5 ting jeg ville have fortalt jer..

Q/A: OM GRAVIDITET, BABY OG MIN BLOG.

Shit, jeg er dygtig. Jeg har nu besvaret både jeres spørgsmål omkring Pilotmanden, Græsenken og vores forhold samt de pænt private spørgsmål omhandlende mig, mine tanker og følelser. 2 down – 1 to go!

Som overstående overskrift fortæller, kommer de sidste svar til at fortælle lidt om graviditet, baby og min blog. Det bliver SINDSSYGT spændende, så slå røven i sædet og NYD det:

12941268_10153727365273952_1477910152_o

Var din graviditet planlagt?

Ja …men hverken gennemtænkt eller velovervejet.

 

Hvorfor startede i projekt baby så tidligt i jeres forhold? Var det noget i begge snakkede om fra start af?

Uhh, jeg ved det ikke helt. Vi var smaskforelskede. Jeg har altid været skruk, og jeg har altid ÆVLET løs om babyer.. Også til mine onenightstands.. Måske derfor, det kun blev til engangsforestillinger.. Hmm.. Nå, men da pilotmanden så en dag i Barcelonas sommervarme pludselig udbryder: “Tulle, det skal være os to for evigt! Smider du ikke bare de p-piller?” Øøøh.. JO, forhelvede! Og så gjorde jeg det. Hver dag i en uge spurgte jeg ham: “Du ved godt, at jeg ikke har spist en pille i dag?!” ..Fordi jeg ikke turde tro på, at min drømmefyr SÅ HURTIGT pludselig ville lave børn med MIG! Og desuden er det svært overhovedet at forestille sig – hvis man kender min kæreste bare lidt – at manden, han vil ha’ børn. No offence. Men whaaat?? ..Den var god nok. Den nøgne muskelmand nikkede sødt og førte da snablen ind i hulen. Ej okay, det lød klamt.. Men det var faktisk VILDT romantisk. Anyhow.. SÅDAN blev en Tinderbaby til <3

 

Hvordan var dit aktivitetsniveau inden graviditet og under?

Inden graviditeten gik jeg i fitness 3-4 gange om ugen. Under graviditeten brugte jeg det meste af ventetiden på at ligge på langs i mit beskidte sengetøj, med saftevand i den ene hånd og lakridspiber i den anden. Jeg var hårdt ramt af både dårligdom og senere en slem bækkenløsning, der gjorde det umuligt for flodhesten blot at gå de 500 meter, der er hen til den nærmeste Netto. Pisse fedt, når jeg var alene det meste af tiden. Pessimist? Mig? Nej da.

 

Kunne du se en sammenhænge mellem aktivitet og vand i kroppen, svangerskabsforgiftning og sværhedsgraden af at presse ungen ud?

Tjah, jeg erhvervede mig i hvertfald to stk elefantfødder, 1 ekstra hage og kinder så fyldte, at jeg næsten ikke kunne se ud af øjnene. Jeg er REEET sikker på, at de sidste 10 kilo, der kom på i løbet af 2 prutter og en hæmoride, ikke kun var fedt. Sideløbende med den voldsomme væskeophobning, steg blodtrykket og proteiner kunne pludselig måles i min urin. Ergo var jeg blevet beriget med svangerskabsforgiftning, der i modsætning til i mange andre tilfælde, gjorde mig vanvittigt dårlig. BANKENDE hovedpine, latterlig svimmel og kvalme som bare fanden. Dog påvirkede alt dette IKKE min evne til at presse ungen ud af det alt for lille fødehul. Læs hvordan dét gik lige HER(ikke for sarte sjæle).

 

Er du for eller imod abort? Og hvornår synes du senest, at det er forsvarligt at få abort?

