Noget om folk uden grænser..

Mit hovede er et kaos

Det her indlæg bliver virkelig rodet.

image

Jeg har ikke været super aktiv på bloggen i den seneste tid. Hvorfor? Åååhh.. Fordi jeg render rundt med nogle kæmpe udfordringer lige pt, som fylder ekstremt meget oveni bøtten på mig..

Af samme grund befinder jeg mig i disse uger i Aalborg hjemme hos min Mutter, der i sidste uge var så fucking dejlig at køre heeeeele vejen til KBH for at hente sin grædende datter og sit syge barnebarn. Hvad skulle jeg gøre uden hende? Ja, det ved jeg ikke.

Her i Aalborg er jeg tryg. Alle mine barndomsveninder og det meste af min familie befinder sig her. Lillemand og jeg bor i stuen hos min mor, og det er skide hyggeligt. I hvertfald for en stund. Min 15-årige lillesøster bor stadig hjemme, og det er sindssygt dejligt! Hver dag går jeg og glæder mig til, at Emse kommer hjem fra skole. I fredags havde hun sidste skoledag, hvilket betød, at hun skulle klædes ud, sminkes og gøres i stand til den store dag. Det hjalp jeg hende med klokken lort om morgenen, og resultatet blev faktisk pisse godt, hvis jeg selv skal sige det. Se lige min smukke lillesøster.

image image

Anyhow. Jeg har før skrevet om, hvordan det er at føle sig alene. At føle sig utilstrækkelig. Ikke at være nok. Det er nogle følelser, jeg kæmper meget med i disse dage. Jeg har brug for at blive passet på. At få af vide, at det hele nok skal gå. At jeg ER nok.. Det hjalp 10 dejlige mødre og deres lille bebser mig med at indse, da de i torsdags i sidste uge arrangerede et lille hygge-komsammen af den simple grund, at jeg trængte til et gevaldigt stort kram. Jeg bliver simpelthen SÅ rørt, når nogle mennesker, behandler mig godt. Det går lige i hjertet på mig. Og shit, jeg havde brug for det. Vanvittigt meget. Pigerne er fra min Facebook-Termins-Gruppe, og vi har fulgt hinanden siden de 2 streger på graviditetstesten.. ..I tykt og tyndt. Og nu var de der for mig, da jeg havde aller mest brug for det. Hvor er jeg heldig! Vi har taget et billede for at forevige den skønne dag.

image
Lørdag var jeg til karneval. Sidste år sad jeg med stor mave, hæmorider og 40 liter væske i kroppen og gloede på alle de lækre karnevals-gæster. I år var jeg selv én af dem. Det var sygt fedt og pænt tiltrængt, at komme ud og drikke sig hjernelam og opfører sig upassende! Nu var det kraftedme MIN tur. Ny-barberede ben, kunstige øjenvipper, lækkert kostume og fyldigt hår. Den fik fuld smadder! ..Og mere er der vidst ikke, at sige om det.

image image image
I dag er det Søndag. Farmand har været hjemme på kort visit og er allerede rejst igen. Vi nåede dog lige at gå en god tur med barnevognen og få lidt at spise.

imageimage image

Nu er sønnike puttet, og jeg ligger alene i min seng og føler mig så tom og fyldt op på samme tid. Mine tanker kører rundt i knolden på mig, og jeg har svært ved at finde ro. Ensomheden fylder. Jeg har så mange omkring mig, som vil mig alt godt, og alligevel føler jeg mig alene og u-elsket. Er det overhovedet et ord?

Vreden fylder også meget. Både vrede fra min barndom, min ungdom og fra i dag. Jeg er så gal. Rasende. Det kan ramme mig som et lyn fra en klar himmel. Jeg koger, bobler og ryster.. ..Og jeg ved ikke, hvor jeg skal putte min vrede hen. Hvor skal jeg gøre af den?

Hmm, jeg kunne skrive en hel roman om, hvad det helt præcist er, jeg går og tumler med, men nogle gange skal man virkelig overveje, hvad man vælger at fyre ud i offentligheden. Eller skal man? Jeg ved det ikke. Mit hovede er et kaos.

