10 gode grunde til, at du IKKE skal blande dig i en mors rygevaner

9 tegn på, at du VIRKELIG har ammehjerne!

image

Som jeg tidligere har skrevet om (læs her), er ammehjerne et misvisende udtryk for, at du er pisse træt, røv forvirret, pænt distræt og fucking en smule glemsom. Ammehjernen behøver derfor IKKE at være en følge af, at du ammer. Dysfunktionen i din overfyldte, trætte og stærkt belastede hjerne skyldes ganske enkelt, at du er blevet mor.. ..eller far! Mælkepatter eller ej.

Ikke alle bliver ramt af dette handicap, der faktisk kan være yderst invaliderende at leve med. Hvis du oplever ting som beskrevet herunder, er der dog ingen tvivl.

Her er 9 tegn på, at DU har ammehjerne:

 1. Du placerer barnevognen ude foran børnelægens hus, låser vognen, smider pusletasken over armen og vandrer ind i venteværelset. Først da lægen råber sønnikes navn højt, går det op for dig, at du har glemt din baby ude i kareten. ..”Fuck!”
 2. Du står ved det samme lyskryds og venter 4 grønne lys i træk på at krydse vejen, da din hjerne er for langsom til at fatte, at lyset skifter farve i SÅ hurtigt et tempo. Irriterende.
 3. 13 minutter bruger du på at slæbe din slatne mor-krop panisk frem og tilbage i hele hytten for at lede efter din mobiltelefon, imens du fører en hyggelig TELEFONsamtale med din Mutter. Smart..
 4. Du spiser 2-3 p-piller dagligt, da du er panisk angst for endnu en gang at skulle presse en 36 centimeter(i omkreds) stor kugle ud gennem det alt for lille fødehul, og du kan selvfølgelig ikke huske, om du egentlig allerede HAR slugt medikamentet i dag. Better safe than sorry!
 5. 2 lange og HÅRDE timers gåtur med barnevognen har gjort dig så tørstig, at du kunne drikke en hel vandhane. Din tunge er mere tør en Saharas ørken, og du må ha’ væske NU. I stedet for at række ud efter den vandflaske, der står så fint placeret i din smarte barnevognskopholder, finder din trætte arm vej ned under babys dyne, forbi bamser og legetøj og griber fat i den dejlige lunkne sutteflaske.. 5 ml når du at SUTTE ud af flasken, før du opdager, at det føles LIDT mærkeligt, det du har gang i.
 6. Baby har netop indtaget sin aftengrød og er i modsætning til dig selv blevet rigtig dejlig mæt, selvom kun halvdelen af skålen er tømt. Du orker ikke at handle, og selv ikke et par klik rundt på Just Eat kan dit fyldte hovede overskue, hvorfor din sindssyge og overvældende sult bliver stillet ved – i al hemmelighed – at smovse resten af bassens Majsgrød med mangosmag. Sker der noget ved det?
 7. For én gangs skyld har du fået smidt din dovne røv ud af døren for at handle én vigtig ting, du absolut ikke kan undvære; Bleer!! Da du kommer ned i Netto har du INGEN ide om, hvorfor du er der? Du køber 7 mælkesnitter og nogle kanelgifler og vandre lystigt tilbage til dit hjem med munden fuld af lækre sager. Halvanden time og en ordentlig omgang tyndskid senere, står du ved puslebordet med en bar babyrøv, INGEN bleer og slår dig selv i hovedet.. “Det var DERFOR, jeg var i netto!”.
 8. Alle vigtige genstande så som nøgler, babyalarm og dankort ligger du SMARTE steder, hvor du med garanti ALTID kan huske, at du har lagt dem. Senere leder du forvildet rundt efter alle tre dele og finder din nøgle i mikroovnen, babyalarmen i vasketøjskurven og dankortet i enden af den vinterstøvle, du aldrig bruger. Smarte steder..
 9. Du kan ikke erindre, hvornår dit brugte korpus sidst har fået sig en ordentlig svingom i lagenerne. ..måske har lige netop dét faktisk slet ikke noget med ammehjerne at gøre?? Hmm..

