Et åbent kraniebrud klæder mig bare ikke..

Kære Dagbog #3

13 år og 7 dage gammel. Latterligt dum, naiv og temmelig stiv i både tequila og parfume(Ja, det drak vi). Ja, i min hjem-by Støvring var vi tidligt i gang.. ..med alt. Hver 4. fredag afholdes en kæmpefest i klubhuset; Klub 18 hed det. Sodavandsdiskotek, sokker i bh’en og basarm for fuld smadder. Inden det ALKOHOLFRIE arrangement startede kl 20.00, mødtes man i små grupper og drak sig hjernelam i sådan en grad, at det ikke var unormalt, hvis kun halvdelen af slænget nåede frem til selve festen. Målet med aftenen var – for de fleste – at finde en at tungeslaske(føj et ord) med. Det fungerede således, at en fyr skulle finde en villig sød pige og stille hende spørgsmålet: “Skal vi være sammen?” I tilfældet af at tøjten tøsen siger “JA”, finder man en stol langs  gymnastiksalens vægge. Drengen sætter sig ned, pigen sætter sig overskrævs på bejleren, og så påbegyndes en heftig spytudveksling mellem det unge, fordrukne par. Ikke så meget snak og pis – direkte til sagen!

Her er lidt dagbog fra den vanvittige tid, hvor lidt pat-raveri åbenbart var lige dét, der skulle til, for at gøre mig SMASK forelsket i søde Jørgen, som vidst nok også har været sammen med SAMTLIGE af mine veninder:

“Kære dagbog.

Undskyld jeg først skriver nu! Den 05/12 i den her månede, var jeg til klub 18 for 3. gang. Kanon fedt! Jeg var sammen med Jørgen. Det var ham der spurgte, om vi skulle være sammen. Så vi satte os hen på en stol og slaskede! Han sad bare med hans hænder helt oppe under min trøje. Helt oppe ved patterne.

Jeg er bare vildt forelsket i ham. 

10000 KYS TIL JØRGEN 
fra Alexandra “

13225061_10153813476128952_850416525_o

Ps. Jeg anbefaler min Far, Farmor, Onkel og andre familiemedlemmer i denne generation IKKE at læse med i mine dagbogs-opslag fra nu af 😀

Pps. Læs også del 1 HER & del 2 HER <3


..Og hvis i vil se lidt mere til mig og min lille Tinderfamilie, kan i da lige tilføje mig på snapchat under brugernavnet: astaffensen 🙂 

10 kommentarer

 • Åh hvor er din blog FANTASTISK! Bliv ved!!

  http://rikkemhansen.bloggersdelight.dk/ 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amina

  plzz stop meld dig ind i kære dagbog på dr3 – Det kunne være så feedt 🙂 ps elsker din blog

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle

  He he…læste Klub 18, og så gik minderne til da jeg selv var teenager… Kommer selv fra Støvring, men er lige ti år ældre end dig, men dengang gik det ud på lidt af det samme ;-).

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Ej hvor sjovt 😂 Så har det virkelig været der i mange år. Men mener faltisk, at det blev lukket ned, da jeg stadig var teenager. Så mått vi tage til halbal i stedet 😁

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Åhja…en opvækst i provinsen;-) Hvem har ikke snavet Jørgen på en stol op ad væggen til klubfest eller halbal?;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna G

  Jeg har en veninde, som jeg startede med at være penneveninder med, da vi var omkring 9 år. Da vi nåede teenageårene, blev skriverierne noget mere saftige i indholdet og for ikke så længe siden mødtes vi og læste alle brevene højt for hinanden. Vi havde ikke aftalt, at de skulle gemmes, men vi havde begge gjort det. Hold nu op, hvor var det pinligt! Og tåkrummende. Og sjovt – vi tudede af grin!

  Jeg synes det er så sjovt, at der findes beviser for, hvad der rørte sig i ens hjerne dengang for 10 års tid siden. Som f.eks. at man slaskede med Svend og at det var det mest fantastiske i verden 😉 Haha. Det er for skægt 😀 Jeg glæder mig meget til de næste!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Ej, hvor grinern.. 😀 Og sjovt at man havde pennevenner dengang. Det havde jeg helt glemt.. Haha.
   Kunne godt forestille mig, at det hele blev lidt tåkrummende at læse igen!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Et åbent kraniebrud klæder mig bare ikke..