Derfor skal dit barn gå i en integreret institution!

Kære Dagbog #2

Det ultimativ værste i hele mit 11-årige liv er sket! Min store kærlighed svigter mig, og mit liv går i tusind stykker. Jah, vi forbliver på de mest uskyldige sider i mit livsværk indtil videre:)  ..En tekst der fortæller lidt om, hvor følsom jeg altid har været. Shit, der skulle ikke meget til for at vælte min verden. Til gengæld skulle der præcis lige så lidt til, før jeg igen var glad i låget. Måske det i virkeligheden stadig forholder sig således. Anyhow.. Velkommen til min dagbog del 2. (Læs del 1 HER)

“Snøft…! Det har været den værste weekend i hele midt liv… Jeg er uvenner med Svend.. Det er på grund af, jeg snakker for meget med Sigurd.. Jeg græder konstant, og jeg er knaldrød under øjnene.. Nu kan han ikke lide mig mere, og Svend er bare min store/største kærlighed..! Nu kan han lide lille Hanne… Han skriver unde ting til mig, og det gør jeg også til ham, altså fordi han gør det. Jeg er så frygtelig ked af det…. Jeg har tænkt mig at pjække i morgen i skole.. 

Men jeg ved ikke rigtig.. Endlig(egentlig) er det jo mig, der er for dum… Han har jo været et svin over for mig.. Men jeg er så over, mega, giga, enormt forælsket i ham..! Jeg kan ingenting uden at begynde at græde.

Han er så: sød, pæn, charmerende, vidunderlig, smuk, rar, sjov, genert, følsom, venlig, flink.. Ja, han er helt ubeskrivelig dejlig..! Men det nytter jo ikke noget, når vi ikke kan være sammen mere.. Øv..! Fuck hvor er det trist..! Det jeg har mest lyst til lige nu er at sidde tæt op af Svend og snakke med ham..!

Det var alt! KNUZ alexandra. Snøft..!”

13199112_10153805788668952_1747266635_o

 

…HALVANDEN MÅNED SENERE…

“Gode nyhedder!!

Nu er jeg kommet overe Svend.. Jeg kan slet ikke lide ham mer´.. Nu er min store kærlighed Hans. Hans er typen, der er: Smuk, klog, sød, charmerende, vidunderlig, dejlig og ubeskrivelig fantastisk..!

Vi skriver sms’er konstant, og vi har snakket om, at komme sammen. Hvis det var rigtigt ville Hans havde spurgt mig, om vi skulle komme sammen Juleaften.. Han vill have gjort det over sms, men hverken mig eller ham, havde penge på mobilen.. Hans taletid var brugt op, og han for først penge på her til januar… Hans nummer kan jeg uden ad.. Det er: 12345678. Jeg kunne heller ikke sende til ham, fordi min mor har spærret min mobil, fordi min regning blev på 844 kr. Den bliver åbnet her til Januar..”

13153516_10153805788638952_1355843639_n

 

..Tænk engang, at en lille naiv pige på 11 år, kan føle SÅ meget på så vanvittig kort tid. Det er ret vildt, ik?

Ps. Det er muligvis kun mig, der synes, det er sjovt at læse om mine barndomsforelskelser. Faktisk bekymrer jeg mig lidt om, hvorvidt det her dagbogs-halløj er røv-sygt at høre om, hvis ikke man kender mig privat. Men jeg VAR bare ikke mere spændende som 11-årig. Som 15-årig til gengæld.. ..oh dear Lord. Det kommer !


