Ønskeliste til fødslen

Lillemands Blå Bog

Sanne(incredibaby) har i går skrevet indlægget Elliots Blå bog. En blå bog om hendes egen Elliot selvfølgelig.. Ikke min.. Alle ved jo, at min bebselurer hedder Lillemand. Anyhow.. Sanne slutter sit indlæg af med at udtrykke, at hun så FORFÆRDELIGT godt kunne tænke sig, at høre lidt om min dejlige bette søn. Sådan læser JEG det i hvertfald 🙂 Derfor har jeg valgt at stille bassen spørgsmålene nedenfor.

Kig med og se, hvad han svarer:

 

Lillemands Blå Bog anno 2016:

Kendetegn: Mine læber er store. Det samme er mine hænder og fødder.. Og så ligner jeg lidt en dukke.

Højde/vægt:  10 kg. og næsten 80 cm.

Vuggestuens: Jeg går ikke i vuggestue endnu, fordi min mor siger, at det er bedst, at vi lige venter til, at jeg bliver 1 år.

Kælenavne: Basser, Bassen, Bassemand og Lillemand, som vidst nok også er mit navn?

Mest brugte sætning: Duuhh.. Daaai deeer.. Aaah det! Iiiihh iiiihh! (Oversat: Giv mig opmærksomhed)

Livret: Pulverblandingerne fra føtex og færdiglavet svedskemos.. Jeg brækker mig, hvis der er klumper i.

Bedste ven: Øhhh?? Far! Og lidt Nor fra mødregruppen.

Yndlingslegetøj: Mors nøgler, fars høretelefoner og mit klaver, hvor jeg spiller Mozarts Requiem hver morgen.

Yndlingsleg: Fritfald som går ud på, at FAR kaster mig op i luften og lader mig falde så langt ned, at jeg NÆSTEN rører jorden.

Yndlingsfilm: Jeg ser ikke film. Det er kedeligt. Jeg vil hellere blive løftet rundt på mors arm og danse hele dagen. Det er sjovt.

Bommert: Jeg brækker mig rigtig tit. Nogle gange når mor prøver at bøvse mig af, give mig mad der ikke er blændet, eller når jeg bliver vaccineret eller gror bisser.. ..Så kaster jeg meget op. Jeg ved ikke hvorfor. Det ved mor og far heller ikke. Og så sked jeg engang far lige i hånden på en fin restaurant.. Så grinede jeg meget bagefter. Det gjorde mor også.

 

13054652_10153766073273952_2088142489_o

13072048_10153766073303952_1117704654_oTak til Lillemand. Nu vil jeg så være så venlig og sende bolden videre. Jeg kunne nemlig UTROLIG godt tænke mig, at høre lidt om Christinas(Karmamilli) lille Anna. Kunne i lokkes til at lege med?

Ps. Læs også Før 5 sting, 2 hæmorider og 1 baby, hvor MIN yderst pinlige blå bog fra gym, bliver vist frem 😀


 

 

 

10 kommentarer

 • […] Migogmintinderbaby […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] Kan man sige det? Sanne fra Incredibaby har startet den, sendt den videre til Alexandra fra Mig og min Tinderbaby, som har sendt den videre til Christina fra Karmamilli – altså hende damen, der sagde […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karen

  Åh, hvor ville jeg gerne have uddybet historien hvor han sked sin far i hånden på en fin resturant… Måske er jeg bare for fanstasiløs, men kan ikke lige se hvordan man ender i den situation, men er sikker på at der ligger en god historie der.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Hvis der er varmt og baby kun er iført en ble, der tydeligvist ikke har siddet særlig godt 😀 😀 Shit jeg grinede.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] af `blog-din-babys-blå-bog´ stafetten. En stafet som denne lækre lady er hjernen bag, og som denne dejlige dame har sendt i min retning. Jeg takker, bukker og nejer. Og har med det samme grebet mikrofonen, og […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ja ja I vil bare have Anna med i babyklassen fordi I mangler damer. I knew it! Men så skal I satme få baby lady for alt jeres guld! Vent på den!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Elliotterne vil mega gerne have Anna med i klassen. Bloggerbørn for the win. Skulle vi aldrig lave en date allesammen? Det stemmer jeg for!

   Ps. glæder mig til at læse den!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   JO SANNE 😀 Kommer du til KBH, så spiser vi BRUNCH og drikker Cola! 😀
   ..Jeg glæder mig også til at læse den Christina. Baby Lady.. Spændende 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mega fedt, at I gad lege med! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Selvfølgelig ! Det er en GO’ leg! 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ønskeliste til fødslen