At kunne regne med sin far..

Dét her fik mig til at grine #klikher

Det bedste i verden er at grine så voldsomt, at man kan se helt latterligt meget af det øverste tandkød i overmunden. Vildt ucharmerende – især når man er den heldige vinder af to kæmpe-pløkker med et ordentligt mother-fucker mellemrum imellem. Men GUD det føles fantastisk! Jeg trænger til et godt grin, og nu skal jeg fortælle jer, hvordan man ganske simpelt skaffer sig et.

13313372_10153857505093952_1894155138_o

Dækker mit mellemrum…

Jeg indrømmer gerne, at jeg sjældent læser blogs. Det har jeg faktisk aldrig gjort. Jeg vidste knap nok, hvad det var for et halvt år siden. Jeg synes, det er syyygt uoverskueligt at finde hovede og hale i det hele. Hvem er hvem? Hvad hedder hendes børn? Hvor gammel er han? Er hun single? Hvem er Jørgen? Hvor bor de? Har hun sili-babser? Hvad er deres historie? Hvorfor snakker hun aldrig om sin mand? Er det endnu en paradisedeltager? Går hun med paryk? Er han homo? Hvorfor er hun så tynd? Var barnet planlagt? Har de fået hjælp?

..Ja, det er simpelthen SÅ forvirrende. Man skal bruge 40 timer på at rode 287 indlæg  igennem, for at finde ud af noget så simpelt som, hvad bloggerens navn er. Frustrerende!

Efter jeg selv er blevet blogger, er jeg nu begyndt at læse en lille smule med en gang i mellem. Derfor vil jeg lige være så venlig og gøre jer en tjeneste og præsenterer jer for Lillemor, der i virkeligheden hedder Tina. Tina er i start trediverne og bor i Hvidovre med Lillefar og sine to små børn. Hun er til dags dato den eneste blogger, der har kunne få mig til at grine.. ..ikke bare smile med lyd på, men hulke! Måske fordi hendes skrivestil minder en smule om min egen. Og alle ved jo, at jeg er fucking sjov. Lillemor er bund-ærlig, hård i kæften og sarkastisk. Dét elsker jeg. Her er mit yndlingsindlæg so far:

10 ting jeg vil gøre mod mine børn, når de bliver teenagere (payback is a bitch!)

New_Doc_89_1

Gør jer selv en tjeneste og læs det ved at KLIKKE HER! I går simpelthen glip af noget, hvis ikke i klikker. Det ER nemlig Verdens sjoveste indlæg.

Blot en lille anbefaling herfra.

Ps. Hvem læser i med hos? ..en som er SJOV og ÆRLIG?


Hvis i vil følge med i MigogminTinderbabys liv på instagram, kan i jo bare klikke lige HER <3

   

19 kommentarer

 • Descomunal, formato de tu blog! ¿Cuanto tiempo llevas bloggeando? haces que leer en tu blog sea divertido. El diseño total de tu web es magnífico, al igual que el material contenido!
  Saludos

  bufete abogados alicante http://www.subufete.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Skønt indlæg, smuk pige! Først lige faldet over dig og sikke et fald. Noget så gode indlæg og så har du dig en dejlig baby ☺️ Jeg har ikke lige nogle bloggere i ærmet som er lige på. Christina Barre måske? 😁

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Udover de nævnte i kommentarene, så kunne far uden filter måske være noget.

  Han er røv provokerende til tider og siger fucking ikke undskyld. Og samtidig virker han som en det hsr et klart soft spot for sine “piger”.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Liza

  Sarahlouise.dk en af mine yndlings mor-bloggere 😊 Og self nutidensmor👌🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Hende har jeg faktisk aldrig hørt om før. Altså Sarah louise. Det må jeg lige tjekke ud 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Jeg er lige begyndt at læse med hos Voxtrup… Jeg tror hun er sjov:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Der skal jeg helt sikkert også have læst lidt mere. Tror kun det er blevet til et enkelt indlæg 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Som nylig barselsgænger er jeg blevet så vild med at læse med på forskellige blogs. Jeg startede faktisk herinde da jeg havde fået afvide at du havde lavet en ret vild fødselsberetning – var ikke bange før, det er jeg nu! Hehe ej pjat, var også hundered før, men har nu fået lavet en ønskeliste! Og termin om 5 uger (wish me luck)

  Derudover følger jeg med hos sarahlouise (hun har termin dagen efter mig, ellers er hun mest en jeg elsker at hade, sorry), fyrstenogfruen, sneglcille og så er jeg netop begyndt at følge med hos lillemor.

  Elsker simpelthen at blive lukket ind i andres menneskers univers, og ved da sikkert også godt at selvom man føler “jeg kender dig jo” så gør man det nok alligevel ikke rigtig. Men det er da rart at have en ven som ikke aner hvem man selv er 😄
  Jeg følger ihvertfald troelige med herinde, og på snap! Tal for god underholdning 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Uhhh.. Håber ikke jeg har skræmt dig for meget 😀 Haha.. Og held og lykke !! Sarah Louise aner jeg ikke, hvem er, men det skal jeg da ha’ fundet ud af.. Det er altid rart at have venner. Lige meget om vennen ved det eller ej.. haha 😉
   Er glad for at du troeligt følger med. Det gør mig sgu lidt stolt 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Andrea

  http://Www.tregodegrunde.dk
  Virkelig sjovt også 😂😂👌🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Der har jeg også – med stor fornøjelse – læst med et par gange 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Matilde

  Sneglcille.dk!!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Ja, hun er ret genial. I hvertfald i de par indlæg, jeg lige har fået læst. Synes dog det er svært at finde ud af hendes historie. Men børnene, manden osv. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Haha 😀 Jeg har netop givet jer et besøg. Det bliver ikke sidste gang, kan jeg fortælle dig!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er fuldstændig enig! Lillemor er så fantastisk sjov:) De blogs jeg helst ikke misser et indlæg fra er din, Lillemor, Miriams Blok, Nutidensmor og Iværksættermor – I er nogle dygtige daner! Og pæææææne:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Jeg ELSKER dine kommentarer! ..Og din blog. DU er dygtig. Faktisk kom jeg lige nu i tanke om ét af dine indlæg, jeg faktisk hulkede lidt til. Noget med “hvordan man blev en succesfuld blogger”.. Genialt 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nutidensmor!👍🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

At kunne regne med sin far..