...Og så blev vi kærester - 2 år!

Det ER mig.

“Jeg troede, at du var sådan en amager-tøs med silikonebryster og store læber”

“Jeg troede, at du var sådan en rigtig dulle”

2 kommentarer jeg ofte støder på fra mine læsere, der så ser mig i virkeligheden og finder ud af, at jeg er langt fra, hvad de havde forestillet sig. Mit til tider aggressive og flabede sprog kan måske være en del af årsagen til, at nogle folk synes at have den opfattelse af mig. En anden grund kunne være mine billeder, som jeg – i halvtreds procent af alle tilfælde – ligger lidt energi i at få til at fremstå tiltrækkende, hvis det på nogen måde giver mening.

Jeg bruger egentlig sjældent en masse makeup, mit hår ligner 9 ud af 10 dage en afbrændt høstak, og jeg har ikke ét stykke på min krop, der er manipuleret. Hermed mener jeg i form af silibabser, botox, hårfarve, eyelashextensions, tandblegning.. Whatever. Jeg er ALL naturel. Dog forstår jeg udemærket, hvorfor man kan komme i tvivl om, hvordan jeg egentlig ser ud, nu når jeg jo netop redigerer mine billeder. Men faktisk er det begrænset, hvor voldsomt jeg piller ved et fotografi. Lad mig vise jer et eksempel:

image

Jeg har ikke rørt billedet til venstre. Billedet til højre er redigeret. Fin hvid, sløret baggrund. Klare øjne og glans i huden. Det er en slags hobby for mig. Jeg kan godt li’, at billedet ser lidt lækkert ud. Det er SÅ lidt, der skal til. Jeg kunne også overveje at blive en haj til at ligge makeup, hvilket – for mig at se – er det samme som at redigere sine billeder.. ..meeeen jeg er af en eller anden latterlig grund pisse dårlig til det. Jeg kender mine vinkler, mine ansigtsudtryk osv, men er der andre, der tager billedet af mig, er jeg FUCKED. Haha. Det er jeg ikke trænet i.

Og fuck af med dine no-makeup og uden-filter-hashtags, hvis du i virkeligheden er ejeren af eyelashextensions(har selv haft det) og permanent makeup. Det er jo SNYD OG BEDRAG. ..altså at lyve om det. Ligesom mine redigerede billeder, jeg dog aldrig kunne finde på at fremstille som andet end dét, de er: Redigerede.

“Jeg bliver så misundelig. Du er jo nærmest perfekt.”, skrev en af mine læsere til mig for nogle uger siden. Dét er jeg i hvertfald ikke, og hendes søde kommentar har fået mig til at tænke over, at jeg måske lidt for sjældent tager billeder af mig selv, når jeg er grim og naturlig.

I morges tog jeg derfor et billede af mig selv, når det er værst. Jeg er aller grimmest, når jeg har været på druk, ikke har sovet nok, lige har været i bad og udelukkende har de mascararester på, der ganske fint former nogle mørke pandaøjne i mit fjæs.  Og det viser jeg da glædeligt frem. Ikke fordi jeg er sindssygt tryg ved det, men fordi jeg ikke ønsker fuldtidigt at bidrage til de forfærdelige, stressende og urealistiske skønhedsidealer, der er i dagens Danmark. Jeg vil OGSÅ gerne være med til at vise det uperfekte og forhåbentligt påvirke nogle af mine læsere til at få det bedre med dem selv. Hmm. Så værsgo.

image

Intet er redigeret på mig. Nothing. Nada. Det ER mig. ..og læg lige mærke til, hvordan man ser 10 gange mere smuk ud ved kun at fremvise halvdelen af knolden. Min teori er, at næsen derved syner mindre, hvilket er vældig populært for tiden.

..og her uden panda øjne og et noget mere flatterende lys:

image

Husk lige, at jeg har været på druk igår, ik. Derfor de blanke og hævede øjne absolut uden et gram af livsglæde. Og nårh ja. Jeg har også stritøre og krøller, som jeg tit og ofte ødelægger med et fladjern, da jeg har en ide om, at jeg så syner tyndere.

Hvis jeg da lige skulle nævne noget lækkert ved mig selv – og det skal man en gang i mellem – skulle det være min fine hud og mine fyldige læber.

