da fundet mig en med stram ind 😏)
  Fuck hvor slasket du er, kom UD og nyd solen og æd endelig mere is! 😛☀️🍦🍦

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Sommertip:
  1 – UD i solen
  2 – drik mojito
  3 – spis is
  4 – smil for helved

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jessika

  Mit bedste sommertip er en masse sodavandsis og at nyde vejret! Også sommerregn 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Sommertip: Forkæl dig selv og nyd det
  Der er simpelthen intet bedre end at kunne give varmen skylden for at æde 30 sodavandsis om ugen, eller tuller rundt på stranden i lange nætter hånd i hånd med kærlighede

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Mit bedste sommertip må være at deltage i konkurrencer om en gratis epilator, og forhåbentlig vinde den 😉
  Ej, mit tip er at slappe af i skyggen med en is…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Når sommeren står for døren, bliver jeg altid ekstra usikker på mig selv. Derfor prøver jeg, at gøre det til en vane – at sige til mig selv, at jeg er OKAY når jeg ser mit spejlbillede. Vi fortjener alle føle os tilpas. Mit sommertip: tro på dig selv, fortæl dig selv, at du er okay – så det bliver det højst sandsynligt en god sommer ☺️ også selvom vejret er dårligt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Eller at barbere sine ben med balsam istedet for barberskum. Billigt og så meget bedre!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Martine

  I år er jeg meget gravid, og jeg kan simpelthen ikke huske hvad det er jeg plejer at gøre…. Pt består sommerklargøringen mest i at spise sygt mange is, og få min mand med på idéen om, at det da er meget sjovt, at vi vejer det samme!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Mit bedste sommertip er at have det så sjovt som muligt, og ikke at arbejde for meget!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helena A

  Bedste tip er at have en fest hele natten lang og så cykle hjem i strålende solskin – det bliver der ikke meget af med en 3 måneders baby🙈 Hilsen hende med pindsvinehårene😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette F

  Spraytan! 😁👍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michaela Calundann

  Mit bedste sommertip, er 100% at huske og barbere sine klamme lange hår på benene, der er på længde med strøget, FØR man synes shorts er en god ide i offentligheden 🙄😏😂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Når de lækre sandaler skal frem, betyder det tit en masse hård hud på fødderne. Drop fodfilen – det gør det kun værre. Men gnid fødderne med en hælstift inden sengetid. Det gør underværker – aldrig har mine fødder være så babybløde 😊 (så nu mangler jeg bare glatte stænger også)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Mit bedste sommertip er at begynde at bruge en skrubbemaske liiiige et par uger inden sommeren titter frem! Så når huden nemlig at bumse op og ned igen, så man kan smide sminken og blive lidt lækker brun i ansigtet i stedet 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeanett Nielsen

  Mit sommertip er playsuits. De er geniale! Let, luftigt og intet der strammer 🙂 Så er der også plads til en ekstra is!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mariann2

  Mit bedste sommertip er at slippe alle de daglige bekymringerne. Vasketøj og andre pligter kan GODT klare at blive udskudt lidt. Så ud og nyd det gode vejer (også selv når det regner) for det bliver hurtigt vinter og hverdag igen 🌞🌞

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone

  Mit bedste sommertip er at få farvet vippet og bryn! Dermed undgår man mascara der drysser/løber og brynmakeup der bliver svedt af i varmen:-) Det sparer også en for en masse tid, som man i stedet kan bruge på at være ude og nyde solen (når den endelig er der!).

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  At spise den ekstra is, man ikke plejer, fordi det feder. Solen skinner og der er godt humør, så hvorfor gå ned på is. Bare nyd sommeren.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Danielle

  For mig er sommer lig med lange lette kjoler og godt humør. Det kan i hvert få sommerhumøret frem hos mig, så sommerkjoler er mit tip 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Solcreme og masser af vand. Vand giver huden elasticitet og glød, og ingen gider at rende rundt som en rød krebs hvorfor solcremen er vigtig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dea

  Mit bedste sommertip er at være fuldstændig ligeglad med hvad andre synes (eller i hvert fald lade som om 🙈) og tage lige præcis det tøj på man har det bedst i 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maggie

  At bade i havet – saltvand giver én velvære, mindsker uren hud og giver håret det helt rigtige sommerlook 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  En god gang bodyscrub gør underværker! Ens hud får meget mere glød 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja

