Mit hovede er et kaos

Jeg er faktisk en pisse god kæreste..

imageJeg indrømmer gerne, at jeg – siden lillemands ankomst – har haft langt kortere lunte, kan flippe fuldstændigt skråt og måske har knap så meget overskud til at være den rosende og anerkendende kæreste, jeg egentlig RIGTIG gerne vil være. Men når alt kommer til alt, er jeg faktisk en pisse god kæreste. Og det skal jeg huske at fortælle mig selv.

Nogle gange når det hele sejler, kan jeg bruge meget tid på at læse gamle beskeder, breve og lignende.. Samtaler der har foregået mellem mig og mine nære. For et par dage siden fandt jeg den her besked, som jeg – halvvejs i graviditeten – havde formuleret og sendt mod Barcelona til faren til den lille bebs, der vimsede rundt inde i maven på mig. Én besked ud af mange, hvor jeg forsøger at vise, hvor meget jeg sætter pris på et andet menneske og dets tilstedeværelse i mit liv:

“Du er SÅ dejlig en kæreste, og jeg sætter så meget pris på alle de ting du gør for mig. Jeg føler mig så heldig sammen med dig. Har jeg virkelig fået lov til at være din kæreste?! Jeg ved godt at det generelt set, er en selvfølgelige at manden holder “konen” ud under graviditeten, og at han går på kompromis med sig selv, fordi hun pludselig er ekstra krævende og IRRITERENDE, men jeg synes stadig, at det er SÅ flot af dig, at du altid(næsten) bevarer roen og samtidig formår at tale din hormonelle kæreste til ro. Jeg føler altid du støtter mig, og bakker mig op. Også i fuldstændig irrationelle ting som min angst. Fordi du ved, at jeg har det svært med det. Så hjælper du mig, og passer på mig. Det er en kvalitet som er død vigtigt for mig, at min kæreste besidder. Og det gør du i den grad. Troede altid da jeg først mødte dig, at du aldrig ville lære at forstå mig og min specielle behov, og at du ikke ville blive den jeg ringede til, hvis jeg var ked af det eller bange. Men jeg tog fejl. Du er den eneste, jeg har lyst til at ringe til og har lyst til at snakken med, fordi du formår at give mig en ro, som der ikke er Andre der kan gi mig. Det gik op for mig igår, da jeg sad og snakkede om dig til pigerne. Tog mig selv i at prale med, hvor sød og en betænksom kæreste du er, og hvor heldig jeg er, at du skal være far til vores barn. Og du må aldrig være bange for, at jeg har dig kun pga tryghed eller lignende. Ku sikkert finde mange, som gerne ville være min skulder at græde ved. Men du har så meget mere end det at byde på. Én ting er, at jeg simpelthen elsker dig så meget, at jeg har ofte føler trang til at spise dig eller i det mindste bare bide lidt i dig, men en anden ting er, at jeg synes, at du som person er vildt spændende og interessant. Du er klog på en måde, som fascinerer mig, og som man ikke ser hos mange folk. Jeg kan ikke placere din kloghed. Du er ikke et geni til matematik, mester i Newtons love, altvidende om anden verdenskrig eller lignende. Din kloghed er meget mere kompliceret og udefinerbar. Den kommer til syne ved små ting i hverdagen, som jeg aldrig havde tænkt over, men som giver vildt god mening. Ting som jeg aldrig havde tænkt over. Kan faktisk ikke rigtig forklare det bedre. Du imponerer og overrasker mig bare rigtig tit, selv om jeg er en idiot til at vise det. Og så er du så gennemgående SØD! Du gør Så sindsygt meget for at please andre. Og det med, at du siger, du kun gør ting for andre, fordi at DU i virkeligheden får noget ud af det, er en stor fed løgn basse. Ofte er det sandt, ja.. Men du gør så tit ting for mig, din familie og dine venner som du absolut intet får noget ud af selv. Udover vores anerkendelse af dig, som jeg godt ved, også er vigtig for dig. Men du gør det lige så meget, fordi du elsker at se dine nære relationer glade. Og det er nok en af de smukkeste egenskaber et menneske kan have. Det er en af de ting ved dig, jeg virkelig har forelsket mig i. Blikket i dit ansigt når du har gjort din far stolt, det er ikke til at stå for. Og tro mig – din far er Røv stolt af dig. Når du ikke er der, snakker han om dig med en stolthed i stemmen, som slet ikke er til at tage fejl af. Det er så rørende, og skør som jeg er, er det ting, jeg kan tænke på i flere dage og være høj på. Den her lange besked er et godt eksempel på, at det ingen ende får, når jeg først begynder at tænke på, hvorfor det mon egentlig er dig jeg er kærester med, og hvorfor det mon egentlig er dig, jeg har valgt at få børn med. Derfor + 10.000 af andre grunde. Du har en ydmyghed gemt inde i dig, og jo længere tid jeg kender dig, jo mere kom den til syne. Og det er så smukt. Og bare rolig basse. Det er ikke en ydmyghed jeg har ændret dig til at have. Du har masser af den helt af dig selv. Du har bare ikke været så god til at byde den velkommen, men der har du godt nok overrasket mig på det sidste. Jeg elsker dig mere og mere for hver dag Mikle og er ikke i tvivl om at du er verdens bedre kæreste og bliver verdens bedste far. Og du må ikke tro, at jeg kun er forelsket i dit indre, som i denne besked er beskrevet. Ingen tvivl om, at du er lækreste kæreSte jeg nogensinde har haft, med den mest trænede og tiltrækkende krop, det flotteste model ansigt og de mest karismatiske øjne jeg længe har set. Og dine hænder. Kvinder ville alene vælge dig på baggrund af dine flotte hænder. Og så må du snart fatte, at du HAR store lår.! 😘 Måske du skal kopiere denne besked og gemme den og læse den igen på et andet tidspunkt, for hvis du er nået helt hertil, så er det godt nok flot basse. Godmorgen! ☺️💋❤️”