Kunne det ikke være NICE, hvis verden var sådan skruet sammen at denne slags billeder ville få 500 likes på ingen tid. Og hvis folk udelukkende lagde billeder op af dem selv, når de lignende udskidt æblegrød. Det lyder så latterligt, men det ville faltisk gøre mig til et gladere og mere selvsikkert menneske. Hvad mener i?


HVIS I VIL SE FLERE, KLAMME TØMMERMÆNDSBILLIDER AF MIG, DER BLANDT ANDET BRUGER EN STOR DEL AF MIN TID PÅ TOILETTET I DAG, KAN I TILFØJE MIG PÅ SNAPCHAT UNDER BRUGERNAVNET: ASTAFFENSEN <3

30 kommentarer

 • Karoline

  Er vild med dig og din blog samt snapchat! <3 Man kan virkelig kun smile når man ser hvordan du og lillemanden hygger jer 🙂 Er SÅ enig i det du skriver her og at vi alle burde vise noget mere af virkeligheden. Du er i øvrigt super smuk når du er helt naturlig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Og tak for ENDNU en sød besked. Min nye yndlings læser 😀 Haha <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Jeg er vild med dig. Er egentlig først faldet over dig og din blog for 10 minutter siden, og nu har jeg lige læst lidt forskelligt.. Og jeg erkender blankt, at jeg er faldet i svale for det, du skriver. Det er dejlig krydret, tilpas flabet og hudløst ærligt, og det er jeg stor tilhænger af. Hvor er det rart til en afveksling at se den slags.
  Og hey? Du er sgu da stadig temmelig sprød på en skidt dag. Jeg tager lige et selfie på lørdag, når jeg vågner op fra min dybe hvile efter en formodentlig grov bytur. Jeg krydser fingre for at gøre det ligeså godt 👍🏻
  Nå, men.. Fortsæt med dine fede blogindlæg. Det er for flippet at kaste blikket henover. Jeg er følger fra nu af ✌🏼️
  P.s. Sød knægt du har!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie

  Hvilket program bruger du til at redigere? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Et fantastisk og ærligt indlæg! Jeg er SÅ enig i det, du skriver. Hvor ville det da være skønt, hvis samfundet var skruet sådan sammen. Du gav mig faktisk lige styrken til at se mig selv i øjnene (uden makeup, med mørke rander under øjnene og hår,der ser slasket og kedeligt ud) og huske på, at jeg stadig er køn, som jeg er. Så tak for det og ikke mindst tak for at have modet til at ruske op i de uopnåeelige skønhedsidealer, vi har i dag. By the way, du er jo gudesmuk – både med og uden makeup :-*

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Ej, hvor godt ! Det er jeg glad for at høre. Tak for din dejlige kommentar. Den varmer 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie

  Du er vildt smuk uden redigeret, synes slet ik panda billedet er slemt! Glæder mig sååå meget til du kommer med næste afsnit af din dagbog! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Nårh ja for fanden. Skal snart have lagt det næste dagbogs indlæg op 😀
   Tak for din søde kommentar og fordi du læser med 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone Nielsen

  Det ærligeste og fineste indlæg til dato. Ikke så meget grov-attitude-sprog mere en rolig side af dig. Virkelig fint indlæg!! TAK.

  P.s du er så meget smukkere uden filter. Du behøver det virkelig ikke!! Lav en ny trend med #uden filter

  Fordi!!! Det er uhørt vigtigt. Og fordi du kan!! Alt er så skam redigeret nu til dages. Bare se irinas billeder (intet negativt eller hate) men seriøst hun har porer og små fejl, ar, bumser ting og sager som alle os andre men får hende selv til at fremstå som et glansbilledr. Derfor læser jeg ikke hendes blog mere. Vil ikke støtte den type unaturlighed-glansbillede… du skal vide at dit indlæg virkelig rørte noget indeni mig. Blev lettet, glad og min sårbare side har “det godt med” at mennesker er som mennesker er. Selv sidder jeg med tre bumser i ansigtet lige nu og kæresten tog en selfie hvor jeg med det samme sagdr “jammen har bumser”,hvilket er dybt latterligt for det har alle i ny og næ. Og hvis ikke så noget andet. Så svarede manden “det eneste du har er skønhed” og følsomme mig begyndte at græde. Vi kvinder og ligesåvel mænd som turde og tahe billeder hvor vi viser os selv. Vores ansigte. Vores bumser. Vores eksem. Vores naturlighed på en ægte måde. Jeg ved for nogle så tænker de ikke meget over filter men det skaber et unaturligt ideal og samfund hvor alt er “pillet” ved. Og det kan jeg ikke lide! For vores børn og for usikkerheden indeni os allesammen. Hyyyyld forsatan da at verden er smuk også selv om man har tre bumser. Man er jo ikke grimmere af den grund.

