5 ting jeg ville have fortalt jer..

Pas på den SYGE numse + KONKURRENCE!

Indlægget er sponsoreret af Libero

“Nej, nej, nej! For helvede, Lillemad.. Det er 3. gang nu.. Og så på dine yndlingsbukser!”, får jeg sagt lidt halv-panisk til sønnike, som bare griner mig lige op i mit åbne og trætte ansigt.

Kl. er 6 om morgenen, jeg er mere død end levende, og fisen har netop sprøjtelakeret alt andet end den ble, der er monteret på hans ellers søde og bette røv.

Drengen er ved at vokse sig bisser i hele kraniet, hvilket åbenbart resulterer i en rød nummer og ufrivillig afføring i voldsomme mængder på de mest åndssvage og uhensigtsmæssige tidspunkter. Knap så fedt, når man er den type mor, der ikke LIGE husker at skifte bleen så hyppigt. Ups.

Selvfølgelig får bassen vasket enden i ny og næ, men jeg er jo ikke vant til, at den lille herres luftgevær, skyder med uanede mængder af mudder flere gange dagligt.

En ble har desværre ikke uendeligt plads til saft og gylde. På et tidspunkt siger den stop, og resten af dejen sendes da ud over klippekanten.. ..ud på de fine HVIDE uldbukser, som Mutter Fit her helst ikke vil vaske i maskinen. Det er jo uld for satan..

Lillemands grin går hurtigt over i et ulykkeligt gråd, da jeg forsigtigt forsøger at tørre hans hudløse bagdel ren. Hold nu kæft, hvor er det synd for ham.. Og jeg har det så pisse dårligt med, at han igen skal have sådan en knastør ble på, der sidder og gnaver og kradser op af hans ødelagte, sarte baby-hud. Og Netop DERFOR, siger jeg ja, til at teste Liberos nye Libero touch, som efter sigende skulle mærkes blødere end den fineste dun. Derudover rygtes det, at bleen skulle have den vildeste sugeevne, hvilket jeg selvsagt GODT kunne bruge til bassemand og hans vilde, væskefyldte og brune(nogle gange grønne??) eksplosioner.

12895263_10153706380638952_1783160255_n

I 7 døgn har vi prøvet Libero Touch, og jeg er kæmpe fan. Hvorfor dælen har jeg ikke eksperimenteret lidt i ble-land noget før? Måske fordi hele baby-verdenen er en JUNGLE. De bleer vi brugte før, var jo fine nok. ..Lidt stive i det og knap så behagelige, men de sidder jo okay. Men nu fik jeg muligheden for at prøve et andet mærke. ..Og så viser det sig, at jeg for længst skulle have ruflet min dovne røv ned i Føtex og købt Libero touch. Det ved jeg nu.

Nu skal jeg ikke længere have så dårlig samvittighed over at give Lillemand ble på ‘den syge numse’, som jeg kalder den: “Er numsen syg, basser? Mor lige fikse den.” ..For Libero Touch bleen ER virkelig blød. Det er sgu ikke lyv. Jeg ville ALDRIG rose et produkt, som jeg egentlig ikke brød mig om. Derfor ser i mig også kun sjældent skrive sponsoreret indhold her på bloggen.

12895549_10153706380908952_960733282_n

Og hey. Kan i huske da i, efter fødslen, blev tvunget til at rende rundt med en ret så stor og u-handy voksen ble i flere dage.. Ja, måske uger!? Det var sgu ikke rart! Jeg kunne da godt have ønsket mig et lidt blødere materiale til at bedække min sarte og ømtålelige hud nede omkring Frøken Vagina og Hr. Hul. Jeg tror da også at både Hæmo og Ride havde været vældig taknemmelige! Vores børn fortjener sgu det bedste, og jeg er sikker på, at de – hvis de kunne snakke – ville vise deres taknemmelighed og sige: “Tak mor, fordi du passer på min numse. Jeg elsker dig”.

12527888_10153706380868952_774139328_n

Netop DERFOR er jeg helt glad i låget over, at jeg nu har fået lov til at afvikle en mega nice KONKURRENCE for jer:

Du kan nemlig vinde 2 MÅNEDERS forbrug af Libero Touch bleer så let som ingenting(lød det lidt for tv-shop-agtigt?). Apropos numser, skal du nu blot få fingeren ud af røven og skrive dit navn + hvilken størrelse bleer, dit barn skal bruge, i kommentarfeltet herunder… Gør det!

