Sandheden om en gravid kvindes bryster #Duerikkealene

Farmand er hjemme <3

13162184_10153797735923952_352160344_n

Hold nu op, hvor er jeg blevet PISSE skuffet og ikke mindst tosset et utal af gange, fordi Farmand pludselig ikke kom hjem som lovet. Om det så har været på grund af, at idioten har sovet over sig, og dermed misset det første og eneste fly mod Danmark den dag, eller at klaphatten ikke har været smart nok til at tjekke rejseplanen ud i god tid, hvor han så ville have fundet ud af, at en hjemrejse slet ikke kunne lade sig gøre, er faktisk lidt ligegyldigt. Summer summarum er, at jeg bliver vanvittigt frustreret over det oppe i mit lille hovede. Faktisk bliver jeg RASENDE, da jeg er den type person, der simpelthen ikke kan håndtere at blive lovet noget, der ikke bliver holdt. Det gælder også små ting, forstået på den måde, at hvis den gråhårede lover Boller i karry, og hun i stedet disker op med hotwings og kartofler, så vil jeg slet ikke ha’ det. Okay.. Overdrivelse fremmer forståelsen. Men når folk ikke står ved deres løfter, oplever jeg en følelse af enormt svigt, og det gør mig egentlig røv-ked af det.

Men igår.. ..igår blev jeg overrasket! Min bedre halvdel ringede som sædvanligt hjem og informerede mig om, at han altså ikke kunne nå hjem torsdag som først antaget. Øv, forhelvede altså også! Fuck mit liv! Alt muligt negativitet og selvmedlidenhed opstår prompte. Storry of my life! ..I know. Jeg kan være ret så ynkelig.

Anyhow. Et par timer og en mødregruppe senere skriver kæresten til mig: “Jeg kommer hjem i dag og lander kl 17.” Yeeeeees man! TAK kære Gud. Jeg skylder dig så meget god karma! Jeg lover at være sød i de næste 48 år, hvis bare du bliver ved med at puste vinden i den rigtige retning bare en gang i mellem. Gud, du er den bedste! ..Og ja, det er de tanker, der farer rundt oppe i mit skøre, stressede hovede, når der sker noget godt i mit liv. Jeg kan næsten ikke være i mig selv af bare lykke. Jeg ELSKER den følelse, jeg desværre oplever alt for sjældent.

For pilotmanden betyder det måske ikke en skid. En dag fra eller til? Men forestil jer, at jeres husbond ringer hjem og fortæller, at han desværre skal arbejde over i et par timer.. ..IGEN. Det er ca. den samme situation, jeg ofte står i, bortset fra at min Big Daddy slet ikke skal arbejde og først kommer hjem et helt døgn senere. Det er 1.140 minutter! Det er FANDME lang tid at vente, når man nærmest allerede står klar i døråbningen med ungen i armene, dårlig ryg og sved løbende ned af panden.

Hov.. Meningen var jo egentlig, at det her skulle være et glædes-oplæg, så det forsøger jeg lige at holde fast i. FARMAND ER HJEMME 🙂 Det er virkelig rart. Og ved i hvad? Denne gang har drengerøven ikke lavet en eneste plan og han har opført sig som verdens dejligste mand lige siden, han passerede dørtrinet. Jeg er VILD med det. Vi har to HELE dage, hvor vi ikke skal noget andet end at nyde hinanden og holde styr på vores eget liv. Og i morgen aften skal jeg på min 3. bytur siden jeg blev mor. Ud og mingle, drikke kolde bajere, få opmærksomhed, nyde en smøg (ja!) og ryste min slatne røv rundt på hele dansegulvet. Fuck jeg glæder mig! Jeg trænger psykopat-meget til at komme væk.. At være impulsiv, lækker, dum, vild, stiv og ung. Nu er det MIN tur. Det har jeg sat’me fortjent.

Og ved i hvad? I morges – efter en halv times fredelig diskussion – tog Pilotmanden (ENDELIG) Bassen med ind i stuen, så den trætte græsenke kunne få en times søvn mere. Ja, det skete så ikke, for jeg var i stedet så pisse smart, at finde mobilen frem og skrive det her indlæg. Det sker liiidt for tit, når jeg egentlig burde sove. Uanset hvad, kan jeg nu se på vores bombarderede stue, at Far og Sønnike har haft en feeeest. Det gør mig helt glad i låget. Dog er det en smule irriterende, at drengene roder sådan, for det kunne jeg jo ALDRIG finde på. Stuen ser altid ud som på billederne nedenfor vist, når Lillemand og jeg har hygget os i hjemmet. Det ved alle dem, der følger med på snapchat (Tilføj gerne: astaffensen) ! 😉

13199142_10153797735833952_119106262_o

13129080_10153797735888952_845100798_o

 

Nå, et pisse ustruktureret indlæg, jeg ikke har tænkt mig at læse igennem. Det fremstår FULDSTÆNDIGT, som jeg ville have skrevet det i min dagbog. Mere ægte bliver det vel ikke? 😀

GOD WEEKEND FOLKENS!

Ps. Jeg spiser chips til morgenmad, og jeg synes at i lige skal læse DET HER ret så populære indlæg, der handler om verdens mest RØV-irriterende ting, du kan sige til en nybagt mor.


Følg også med på instagram HER <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sandheden om en gravid kvindes bryster #Duerikkealene