  Sommertip; Dove solbruner creme – ik for meget, men den gir en god grundfarve glød på stængerne 👍😜

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Zandra

  Undgå at starte med punkt 5 ( drik bobler) og så barbere ben.. Det kan give meget grimme sommerstænger!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laurahej

  Shit en lækker konkurrence! – og lækker blog du har dig også – jeg er efterhånden blev fastfølger både her, på Instagram og på snappen og elsker simpelthen din personlighed! Kan altid få et godt grin – og så bliver det da kun bedre, at Elliot er den sødeste baby jeg længe har set!😍👶🏼

  Mit bedste sommertip må være at slappe af! Nyd det og ha det sjovt – pak bekymringerne væk og nyd sommeren så længe den varer! Fuck da om bikinikroppen ikke lige er der – der er altid næste år 😉 – God sommer til jer alle 💁🏼💕🌸👙🍬🍷 (haha totalt sucker for pink emojis)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Mit bedste sommertip må være at få farvet sine øjenvipper så man kan føle sig mindst muligt som en røv der er træt af at skide, selv efter man har været i vandet eller når man bare ikke lige gad mascara😄 Derudover må det være, at man, så snart man er i sommertøj faktisk er sommerklar, man skal sgu ikke se ud på en bestemt måde!☀️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fie

  Mit bedste sommertip er at drikke en masse vand og undgå makeup. Din hud bliver fin, blød og solkysset.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karen

  Bad i havet og så selvom det er koldt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line Kjeldgaard

  mit bedste sommertip må være: hop i din ynglings sommerkjole og så bare ud i sommervejret, skid på om andre synes du burde blive inde for at skjule de ekstra kg fra forrige jul. Du er sikkert pisse lækker alligevel 🌸

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Mit bedste sommertip…. Jeg har det med at gå til frisøren før sommeren og få lysnet håret, så jeg føler mig rigtig sommeragtig. Mit hår ser ud som om, at det har fået masser af sol, og så føler jeg mig straks bedre tilpas i solen. Mærkeligt, ja, men det virker.
  Og sådan en epilator ville da ikke gøre noget for de pelsbefængte ben….!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie M

  Saltvandsspray i håret, blush på kinderne – så er jeg sommerfrisk og sommerklar!

  -og også lige nybarberede ben.. 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Mit allerbedste sommertip er at lave en lækker spadag med veninderne, denne dag starter ud med brunch, hvorefter der skal skrubbes, trimmes og smøres, når man er færdig med forkælelsen, så pakker man en masse tæpper og cykler til nærmest park og nyder den danske sommersol 😎💃

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie

  Køb dig en lækker bikini i en undertøjsbutik. Og få vejledning til at få en der passer dig perfekt. Ja det kan godt være du har tigerstriber over hele maven og den hænger lidt. Glem det og elsk dig selv i stedet for at slå dig selv oveni hovedet over de ekstra kilo.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mille-mor

  Som mor til en lille hys prinsesse på 3 mdr. Har jeg indset at jeg ikke når at blive “sommer klar” i år. Meeeen man kan jo snyde lidt! Så mit tip er at hvis du ligesom mig har den luksus at få lov til kun at bade 5 min og derfor aldrig når at fjerne vinterpelsen fra de blege stolper(eller er de egentlig blege, jeg ved det ikke for jeg kan jo næsten ikke se huden for bare hår) så er det på men en maxi-sommerkjole og Wupti de (måske) blege pels stænger er væk! og så på med et par af de rigtig STORE solbriller der dækker det halve af ansigtet! Så er der ingen der opdager de uplukkede øjenbryn og de søvnige øjne! Og nu når du alligevel har taget den løse maxikjole på, så forkæl dig selv med en iskaffe med masser af vaniljeIS! Den hjælper også på søvnunderskuddet! En rigtig win-win !