Nå. Det korte af det lange er, at jeg ikke er helt i hulahopla i denne tid. Og til alle jer derude, der kan relatere til de ting jeg skriver, så kan jeg fortælle jer følgende: Bare fordi en jævnt stort portion af befolkningens Instagram, Snapchat og Facebook er fyldt med harmoni, latter og hyggestunder med folk omkring dem, er det sgu ikke ensbetydende med, at vedkommende er lykkelig. Det tror jeg simpelthen ikke på. Ej, okay. Jeg ved ikke engang, hvad min pointe er med det her indlæg. Mit skrivere er vidst – mest af alt – bare et forsøg på at sige: “Jeg er her stadig. Jeg er i udu. Livet er hårdt nogle gange. Det er okay.”

Forresten.. Hvis i skulle have glemt det, så har jeg verdens kønneste og skønneste lille baby. Han er årsagen til, at jeg hver dag finder både smilet og grinet frem. Se ham lige.. <3

image

 

..Nå, Nu vil jeg lige stalke mine gamle bekendtskaber, og så vil jeg (prøve at) sove.

..shit det blev et mærkeligt og ustruktureret indlæg. Men det er dybfølt. Det lover jeg jer.

PS. Tusind tak for alle jeres beskeder. Både privat og offentligt. Jeg bliver SÅ sindssygt glad for at mærke, at folk tænker på MIG. Jeg ville SÅ gerne svare jer alle sammen, men mit overskud er knap så stort. Så har jeg en tendens til bare at ignorere alt og alle. Sorry <3


Hvis i har lyst, kan i følge med i min hverdag på Snapchat ved at tilføje mig under brugernavnet: astaffensen 🙂

23 kommentarer

 • Ruth Lindahl

  Du er verdens sejeste mor, den kærlighed du fylder i Lillemand, ses og mærkes♥ Du er elsket, du er dejlig, du er min og jeg er dybt tankemmelig for at det lige netop er dig, der er en af mine døtre. Jeg elsker at følge med på din blog og nok særligt fordi du ikke altid får sagt hvad du tumler med, du gør mig klog på dig ♥ tak for det – Tulle. Kh Mor ♥

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeanette

  Tusind tak for endnu et ærligt indlæg. Du er pisse god, og meget inspirerende at følge! Tak. Nu spørger jeg lige om noget. Måske det er for personligt , det er selvfølgelig ok hvis du ikke vil dele det. Men har din kæreste aldrig bare overvejet at skifte job? Altså selvfølgelig inden for pilot verdenen, men så han kan være meget mere hjemme og sammen med jer? Har han det ikke skidt med at du føler dig så alene? Jeg ville personligt ofre mig MEGET hvis min mand havde det sådan. Ikke for at lyde nedladende, men kommer hans job i første række? Sender dig mange kærlige tanker 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • MØØØØØS !!!! Kender det !! Sådan havde jeg det hele Vegas første (to første) år af hendes liv… Vi skal drikke den kaffe SNART ! Sys det var et godt indlæg – jeg var med hele vejen ! Møs igen
  Kat

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Åh, hvor er jeg glad for, at du er i familiens skød, når livet viser sin mindre rare side, og ikke sidder alene i KBH og venter på Farmand (som jeg for øvrigt håber på, er der ekstra meget for dig i denne tid).
  Med dette indlæg rører du mit omsorgsgen, og jeg ønsker dig ALT det bedste! Virtuel luftkrammer herfra <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du er fantastisk uanset hvad!!!! Jeg elsker at følge dig på snappen og jeg håber du ringer når du er i Kbh igen. Kæmpe kram!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ria

  Jeg har mega meget lyst til at give dig et kæmpe stort kram, og sige at det hele nok skal gå – for det skal det nok! Det ved jeg! Det gør simpelthen så ondt på mig, at læse om hvordan du har det, jeg håber at du snart kommer ud på den anden side! Kæmpe krammer herfra!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stalkeren