12900046_10153706380788952_1474184899_n

…men pas på. Jeg garanterer dig for, at du bliver afhængig.

Ps. Vinderen bliver fundet og offentliggjort i et indlæg her på bloggen i løbet af et par dage eller 3. Så har du en bebs, kender en med en bebs, eller er du gravid..? Så skynd dig at deltag <3

270 kommentarer

 • […] kunne imponere drengene lidt. Hun er dog ved at gro et sæt tremmer, og som Alexandra skriver om her, så kan dén slags godt sætte temmelig meget gang i tarmsystemet. Lillen så fin ud i cirka fem […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeanet

  Ville da være skønt med en omgang gode bleer i str.5:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karoline

  Uh, det lyder som en lækker ble – hvis noget sådan kan lyde lækkert 🙂 Nå, men jeg smider et lod i puljen, og håber at vinde str 3 til min basse, jeg er gået tre dage over termin med. De første str er indkøbt, så ville være lækkert at have lidt på lager. Tak for en dejlig bramfri blog <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise Lassen

  Verdens bedste bleer, men lidt for dyre til vores budget, så jeg krydser fingre. Min datter bruger str. 4

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Min lille prutmås af en dreng på 10 mdr vil sikkert elske at få sin i forvejen meget forkælede lille røv endnu mere forkælet. Som min kæreste plejer at fortælle vidt og bredt om i vennegruppen bruger vi en creme til babys røv ved hvert bleskift som er dyrere end den han smører i ansigtet. Jeg kan se på kg-tallet at str 4 er for småt, så vi skal op i en 5’er. Er det mon stadig en “alm ble” eller når vi op i den såkaldte blebuks i libero touch? Uanset hvad er en blebuks sikkert skidesmart, så vi er klar til at se hvad denne nye touch/don’t touch model har at byde på, hvis vi vinder 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeanett Bianca Jensen

  Str. 3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sheila

  Sheila – str. 2😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dianna

  Str 4 til min lille pige på snart 1 år 🙂
  PS fed blog!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nina B

  Str. 6, ja tak! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Str. 2 til min kommende lille babypige, der snart melder sin ankomst. Har allerede str. 1 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sie

  Str. 1 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bolette

  Str 2 – til min skønne datter på 15 dage. Typisk at de bedste bleer også skal være de dyreste!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie

  Str. 3 – til min Augusta på 3 mdr. Som i hvert fald har “uheld” én gang dagligt. Stakkels vaskemaskine.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sandie

  Str. 4 til min datter Alma Sophia på næsten 10 måneder 🍀 Hun sværger til de bleer…eller også er det moderen der gør… Anyways, vi ville elske st vinde! Tak for god barsels-læsning 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine M.

  Ja tak til str.3 😍😍 det vil være et kæmpe hit at prøve de her lækre bleer til min datter som netop også ofte har rød numse 😁

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille næsby

  Pernille str. 2 til vores kommende baby pige 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • CecilieRiisgaard

  Str 5 til min lille Angelina, som btw gerne må få en kæreste hvis det er din lille gut med de smukke øjne 🙈

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Str. 6 til min elskede søn, der er så uendelig sart i den ende.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Freja

  Str 3 til marley musen 😍
  Kender alt for godt det med bæ helt op i nakken nærmest 🙈🙈

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marlene M Hansen

  Str 2 til lille bebs.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Johanne

  Str. 2 da jeg har termin nu og det ville være perfekt at vinde bleer så han kan få den bedste start på livet uden en rød numse 😍🍑

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Str. 4 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gitte Kristensen

  Str 3. Har godt hørt de skulle være’ the shit’👌🏼💩(hø hø) Har først termin om 4 uger og har str 1 og 2 herhjemme til den første tid. Så det vil da være lækkerier at vinde🎉😃

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Haha.. Hvis min dumme computer kunne lave en smiley der griner og græder, så havde jeg sendt dig sådan en !