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Mit bedste sommertip må være at få noget sol 😅 jeg duer ikke til at være så bleg 😄 dernæst må det være at ordne benene, og så neglelak – det høre sommeren til ☺

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Masja

  Hmm tænker – mit bedste sommertips må være dyrk en masse sex 🙂 det giv ligesom lidt sommer glæde <3 også lige købe lidt lækkert kluns til kroppen så man følger sig en smule lækker 🙂 en masse spray tan og nyt hår så jeg sommer klar B-) som hjemmegående mor til 2 er de her en nødvendighed for at føle mig som et menneske og at der er bare lidt tilbage af MIG… Mine ben er os en anden snak burde gå til en voksbehandling for åååh de hår der altså.. tør bare ikke- de siger det gør skide nas

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Mit bedste sommertid, er naturligvis: solcreme, en lang blomstret kjole, og kæmpe store solbriller😎☀️🍸

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nikolina

  Solskinspudder, neglelak og en fed creme til den tørre og kedelige hud – så ser man pludselig velplejet og oplagt ud på 5 minutter 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Farver brynene, barberer hulerne og drikker en pokkers masse vand. Smiler for det meste.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Britney

  Mit bedste sommertip må helt klart være ny lækker garderobe! En tur i solarie, (ikke godt for huden i know) men jeg ved desværre ikke bedre 🙈❤️
  Føler mig mest sommerklar når jeg er lidt brun 🙂 ellers ligner jeg mest en albino med postkasse rødt hår🙈🙈😂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah

  Mit sommertid må være at nyde sig selv! Og jeg forsøge at forfølge mit eget tip denne sommer. Jeg var ligesom dig en kæmpe flodhest sidste sommer og er endelig kommet af med det meste føde-kroppen!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helena

  Det her kommer til at lyde meeeeeeget kedeligt og alt for artigt – men mit bedste tip er at bruge solcreme! Det er ikke pænt at ligne en krebs, og på sigt er det altså bare pænere med fast, ikke-så-rynket hud. (Sagde hende der var den største tilhænger af solarie og solbadning uden solcreme i teenage-årene)… #gammelogfornuftig #ellerbare26

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Mit bedste tip vil være at blande mynte, agurk og lime i en kande vand, hvorefter det skal trække et par timer. Det er ekstra svært at få drukket nok vand på de varme dage, men med lidt grønt i er det super lækkert!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  For at blive sommerklar herhjemme, må det være en tur på klinikken og få en spray-tan. Lige meget hvor meget jeg ligger i solen er jeg konstant bleg og hvidere end hvid 😬

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helena B

  Åh ja. Jeg har gode intentioner hvert år! Men får jeg dem så ført ud i livet? Næææh nej! 😝 Så jeg nøjes nok bare med at barbere benene en håndfuld gange, tage den samme kedelige hverdagsmakeup på som sædvanlig og påføre mig de samme kedelige jeans og top. 😂 Og denne sommer med en mor-top-mave, da jeg fik en datter i september sidste år. ❤️
  Jeg ville sådan ønske jeg kunne få mine ben epileret (så jeg slipper for at hive skraberen frem (som om det sker så tit alligevel! 😉)), iføre mig en lækker lille sommerkjole, få mit hår gjort pænt og lækkert hver dag og min makeup var fejlfri. 🙏 Meeen – jeg er for doven. 😝😂☀️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Inge

  Hårene af benene og bagefter snyde sig til lidt farve med for eksempel. Holiday on skin. Og måske kulør på tåneglene <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kit

  Mit bedste sommertip? Lad være med at kigge dig i spejlet inden du går ud. Selv tak!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilia

  Shopper en masse lækre sommerkjoler, Og et par nye sandaler, og farverige neglelakker og så ellers bare på med de fede solbriller og en drink i hånden. Så er der dømt sommeeer! 😎

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Mit bedste sommertip må for mit vedkommende være at lade være med at være højgravid I sommermånederne! Hvis man ikke lige er 20 kg tungere, har en hud der er gået hormonamok, rocker en kronisk svedsnegl på overlæben, humper rundet med krykker (tak bækkenløsning) der matcher de sorte rander under mine øjne og ikke mindst har kingsize ankler bliver man hurtigt sommerlækker.

  Nå ja, og så kander være man også kan nå ned og ordne sine ben så de ikke ligner en urskov.

  Kom nu ud baby 🙁

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma M.