For. Jeg er overbevist om, at der findes nogle helt særlige situationer, hvor abort er det mest hensigtsmæssige valg. Dog tvivler jeg på, at jeg nogen sinde selv ville være i stand til at få foretaget en. Jeg ville simpelthen ikke kunne leve med det, tror jeg. Derfor min paniske angst for at blive gravid, da jeg på INGEN måde er klar til endnu en graviditet, en fødsel og et barn. Jeg synes ikke, at jeg kan give en generelt svar på, hvornår det SENEST er forsvarligt at få en abort. Faktisk har jeg heller ikke nok forstand på hele processen til, at jeg tør udtale mig nærmere om det. Og alligevel kan jeg jo ikke holde min kæft.. Hmmm, mine tanker lige umiddelbart: Hvis barnet skal fødes og/eller er i stand til at leve uden for livmoderen, synes jeg det virker MEGET voldsomt at tage livet fra det.

 

Gjorde du dig nogen tanker om at Elliot skulle døbes, eller var det en selvfølge?

For mig havde det nok bare været en selvfølge, at Lillemanden selvfølgelig skulle døbes, men pilotmanden var ikke lige just enig. For ham betød det dog ikke lige så meget, som det gjorde for mig. Jeg er ikke psyko-kristen eller andet i den forstand, men jeg kunne godt lide ideen om at følge den tradition, der har lagt(ligget??) i vores familie i mange år. Vi har en dåbskjole, der er gået i arv i flere årtier.. Min kære mormor var min gudmor og bar mig op af kirkegulvet.. Vi har nogle bestemte salmer i familien, der altid er blevet sunget til den slags begivenheder. Da beslutningen om, at betteskid skulle døbes først stod fast, var min bedre halvdel mildest talt ligeglad, og jeg fik lov til at styre hele showet.. ..med lidt(læs: meget) hjælp fra min Mutter. Ungen kan jo altid melde sig ud af folkekirken, når han bliver ældre. No hard feelings der.

 

Hvordan ser din dagsplan ud med lillemanden… Altså med lurer i barnevognen, mad og flasker om natten osv?

Den ser aldrig ens ud, men et bud kunne være:

07.45: Fisen vågner

08.30: Morgengrød

10.00: Første lur med mig inde i vores seng. Falder i søvn ved klap i måsen, girafbamse-nusseri i panden og et stk flaske på 150 ml. Sover mellem 1-2 timer, HVIS jeg bliver inde ved ham og hjælper ham gennem de forskellige søvnfaser. Så det gør jeg.

12.00: Middags grød.

15.00: Snack i form af smoothie eller frugtmos.

16.00: Anden lur med mig inde i sengen. Samme ritual OG flaske som ved første lur. Sover 1-2 timer.

19.30: Aftengrød

21.00: Lillemand puttes inde i vores seng med en flaske på 200 ml, nus og natlampe-musik. Når han er faldet i søvn, bæres han op i sin egen seng, som står klods op af vores.

Mellem kl 22.00 og 24.00 vågner han alt mellem 2 og 10 gange og skal have sutten og nusses lidt. Især hvis vi har forladt rummet. Der render jeg frem og tilbage mellem stue og soveværelse.

24.00: Baby får drømmeflaske på 150 ml og mor(og far) går i seng.

01.00: Jeg falder i søvn.

03.00: E vågner og kommer for det meste over i sengen til mig.

05.45: Betteskid får en flaske på ca 100 ml, og kan på den måde sove 2 timer ekstra. Er jeg for langsom, vil fisen op og nægter at sove.

07.45: Så er vi overhovedet ikke klar til en ny dag!

Er jeg i mødregruppe eller andet, ser dagen helt anderledes ud. Lurerne foregår i barnevognen og varer ofte max 40 minutter.

 

Hvordan har du det mon med vuggestue? Og hvornår skal din søn starte i sådan en?