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Siri

  Str 3 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia Henriksen

  Str 4 til en baby med jævnligt RØD RØV 😢

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lærke

  Str 2. 🙂🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Betina

  Str 2 👍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Størrelse 3 🙏🏻👏🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Str 3 💙 til mit yngel William på 4 måneder

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Natascha

  Str. 2 🙏🏼 til prinsessens numseparti 😁

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Str. Nyfødt ☺☺

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Str 3 til min Nohr..👏🏻😊
  Du skriver helt fantastisk – ynglings blo😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sandra Demant

  Jeg vil rigtig gerne vinde dem på vegne af min højgravide studieveninde der nedkommer med to søde tvillingepiger❤️ Hun skal bruge libero touch str 1 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Uuhh. Tillykke med hende. Jeg krydser fingre for jer 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie

  Størrelse 5😊😊
  Tak for en god blog!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne Damsgaard

  Str. 2 ville være perfekt til den kommende bebs 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie Raalund

  Str. 2 til min lille Esther på 6 uger, da vi også er kæmpe fan af libero touch!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sandra

  str 5 til husstandens blev 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Min kæreste ville få et hjertestop hvis han vidste jeg fulgte en babyblog og trods ærlige oplæg STADIG er skabsskruk 😉 MEN min tætte veninde er højgravid (..
  Som den første i flokken, så nu ruller lavinen nok) og med 6dage til termin, kunne det være den fedeste gave at gi hende. Så jeg vil gerne deltage på hendes vegne og ønsker str. Alm.-spædbarnsstørrelse, såfremt hun/vi/de skulle være de heldige

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Haha. Ja sådan en graviditet i venindeflokken plejer at have en dominoeffekt. Jeg var den første i min venindeflok, og nu har den næste lige meldt sig på banen! 😀 Jeg krydser fingrer for, at i vinder 😀 <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrina

  Str. 3 til min mindste fims. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Str 1 eller 2 til en lillemand, der gerne skulle melde sin ankomst inden for de næste 14 dage 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sandra

  Størrelse 3:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Glerup Kristensen

  Er kommet til at starte med at bruge Libero Touch no. 1 til min lille basse på 2 uger… De er fantastiske og det bliver nærmest ikke muligt nogensinde at skulle kaste hans numse i andet!
  Herhjemme tryller vi bedst i Libero Touch no. 1 <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristine

  Str 4. Det er en lækker, men lidt dyrer ble så det ville være luksus at vinde.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Str nr 3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej. Jeg skriver til dig for at lade dig vide, at jeg har nomineret dig til en Liebster Award. Du kan læse mit indlæg her: http://gnuffi.blogspot.dk/2016/04/jeg-er-blevet-nomineret-til-en-liebster.html – hvor du også finder de spørgsmål jeg har valgt at stille dig som nomineret. Håber du vil tage godt imod min nominering!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie K

  Nr. 3 til lille Johanne. Tak for en underholdende blog!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christinna Ølgaard

  Christinna Ølgaard – str. 4 🙌🏼 Vi elsker også Libero Touch herhjemme ✨

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kamilla Kjæragaard

  Kamilla Kjærsgaard. Str. 3 🙂
  Tak for en skøn blog!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Det var så lidt <3 Nogengange.. 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Jørgensen

  Str 4

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charmaine Knudsen

  Charmaine Knudsen. Str. 5 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Claudia

  Str. 4 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Str 3 🐒

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Str. 3 til min datter Alberte 😊 Tak for en fantastisk blog og tak for dig – du er simpelthen for skøn og jeg elsker at læse med! 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisbeth

  Har termin i juni så kunne godt bruge nogle new born 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Luna

  Str 6. Vi er sgu næsten løbet tør for bleer her på den grønlandske østkyst, så to mdr. forbrug ville hjælpe gevaldigt indtil der kommer forsyninger til maj:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lone Holmberg

  Lone og jeg har termin om 5uger og tænker at str 2 eller 3 må være en lækker pakke at have 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tine

  Str 4 til min datter Ella på 6 måneder😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina Vaupell

  Karina Vaupell. Min lille prut bruger str 4 nu, men skal nok snart op i str 5?☺️ Og han har total syg numse og grønne eksplosioner, så de skal da prøves☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Matilde

  Str. 4 til dejlige Arthur på næsten 6 mdr. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie Dyberg Christiansen

  Det ville være så fedt at vinde disse dejlige bleer! De er så lækre, og sidder bare så fint på min lille dreng! Lille Valdemar bruger størrelse 4.☺️🙏🏼💙