  Ved du hvad, det er simpelthen så rart at en som dig tør vise, at moderskabet fandme ikke altid er en dans på roser. Det er fantastisk, ja! Men somme tider også ensomt. Angstprovokerende. Tårefremkaldende. Hvor er det fantastisk, at du har så mange gode mennesker omkring dig, som kan passe på dig og støtte dig, når det føles som om, at alting ramler. Kram❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Søde dig, du er allerede nået langt bare ved at “åbne munden” og sige dine følelser ud!!! Det er meget værre at gå med dem selv. Og hvor er det dejligt du er hos din familie! Du skal vide, og jeg er vist ikke den eneste, ÆÆÆLLLSKER din blog, både de sjove indlæg og indlæg som disse, det er alt sammen en del af at være menneske! Klikker ind på din blog hver dag og bliver glad når der ligger et nyt indlæg! Svedige knus fra en trofast læser 💜

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rutsje

  <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Natalie Staffensen

  Jeg ved PRÆCIS hvordan du har det, og jeg har heller ikke fundet ud af at styre de der forbandede tanker og vreden ikke mindst. Mon det nogensinde lykkedes?
  Men skøn blog du har, din ærlighed og realisme er det der gør den værd at følge med i – og så selvfølgelig billederne af den lille lækre udgave af menneskeheden du har skabt. 🙂
  Tanker fra mig

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Tusind Tak Natalie <3 Hvor er jeg glad for at få en kommentar fra dig. Skønt du læser med 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh jeg føler med dig smukke, men du er f.. Fucking sej det skal du vide.. Og jeg elsker din ærlighed fordi du bare er dig selv. Jeg har lyst til at give dig en kæmpe krammer ❤️.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille B

  Hvor er jeg glad for at høre, at du er i Aalborg hos din mor! (Og hvor er hun sej, at hun lige kørte til Kbh og hentede dig.. Mødre er de bedste!) Du skriver skønt og jeg er virkelig glad for din ærlighed og oprigtighed. Det er sgu ikke altid et glansbillede at blive mor, og der er fanme meget bullshit derude på ig og fb. Du er en stærk modpol! Tak. Sender masser af gode tanker i din retning 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Ja, min mor er psyko-sej!!! Den bedste mor <3 ..og tak for alle fine gode tanker ! De varmer.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Hvor er du dog bare menneskelig og så på de sociale medier – en sjældenhed! Jeg sætter virkelig pris på din ærlighed i denne rodede og opstillede verden.. For du er jo ikke alene om de hårde ting livet serverer 🙂 men du er den eneste der siger det højt! Dét er optur! Du er optur og virkelig inspirerende 🙂 Du er så god, at livet synes du trænger til lidt modstand, så du kan gro dig endnu bedre… Du er uden tvivl mere end nok. Tak for dit indlæg 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Det gør mig simpelthen så glad, at du siger, at jeg er optur, og at jeg er inspirerende. Så føler jeg, at jeg kan noget. At jeg dur til noget. Og det er bare RIGTIG rart at føle. Og sikke en fin tankegang omkring, at jeg er så god, at livet synes, jeg trænger til noget modstand, så jeg kan gro mig endnu bedre. Den tanke vil jeg forsøge at holde fast i, når jeg synes, det hele er lidt uretfærdigt. Tak <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Luise

  Du er NOK! Du er god nok! Du er den bedste mor for lille E! Jeg ved hvad du tumler med, og jeg tager sq hatten af for dig! Jeg synes du er så sej Alexandra!!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lise

  Ved ikke helt hvad jeg skal skrive, men jeg sender dig et hjerte og en masse tanker <3 Og ja, du har en meget smuk og fantastisk lille dreng! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Et hjerte og tanker er mere end rigeligt til mig. Dét gør mig glad <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • lea

  Jeg elsker din blog. Den går lige i hjertet på mig fordi jeg selv blev mor for 4 måneder siden. Jeg kan relatere til alle dine indlæg.
  Jeg ved livet kan være hårdt sommetider og jeg vil egentligt bare sende dig et kram. Du er ikke alene.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Tak for dit kram. Jeg sender et direkte tilbage til dig <3 ..og tillykke med den lille 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Noget om folk uden grænser..