6 PISSE gode grunde til, at nybagte mødre skal forkæles..

Når Farmand er sød..

Pilotmanden er IGEN væk, men denne gang kun i knap 5 dage! Det der er så åndssvagt og latterligt ved det hele, er at han kun har TO arbejdsdage ud af de FEM dage, han opholder sig i syden. Men han skal stå til rådighed. Det gør den heldige kartoffel så ved at ligge ved poolen på Tenerife og blive solbrændt, hygge sig med pilotvennerne, svinge rundt med golfkøllerne, tage en tur i øens KÆMPE vandland, surfe og dykke! Og nårh ja.. Sove! Og det er ikke engang lyv.. HVER enkelt af disse begivenheder har fundet sted i kærestens liv i de sidste 4 dage! Eller var det noget med at golfturen blev aflyst i sidste øjeblik? Stakkels mand.

Imens piloten slikker sol og nyheder friheden – for det gør han – render jeg rundt herhjemme med en lille Basse, der er ved at gro et helt tandsæt. En baby der kun vil sove 20 minutters lur og forventer opmærksomhed, nus og vuggen 24/7. En pyldermås der vågner hver time om natten og har brug for trøst. Pisse fedt! Lucky me..

Nå. Men NU til sagen. Midt i alt kaoset, mine tåre der løber ned af kinderne, lillemands tårer der løber ned af kinderne, trætheden og magtesløsheden er jeg nogle gange heldig, at korrespondancen mellem manden og jeg er KÆRLIG. Og det er dét, der redder mig; at jeg kan mærke, at jeg HAR en kæreste – en farmand – der faktisk tænker på os i den anden ende. Så kan det meget vel være, at jeg stadig er RØV bitter, jaloux og føler at livet er vanvittigt uretfærdigt.. ..men når pilotmanden ANERKENDER den følelse, viser forståelse og kærlighed, SÅ kan jeg lidt endnu.

Der er ikke nogen sammenhænge mellem beskederne nedenfor. Det er 8 vidt forskellige samtaler, hvor kærestens sødme som regel kommer i forlængelse af Frøken Ynkeligs råb om anerkendelse. Se hvor sød Farmand KAN være:

12970114_10153739127658952_274459702_o-2

12986579_10153739127403952_577952022_o

12986674_10153739127618952_1484209810_o

 

12970505_10153739127603952_41770405_o

 

12962579_10153739127538952_2109673185_o

12952911_10153739127423952_1427188366_o

 

12970512_10153739127368952_635590924_o

 

12970275_10153739126948952_1732381240_o

Jarh, det kommer nok ikke bag på nogen, at Fru-korte-Lunte en gang i mellem lader sine vredesudbrud gå ud over kæresten. Han overlever nok.. Og HELDIGVIS har han NOGLE GANGE lært, hvordan han skal takle mig, hvis ikke jeg skal flippe endnu mere skråt. Han ved GODT, at kommentaren “slap nu af” IKKE er vejen frem. At Hr. næsvis så en gang i mellem stadig benytter sig af den i et forsøg på at opnå retfærdighed, er mig en gåde.. It never ends good!

..Vi kan også være direkte ondskabsfulde i vores samtaler, men dén må jeg hellere lige cleare med min bedre halvdel, før jeg kaster screenshots ud af den slags grimme ord. Hvis ikke der kommer et sådan indlæg i den nærmeste fremtid, så ved i hvorfor 😉

Om halvandet døgn kommer Farmand hjeeeeeeem. Og SHHHHHIIIT jeg glæder mig. Og hey.. Den første der – i hans få dage hjemme – forsøger at lokke manden til at bygge hus, træne, gå i byen, spise middag eller lignende får et par på hovedet fra mig af! I bidrager til et parforhold med skænderier. Ej, var det ondt sagt? (smiley der smiler skævt)

Hej hej 🙂


 

Følg med på Instagram HER <3 Jeg har nemlig lige lagt en mega cute video op af Lillemand, som INGEN ønsker at gå glip af.. ..