  Et par tanker fra mit hjerte….

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Hold kæft en sød mand du har.. Lyder det ihvertfald til. Er så meget med dig i din tankegang og alligevel er jeg lidt for afhængig af filter til helt at droppe det. Og tak hvor er du pisse sød at sige, at jeg ikke behøver det. Det gør mig virkelig glad. VIRKELIG. <3 Og del endelig altid dine tanker her på bloggen. Jeg elsker at læse, hvad andre tænker om det jeg skriver. SÅ længe det ikke er alt for negativt 🙂 haha

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er rigtig flot, at du er bevidst om, at du er med til at påvirke skønhedsidealer👍Jeg bliver også gal over no-makeup billeder, når motivet er forskønnet af eyelash extensions, permanet makeup osv.😤 Jeg er så absolut fortaler for, at man kan gøre med sit udseende, hvad man vil, men hvorfor bryste sig af, at det er au naturel, når det jo egentlig ikke er tilfældet?? Det rykker jo bare ved normalitetsbegrebet på en ikke så hensigtsmæssig måde, synes jeg… Selvom du er dygtig til at redigere billeder, er dem du viser i indlægget her så absolut også fulde af skønhed. Og jeg har desuden set dig i levende live, når du ikke poserer (crazy stalker woman i køen til lufthavnsgaten i mandags = mig), og der er du også smuk😙

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Jaaaahh.. Er det dig fra lufthavnen med barnet i det grønne sæt? Hold kæft en sød lille dreng i har. Den lille så jeg ikke så godt 🙂
   Er så enig i det du skriver. Det er jo netop det med, at normalitetsbegrebet kommer ud af proportioner, hvis man fremstiller noget for noget andet, end det egentlig er.
   Ps. Hvis det ER dig med de to unger, så er jeg pisse glad for, at du kom og roste mig. Så bliver jeg så glad. Og lidt forlegen, men forsøgte at skjule det 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jep, det var mig. Og tak😊 Lillemand er også mindst lige så cute i virkeligheden!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Åhhh tak 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du har en super fin pointe omkring de forskruede skønhedsidealer, men jeg synes det er ærgerligt at du for at fremhæve den, ser dig nødsaget til at angribe piger fra Amager, piger der har fået foretaget skønhedsindgreb eller fået lavet permanent makeup osv.

  Det kommer til at ligne et forsøg på at hævde sig selv på andres bekostning, hvilket jeg ikke på nogen måde kunne forestille mig er din hensigt.

  Ikke alle er lige smukke fra naturens side og langt de færreste piger hviler nok i sig selv til at acceptere sig selv som de er. særligt hvad angår udseende. Desværre.
  Jeg har selv været en af dem og først lært at acceptere mig selv alt for sent i livet.

  De fleste af de ting vi mennesker gør, gør vi fordi vi dybest set bare gerne vil elskes og anerkendes, uanset om det så betyder at man får lavet bryster eller at man lægger billeder op af sig selv hvor man siger man har tømmermænd, uglet hår og pandaøjne men stadig ligner en de fleste ville give deres højre arm for at ligne, så handler det langt hen ad vejen om at vi blot ønsker at andre mennesker skal kunne lide os.

  Det værste er bare, at det aldrig vil være tilstrækkeligt.Tro mig, jeg ved hvad jeg snakker om.

  Man bliver ikke lykkeligere af at få lavet bryster,måske en rum tid, men det giver ikke en vedvarende, dybfølt følelse af lykke, og man bliver aldrig mæt eller 100% tilfredsstillet af de endeløse komplimenter man får fra sine læsere når man lægger billeder op af sig selv, hvad enten det er med trutmund eller tømmemænd, fordi det eneste der helt rigtigt og ægte kan gøre en glad og lykkelig er når man får den kærlighed og anerkendelse fra sig selv….