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lise

  Str. 3 til min lille Johanna på fire måneder ♡ Libero Touch er klart de bedste og blødeste bleer!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rie Olesen

  Størrelse 4 til min datters date lille numse. Vi et også i gang med tænder.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maggie

  Det vil jeg gerne vinde i størrelse 4!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kimmie Grøn

  Til vores kommende søn, har termin 20 juli, så størrelse new born. 😍👏🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia

  Pia Nielsen
  Størrelse 2 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise Helding Norup

  Ville være super at vinde 😊
  Vores datter bruger str str 5 😄

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Randi

  Str 4 til min prut på 11 måneder ☺️👍🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nina Knudsen

  Uh dejlig konkurrence! Vi står også midt i det der ræs med tænder og utrolig løs afføring, så gode bleer kan vi sagtens bruge i str. 5 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne Andresen

  Jeg har termin med en lille pige om 5 dage, og jeg ville elske at kunne iføre hende disse bløde bleer – min og min kærestes SU-økonomi er nemlig ikke til at købe dem, så det ville være skønt at vinde to måneders forbrug! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sabine Sørensen

  Til min veninde som skal føde til juni. Så ved ikke hvad størrelse, men til nyfødt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fie Sørensen

  Vi er allerede afhængige af dem, de er SÅ gode! 😍 Så det ville da være fantastisk at vinde 😊 Min datter bruger str 5 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise Fynbo

  Jeg er gravid og venter en lille pige til juni. Det vil da være fantastisk at slippe udenom ble-junglen og bare kunne starte med det bedste! Hvis jeg er heldig at vinde, vil jeg gerne have str. 2 til min datter 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristina Buch

  Olivia på 8 mdr. Vil gerne have str 4, hvis hun er den heldige vinder 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Jensen

  Til min mindste mand på en måned – str. 2 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jane Hansen

  Emma, 9 mdr. Str 5 i ble 👶🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kasper Stensgaard

  Oliver 1år, Str. 4 🙏🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sophia Hansen

  Vil virkelig gerne vinde til mit største guld på 1 år. Han bruger str 4 i ble ❤️❤️ Han er faktisk også en tinderbaby 🙈 Hi.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Helt off topic og en anelse creepy stalker agtigt – så drømte jeg om dig i nat.. Vi hang ud sammen og spiste påskeæg i enorme mængder imens vi så et program på DR2 om Lotus fødsler med Natascha Linea fra DUM. #vigtigviden #ligegyldiginfo 😂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Haha.. Din drøm er meget realistisk! Det kunne snildt have fundet sted ! haha

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er mega højgravid (popper anytime nu), og har simpelthen hørt så meget godt om disse bleer! Og min førstefødte søn skal da have det bedste! En størrelse 2 ville være dejligt, da det ikke er en lille krabat, der bor i min mave. Faderen vejede selv 4600 g, da han blev født…. Så det er jo super!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Uhhh.. held og lykke med det hele 😀 😀 😀 <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna G

  Jeg har ikke børn, men jeg har en veninde, der er gravid og det kunne da være en perfekt gave. Så den mindste størrelse/størrelse nyfødt – aner ikke hvad den hedder 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina Nielsen

  St 4, til min datter hvis jeg skulle vinde.:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Zandra

  Vi har brugt dem lige fra starten.. De er bare de bedste! Min datter bruger str. 4👏🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tanja

  Ville elske at vinde til min søn i str 4

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Vi vil så gerne prøve dem herhjemme! I en str. 4. Til barnet that is. Ikke mig. Så skulle jeg have en noget større str. 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Ville elske at vinde til min datter 🙂 str. 6 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Str 4 til min lille Lucca 💗💩👍🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Str. 5 til vores datter Emma 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Min lille My, som vi forventer ankomst om meget få dage, ville da elske at starte med lækre bleer. Må hellere sige str. 2, da den ikke er så bette, siger de kloge mennesker, når de trykker på maven 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  – Trine str. 4 💙

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Aiya ville elske at få 2 måneders forbrug af bleer (læs: hendes mor) vi elsker libero Touch og bruger aldrig andet. Aiyas lille fine nummer er en str 4. 💗👌🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura christensen

  Elias vil riiiiigtig gerne vinde str 5 🙏🏻🙏🏻 de er nemlig rigtig gode. Vi sværger generelt til libero .