  Mit bedste sommertip er helt klart at huske og drikke vand! Så bliver det altså lidt nemmere at komme igennem dagen.
  Og så at skide godt og grundigt på hvad andre tænker, så nyder man solen i sin bleg-fede krop, liidt mere 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Freja

  Bedste sommertip må være at f***ing fatte at man plejer sin familie og forhold ved at give sig selv/tage alenetid. Ikke kun en sjælden gang imellem, men fast. Om man så læser en bog, løber en tur eller drikker bajere/bobler i godt selskab, tror jeg er ligegyldigt. Det gælder naturligvis hele året, men sol og lyse aftner gør det bare lettere at implementere.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie

  Mit mest brugte sommertip: 1. Tjek vejrudsigten og se, at det bliver hedebølge op ad dagen, og tænke.. Shit. 2. Vælte rundt i badet for at barbere de blege ben, der selv i nylonstrømper ville afslører, at de har været i vinterhi i overtid. 3. Reparere den månedgamle neglelak på tæerne 4. Tag lidt let makeup på den uplejede hud, så det nærmest ligner et helt naturligt look, men de skulle bare vide 🙈. 6. Ud og afsted, og så fuck hvad alle de andre tænker… (klart). Denne metode bruger jeg HVERT år, uden undtagelse. Gerne så hektisk som muligt, da jeg som regel er sent på den. God sommer, og tak for en fed blok 😊👏🌸

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Helt klar neglelak, en hårkur til at rede lokkerne fra solen og et par lækre solbriller – så kører det!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara nc

  Bedste sommertid? Smiiiiiiil!😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mathilde

  Mit bedste sommertip er helt klart at få noget sol i hovedet, så de der søde sommerfregner titter frem😎 (med solcreme selvfølgelig, man skulle nødigt ligne Rudolf der har været på druk)
  Når først fregnerne er fremme, så ved man bare det er ved at blive sommer ☀️☀️

  Fed blog BTW!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene Clemmensen

  Mit bedste sommer-tip må være at få fat i en lækker badedragt. Jeg har endelig fundet en skøn en som skjuler og strammer de rigtige steder.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fuck det! Minus overskud giver pels på benene, kraftig brug af tør shampo og stor forbrug af lange leggings og cardiganer. Jeg har ingen gode sommer fif, for jeg er en nørd til at pleje mig selv. Jeg passer på alle andre, men ikke mig selv. Lækre stænger ville absolut gøre jeg satte mig på altanen og lod dem brune også! <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg plejer at drikke mig fuld, vise bryster på mere eller mindre upassende tidspunkter og danse til MGMT indtil solen står op. Så er sommeren ligesom skudt i gang,

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nikita

  Jeg går ALDRIG ned på neglelak! Elsker det og kan ikke få nok af det, føler mig helt nøgen uden! Går tit med lange kjoler eller tynde bukser for at slippe for at barber ben fordi det tager en evighed! Den tid vil jeg heller bruge på mine negle! Men kunne da godt være jeg skulle prøve sådan en lækker sag fra Braun (for har agu egentlig okay lækre ben) 😂👏🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Nielsen

  Mit sommertip: Shellac på tæerne 😄 Det vare en hel måned – jeg er også én af de dovne! 🍀
  Mega lækker blog iøvrigt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine Buhl

  Som mor til tvillinger på 1 år, et fuldtidsjob og et speciale med deadline 1. August er mit bedste sommertip: aldrig gå ned på spandex, få fat i en tyk concealer, bær altid solbriller udenfor, løb aldrig tør for tørshampoo og misbrug det pæne filter på snapchat til alle dine lækre, overskudsveninder (og ekskærester der bliver fanget i snapchats funktion, der bare tvinger den næste story i hovedet på dig – ha busted)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sanne

  Husk altid shampoo med solfakter til håret.🌞🌞

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gitte

  Mit bedste tip er at man uanset kropstype under sig selv en stund i solen(med solcreme naturligvis) En smuk glød på kinder, arme og ben gør alle 50% lækre. Top det med at smøre din krop ind i en god creme, så der ikke er tør hud. Få ordnet dine fødder så du kan flashe dem i et par lækre sandaler og vigtigst: Føl dig som en lækker sommer chick👌🏼😊☀️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gitte

  Drikke en masse vand, sætte smil på og tilbringe tid med søde venner. Stemningen betyder så meget om sommeren, og det skaber god stemning hos mig – det er med til at gøre mig sommerklar (sammen med pleje af krop, hud og hår selvfølgelig 😉 )

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jasmin

  Har som sådan ikke et sommertip, men den måde jeg nyder min sommer bedst er ved at sidde og spise frisk frugt, sammen med min nevø og mine niecer, og bagefter lege vandkamp med dem! Det er sgu skønt
  (Skrev den forkerte mail ved den første)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne-Sofie S.

