Når Farmand er sød..

FØR 5 STING, 2 HÆMORIDER & 1 BABY.

FØR tiden som hæmorideramt og ansvarlig mor, var jeg en ung(det er jeg stadig) og vild teenager med KRUDT i røven.. Fuld fart frem ad! Ingen hæmninger, drengenes ven, pisse stiv hver weekend og åndssvagt tosset.

Jeg gik på HTX(Højere Teknisk Gymnasium), hvor jeg især mestrede fagene Teknologi, Fysik og Maskin.. Jep, i hørte rigtigt.. Jeg fik 12 i Fysik og jeg klarede mig også til den helt stor guldmedalje i faget Maskin på A-niveau. Det fag havde jeg sammen med én anden pige og 30 andre gutter.

Jeg ANER ikke, hvorfor jeg valgte HTX. Måske fordi min storesøster havde gået der, og fordi der var så mange drenger! Dem har jeg bare altid haft det bedst med. Og så var det jo ikke helt tosset med alt den opmærksomhed.. Haps.

Anyhow. Jeg har længe tænkt på, at jeg ville dele min blå bog med jer.. Og så var det, at jeg så, at Incredibaby HER havde gjort det samme. Røv-irriterende når en anden mor-blogger kommer først med en god ide, men nu linker jeg da lige til hende, så hun ikke føler sig røvrendt(Sanne kan godt ta’ det)..

Her kommer den altså; min blå bog, som tydeligvist også er skrevet af mine flabede, mandlige klassekammerater. Fuck you guys:

12966080_10153739242613952_1542076610_n

Klassens: Retard. Hende kan man altid grine med, ligemeget hvor dum og lam joken egentlig er. 😉 Liderbuk som fx kan finde på at nakke latex handsker i lab for at prøve dem derhjemme med claus. 😉

Kendetagn: Tattoos, Piercinger, lak, læder og hvid neglelak.

Citat: Fuck ! Jeg er sååh fuld.

Skole Aktiv: Ali er ikke altid liiiige aktiv i skolen, men når det gælder, kan du virkelig få noget lavet! Alex har tit skrevet en hel teknologirapport med hendes gruppe weekenden før, den skal afleveres. (:

Årenes Bommert: Alex’s bommert må blive en af hendes scoringer .. Kim Krog! Selvom Kim er en sød dreng, var det ikke sååå smart af Alex ..

Årenes højdepunkt: Alex’s højdepunkt var da hun i 1.g scorede Claus fra 2.g. Alex var lige startet på htx og havde fra starten et godt øje til “Clause mand”. Hun fik sin Claus, og han fik sin Ali.

Gode sider: Alex er altid snaksaglig, sød og klar på det hele! Man kan altid regne med hende, hvis der står fest og farver på programmet. Alex er en meget åben, ærlig og sjov pige. Har ingen hæmninger. (:

Dårlige sider: Selvom Alex altid er frisk på fest og farver, har hun dog en dårlig vane med at forsvinde inde i gaden! Da Ali næsten altid har en ny fyr med hjem fra gaden, må vi andre sove et andet sted! (: he he

Årenes Scoringer: CLAUSE MAND!! Før Claus havde Alex en lille flirt med Kasper Knud og Michael Mikkelsen! Alex har haft få ups’ere, fx da hun fik Kim Krog med hjem. Ali har scoret gode og dårlige mænd. (:

3 ting på en øde ø: Manden ;), Strap-on’en, og vigtigst af alt, glidecremen (;

Her er jeg om 10 år: Bliver den nye Joan Ørting, med en ordentlig bunke erfaring i bagagen.. Som et lille bijob driver hun et bordel, hvor hun uddelegerer arbejde 😉 Bordelmutter ;b

Kælenavn: Ali el. Alex

Der er ovenfor brugt mega nice dæknavne, da jeg ikke synes, at det var fair at poste drengernes efternavne. Det var så lidt..

..Til mit forsvar vil jeg gerne have lov til at sige, at jeg kun var 15 år gammel, da jeg startede på HTX. Kun det sidste halve år af 3.g, nåede jeg at være voksen(18 år). Haha. Her er et billede af Mrs. Popular på skolen i teknologi-timen. 16-17 år gammel og VOLDSOMT flittig.. Jeg har dog valgt at klippe Kasper Knud ud af billedet, der nu er min bedste venindes kæreste på 8. år.. Sådan mand!

12988180_10153739281848952_1165002070_n

Nå, men det var lidt om mig. Kom det bag på jer?

Ps. Hvis i ikke har læst mit aller første indlæg her på bloggen, så gør det nu ved at klikke på titlen her: “I har da ikke været kærester særligt længe!?” Folk er så nederen..


 

Føle med i mit, pilotmandens og babys liv på instagram lige HER <3 

 

   

5 kommentarer

 • Nanna

  Seriøst! Nu har jeg læst med på din blog siden du startede! Det er verdens sjoveste blog! Normalt følger jeg ingen bestemt blog – meeen nogle gange kan jeg godt finde på at tjekke et par gange om dagen om du har lagt noget nyt op, bare for ikke at gå glip af noget 😂 det er ALTID en sikker vinder for at man får en god griner!
  Min kæreste kommentér ret tit, “læser du nu den blog igen” … Sorry! Men man bliver lidt afhængig! 🙈
  Jeg er KÆMPE fan! Det har taget mig utroooooligt lang tid om at endelig kommentér på din blog, men ret skal være! Fortsæt endelig med at blogge!!! 😊😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maiken

  Du overlever som græsenke i længere tid – det tager jeg hatten af for 😄👌🏻😙weekender med dem er heldigvis sjældne! Kh. Din trofaste læser 😂😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maiken

  Det er SÅ sjovt hvor meget man har forandret sig siden gymnasiet 😜Hos mig er det også vildt! Dejligt med et (til) personligt blog indlæg 😆Hilsen din trofaste jeg-ser-lige-om-hun-har-lagt-noget-op-efter-en-weekend-med-svigerfamilien-der-hader-mig læser! 😙

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Årh den satans svigerfamilie. De er da dumme!! Men ja.. Det er virkelig vildt, hvor meget der kan ske på 8 år. Dejligt med en trofast læser. Dem kan jeg bedst li’ 😉 Håber der går lang tid, før du skal igennem sådan en træls weekend igen. Jeg havde ikke overlevet en hel weekend. Haha 😛

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Når Farmand er sød..