Jeg har en GOD fornemmelse i maven med vuggestuer. Eller i hvertfald den, min lillemand forhåbentlig skal starte i til sommer, når han netop er fyldt 1 år. Jeg tror det bliver pisse fedt for min lille ballademager, at komme ud og få en masse legekammerater. Han kommer til at elske det! Væk fra kedelige mor og de samme faste rutiner. Jeg kommer uden tvivl til at græde mine øjne ud, når skiden han skal afleveres for første gang, men det er jo noget JEG må arbejde med. Det er SYGT angstprovokerende for mig at slippe kontrollen, men jeg forestiller mig dog, at jeg faktisk er væsentlig mere tryg ved at lade alle de fremmede pædagoger tage sig af mit barn, end bekendte, venner og familie lidt længere ude, som jeg ikke kender så godt. Uhhh. Det bliver SPÆNDENDE !!!

 

Hvilket babyudstyr har du været gladest for? Og hvilket var spild af penge?

Ergobaby 360 bæresele er THE SHIT. Især hvis man er blevet beriget med et lille hængetræ, som vi er, eller bare er meget alene med bebsen. Selen bliver brugt MANGE gange dagligt. Specielt hvis jeg skal fixe vasketøj, støvsuge eller putte lidt krigsmaling i fjæset og ungen ikke forstår, at han skal lege lidt for sig selv 😉

Skråstolen har vi heller ikke kunne undværre. Fuck ergonomisk korrekthed og dårlig ryg. Jeg havde lagt en dej på stuegulvet, hvis ikke jeg havde haft mulighed for, at kunne sætte Lillemand i stolen i et øjeblik. Desuden er det først nu, som 9 måneder gammel baby, at han sidder stabilt i en højstol. Derfor har vi indtil da givet bassen grød i skråstolen. MUST HAVE.

Ammepuden har vi nærmest ALDRIG brugt. Måske var vores bare mega fesen, men jeg synes, at det var 10 gange lettere at holde ham selv, stoppe puder under amme-armen, eller at ligge ned og amme. Ammepuden er jo mega lav – med mindre man har psyko lange patter – og så skal man jo alligevel have 40 andre puder under. Dum ide.

 

Yndlingstøjmærke til børn?

Joha. Men vi ejer ikke meget af det, da det ofte er lidt halvpeberet.

 

Hvordan skaber du netværk/læsere på din blog?

Godt spørgsmål. Altså jeg spammer jo en del på min facebook og instagram, men jeg kan se på mine tal, at de fleste besøgende finder mig direkte på Bloggers Delight’s hjemmeside eller googler mig frem. Så jeg må have en masse søde læsere derude, der spreder ordet. Ud over det, er jeg rimelig aktiv. Jeg smider gerne 4-5 og nogle gange 6-7 indlæg op hver uge. Jeg har 14.000 indlæg i ærmet, som lige pt ligger som kladder. Det er kun tiden, der sætter sine begrænsinger, for jeg har SÅ meget på hjertet, jeg gerne vil ud med. Det er faktisk RIGTIG frustrerende, for jeg føler aldrig, at jeg er “færdig”.. Gir’ det mening?

 

Hvad siger Pilotmanden til din blog?

Han synes, at jeg er pisse sej, og han støtter mig.. ..for det meste. Selvskabsdyret er dog ikke så stor en fan, når det betyder, at han skal give mig en times fred, så jeg bare én gang om ugen, kan skrive helt i ro og mag. I første omgang var det faktisk kærestens ide, at jeg skulle skrive en blog om mit(og dermed vores) liv. Han læser alle de lidt mere personlige indlæg, der har med ham selv at gøre, igennem, inden de bliver postet. Der bliver sendt high fives i min retning, hvis han VIRKELIG er imponeret. Det eneste der kan påvirke ham lidt, er hvis vennerne eller familien nævner noget med, at han bliver hængt ud. SÅ kan han pludselig tvivle på, hvorvidt det er okay, at jeg skriver om, når Farmand (TROR) han tager nattevagten! ..Ej faktisk lige dén, er pilotmanden selv ret stor fan af, og han kan sagtens grine over sine egne “fejl”..