  Mit sommertip er en omgang neglelak på de krogede tæer, solbriller der dækker renderne under øjnene og en dark’n’stormy i hånden…så kører det 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jasmin

  Har som sådan ikke et sommertip, men den måde jeg nyder min sommer bedst er ved at sidde og spise frisk frugt, sammen med min nevø og mine niecer, og bagefter lege vandkamp med dem! Det er sgu skønt

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeanett Thybo

  Send børnene over til bedsterne en overnatning. Gå i bad, gør dig lækker og gå i SENG, få sovet ud HELE natten og HELE formiddagen. Som et nyt menneske, er man nu klar til at nyde sommeren men energi og overskud. Glæder mig til ferie. Så vil jeg prøve at sove en hel nat uden 17 vandreture med en pyller baby. 🙊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Solveig

  Tag din veninde/kæreste/ven/morfar/hund/papegøje med i drive-in bio (der ligger en i Lynge), og nyd en film i jeres egen bil med dyner, popcorn og sodavand mens mørket falder på og duggen behynder at falde – også et godt tip til børnefamilier. Græder baby forstyrrer det kun jer selv og ikke alle de andre filmgængere 😉
  Det er mega-hyggeligt at putte inde i bilen mens filmen kører på et kæmpe lærred foran alle de parkerede biler ☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ea L. Andersen

  Mit bedste sommertip er helt klart en blanding af at smøre sin “smækre” krop ind i økologisk koldpresset kokosolie, solcreme og så ellers ud i haven… Det kan være noget så skønt at ligge stille og lytte til yndlingsmusikken og dufte til krydderurterne 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Som mor til tvillinger er mit sommerip er husk solbriller, de gemmer dine trætte øjne. Går aldrig ud uden mine solbriller

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nana

  Mit sommertip: tag på hvad der er behageligt og drik sommer-dejlige -drikke (gerne vandflasker med citrusfrugter på frost) og skyggehygge :-).

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle Lyhne Jepsen

  Mit bedste råd må være at få sig en have 😅🙊 .. Jeg har ikke haft så dejlig en glød som år efter køb af kolonihaven siden jeg flyttede hjemmefra 😁
  Lejlighed og lækker solbrun krop går bare ikke hånd i hånd når man er typen som ikk kan ligge stille.

  Og vi ved jo alle sammen at den der sommerglød bare lige gør os alle sammen det hak lækrere 🙈👏🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone Kirkeby

  Forkæl de blege stænger med lidt selvbruner , så andre folk ikke bliver blændede af, hvor pinligt hvide de er 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone

  Bedste sommertip: Smut til frisøren og klip håret af! (Over skuldrene) Intet får mig til at føle mig mere sommerklar end at få det tunge triste leverpostejsfarvet hår væk. Når man er på barsel og ikke orker eller har tid til at gøre noget ud af sig selv, gør det underværker at fritsen er i top! Så ser du lækker ud uden make-up og joggingbukser. Jeg er fan!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna G

  Feeeed konkurrence!
  Mit tip må være at nyde det gode vejr mens det er der – og at nyde de lange, lyse sommeraftener! Før vi ved af det, regner det som bare pokker og bliver mørkt kl. 16.30 – og så er der langt til næste sommer. Så nyd hver en solstråle og hver en lys time 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  En lækker aften med barbering, hårkur, skrubben og en masse lækre cremer 👌🏻😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Elisa

  Mit bedste sommertip, må klart være at nyde sig selv (og som kvinde huske, at en bikinikrop bare er en krop i en bikini!) med masser af solcreme på!
  For at blive klar til sommeren, nyder jeg at exfoliere hele kroppen, tage ansigtsmaske og fed creme på, – efterfulgt af tøseserier under dynen med rent sengetøj 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stephanie

  Kaffegrums brugt som bodyscrub i badet, giver en blød hud og en let duft af kaffe og det elsker jeg. Derudover pastelfarvet neglelak til hænder og fødder som ser min hud bruner ud end den er. #blegesommerbenFTW