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Randi

  Ea vil gerne vinde str 4 💜

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nina

  Størrelse 4 til min lille Carolina-bebs der ligger syg med Roskildesyge pt 😁🙈

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vibeke

  Str. 2 ville være perfekt!:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Regitze

  Nolia ønsker sig str 4. 🚼 🍀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Marie, en størrelse 4 til min lille E

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nisaani Karuns

  Str. 4 til lille Winston 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Str 2 til min lille pige på 2 uger 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Isabella

  Str 1

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Susan F

  Susan – mor til Lilly Sofia som bruger str 4 😍🙏🏼 lyder til at være super lækre bleer, især her i tandfrembrudsfasen 😄

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofia

  Vi bruger størrelse 4 🙂 eller vi bruger egentlig størrelse tre og har rigtig mange i størrelse tre (tilbud i Tyskland) – men de passer ikke så godt. Det er bare lort ud over det hele hver gang. Så en størrelse fire ville være skøn, tak 😛

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lea

  Str 3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tine ejdrup

  Str 5 og ja det er de lækreste bleer

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sanni

  str 4 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katarin emilie

  Er allerede mega fan – bruger ikke andre! Har prøvet andre mærker, men ingen andre kan leve op til kvaliteten <3
  Så deltager rigtig gerne i konkurrencen 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Liza

  Labika str 5:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vivi

  Str 4👌🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Gabriel 2.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie Nissen

  Herhjemme ville vi blive vildt glade for at prøve Libero touch bleerne, gerne i størrelse 5 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lea

  Alberte str 4

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karin

  Victoria str 5☺

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Hovej

  Mathilde bruger str. 6 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emel

  Str 4 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lærke

  Str. 3 – min ammebasse har godt gang i systemet, så efter enormt mange daglige eksplosioner er han ved at ruinere sin mor og far. Intet andet end libero touch virker, når man først har prøvet dem.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tine

  Jeg ville elske at vinde størrelse 2 til når vi sidst i august forhåbentlig er hjemme fra sygehuset efter fødsel og åben hjertekirurgi, som desværre bliver det første vores søn kommer til at opleve. Så fortjener han da en blød numse!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Str 1 til pomfritten 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sie

  Str. 1 til bassen, der ankommer i juni 👶💙

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Carina

  Str 4 til min Basse. Det er simpelthen også en favorit herhjemme 👍🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Så må vi jo hellere prøve 🙂 str 4 til min lille buf <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeanette

  Vores lille nye Agnes Bille kunne godt tænkte mig at vinde. Vi har nu prøvet 4 forskellige mærker og er ikke tilfreds endnu.
  Touch 2👍🏼👊🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • kristina

  Størrelse 4 til min lille bassemand på 2,5 mdr. 🙂
  Jeg er allerede afhængig af disse fantastiske bleer…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi

  Jeg ville gerne vinde str. 2 💛

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helena

  Str.4 🙏🏼💩

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henriette

  Min lille Vilhelm er lige gået op i str. 4

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Jeg kunne godt bruge str. 3 til min søn. Jeg er ny i bleverdenen, men allerede overrasket over hvor mega mange man bruger! Så det ville skønt at få dem forærende i en periode.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Thor bruger str. 4 👍😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Haha, jeg ville bare have skrevet “Størrelse nyfødt” indtil jeg opdagede at alle andre skrev et nummer i stedet. Sådan er det jo når det hele er lidt nyt, og bebs endnu kun er nogle måneder gammel inde i maven <3 Så ja, jeg var nød til at google hvilken størrelse nyfødt er.
  Anyway, str. 1, vil jeg sååå gerne vinde!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mathilde

  Min Lea bruger str 4 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Str. 4

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marikka

  Villads kunne godt ønske sig bleer i størrelse 5 – det kunne være SÅ fantastisk ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Susan

  Ville være fedt at vinde til min datter 💗 Str 4 ☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeanett

  Ja tak 🙈😍✌ str. 3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Ja god præmie. Til min tumling skal der en str 5 til.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nadia

  Størrelse 2 eller 5😂 Er pt. mor til to blebørn og der bliver skidt en del😂👍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Str 1 til vores lille bebs, der ankommer start juni💙☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorte Holm

  Størrelse 1 vil passe godt til min kommende søn, som skulle komme til verden i juli 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina Duus