 

Hvorfor er du ofte så negativ i bloggen? Folk spørger jo ikke om de må holde din søn for at straffe dig. Tror du får svært ved at give slip, hvis andre ikke må komme til.

Kære Maskinmesterkone. Jeg er ked af at påvirke dit humør med mine ekstremt ærlige negative indlæg. Jeg er sikker på, at folks intentioner omkring dét at holde eller passe min baby er rendyrket egoistiske gode. Så det vil jeg selvfølgelig ikke tænke over. Min humor er muligvis sort og sarkastisk, men jeg troede ikke, at den var SÅ svær at forstå(abe der holder sig for øjnene). Lillemand er en ganske social baby, der ofte kommer vidt omkring.. ..på mine præmisser. That’s it 🙂 Og hey.. Det er mine TANKER, jeg skriver ned. Jeg snakker faktisk ikke så grimt til folk i virkeligheden. Er det ikke meget indlysende?

 

…Woooow. Rekord på langt indlæg. Sorry.

 

Ps. Jeg undskylder den lange ventetid på dette indlæg. Jeg har i 7 år forsøgt at skrive det færdigt, men det var som om, at det aldrig lige passede ind i pilotmandens vores planer. Men NU er det her!

Pps. I har lige præcis 10 timer til stadig at nå, at deltage i den mega fede konkurrence om 2 måneders forbrug af Liberos Libero Touch bleer LIGE HER. Jeg trækker en vinder i aften og offentliggør vedkommende i morgen, som også vil blive kontaktet på mail 😀 Good luck! <3


 

Hvis i vil se mere til MigogminTinderbaby, kan i følge med i vores liv på instagram HER <3

 

26 kommentarer

 • Hvor er det spændende at læse om din graviditet. Alle de ting man oplever som gravid 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Jeg er åbenbart den stalker, der står bag din anden søde stalker (Måske kan man få lov at kravle op på skuldrene af Pernille og lure med igennem persiennerne?)

  Nænæ, det gør vi naturligvis ikke, for så skumle er vi ikke – Men vi er fan. JEG er fan! Du er den eneste blog, som bliver læst fra ene ende til anden, alt imens mit hoved cirkulerer rundt i de tonsvis af tanker du får fremproduceret, i mit ellers ret så trætte, inaktive, overhovedet-ikke-nogens-mor-hoved. Hvorfor er du så smuk? Hvordan får man dit sprog? Hvornår poster du noget nyt? Lækker baby! Lækker mor! Lækker blog! For fanden, der skulle være flere end dig og det ærgrer mig næsten, at du ikke taler som du skriver, men er vist heller ikke så satans emsig.

  Verden har brug for ærlighed, verden har brug for, at vi er ligefremme og ikke går og gemmer os i skørterne på hvem-vi-nu-end-har-fået-sneget-os-under.
  Jeg er SÅ tit i en situation, hvor nogen får pisset mig elegant op og ned ad ryggen og hele mit indre koger, syder og bobler, alt imens mit ydre smiler og siger “Nååå, det er da okay”. Der gad jeg godt have et skud af dig. Lige sige hvordan landet ligger, være lidt ærlig, få mine følelser ud og drage tusinder af mennesker med mig samtidigt. Et heppekor, kan alle da bruge. Ikke?

  Og din selvironi, selvopfattelse, selvsikkerhed, dig.. JEG ER FAN! Fan, fan, fucking fan, intet mindre. Har jeg sagt, at jeg er fan? Og lidt stalker-agtig? #stadigikkemedpersiennerne #menmegether #ogmåskeogsåpåig

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   JEG ELSKER ENDNU EN FAN:. OG ALT DIN ROS… AARJJJJ ALTSÅ DET GØR MIG GLAD!!!!!! <3 STALKER BAG PERSIENNERNE 😉 <3 LOVE YOU

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Linda

  Godmorgen fra Århus 😊
  Først og fremmest skal du have en kæmpe High five for din fede blog. 🙌🏼
  Følger med dagligt herinde, samt på snappen, og er stor fan af din skrivestil og at du ikke pakker tingende ind, eller skjuler det bag et filter.
  Har et spørgsmål til lillemanden’s mad.
  Får han kun grød, eller er i også begyndt på rugbrød, mad med bid i og evt. jeres aftensmad i børnevenlige bidder?