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie Nielsen

  Nyd vejret! Et tæppe i parken, lidt lækkert frugt, bobler efter en lækker hjemmespa med ansigtsmaske og det hele. Så føler man sig max sommerlex og klar til at erobre verden! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Jeg er en af de heldige, der skal igennem en masse eksaminer inden det er sommerferie. Så jeg synes selvfølgelig at følelsen, når man er færdig med den sidste giver et godt skud glød og smil. Ellers handler det for mig om at finde nogle lækre solbriller, en god bog og en masse mennesker, jeg godt kan lide. Det giver altid en masse gode sommerminder at tænke tilbage på 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Haha du er sgu sjov #ros #elskernemt !! … Ved ikke hvor mange gange jeg møder på job uden at have spændt lynlåsene i mine støvler, med en bluse hvor øverste knap på ryggen ikke er knappet, med en sut i baglommen, kunne blive ved 😂 Heldigvis har jeg nogle søde kollegaer der gerne giver mig en hjælpende hånd #morlivet #hvornårmondetvender#mindatterersnart2år

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karoline

  Mit bedste sommertip må være at nyde den i fulde drag, mens den er her. Find de blege pelsstænger frem, gå lidt i græsset i bare uplejede tæer, drik et ekstra glas Rosé eller ti i aftensolen, spis sushi til der vokser tempura-rejer ud af ørerne på dig. Elsk lidt ekstra, kys lidt mere og smil til alle de andre sommertosser. Og det er selvfølgelig helt okay at vende tilbage til dit pesimistiske joggingbukse-mood, mens du vræler over det faktum, at Channing Tatum har en kone, ca. 10 minutter senere, når den danske sommer er ovre😂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Diana

  Fusserne skal spille max! Tør og hård hud på hæle er utiltalende! Jeg går all ind med pimpsten i badet og en lækker fodcreme! Og så selvfølgelig en sommerfrisk lak på neglene!

  Og hvor ville det være lækkert med ben der var hårfri længere sammen med de sommerfriske fusser!😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Carina

  Jeg har altså 2 tip 🙂
  1. Husk solcremen. Det er altså bedst for ens hud.
  2. Nyd solen og varmen, istedet for at brokke sig over det er for varmt. Man må ikke klage over sommeren 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Chris

  Lige nu er jeg vidt bare opsvulmet og højgravid – med hår på benene og sku ikk så charmerende… Men et overskudsagtigt sommertip er vist at huske at smide en lækker hårkur i håret, inden man slænger sig i solen. Varmen åbner nemlig håret og får kuren til t være meget mere effektiv!! Det er lækkert.. Hilsen frisøren der går på barsel i overmorgen – shit I need it! ☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maibritt

  mit bedste sommertip er farver – farver på neglene, øjnene/læberne og tøjet. Bare masser af farver

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malina

  Sommerklar på ingen tid.
  Løs lang sommerkjole, så slipper du for at barbere ben, solpudder i fjæset, så slipper du for at bruge selvbruner og slipper for at have dårlig samvittighed over at være den blegeste søko på stranden, for det er du ikke! Køb en hat, så slipper du også for at vaske hår. Du kan eventuelt vaske hår og droppe hatten, men derimod tage solbriller på, så slipper du for at tage make-up på. Man kunne selvfølgelig også bare for de ting fikset.. Men altså, jo længere tid man bruger i badet jo kortere tid har man til ay drikke bobler.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne-Mette

  Mit bedste sommertip må absolut være, at nyde hver dag fuldt ud. Vær glad, hjælp andre og elske sig selv som man er ❤️ (Lækre sommerben mes hjælp fra denne lækre sag er bare et plus 😄)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Petea Albek Kristensen

  Hop en tur i vandet på en varm sommerdag. Brug det fine sand på bunden til at exfoliere huden på hele kroppen og vupti, så er mangler blød. Plus et fodbad på terrassen, det er lækkert 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Galit

  Mit bedste sommertip må være at huske solbrillerne (især i starten af sommeren), for ikke at blive blændet af gipsen der pryder mine ben! :b ellers må det være fugt, fugt, fugt! Se hvad der sker med vindruer når de bliver tørre.. Det skulle nødig ske for dig og mig 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisa Friis Nielsen