8 kommentarer

 • Pernille

  Hahaha, jeg har sendt det til dig! Det er så grimt altså. Det ville være synd hvis jeg kun selv skulle have glæde af det. Tudebilleder er FAB! Man er så grim altså – eller jeg er i hvert fald. Især når jeg har forsøgt at gemme mine trætte øjne bag et overordentligt grundigt lag (ikke vandfast) mascara. Enjoy!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Fucking nice billede.. Ej, sådan et må jeg også snart tage igen! 😀 😀 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • I guder, hvor jeg kender det! To kæmpestore pløkker (fortænder) er lige kommet frem i gabet på Damen, og hun bider (i parterne), er sur og vil ikke sove, med mindre jeg sover med hende. Jeg når INGENTING (ikke engang de maveøvelser som skal lukke mine delte mavemuskler, og som jeg har betalt 400kr for), min hjerne er mos, jeg er blevet gumset og mit hår er fedtet. Jeg troede ikke at man kunne have så lange hår på benene og på (JUHUUUU) men jeg har ikke tid og overskud til at gøre en skid ved det. Og jeg har ikke flere Oreos 🙄🙈

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Amen hvorfor er de fortænder SÅ store.. Det ser jo helt skørt ud. 😀 haha..
   Pis med de delte mavemuskler. Har hørt det skulle være noget så besværligt at få dem samlet igen? I hvertfald HÅBER jeg, at det snart lykkedes for dig.. Hvis du altså lige får tiden til det.. Måske engang i det nye år.. (Smiley der smiler skævt).. Kan man ikke bestille oreos på nettet? 😀 Jeg brugte næste 200 kr den anden dag på at bestille en bagel, fordi jeg ikke magtede at bevæge mig ud af døren. Leveringen kostede 80 kr.. Ups..

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Åh jeg føler med dig! Da min lille baby A var 4 mdr. gammel tog mandemennesket til Bornholm i 8 dage, for det tænkte vi da begge bare var fjong da han bestilte billetterne et par måneder tidligere. Halvvejs gennem ugen fandt jeg mig selv siddende, HULKENDE (!!!) på gulvet (det var lige før jeg også rokkede manisk frem og tilbage!) fordi baby A bare IKKE ville sove mere end 30 minutter ad gangen, så jeg løb rundt med jakke på hele dagen, så jeg var klar til at sprinte ud til barnevognen som om mit liv afhang af det (det føltes det sgu til tider som om det gjorde!). Da jeg efter et kvarters hysterisk grådanfald fik samlet mig selv op fra gulvet og begav mig ud for at tisse, fik jeg kastet et blik på mig selv i spejlet, og hold nu kæft et syn jeg blev mødt af. Jeg GRINEDE! Skæbnen (ved navn baby A) ville nemlig at jeg heller ikke havde sovet om natten (like forever), og derfor havde forsøgt at kamuflere søvnunderskudet med et lag flatterende tyk mascara til ære for mødregruppen og den generelle omverdens fortsatte velbefindende. Samme mascara fyldte bogstaveligt talt hele mit stadig lidt for kødfulde ansigt på en meget lidt flatterende måde. Jeg måtte simpelthen forevige mit forgrædte ansigt på et billede, det skulle du næsten se ved lejlighed, tror du ville elske det.

  Credit til dig. Det er sgu hårdt at være alene med en baby, der er røvdårlig til at sove!
  Medfølende hilsner fra stakleren.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Lige præcis den situation, du beskriver, kunne SÅ meget have været meget. Helt grådkvalt.. Og hey.. Find mig lige på facebook, og send det billede der.. 😀 Det vil jeg sgu gerne se!! Jeg er lige så dum, og har også ihvertfald 4 billeder af mig selv der tuder. Jeg ved ikke HVORFOR, jeg har taget dem. haha..
   Tak for credit. Det er jeg helt tosset med. Og så har jeg jo noget for medfølende stalkere <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • A

  For helvede du er sej:-)
  Jeg er også meget alene med min søn, så kender det udemærket godt. Man vil i bund og grund bare gerne ha lidt ros… og tak for at man altid er den der tager det tunge læs… Men det får man sgu ikke altid… Og så kan man godt blive lidt hateful;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Lige præcis. Så har du fuldstændig forstået, hvad jeg mener 😀 Og så Kender du det jo selv. DU ER SEJ!!!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

6 PISSE gode grunde til, at nybagte mødre skal forkæles..