  De venligste hilsner fra smilets by 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Ej tusind tak Linda 🙂 Du er sgu da søøøøød 😀 Lillemand for Stadig kun grød. Han har det man kalder en hypersensitiv brækrefleks og kaster op i lange baner, hvis den mindste klump passere hans tunge. Så vi øver så småt i at indføre lidt klumper i maden. Han kan også sagtens spise vores mad, bare det er blændet. Så han er ikke kræsen. 🙂 Heldigvis for det.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Åh jamen jeg har såmænd siddet og skummet i skægget over at jeg ikke fik den geniale idé først, men nu vil jeg jo ligesom bare være en lille wannabeagtig copycat, and we don’t like that, do we?

  Nænæ, det er ikke bare dig. Du kan tage dine jydevenner ved hånden og lave en lille “fucker konsekvent op i ligge/lægge bøjninger”-klub (klappende hænder eller noget i den stil). Jeg er sprogfanatiker, grænsende til det nørdede. Ej pjat. Grænsen er nok overskredet forlængst. Jeg er forfærdelig. Afsløret (den der pige der har den ene arm i vejret).

  Thh, jeg har da fulgt med helt fra begyndelsen og lappet hvert et lille lækkert skældsord i mig (flere klappende hænder). Føles det lidt som netop at have opdaget en stalker gennem persiennerne? (blinkesmiley).

  PS. Hvorfor fanden er der en mulighed for at trykke “svar” når man ikke kan trykke på det lort?! Så du får mit svar i en ny kommentar. Så får du også mange kommentarer, og hvilken blogger elsker ikke det? (Flere klappende hænder, dem er vi vilde med lige nu!)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Nej væk med copycats.. Dem er der rigeligt af i forvejen 😉
   Jeg elsker stalkere, hvis det er den gode af slagsen, og det virker det til at være 😀 😀 😀 (spøgelse der fester??)

   JEG ER VILD MED MANGE KOMMENTARER.. KEEP THEM COMMING.. #livetsomblogger #jegviljogernepåtoplisterne

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Ligget. Lidt jyde er du vist stadig (abe der holder sig for øjnene – apropos blev jeg engang spurgt hvad den egentlig betød. Øh. Jo ser du (smiley der klør sig tænksomt ovenpå hovedet). Det kan du måske svare på i din næste (hvis der bliver sådan en) Q&A?

  Nå men Hej. Starter man en kommentar med Hej? Well first of all: jeg synes det er befriende at læse din blog. Du siger sgu tingene lige ud af posen – også når du bliver kritiseret (her tænker jeg især på maskinmesterkonen. Selvfølgelig er det for at straffe dig, at folk vil holde E. Og selvfølgelig er det sådan, du ser det. Du er luret). Jeg kan se mig selv i så mange af de ting, du skriver (min mand er dog ikke pilot. Men han tjener godt. Touché, maskinmesterkone (tænk dig selv til passende smiley, jeg er for træt til at strække min fantasi længere end til aben, og den er måske ved at være lidt slidt)).