Kan du genkende nogle af ovenstående punkter??


 

Jeg er fra i dag af græsenke i 147 år, hvilket betyder, at jeg højst sandsynligt er meget aktiv på de sociale medier. Følg med på instagram HER <3, eller følg med på min nye facebook side HER!

15 kommentarer

 • Pernille

  Wuhu! Fedt med alle mulige smilies! 👏🏻👏🏻👏🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Men stadig kun, hvis man skriver fra mobillos.. :/

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kia

  Jeg lavede også den bedste i morges. Skulle have bettefisen i vuggestue da vi er i gang med indkøring og plejer at tage hunden med på turen. Jeg er godt i gang med at pakke sammen og tage af sted med dem begge men synes godt nok hundehalsbåndey er lidt for kort. Først der ser jeg mig selv i gang med at give min søn der kravler rundt på jorden halsbåndet på 😂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Hahaha 😂😂😂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Det er SIMPELTHEN for grineren!!!Dén var god! Åååhh den kære mor-hjerne 😂😂😂
   Tak for din kommentar 😍

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • ingelise

  Det tager ca. 30 år at komme over en ammehjerne. Sorry, men sådan er det.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Seriøst? 😅😅🙈🙈 Det overlever jeg ikke. Når de 30 år så har passeret og man i stedet er blevet gammel og grå, så er det jo bare en NY årsag til, at hovedet ikke funker helt optimalt.. 😄💁🏻

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Hahahahahahhaa! Jeg elsker det! Og kender det alt for godt 😂👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻

  Har skrevet disse eksempler for noget tid siden, ved ikke om du har læst det 😂
  http://saasagdevijegvarmoren.bloggersdelight.dk/ammehjerne/

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Ej hallo, man kan lave alle mulige slags smileys nu! 😱💁🏻 Det er fandme fedt! 👻 Har været inde og stalke din nye blog nu😏😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna G

  Jeg er pisse nysgerrig, så beklager hvis jeg krydser en grænse for, hvad der er i orden, rent privat-sfære-mæssigt! Men hvorfor får du ikke en spiral? Så slipper du for at huske på p-piller og jeg ved sgu ikke om det er særlig sundt at spise 2-3 p-piller om dagen 😀
  Har en veninde, der fik en hormonspiral og hun er virkelig glad for den!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Du krydser på ingen måde en grænse!! ☺️ Jeg HADER p-piller og det de gør ved min krop, og jeg går pt og researcher lidt i, hvad jeg ellers kan anvende af prævention ud over kondom.. 😏 Er stadig pisse angst for at noget skal bare i nærheden af min livmoderhals, så jeg er lidt tilbageholden, når det gælder spiraler. ..indtil videre😅🙈

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anna G

   Jeg tænker, at det er dét værd at være sikker på, at der ikke lige pludselig er en baby mere :p
   Kobberspiral frarådes, hvis man fra naturens side af har kraftige eller smertefulde blødninger, fordi det forstærkes yderligere. Hormonspiralen er der selvfølgelig hormoner i, men de er mere lokalt koncentreret end ved p-piller. Endelig er der også p-ringen. Der kan man faktisk få huske-sms’er og små klistermærker, hvis man har en fysisk kalender :p Jeg brugte den et års tid og det var faktisk ganske fint.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Ja, du siger noget.. Må lige overveje det lidt kraftigere 🙈

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie

  Jeg ELSKER at læse dine blogindlæg. Jeg genkender mange af disse punkter du så fint har beskrevet oven for. Kan man blive ved med at have den såkaldte ammehjerne 2,5 år efter barnes ankomst?!😅😂 Her er det vidst tilfældet. 🙈
  Igen, tak for en skøn blog. Du gør det sku godt på alle måder👍🏻👍🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Jeg synes jeg hører om flere og flere, der stadig har ammehjerne efter både 2, 4 og 7 år😂😅 Så måske det stadig er dét du har!? 💁🏻😄

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 gode grunde til, at du IKKE skal blande dig i en mors rygevaner