 

 

Hvis i vil se mere til mig, pilotmanden og vores lille tinderbaby så følg med på Instagram HER <3

Eller tilføj MigogminTinderbaby på snapchat under brugernavnet: astaffensen <3

27 kommentarer

 • Jeg synes dine indlæg er for fede!!

  http://rikkemhansen.bloggersdelight.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • masja

  Jeg er mega fan <3 vi er bare en tro kopi a hinanden 😀 det satte sjovt

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Ej, det er fandme sjovt! Hahah.. Fedt at du er så aktiv på snappen nu 😀 <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Hahaha! Det er fuldstændigt som at læse min egen dagbog fra dengang!!! Det tog mig dog ikke halvanden måned – nok nærmer halvanden uge… Men vi skriver SÅ ens, og jeg havde samme dagbog! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah

  Genial føljeton!! 😆😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline

  DET er sjovt 😀 Og dejligt at se, at det ikke kun var mig, der var SÅ mærkelig, da jeg var i den alder 😀
  Mit “kærlighedsliv” så nogenlunde lige sådan ud. Hahahahaha.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nej det er da mega sjovt at læse! Ville ønske jeg havde gemt mine dagbøger. Hold op hvor havde man mange følelser i sig dengang og overdramatiserede dem fuldstændigt 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Ja, det der med at overdramatisere, tror jeg, at du har ganske ret i .. Haha..

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia

  Det er så sjovt at læse! Har næsten en identisk dagbog liggende fra de spæde teenageår, og det er vildt befriende at læse at andre var ligeså meget i deres følelsers vold i så ung en alder:) Åh de mange forelskelser:-D

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Ja.. lige præcis: i følelsernes vold. Det var lige netop det udtryk jeg ledte efter, da jeg skrev indlægget, men kunne simpelthen ikke kommen i tanke om det 😀 Tak <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kamilla P

  Det er første gang jeg kommenterer – jeg nyder din blog, selvom jeg er en 31-årig mor til to og dermed en ‘gammel kone’, haha! Kan godt lide din bramfri tone – og synes virkelig at de her dagbogsindlæg er sjove 😂 Så keep ’em coming.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Narj da.. DU er stadid ung! Og ung af, at du allerede har to børn. Sådan ! 😀
   ..Mange tak Kamilla P 🙂 Det samme kan jeg sige om dine kommentarer 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna Højlund

  Jeg har selv skrevet dagbog af mange omgange! Synes det er sjovt at se hvad andre har skrevet, så bare keep it coming 😄

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Ja, det har du faktisk helt ret i. Jeg gad egentlig også godt kigge i andre folks dagbøger, nu hvor du siger det 😀 Det kunne være, at jeg skulle forsøge at samle en masse anonyme, sjove dagbogs-skriverier sammen og lave et indlæg med det.. Hmm. Jeg må lige ligge hovedet i blød..
   Tak for inspiration <3 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ria Lynge

  Sikkert ikke nogen overraskelse, men jeg synes det er fedt at læse om! Det er ret sjovt og god underholdning (thumps up). Lige noget andet (som der tit kommer i mine kommentarer) hvor er det rigtig hyggeligt at se (på snap) når pilotmanden er hjemme og I alle tre hygger. Man kan virkelig se/mærke (gennem skærmen xD) hvor meget mere energi dig og Elliot har, og at I lyser mere op! – ved ikke om det gav mening (abe der holder sig for øjnene). Hils din pilotmand! 😉
  Knus Ria 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Jeg kan virkelig også selv mærke en kæmpe forskel på mit overskud.. Så forstår sagtens, hvad du mener 🙂 Jeg skulle hilse igen 😉
   Knus <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Natasja

  Elsker det!! Kender det alt for godt.. forsæt endelig😀❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • S

  Rimelig vildt med en elleve årig, der har en telefonregning på 850ish kroner! Kan sgu godt forstå hun “spærrede” det 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Ja, det er ret så sindssygt.. Haha 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi W

  Jeg er vild med det!! Fortsæt endelig.
  Jeg har ALLE mine gamle dagbøger og kalendre i kælderen, det tog heller ikke mig meget mere end en måned at gå fra Christian til Mads… Haha 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Taark 🙂 Så fortsætter jeg 😀 😉
   Ja, det er utroligt hvor hurtigt man kunne komme videre dengang.. haha

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Luise

  Jeg synes det er hyggeligt at læse om dit tidlige ungdom 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Derfor skal dit barn gå i en integreret institution!