  Str. 5 til Basse Manden ☺
  Jeg har prøvet utallige bleer i over 9 år store små billige samt dyre… men libero er og bliver bleen over alle bleer.. samt de faktisk er en af de blee mærker som går meget højt op i vægt og str. Kan følge barnet fra fødsel til slut både i alm. Bleer samt buksebenet 👍😚

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Lige præcis. Brugte dem faktisk også til E, da han var nyfødt, så ved ikke lige hvorfor jeg så var så dum, ikke at blive ved med det 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina Bülow

  Str 4 til min datter på lige knap 9 mdr 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  Her bruger den lille libero touch 4.
  En fantastisk ble!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline S

  En størrelse 1 må det være til min lille niece Alma der gerne burde melde sin ankomst inden længe. Min søster har termin her D. 10/4 og ingen tvivl om at hun ville blive glad for ble-tilskud. 😊 Jeg krydser fingre. Hilsen Caroline

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte

  Str 5 til min datter 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Karmark

  Ville super gerne vinde størrelse 2 til vores lille Aksel! ☺️ Vi bruger i forvejen libero og et godt fif herfra, er at bruge hårtørren til at sikre sig at numsen bliver helt tør, herhjemme er det et hit og Aksel bliver faktisk rolig af det ☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Vi må have gang i hårtørren! Det er sgu da smart. Btw jeg ELSKER navnet Aksel. Overvejde det til min bebs, men synes det var for tæt op af ALEX, som jeg selv bliver kaldt 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia (og Gry)

  Vi bruger dem allerede, og de er de aller aller bedste🙌🏼🙌🏼🙌🏼🙌🏼 Men derfor vil vi gerne vinde😝😍✌🏼️
  Vi er stadig i str 4 endnu.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Regine og Alfungen

  Alf har eksem lige i blekanten, så jo blødere en ble jo bedre! Min lille mus! Så hvis Alf var så heldig at vinde to måneder med Touch, ville det være dejligt for ham! (Og min penge pung) han er i størrelse 4 <3 tak for at vi måtte deltage! Xxx

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Selvfølgelig Regine. ! Dejligt at se genkendelige navne herinde. <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille Tausø Bak

  Vi er allerede dybt afhængige! 🙈
  Str. 4 🙏🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie

  Det vil vi meget gerne vinde 😊 Str 2

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna Bergmann

  Vi kunne godt herhjemme bruge str 2. til den bette fyr. Ham og hans mor elsker de bløde bleer fra libero.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte Henriette Holm

  Str. 5 😉

  PS. Jeg elsker elsker ELSKER din blog, men det har jeg jo nævnt før 🙈😘

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Dét har du. Og det gør mig SÅ glad. Det kan du ikke sige nok 😀 haha

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • My

  Str 4

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Majken

  St 5 ville passe perfekt til Malthes røde babynumse( han er også ved at få tænder)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Str. 4

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie

  Min Magne render rundt i str 5 i buksebleer og elsker dem også, både til en prut og tis tår ;)!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Str. 3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle

  STR 4

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Terese

  Str 6 🙂
  Og tak for en skøn og befriende blog

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Tak fordi du læser med 🙂 Er glad for at du kan li’ den! <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Josefine

  Str. 6 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Terese

  Str 6 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Regitse

  Str. 5 🙏

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tanja

  Str nyfødt (3?)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Str. 5 😄😄

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Louise, str 6 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Channe

  Channe – str. 3 til min lille bøf, Elliot på 9 uger 💙

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fie

  Størrelse nyfødt (det MÅ der være noget der hedder, ik’?!) Indtil jeg sådan cirka rammer d. 11. maj kan jeg ikke være mere konkret… 🙂 Jeg håber og krydser fingre!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Jo, det må vi kunne finde ud af ! Jeg krydser. Og tillykke med graviditeten 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie

  Str 5 😍👏

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Uf Felix lille sarte nummer kunne godt tænke sig at vinde denne her☺️ Den skruer sig ned i en str. 5 for tiden🙈

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Frederiksen

  Str.5 til min dejlige søn 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Frederiksen

  Str. 5 til min dejlige søn 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mari-Ann Hansen

  Ih det kunne være lækkert. Min søn bruger str. 5:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria G

  Min lille søvnrøver vil blive mægtig glad for bleer i størrelse 5.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mille