  Jeg har også en lille dreng, som er lidt yngre end din, og en kæreste der ofte tror han har det hårdt og som skal have trompetfanfarer og klapsalver hvis han han har bebsefyren alene i to timer mens jeg sover, hvis han han fodrer ham med grød (som jeg selvfølgelig har tilberedt og sat på bordet foran ham efter jeg har gjort baby spiseklar og hentet en kop vand, og efterfølgende rydder op efter showet. Men ja det er da ham der er wonderdad fordi han kan finde ud af at føre den ene hånd frem og tilbage. Congrats. Den bevægelse kan han få lov til at hygge sig med i sit eget selskab senere, hvis man forstår sådan en lille en (lumsk udseende smiley (se bare der, jeg kunne godt vride det sidste ud af fantasien i mit trætte hoved)), eller hvis han overlever en stråle gylp på sin sarte brystkasse (gisp!).

  Nå men det lader til at du, ligesom jeg, bøvler en del med de dersens søvnfaser (damm you, søvnfaser! (Knyttet næve-smiley, hvis man kan kalde det en smiley)). Hvordan hjælper du E? Sådan helt konkret? Jeg føler jeg har prøvet alt (tænker du kender følelsen), men måske gør du noget, som ikke figurerer på listen over de 10.000 gyldne ting, man “bare” skal gøre (endnu en knyttet næve-smiley).

  Og for lige at følge op på den der med, at folk meget gerne vil holde baby og alt det de nu ellers kan finde på directly up in babys face. I feel you! Især når det gælder sur, ked eller træt baby. Så vil jeg sgu gerne have ham tilbage, når det der højst sandsynligt skal til for at han får det godt igen er (voila) MOI! “Det gør altså ikke mig noget” siger den glade holder tålmodigt. Nejmennuvardetlissomikkedigjegtænktepåmostermelgump!

  Wow jeg lyder sur. Og en anelse bitter. I virkeligheden er jeg faktisk meget sød. Især når jeg har fået mere søvn end jeg gjorde i nat.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Hej.. ..søde Pernille.. DU skal da starte en blog op!! Jeg vil GERNE læse med, hvis dit sprog fortsat er så lækkert som ovenfor præsenteret. Det mener jeg helt seriøst. 😀 Og det lyder til, at du ligesom jeg, har en del på hjertet. BLIV VED MED at dele ud af det. Og brug gerne mine kommentarfelter til det(smiley med hjerteøjne). Synes op ingen måde du lyder sur. Du lyder som en nybagt mor, der ærligt deler ud af dine tanker.. Og DET kan vi li!
   Ps. jeg er i virkeligheden mega sprogspadser og har aldrig fattet, hvornår man bruger ligger/lægger, lå/lagde og alt det fis der.. Er det en jyde-ting?? (abe der holder sig for øjnene). Jeg troede bare det var mig, der var dum.. Haha.
   Bliv please ved med at læse med. Hvis jeg ved, der sidder folk som dig på den anden side og kigger med, så gør det bare det hele lidt sjovere 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helene

  ELSKER din blog og takker for god underholdning. Kender godt det der med besværgelig graviditet – er midt i det nu for ANDEN gang😣 Må indrømmer at der også skulle laaaaang tilløb til for at gå igang med nr. 2 (storesøster er 3,5 år). Opkastninger dagen lang de første 4 mdr og derefter bækkenløsning. Dem der siger at graviditet ikke er en sygdom skulle lige prøve at være bare en dag i min krop. Men dejligt at vide man ikke er alene, og dejligt at nogen vise en anden side af livet med børn.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Mange tak, hvor er du sød 🙂 Jeg håber tiden bliver mindst mulig ubehagelig og smertefuld. Jeg synes du er pisse sej, at du gør det igen ! Sådan! Og tillykke med det. <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hehe gode pointer igen.
  Jeg må indrømme, at jeg ELSKER min ammepude, og slæber den med mig, når jeg skal være væk mere end to amninger. Måske jeg har lange patter 😝 De er i hvert fald store. Vil dog til enhver tid anbefale ammepude med kugler istedet for en fast.