Jeg har altid været bange for at miste. Derfor har jeg lært at sætte ord på min følelser. At sætte pris på dét jeg har. At huske alt det positive. At holde fast i de gode stunder. Hver situation udspiller sig kun én gang, og dén får man aldrig igen.

Jeg har ikke nogen genial pointe med dette indlæg. Mit mål er blot at huske mig selv på, at jeg er god. Eller at jeg ihverfald er i stand til at være det. Man skal huske at rose sig selv.. ..og andre <3

 

 

3 kommentarer

 • lene

  Du er ovenud fantalastisk.
  Opdagede din blog for nogle weekender siden og så gik det løs!
  Jeg mistede nogle timer, for ikke at sige mange. Måtte læse alle dine indlæg!
  Du har klart fået dig en ny følger.
  Jeg synes du har en herlig måde at skrive tingene på. Og ikke mindst bund ærlig.
  Tak for alle de ærlige indlæg du tør at skrive.
  Altid dejligt at vide man ikke er den eneste i prik i verden der slås lidt med livet en gang i mellem.
  I øvrigt er dette et dejligt indlæg.
  Jeg fik den største øjenåbner.
  Bøvler selv med frygten for at miste, hvilket for mit vedkommende betyder jeg ikke indlever mig 100% i mit forhold.
  Det er fjollede.
  Nu sker operation ‘værdsættelse af min partner’. Er super dårlig til at rose og værdsætte. Det skal laves om.
  Af hjertet tak.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Du virker simpelthen til at være så cool et menneske og så elsker jeg din måde at skriv på. Jeg har først lige stiftet bekendskab med din blog og tænkte hvad er nu det for noget. Men efter at havde læst nogle indlæg var jeg solgt. Jeg er nu en tro følger og syntes du skal havde ros for at du virker til at være så mega ærlig at det gør jeg faktisk gider læse det hele. Du sgu en cool mama 👌Rigtig god aften.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maiken

  Alexandra! Gud hvor har du ret – både i at man skal huske at være god ved sig selv, og ved andre 🙂 Jeg havde egentlig aldrig tænkt på det som en kvalitet ved mig, eller andre, at være en god kæreste. Men du har ret – det er en virkelig god kompetence at kunne sætte ord på sine følelser 🙂 også de positive 😉 Tak for denne lille reminder. KH. Din trofaste læser.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mit hovede er et kaos