Q/A: OM MIG, MINE TANKER OG FØLELSER.

5 ting jeg ville have fortalt jer..

12948448_10153721060203952_1514671081_o

..At jeg IGEN er gravid.. 11 uger henne, panisk og fortvivlet. Et uplanlagt barn – fordi dén info, den tæller! Det et dét i vil høre. Jeg er i KÆMPE chok og søger nu råd til, hvordan jeg skal klare ærterne! DRAMA…

..At jeg i næste uge deltager i Paradise Hotel, Mit Plastik Mareridt eller lignende latterligt program(som jeg selv ser i smug).

..At jeg forlader Pilotmanden. Fuck ham, hans lortejob og hans tendens til at opfører sig som en vild, flirtende teenagedreng, der har behov for at drikke sig ned i stedet for at sove, så han kan være frisk og VÆRE FAR, når han ENDELIG er hjemme. Røvhul.

..At jeg flytter til udlandet.. Ja, endelig bukker jeg under for kærestens pres om at flytte 3 år til Doha i 50 graders varme og leve spærret inde i et kæmpe stort palæ med rengøringsdame, hjemmeplejer, barnepige og en der kan tørre mig i røven når jeg har skidt. Shit, hvor blir det fedt. Langt væk fra alle jeg kender.. En oplevelse for livet!

..At jeg er lesbisk. Alle ved det – alle snakker om det. Mange piger har et godt øje til mig, og jeg NYDER, når de betragter min røv på dansegulvet. Jeg CRAVER tissekoner og små babselutter. Gi’ mig, Gi’ mig..

For det er jo sådan nogle ting, man bilder folk ind, når man laver aprilssnar. Ovenstående er dybt seriøst ting, jeg har overvejet.. ..at bilde jer ind, da jeg i går funderede lidt over, hvad jeg dog skulle finde på, at narre jer med. Men come on.. Der er jo INGEN, der ville have hoppet på det uanset. Eller hvad? Og skræmmende nok ser jeg i dag – allerede her til middag – at alle 5 ideer er anvendt på både facebook, instagram og bloggerverdenen. MANGE gange.. Endvidere har Facebook valgt at SMADRE alt det sjove ved aprilsnar – at man har glemt, at det er d. 1. april – ved lige at smide et kæmpe skilt op i fjæset på en fra morgenstunden af med teksten: “I dag er det dagen for Aprilsnar”-ish.. Flot.

Nå. Men jeg kunne altså ikke lige finde på noget grineren at snyde jer med, selvom jeg jo er en vanvittig dygtig og intelligent blogger, der både er sindssygt velformuleret og overbevisende i fucking ALT jeg skriver. I KNOW..

 


 

BTW.. Hvis i har lyst til at følge med i mit liv på snapchat – og se PISSE frække billeder af både mig og pilotmanden – så tilføj mig under brugernavnet astaffensen ..  Her er en lille smagsprøve: 

RAAAWW

RAAAWW

14 kommentarer

 • Det virkede!! Jeg blev simpelthen SÅ ked af det, da jeg nåede til at du forlod pilotmanden, og kunne slet ikke forstå, hvor grimt du talte om ham ift hvordan du plejer at skrive om ham! Så da jeg læste næste del med udlandet, begyndte noget at klikke… forstod heller ikke helt det med Paradise Hotel sammen med en graviditet og en baby ha ha ha.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Hahaha.. Hvor er det dejligt, at du hoppede på den .. 😀 😀 😀 haha

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er vild med din blog 😀
  http://www.marieschleidt.bloggersdelight.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisbethbdaxberg

  Ja jeg hygger mig så meget over din blog. Som mor til 2 stk. Dreng på 33 og efternøler pige på 12 er det så fedt du skriver alle de ting der før i tiden aldrig blev sagt højt men tænkt af alle. Stor respekt og tak for mange gode grin

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Sikke en dejlig respons. Det er jeg glad for at høre.. ..også at det stadig er sjovt at læse med, selvom man ikke længere har en lille bebs 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Piamaria

  Jeg er slet ikke mor, men kan ikke få nok af din blog – du er for vild 👌🏻 håber altså din politimand er ligeså god ved dig som du fortjener 👏🏻👏🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Haha.. Jeg får ham lige til at læse din kommentar! For han SKAL fandme være god ved mig, ja ! 😀 😉 ..Og mange tak Pia <3 Dine rosende ord varmer.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Jeg elsker seriøst ALT ved din blog! Har aldrig før læst blogs, men min verden stopper, hver gang der kommer noget nyt fra dig 😳😍
  Og lille E gør mig skruk 😅 Han er da bare for dejlig!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Hvor er du sød !! 😀 😀 Sidder og smiler helt op til ørene ! Det er sgu dejligt med ros 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maiken

  Jeg synes det er SÅ rigtigt Alexandra! Gud hvor kan det også blive for meget for nogen (læs: mig) naive mennesker at skulle mistro alt der bliver sagt idag. 😛 Jeg ser nyhederne lige pt. og jeg kan ikke lade være med at tænke: arrrg, kan det nu passe? Til HVERT enkelt indlæg 😀 Dejligt man “slipper” for det på din altid humoristiske og ærlige blog. Tak for det 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Hahah.. Netop.. Jeg tør heller ikke tro på noget som helst ! 😀 😀 Mega paranoia ! 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hold nu kæft Alexandra! Jeg grinede så jeg græd!! Fuldstændig samme proces har jeg været igennem idag. I mit hoved. Fuldstændigt samme indlæg har jeg læst. Og fuldstændig samme konklusion er jeg kommet til. Jeg magter ikke aprilsnar. Som pædagogen sagde imorges da jeg afleverede August og det femte barn spurtede forbi og råbte : “apriiiiilsaaaaaaaaaar!”. Pædagog: “Det bliver en LANG dag!”. Happy 1. april. Eller noget….
  Min blog er iallefald tom for slige…. Tror man! Tak for endnu et godt indlæg 😂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Hvor er du skøn christina! Hvor er jeg glad for, at du læser med. Du er jo en af de store (smiley med hjerteøjne) ! ..Og så elsker jeg jo bare at få rosende ord sendt ind i mine stritører, der gladeligt lytter 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Q/A: OM MIG, MINE TANKER OG FØLELSER.