  Min lille guldklump skal da forkæles med disse bleer i str 4 💙🍀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   THE WINNER… 😀 😀 😀 Tjek din mail <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line Thomsen

  Thomsen er lige hoppet i en str. 4 🙂 og smækker gerne sin lille numse i en blød libero touch!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Vi er også mega fan af libero touch – men kunne da sagtens bruge et tilskud 😉 Alma bruger str. 4

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle B

  Str. 2 er vist det jeg kan forvente min lille Tinderbaby skal bruge når hun melder sin ankomst i maj😊🙈

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Uhhh.. Tillykke med Tinderbabyen 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dem vil vi gerne prøve 🙂 En str 6 til Laurits!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Vi skal snart til og op i str 4 og det ville være fantastisk at prøve libero touch 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara Johannessen

  Dem kunne jeg dæleme da godt tænke mig at vinde til bassen der er inde i maven, men ikke har fundet ud af at lejekontrakten er udløbet 😏 Str 2 (så holder de lidt længere)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Vi krydser fingre for, at bassen snart forstår det ! 😀 Og held og lykke <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Amdal

  Kunne godt bruge en str 5 til min datter Lucia 🌸 vi har ikke fået prøvet dem endnu 🙈 Og forresten, tak for dine underholdende indslag 😄 Mit navn er Camilla Amdal ☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Mange tak Camilla. Tak fordi du læser med 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lin

  Felix’ mås kunne også godt bruge 2 måneder med bløde bleer – han gror nemlig også hele tandsættet på én gang 😳😂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina Barslund

  Str 5 til min dejlige aktive datter Annabell på 8,5 Månede 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Patricia Ibsen

  Elsker libero touch, men skiftede mærke fordi det blev for dyrt.. – Confessions of student parents 😁 Vi bruger str 5 og mit navn er Patricia Ibsen 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina Kristensen

  Dem kunne valdemar godt bruge i str 5 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Josephine

  Str nyfødt til mosters lille bebs der kommer til juni 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie W

  Det kunne min Walthers lille søde måz godt bruge 😀 han bruger str 4!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sandra Minke

  Vil så gerne afprøve dem 😍🙏🏻 Her bruger vi str. 4 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone Gramsbergen

  Str 4 til min datter Viola der snart er 8 måneder 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Dem kunne Emilie på 6 uger (imorgen) godt tænke sig at vinde. Hun er lige kommet i størrelse 3 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fie

  Fie Carlsson (højgravid på den episk nedren måde – 37+0) og str nyfødt – gætter på det hedder str. 1 eller 2 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   åhhh ha.. Men tillykke med graviditeten og held og lykke med det hele 😀 😉 <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie (krøllerier) str 4 i babyvedhæng.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline

  Caroline. Størrelse 5 til min dejlige datter Lærke 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Åh dem gad jeg så godt prøve, herhjemme bliver det skidt igennem alt for tiden. Og helst ved en 4-5 tiden om morgenen i hele sengen. Den skyldige baby bruger str 4 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Åhh gud nej. Dét kender jeg godt!! Hvor mange gange har jeg ikke sovet i lidt lort, fordi jeg ikke ORKEDE at skifte sengetøj endnu en gang. Ej, det er virkelig klamt. Haha 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Natasja laustrup

  Str 5 😍😍😍😍✌️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helena J

  Helena. Str. 4. 👏🏻😃

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Str. 5 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • lena hansen

  Str. 5

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  Vi bruger allerede Libero Touch og er afhængig 😍 Selvfølgelig skal min baby ha den dejlige bløde ble mod hendes bløde fine numse!
  Str 4.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sascha Petersen

  Str 5 til min prinsessezilke 💖

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sine

  Lærke, str. 4 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle

  Johanne str 5

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Iiiihhhh, jeg glæder mig til at skulle prøve libero touch. Mine to store piger fik rød røv af alle andre end libero bleer, så dem svor vi til, men da de er 4 og 5 år, fik vi aldrig prøvet touch udgaven, da de jo er temmelig nye. Men nu venter vi lillesøster til juli, så det ville da være kanon med to mdr med en str.3, så vi kan se om de er så fantastiske 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Liv

  Uh det kunne Ella godt bruge i str. 5😁🍀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Str. Nyfødt – jeg er gravid og har sku ikke lige nået at sætte mig ind i ble størrelser 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Vi finder ud af det, hvis du er den heldige 😀 Og tillykke ! <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sanne

