Tak Karma!

Hvorfor er det guld værd at have en søster?

image

Hvad er fordelene ved at have en søster? Hvorfor kan hun ikke undværes? Hvilken betydning har hun i dit liv.

En søster passer på dig, holder om dig og beskytter dig fra alt ondt i verdenen. Hun gør alt hvad der står i sin magt, for at du aldrig kommer til skade, bliver ked af det eller føler dig svigtet. Hun giver dig uendelig kærlighed, kys og knus. Hun kan ikke få nok af dig.

image

image

image

En søster leger med dig. En søster underholder dig. Hun griner både med og af dig og elsker at bruge tid med dig. Hun smiler, hver gang hun ser dig, og hun kan slet ikke lade være med at kramme dig. Du betyder alt i verden for hende og vil for altid være taknemlig for at have dig.

image

image

image

image

image

image

image

På et tidspunkt bliver du eller din søster teenager, og jeres interesser bliver meget forskellige. Lillesøster er ikke længere så interessant og storesøster skal til at være voksen og tænke på andre ting. Men selvom lillesøster er en irriterende lille møgunge, er storesøster altid god ved hende. Hun passer stadig på lillesøster og sørger for, at hun altid har det godt og føler sig elsket.

image

Efter nogle år mødes i igen i den voksne verden. I er både søstre, gode veninder og er stadig vild med hinandens selvskab. I kan snakke om alt. En søster trøster dig, når kæresten forlader dig, støtter dig når du er stresset og nede, retter dine opgaver når du er presset i skolen og fortæller dig at alting nok skal gå, når et familiemedlem går bort.

image

En søster kan opleve ting med dig. Hun kan feste med dig, rejse med dig, grine med dig og glædes med dig. En søster udlever gerne din aller største drøm sammen med dig. Hun passer på dig, når det hele bliver lidt for barskt og ler med dig, når du har brug for at have det sjovt. En søster sætter gerne sine egne behov til side for at være der for dig, når du har brug for det.

image

image

image

image

image

image

Med tiden bliver i RIGTIGE voksne. I får jer en uddannelse, et job og måske en lille baby. Din søster skal svære moster til dit barn. En søster bliver ovenud lykkelig, når hun opdager din graviditet. Hun er der for dig hele vejen. Hun er verdens bedste moster, der elsker sin lille guldklump mere end du nogensinde havde kunne forestille dig. Hvis du en dag gik bort, var det din søster, der skulle tage sig af dit kæreste eje. Din lille baby. Dit et og alt. Du stoler på din søster. Du er tryg ved din søster.

image

image

image

image

image

En søster er en af livets største glæder. Du kan ikke leve uden hende. Hun er dit store forbillede. Hun er sej, og hun betyder ALT for dig.. ..Du glemmer bare at fortælle hende det.

Dette indlæg er dedikeret til min Storesøster, der i dag har fødselsdag og fylder 28 år. Hun har siden jeg var en lille baby tørret mine kinder fri fra tårer, passet på mig, rejst mig op når jeg faldt, holdt om mig og elsket mig uanset hvor umulig, jeg har været. Jeg er hende evigt taknemlig.

image

Tillykke med fødselsdagen Søster. Jeg elsker dig <3

 

 

13 kommentarer

 • S

  Hvor er det bare fantastisk, at du har sådan en søster og at hun har dig.
  Det lyder som om, at din søster er helt fantastisk og akkurat som man drømmer om, at en søster skal være.
  Desværre er det ikke altid, at en søster er sådan. Min søster er ikke sådan. Min søster er søsteren der aldrig ringer, med mindre det tjener hende et formål. Søsteren der ikke kunne drømme om at besvare eller bare sende en SMS. Søsteren der lover og lover, men aldrig nogensinde holder. Søsteren der ikke tænkte på mig den dag vores far gik bort og lod mig sidde hjemme, på mit værelse, 15 år gammel, alt imens hun tog afsted med de andre søskende. Alligevel rører sådan et indlæg og det glæder mig, at andre har det, lillesøsteren i mig drømmer om, men nu har opgivet. Jeg under dig det!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Det må sgu være hårdt!!!😳 Især når du virkelig gør dit til at få det til at fungere! 😏 Føler med dig !!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ruth Lindahl

  Åhr, hvor er du skøn – Alexandra og hvilke kærligheds- og tillidserklæring. Tak fordi du er min datter og Michelle din søster <3 Elsker jer XXX Mor

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ruth Lindahl

  Vestergade 54 st tv

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Hva’ så mor? 🙈 Skal jeg komme hjem? 😘

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helene

  Damn you graviditetshormoner! Sidder og fælder en lille tåre til dit indlæg – har selv en ret så fantastisk storesøster❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Det skal du ikke være ked af.. Det gjorde jeg også selv 😅🙈 Tillykke med graviditeten ❤️

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åhr, altså <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • -

  Søstre er fedt! Tillykke med din 🙂

  Jeg har tidligere troet, at “orlov” skulle staves “overlov” + at “starstruck” skulle udtales “star-truck”.. jævnt pinlig når man opdager, at man har skrevet og sagt ting forkert i 100 år og ingen rettede en. Men din fejl er meget almindelig, men alligevel så fra min allermest velmenende side, så vil jeg lige fortælle, at det hedder “selskab” – ikke “selvskab” 😛

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Åh Gud 😂 Jeg glemmer altid den dumme fejl .. Hvad er hudkereglen? 🙈

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emilie

   Huskereglen er at det staves som det lyder 😀 Og tak for en god blog – har netop læst den fra den ene ende til anden!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • -

   Der er intet “selv” i selskab, for det er altid noget man er med andre 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tak Karma!