Jeg er faktisk en pisse god kæreste..

At kunne regne med sin far..

image

Da jeg var 9 måneder gammel pakkede min mor sine ting og tog mig og min søster med sig. Vores lille familie skulle ikke længere være hel, og jeg kunne nu kalde mig selv for et skilsmissebarn – hvis jeg altså kunne tale.

I dag er jeg 25 år gammel, har selv fået en lille baby og besøger min far jævnligt. De sidste par uger har jeg været under stort pres, hvorfor Lillemand og jeg har brugt et par uger i Jylland til at komme oven på. Nu er det tid til at sætte kurs mod København igen. Hvem tror i så, der er den heldige vinder af et lift til djævleøen. Mig og Betteskid! Vi sidder nu i morfars fine bil og snakker lidt om livet.

“Jeg kan godt forstå, hvis nogle har lyst til at tage ud.. ..tage i byen hele tiden”, siger min far til mig og gør mig opmærksom på, at han godt selv kan huske, hvor svært det var at blive forældre. Pludselig at skulle tilsidesætte alle sine egne behov, planlægge alt og blive overset af sin partner.

“Jamen hvad gjorde du så, Far?”, spørger jeg og venter spændt på hans svar. Han kigger på sit smilende barnebarn i autostolen og siger:”På et tidspunkt finder man ud af, at livet handler om mere end fest, farver og frihed. Man finder ud af, hvad der virkelig betyder noget.”

Klog far jeg har, og hvor er det dejligt at kunne snakke med ham, når det hele sejler. Om en time er vi hjemme i vores faste vante omgivelser, og i nat kommer farmand hjem.

image

Bare en lille update herfra <3

 

3 kommentarer

 • Stalkeren

  Det lyder som om, det har hjulpet lidt på humøret og overskuddet at komme lidt hjem til mor og far? Og at pilotmanden så oven i købet kommer hjem! Dejligt! ❤️ Kram og tanker herfra!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Du er sej! Husk på det. Jeg elsker virkelig din blog. Du er ærlig, kærlig og vigtigs af alt, så er du virkelig bare dig selv og det er virkelig befriende at læse så oprigtig en blog. Derudover har du den lækreste søn med det sødeste ansigt som enhver kun kan håbe på selv at få. Du får en virtuel krammer!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg er faktisk en pisse god kæreste..