  Mvh og god dag fra Marie / krøllerier

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Måske er det dér, det r gået galt for mig, for min er nemlig fast. Og så er dem mega lille. Er sikker på, at du har fine ammelapper! 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Stine

   Jeg vil til enhver tid anbefale en fast. Så pointen pointene måske ar man skal prøve begge dele.

   Men som ammevejleder må jeg også sige at det afgørende ikke er puden. Men at huske baby skal til brystet. Brystet skal ikke flyttes hen til baby, for så er det at amme stillingen kan give spændinger for mor og dårlig teknik fot baby.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Ja, jeg har også fået anbefalet en fast af de fleste, så det var faktisk derfor at valget falgt derpå 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malou

  Din blog er SÅ genial – og jeg er SÅ fan af du blogger så hyppigt som du gør, samt er ærlig og at din blog er smurt med et fest lag sarkasme og ironi ovenpå at seriøsiteten. Jeg er SÅ vild med den. Jeg har ikke selv barn/børn og jeg vil slet heller ikke have det før om en del år, er kun 22. Og jeg hader at læse “mommy blogs” men din den fangede mig fra dit første indlæg og har holdt ved siden, har næsten skrotter alle de mode/makeup blogs jeg læste før, fordi din vare giver dem baghjul og nærmest gør de andre kedelige. Du er så sej 💪🏼
  Kæmpe highfive her fra og bliv endelig ved! Også selvom frk. Maskinmesterkone har lidt ondt i røven!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Shiiiit.. en pisse dejlig kommentar!! 😀 Ej, jeg bliver simpelthen så glad for den slags ros, at du slet ikke forstår det. Det er bare så fedt at bliver anerkendt for det man laver. Det er fandme dejligt! TAK Malou!! Og hvor er jeg GLAD for, at du forstår min sarkasme. 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Maskinmesterens kone skal chille lidt.
  Jeg syntes også det var sygt angstprovokerende at nogen, selv familie, ville holde baby. Jeg holdt øje hele tiden! Sådan er vi sgu så forskellige.
  Din ironi er IKKE svær at gennemskue og jeg ELSKER at du sætter ord på ting, vi andre kun tænker. Tommel op!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Tak Christina 🙂
   Arrjj, i er så søde ved mig (næsten) alle sammen. Taark for dine rosende ord og din opbakning. Den er jeg MEGET glad for. Dejligt at du forstår min skrivestil. Det er sgu skønt.
   Tak fordi du læser med <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maiken

  Ej hvor jeg synes du har ramt plet, igen igen, med dette indlæg ☺️Tak for en fantastisk god start på en ellers hård mandag!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Ej, det er jeg glad for at høre.. Mange tak <3 Og god mandag ! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Tak for alle dine ærlige svar og blogindlæg! Som kommende førstegangsmor er det BEFRIENDE at læse din blog, der indeholder lige tilpas med sarkasme, ærlighed og “alt er ikke altid lyserødt” modsat så mange andre mødreblogs, hvor alt er emmer af overskud og perfektionisme.
  Dine blogindlæg har givet flere gode snakke mellem mig og manden/den kommende far, hvilket måske har gjort os bare en my mere forberedte på, hvad der venter os til sommer 😊. Så tak for det 👍

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Hvor er det altså bare FEDT, at i kan bruge mine indlæg til noget.. Det gør mig SÅ glad! Dejligt at du lige tog dig tid, til at skrive det til mig. Det sætter jeg virkelig pris på. Jeg ville selv ønske, at jeg havde brugt lidt tid på at læse hudløst ærlige mommy-blogs da jeg var gravid. I stedet læste jeg alle magazinerne og lyttede på folk, der ikke fortalte den hele sandhed, og så fik jeg mig altså lidt af et chok ! 😀
   Held og lykke med det hele til både dig og din kæreste/mand 😀 <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Så hyggeligt et indlæg her mandag formiddag 😀
  http://www.marieschleidt.bloggersdelight.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Mange tak Marie. En trofast læser 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

5 ting jeg ville have fortalt jer..