  Mit bedste sommertip er at ligge en god flaske rosé på køl, tag et langt bad og sæt noget lækkert musik på anlægget. Find din bedste sommerkjole og snup roséen under armen, hop på cyklen og ud til havet med gode venner. Så er det sgu rigtig blevet sommer😎 Nu har jeg en dreng på snart 1 år, så en smule urealistisk.. Men man kan jo drømme😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Det bedste sommertip er helt klart epilator! Jeg har en ældre (oldgammel 😒) model der ellers har klaret jobbet, men under min sidste ferie er den blevet mast så den ikke virker optimalt 😔

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tulle Bruhn

  Mit bedste sommertip ☺️
  Nyd det for pokker !!!!
  Ud og flash den bleg fede krop i bikini, shorts, lår korte kjoler.
  Altså ikke at jeg selv gør det, men det lød sku da meget godt 😂 Men jeg burde !!!! Men efter at have taget 30kilo på under graviditeten og smidt dem alle plus lidt extra her 13 måneder efter, så er jeg da lidt slasket og bleg, altså virkelig bleg 😂
  Ku være genialt at vinde sådan en “hårfjernings dims” nu når tiden egentligt ikke er der til at barbere 😃💪🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla S.

  Go natural! Eller i hvert fald næsten.. Drop brugen af diverse make-up og lad solen give dig den glød du eftertragter. Husk at pleje huden med gode fugtigheds cremer og invester i en saltvandspray, der sikre dig strandlooket hvor end du befinder dig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julia

  Mit bedste sommertip må være at man helt klart skal huske at spise alle de is man har lyst til hele sommeren igennem. Det er altså bare der de smager bedst! Og derudover at bruge sommeren sammen med dem man har kær -grillhygge, strandture, udflugter osv.. 🌞

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Josephine

  Mit bedste sommertid er at forkæle sig selv, det behøver ikke at koste penge. At smide sig i solen er forkælelse nok i sig selv! Medmindre man er rødhåret selvfølgelig 😉 ej.

  Tag en tur på stranden, med en picnic kurv, og få en skøn dag ud af det sammen med venner og veninder! Det skaber minder, og findes der noget bedre?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christine Grarup

  Det bedste sommertip må være glatte ben, en lækker kropsolie, en lækker sommerød neglelak og så få gjort noget ved kuløren. En enkelt gang selvbruner så man er knap så blegfed at se på☀️💋

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Kunne være lækkert at vinde 🙂
  Mit bedste sommer tip er, at drikke massere vand, for at udskille alle de affaldsstoffer der hober sig op. Brug sommeren på at nyde en mindre stresfuld tilværelse og sørg for at plej huden under solens stråler med en god solcreme 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie K

  Jeg bliver bedst sommer klar med en god hårkur i håret, bestående af kokosolie, æg og øl! Man får det lækreste hår af det! Og så er dit/mit hår godt fugtet til sommeren..
  For mig er det også vigtigt med en god selvbruner og så solcreme ovenpå! Da jeg har en sygdom der gør at jeg ikke må stege i solen, så jeg snyder lidt 😀 ellers ligner jeg en virkelig blegfis!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karin

  Mit bedste sommertip: nyd varmen, tænd op i grillen og vær tilstede, læg alt den elektronik væk og tal med dine venner:o)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Mit bedste sommertip er pt at barbere ben hver evig eneste dag, da hårene groer som skidt (!) 🙈 + at bruge selvbruner i stedet for at stege i solens skadelige stråler ☀️🙅🏼😎 Vi skal passe på vores hud, da den gerne skal se godt ud mange år endnu, så sjældnere barbering ville min hud helt sikkert være lykkelig for! 👏🏻🙏🏻🙋🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Mine bedste sommertips/produkter er: Tørbørstning med ionbørste fra karmameju (ja, jeg ved godt det er kedeligt – men det virker!), foaming showergel fra rituals (føles SÅ lækker på huden), Nuxe tørolie (både med og uden shimmer) til lækker sommerhud og til dem der døjer med hudløse inderlår, så virker en god gang old School vaseline bare bedst!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Bedste sommertips må helt klart være, – ud i solen og sug d-vitamin til dig, nyd livet, det er ikke en generalprøve, DET ER PREMIEREN 👊🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne schelde