  Men det har mange af os aldrig lært, eller rettere at elske sig selv kan vi egentlig helt fra naturens side, men vi glemmer hvordan man gør fordi vi igennem livet er blevet overbevist om at vi ikke var værd at elske…
  Det kan være af forældre, kammerater der selv havde det dårligt eller alle mulige andre mennesker eller hændelser der på den ene eller den anden måde har påvirket os til at tro at vi ikke er gode nok som vi er. Det være sig udseende såvel som personlighed.

  Håber ikke du finder det provokerende, for det er bestemt ikke ment sådan, jeg synes bare at det kunne have været formuleret anderledes og stadig have haft en spot on pointe. 🙂

  / Hanne ❤ Hjerte Under Ombygning .dk
  -En blog om livet: Kærlighed & nedture, livskriser, tanker, mindset & personlig udvikling

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Præcis som du skriver, er det ikke min hensigt, og jeg sidder nu og bliver lidt bekymret for, om der er andre, der har misforstået mit indlæg. Jeg mener netop, at det er helt fint at benytte sig af permanent makeup, eyelash extensions(som jeg også selv har haft i en lang periode), få lavet plastik kirurgi eller andet, hvis det er dét, der skal til, for at få det bedre med sig selv. Men jeg synes, at det er en kedelig tendens i samfundet til at fremstille det uægte som værende naturligt. Hvis det giver mening? Ikke at man SKAL skrive ved hvert foto af sig selv, at ens hår er farvet, brynene tatoveret og tænderne bleget, men man skal i hvert fald ikke – efter min mening – fremstille det som om, at det er sådan man ser ud helt naturligt.. ..sådan man er født. Det giver et forkert billede af, hvad virkeligheden er. Fred være med det, hvis nogle føler behov for at lyve om sine silibabser. Jeg synes bare det er lidt ærgreligt, og jeg er overbevidst om, at det sætter et vis pres på mennesket. Et pres om at se perfekt ud.
   Ps. Hvis jeg kunne trylle silikonedutter ind i kroppen af mig, slippe for at betale OG få en garanti for, at der aldrig ville ske noget skidt med dem, ville jeg MEGET gerne have sådan et par runde bolde på brystkassen.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg tror ikke man lyver om hverken “sillibabser” eller eyelash extensions for at snyde og bedrage andre, men måske nærmere i skam over ikke fra naturens side at “leve op til” samfundets “standarder” – Ja ja, det er skide trist at det er sådan. Og hvem er det egentlig der bestemmer hvad der er “perfekt”? Reklamer? Vennerne? Modebladene?
   Det burde jo være en selv der satte standarden for hvad der er perfekt, men desværre påvirkes vi jo af alle andres mening, af det modeblade og modeblogs viser os, af alt hvad vennerne siger osv osv osv. Og som du selv er inde på så er det jo et helt urimeligt pres. Lad os håbe på at flere og flere finder mod til at elske sig selv og vide de er gode nok, smukke nok, dejlige nok, kloge nok, og fantastiske nok, præcis som de er 😀

   / Hanne ❤ Hjerte Under Ombygning .dk
   -En blog om livet: Kærlighed & nedture, livskriser, tanker, mindset & personlig udvikling

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • lea

  Du er smuk uanset. Naturlig og skøn. 😍😍😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anette

  Synes du ser smuk og naturlig ud – også uden filter og make-up 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Alexandra – selv efter bad og med pandaøjne er du stadigvæk ufatteligt smuk – virkelig!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Elsker din blog! Dine snap osv….. Men jeg tror ikk jeg har set et billede af dig endnu hvor jeg tænker – “kan godt se hvad du mener!” Jeg synes personligt at du er en utrolig køn pige.

  Go sommer 😘

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Tak Camilla ! Og god sommer til dig også 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du er lækker som du er!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laurahej

  Jeg elsker simpelthen dine hudløst ærlige indlæg! Fedt at du tør vise alle sider af dig selv – du er for sej 👍🏻👍🏻 Ville lige høre hvilke programmer du bruger til at redigere dine billeder? 🙈

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Tak Laura <3 Jeg bruger den app, der hedder facetune 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

...Og så blev vi kærester - 2 år!