Jeg var ikke til stede til fødslen af min søn.

OUT OF ORDER

13059459_10153772976748952_1094645864_n

Kender i til de dage, hvor man bare INTET magter? Hvor alt er fucking trist og gråt? Hvor man ikke kan overskue hele sin livssituation? Hvor man føler sig sur, gal, frustreret, svigtet, skuffet, bitter, ked af det, træt, ynkelig, glad, dum, rasende, ond og latterlig i et stort mix! Sådan nogle dage har jeg.. Det vælter ind med mails, facebookbeskeder, opkald og sms’er, og jeg har virkelig ikke kræfterne til at svare.

Jeg er så SINDSSYGT glad for alle de støttende og anerkende kommentarer, jeg altid modtager af jer alle sammen, og jeg læser hver og en af dem. De varmer DYBT inde i mit hjerte. Men lige for en stund, får jeg ikke svaret alle. Som nogle har opdaget, er jeg heller ikke så aktiv på snappen længere. Nu ved i hvorfor.. Jeg er simpelthen presset; jeg er OUT OF ORDER.

Vender snart tilbage.

Kys og kram fra mig <3

12 kommentarer

 • Klara

  Jeg så dig faktisk også rundt om søerne med barnevogn et par dage efter jeg skrev den anden kommentar! Men jeg stalker dig altså ikke, det lover jeg 😆👍 næste gang siger jeg Hej. Hvis jeg tør 😇💕

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Klara

  Hihihi… Jeg gik med (brunt hår i ponyhale) en klapvogn/løbevogn med en sølv voksipose, indeni posen min lille niece, og ved siden af min søster (brunt hår i ponyhale)! Vi kiggede begge to efter dig og din lille familie! Hihi😇👏

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Aaarj, du skulle have sagt hej. Jeg gik totalt i min egen verden og gemte mig, for jeg var kommet lidt hurtigt ud af døren for at følge pilotmanden på vej mod lufthavnen. 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Klara

  Du er sej! Det hele skal nok ordne sig… Ville egentlig lige skrive at jeg så dig inde i byen i dag, og jeg kom til at KIIIIGGE helt vildt, men jeg blev sgu helt starstruck!! Håber du er OK! Du er så sej 🙂
  Mange knus og kram

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Ej, hvem var du ?! 😀 Jeg glor altid på mennesker, men opdagede ikke nogen, der kiggede syndeligt meget 😀 Hehe

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeanett

  Kram!! Ikke så meget andet, bare kram ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Al respekt til dig – du tør at sige fra! Det kræver sku nosser!!

  Jeg sender dig hermed mine varmeste og kærligste tanker! Det er hårdt at være mor – og man må sku godt sige det.

  Det er rigtig hårdt, når man er “alene”.

  Du gør det pisse godt. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina M

  Det var sgu da også på tide at du trak stikket lidt altså! Det er kun naturligt, og bare go with the flow on this one. Det retter sig igen, du kommer op til overfladen igen. Kram til dig så længe :o)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • L

  Med alt det du bærer på dine skuldre hver eneste dag. Med det du formår at klare – for det meste alene. Ja så ville de virkelig undre mig hvis ikke det somme tider ramlede. Vi er bare mennesker ! Og du er en virkelig sej en af slagsen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Det kender jeg hundrede procent. Jeg har haft dage, hvor min mand har skulle på arbejde, og jeg INTET har kunne – og da slet ikke at tage mig af vores lille menneske, som sgu er ret så krævende. Det er benhårdt.
  Tag al den tid, du skal bruge. Det er totalt okay at have det sådan, og jeg synes nogen gange det hjælper, når jeg siger det til mig selv. At det er okay.
  Glæder mig til du er tilbage.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Karmark

  Og det vigtigste er at kende til, hvornår nok er nok. Ved at tage en pause, kan man bare vende endnu stærkere tilbage! Hold dig et velfortjent hvil og nyd din lille familie ❤️ Og du behøver ikke svare 😘 Sender alt positiv energi herfra!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg var ikke til stede til fødslen af min søn.