  Selvbruner og farvning af bryn og vipper. Så kan man undvære makeuppen når man skal på stranden 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cæcilie

  Mit tip er; Elsk dig selv, så vil du helt sikkert også nå at nyde sommeren, den korte tid den er med os. ✌🏼️☀️☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna a

  Moto bedste sommertip er epilator, solcreme, aftersun og god vin 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristina

  Jeg bliver helt sikkert sommerklar ved at fylde køleskabet med lækker kølig cider og asti 🍹🍸

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Bedste sommertip …. Hop i bikinien – også selvom du ikke har den perfekte fitnesskrop, og spis en helvedes masse is!!! 💃🏻💃🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ann-Cathrine

  Det bedste sommeråd er klart, at droppe alt hvad der hedder “bikini-kurer” og starte med at nyde livet, dig selv og menneskerne omkring dig! Sommeren er kun kort tid og du har resten af året, til at svede dig tynd i det lokale fitness center!!
  Krydser for jeg vinder, så stængerne kan blive sommerklar ☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Jeg føler mig mest sommerkjoler efter et dejligt langt bad, med ny epileret ben og smurt ind i en lækker creme 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline K S

  Mit bedste sommertip er anskaffe sig en hamphandske. Når solen varmer og huden begynder at blive brun, så skrub forsigtigt huden – så holder den brune farve meget længere 😊☀️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Mit bedste sommertid må være:
  Kom ud og nyd sommeren, den er alt for hurtigt ovre!
  Det ville være lækkert med sådan en lille, lækker maskine – mine stænger trænger big time!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line Wanting

  Det bedste sommertip er helt klart en epilator – men 🙀🙀 det gør så ondt, så det ville være perfekt at prøve denne 🙏😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi

  Mit bedste sommertip må, udover brug af solcreme, være en hjemmelavet scrub til badet med kaffegrums og olivenolie. Brug den i badet – ellers sviner det sgu lidt for voldsomt :’D Den fugter huden vildt godt, og tager man meget sol sørger kombinationen af fugt og “scrub-effekt” for at man ikke skaller.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Martine

  Nøøøj hvor ville jeg gerne prøve den. Jeg hader at barbere ben, og når jeg endelig bruger tid på det, er der sgu alligevel altid oversete hår når jeg ellers troede jeg var færdig.
  Mit bedste sommertip – eller måske bare noget af det bedste ved sommeren er: på med solbrillerne. Ingen kan se dine trætte øjne som du ikke har magtet at putte make up på inden du skulle ud med en alt for morgenfrisk dreng. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • lea

  Mit bedste sommertip er at bruge lidt selvbruner på benene. Så føler jeg mig ikke som en hvid maddike. 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  Vil lige starte med at fortælle om mit største (ben relateret) problem, inden mit bedste råd. Jeg har desværre mange røde knopper på mine lår, og desværre tydelige røde hårsække på min lægge. Så mit bedste sommertip er simpelhen solbruner! Især den fra dove til 22 kr! Så lægger man ikke (lige så meget) mærke til de røde prikker på mine ben. Har tilgengæld hørt at epilator skulle hjælpe på synlige røde hårsække, så vil krydse fingrer, og håbe dette kan hjælpe på mit problem 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Luise

  Mit absolut bedste sommer tip – brug aftensun hver eneste gang du har været i solen 🙂 og ikke kun fordi du er blevet skoldet 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Solen, de mange timer udendørs og evt badning er hårdt for håret. Og nu er det ikke alle forundt med bad, hårvask, hårkur osv., så mit bedste tip er at give håret olie hver dag.
  Derunder drømmer jeg om en omgang shellak på tåneglene. De vokser så langsomt, at det nærmest holder hele sommeren.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nathalie N.

  Mit bedste sommertip er egentlig bare at nyde de få dages sol, den danske sommer hvert år byder på 😉 Ej, spøg til side. Hvis det er i skønhedsafdelingen, er mit bedste tip faktisk at gå med så lidt makeup som muligt. Huden har godt af sol, som ikke skal igennem et tykt lag foundation og man ser (i mine øjne) bare lidt mere sommerlig og sød ud uden krigsmaske – det er heller ikke så praktisk på festival 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En weekend med tømmermænd, en flyvetur, brok og Babyshower som alenemor.