  Milje på 8 mdr. Bruger str.4.:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sabine Hansen

  Solveig str 3 👏🏻😄

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mølle

  Yndlings bleer…. Herhjemme bruger vi str. 4 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Naia

  Naia, str 4!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie E

  Str 5 til Emil 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Str 5

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Åh, min lille Huxi på 10 måneder har evig rød rumpe. Hans hud er sart og hans afføring virker nærmest ætsende på hans blege numse. Han ville med garanti sige: “Tak fordi i passer på min numse mor & elliots mor” hvis vi vandt 🙂 Hr, flødekind bruger str 5.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina

  Aske på næsten 3 måneder, han bruger virkelig mange bleer og bruger str. 3.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  Str. 5 ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hanne

  Bleer i str 5 til baby M ☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henriette Thomsen

  Åh vil jeg så gerne vinde til min lille Theodor.
  Syg og rød numse kender vi alt til – her er vi oppe på 16-20 stinkywinky bleer i øjeblikket 😩
  Vi kunne godt tænke os str. 4 ☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   OMG, det er mange!!! Føler med dig <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Astrid

  Astrid. Str 4 😊 (altså til min lille Sigrid, ikke til mig 😂)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia

  Ludvig er også den heldige vinder af maaange afføringer + 10 om dagen, når han er ved at få tænder, så bløde bleer vil blive modtaget med kyshånd😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maida

  Str 5 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camulla

  YAAY. Hailies numse ville være glad for at prøve de der dyre luksusbleer. Vi skal vidst bruge en str. 4 👏🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lærke

  Lærke – Str. 4 til min lille Victor (der også er ved at få tænder og har rød røv 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Feeeed konkurrence for en højgravid 👏🏼
  Charlotte: str 2 og/eller 3
  God fredag og tak for en hjertelig blog, men et sprog lige efter mit hoved!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Mange tak Charlotte 🙂 Og tillykke med graviditeten <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria B

  Maria. Min Elliotts rumpe er nu en str 5 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Uh, fed præmie – den vil min Osvald, som er en str.5 elske at vinde😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina

  Noam-bassen anvender bleer i str 6! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina

  Freja str. 4 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rebecca

  Str 5 til min lille Freja 💛

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henriette str 4

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Martine

  Strl bittelille (1 bliver det vel 🙈) til min ufødte prinsesse 🎀
  Martine

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Moa

  Moa str 6 😁🙏🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Nielsen

  Min lille pige Freya bruger størrelse 4 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne L Larsen

  Anne L L, str 3 og nok 4 om to måneder 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Carina Nøraa

  Jaa, lækker konkurrence til fordel for babys mås 😍 Augusta vil med garanti blive begejstret for at vinde og dét vil mor her også 🙈☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Her vil mor og lille frk. Tyksak gerne vinde 2 mdr. Forbrug af libero dog i str. 5 grundet tykke lårbasser 😂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Luise

  Ehhm den er jo svær når man har to små troldunger der begge bruger ble! 😮
  Men Lia må uden tvivl være den der skider mest 🙈🙈🙈 så vil gerne vinde til Lia i str 4 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise H

  Filucca str 6

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie

  Jeg vil gerne vinde dem til min veninde som fik tvillinger i Januar og bruger LOADS af bleer… Kan ikke huske størrelser på bleer nutildags da min datter HELDIGVIS er renlig 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise Hansen

  Melia str 4 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lone

  Mai str 4 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie

  Str 5 – Mie
  Og hey.. Du skriver virkelig genialt. Jeg er fan. Jeg sidder sommetider og griner når jeg læser dine blogs, og så kigger jeg op og ud på omverdenen og tænker ej hvor ville jeg ønske ALLE mødre fulgte med;)

  Du beskriver seriøst præcis mine tanker, som jeg ikke selv kan få formuleret på skrift. Elsker din direkte og ironiske tilgang og ikke mindst din helt særlige skrivestil. Online kram fra en Kbh mama

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Hold kæft hvor er du sød! <3 Nu er min aften reddet 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Maria str.5

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Sara str. 4 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helene Hansen

  Jordy og lille mor ville blive glade for bleer i str. 4. 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dalina

  Dalina str 4 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

5 ting jeg ville have fortalt jer..