Er jeg NOK?

Snyd og bedrag!

image

Jeg tager mig selv i at surfe rundt på Instagram og misunde samtlige flotte og perfekte piger. Samtidig bliver jeg røv provokeret over, at de bruger latterlige lære-livsstils-sætninger som undskyldning for at poste et pænt billede af dem selv:

“Eat healthy and enjoy life”

‘Amen jeg brækker mig. Smid nu bare det fucking billede op og opfør dig normalt. Skriv hvad der i virkeligheden ligger til grund for dit billede:

“Jeg har det ikke så godt med mig selv for tiden, så derfor har jeg – ud fra 47 fotos fra forskellige vinkler og med fuld krigsmaling – valgt at ligge det her billede op, så jeg kan få nogle likes. Og nu skal jeg lave pølser.”

..Okay det sidste behøver man ikke at skrive. Det er vidst kun mig, der er så mærkelig..

Krid-hvide tænder, glansfuldt hår, klare øjne og perfekt hud. Kravebene er fremprovokeret af en unaturlig kropsholdning og den ene skulder er løftet op under hagen, så armen syner tyndere. Selv da jeg var 85 kilo tung og højgravid, kunne jeg på billeder ligne en lille petit milf, der bare havde fået lidt ekstra fylde i kinderne. Men der var sgu da en grund til, at jeg gemte mig indendørs de sidste 4 uger af graviditeten.

Men hey. Det er okay at redigere lidt. Jeg gør det på halvdelen af alle mine billeder, fordi jeg er enormt selvkritisk og får det bedre mig selv, hvis læberne skinner og huden er jævn. Hvordan fanden skulle jeg ellers kunne måle mig med alle de andre Instagram-duller derude? Ja, jeg ved det ikke.

“Woke up like This”

..Ej, STOP dig selv. Det er i orden hvis du vitterligt ligner lort, eller du – ligesom jeg – er sarkastisk og i virkeligheden ligner en million..

Men hvem fanden vågner op med fejlfri mascara, lipglos på læberne, dét der moderne kindben-fremhæver-makeup og fake krøllet hår? Ja ikke mig.

Så næste gang du ser en babe på nettet, så drop misundelsen. Det er (ofte) snyd og bedrag. Jeg kan rive fat i en 5 centimeter tyk rullepølsen på maven, hvis jeg sidder ned, men jeg kan også ligge et billede op af min 6-pack ved at strække mig 2 meter lang, bruge det rigtige filter og trække maven ind. Hvis man vil se, hvordan folk i virkeligheden ser ud, skal man søge inde på vennernes profiler. Der er dullerne ofte kun halvt så pæne. En mulighed er også at søge et par år tilbage i arkiverne.. ..dengang det ikke var moderne at være perfekt, bruge filter og blege tænder.

Jeg finder det PISSE irriterende, at alle ser så åndssvagt smukke ud nu, for det giver mig virkelig en dårlig selvtillid. Fake eller ej.

Over and out!


Følg gerne med på min PERFEKTE Instagram profil her <3 Og hvis i vil se den virkelige mig, kan i jo lige adde mig på Snapchat under brugernavnet “astaffensen”. Der bruger jeg IKKE (såååå ofte) filter 😘

 

 

14 kommentarer

 • Louise

  Hvilken app redigerer du dine billeder med? Du gør det på en vildt flot og naturlig måde, – så det ser sindssyg godt ud og absolut ikke i øjefaldende at de er redigeret!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ameeeen!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maiken

  Hvor jeg ELSKER at du siger tingene, råt for usødet ! ♥️ Tak for dig, dit ikke perfekte liv (selvom det sgu ser sådan ud herfra😝) og din blog. Og har vi så ikke alle de der venner der altid skal smide patterne op i kameraet også, eller tage et nyt selfie når de er i fitness 😩🙈😂Kh. Din trofaste læser 😜😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Haha.. Jo de venner er der masser af. 😂 ..og tro mig. Mit liv er LANGT fra perfekt. <3 Tak fordi du læser trofast med!!!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Joy

  Det fede ved dig er jo netop din direkte og ikke særlig sukkersøde og falske skrivestil. Fuck al manipulationen med billederne, det er ikke pga dem du har følgere! 😎😘

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stalkeren

  Haha, eller det der blomsterkransfilter på ig, som gør folk mega pæne. NEWSFLASH! Det er ret gennemskueligt, at det er et filter!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cille

  Er helt enig. Men jeg sidder sgu da og er pisse misundelig på dig!! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nana

  Sådan har jeg det med alle gravide på Instagram, jeg er selv i uge 32 og steækmærkerne er tydelige, men ingen på Instagram har dem, puha altså! Godt man ved der findes mange filtre! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Ja, det er sgu da helt utroligt ikke!! 😅

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  Min ærlige mening – du har ingen grund til at være misundelig på alle andre piger, du er nemlig selv (også på dine grimme billeder) fantastisk naturlig smuk! Punktum.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Taaaaark <3 Det er sådan en kommentar, jeg virkelig husker 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeanette

  Spot on!!! 👍🏻 Har for nylig opdaget din blog. Følger fast med nu. Du er for sej. God mandag herfra.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Er jeg NOK?