Mor med tatoveringer - Billedserie og lidt brok..

Vi VILLE ha’ en dreng.

“Hvis det er en pige, så vil vi altså ikke have hende”, siger min kæreste, imens han blinker til mig og smiler sødt. Manden var en smule nervøs, og havde i timerne for inden brugt en del tid på at remse alle de ting op, han ikke ville kunne finde ud af, hvis nu det skulle være en pige.

Jeg selv går i mine egne tanker og hører ikke rigtig, hvad mandens bekymringer går ud på. Jeg er nemlig rimelig overbevist om, at det er en dreng, der gemmer sig inde i maven på mig. Meeeen for at være helt ærlig, er jeg sgu nok også en smule bange for, at det ikke er tilfældet.. At jeg ikke skal være den drenge-mor jeg havde forestillet mig, jeg skulle være. At jeg ikke skal se lykken i Pilot-mandens øjne, når de fortæller os, at det er en lille tissemand, vi kan se på skærmen. At hele mit billede af vores fremtidige familie – med en lille langhåret knægt i mellem os – bliver ødelagt.. Revet i stykker.

Det er en kold vinter-morgen i januar måned sidste år, og min bedre halvdel og jeg er på vej hen til den kønsscanning, der slet ikke var nogen tvivl om, vi ville ha’.
Og jeg kan lige så godt være ærlig og fortælle jer, at vi mildest talt ville blive LIDT skuffede, hvis scanningen fremviste en lille prinsesse. Og det er sgu helt Normalt og OKAY.

Jeg er ved at brække mig over gravide kvinder, der påstår, at de ikke foretrækker det ene køn frem for det andet.. Jeg er selvfølgelig godt klar over, at der er nogen(måske dem der har kæmpet med at blive gravide), der vitterligt bliver lige glade for begge meldinger. MEN det kan sgu ikke passe, at det ligefrem skal være forbudt at have et ønske. Det er jo ikke fordi, man ikke i sidste ende bliver lige lykkelig.. ..Det er jeg overbevist om, at man gør! Men man styrer nu engang ikke, hvad hjernen den tænker og kroppen den føler. Du kan så vælge at fortrænge det eller lyver om det, men hvorfor? Og siden hvornår, har det været sundt?

“Det vigtigste er ikke, hvad køn det er! Det vigtigste er vel at barnet er sundt og raskt!?”, siger en dame forarget til mig, da jeg ytrer min forhåbning om, at det er en lille knægt, der snart skal være en del af vores hverdag. Jo jo.. Jeg er enig, men hold nu kæft med være så pisse meget bedre end alle andre, og drop det der med at forsøge at give MIG dårlig samvittighed over noget, DU synes er forkert. Det er jo til at blive træt af. Selvfølgelig bliver jeg hverken mere eller mindre tilfreds, når først baby ankommer til denne jord, men jeg kan da love dig for, at jeg skal bruge noget tid til at omstille mig og vende mig til tanken, hvis det er en lille ballerina, jeg bærer rundt på. Jeg har bare aldrig kunne forestille mig selv som en pige-mor.

“Vi er 95 procent sikre, men det er måske lidt for tidligt, så vi vil bede jer om at komme ind igen til en ny scanning om en uge”, siger jordemoderen til mig og min kæreste, der sidder død-spændte og nervøse.. “Hvad er i 95 procent sikre på det er!?”, spørger jeg ivrigt.. For jeg har sgu ikke set nogen lille dillertjavs, men måske jeg bare ikke har forstand på lortet. “At det er en lille pige”, svarer jordemoderen.. Så blev der stille.

Min kæreste og jeg var helt paffe. Det var sådan en utilfredsstillende forløsning på en meget besynderlig måde. Som at stoppe med pilleriet LIGE inden en orgasme. Dén følelse af utilfredshed. Ja sorry, men det er det eneste eksempel, jeg lige kunne komme i tanke om. Nu havde vi ENDELIG fundet ud af kønnet, men det var jo ikke nogen lille dreng.. Vi var glade, men også skuffede.

Næste uge lå jeg igen på briksen og skulle egentlig bare have bekræftet, at prinsessen ikke havde groet sig en diller i løbet af den sidste uges tid. Nu havde vi faktisk også fundet et navn til Lillepigen, og jeg havde fået det meget bedre ved tanken omkring dét, at være pige-forældre. Min kæreste.. ..not so Much. Haha..

Men HVAD? Hvad var det, der pludselig stod tydeligt frem på skærmen.?? En tissemand!!! Eller var det?
“I fik af vide, at det var lille pige sidste gang, ikke? Som i selv kan se på skærmen, så var det godt, at i kom herind én gang til, for det er da en lille bassemand, i skal have”, siger jordemoderen. Jeg griner indvendigt og bliver på ét sekund ovenud lykkelig og kigger hen på min kæreste, der sidder og smiler med vand i øjnene. “Jeg vidste det, Tuller! Jeg kan kun lave drenge!”, siger han og smiler stolt med ryggen rank.

Lille E - ingen tvivl

Lille E – ingen tvivl

Og ganske rigtigt.. 4 måneder og 25 kilo senere   kom der en Lillemand ud af det ALT for lille fødehul. Jeg blev en drenge-mor og Pilot-manden fik sin lille søn.. <3

Fra kønsscanning

Fra kønsscanning

Jeg fremstår her muligvis som en meget utaknemmelig type. Det er jeg OVERHOVEDET ikke. Jeg er ovenud lykkelig over, at JEG har fået lov til at blive mor! Det er SÅ stort. Og det havde det OGSÅ været med en lille pige som datter. Men man KAN altså ikke styre sine følelser. Til gengæld kan man dele dem med andre, så de ikke føles så forkerte.

Det er okay at ønske sig en dreng mest. Det er okay at ønske sig en pige mest. Det er okay at håbe på, at man ikke får tvillinger, eller at man gør! Det behøver IKKE at betyde, at man er utaknemlig for det, man faktisk har..! Overhovedet ikke.

Lur mig, om der ikke sidder rigtig mange andre derude, der går rundt med de samme tanker, følelser og ønsker?

God dag <3

Ps. Hvis i vil læse om, hvordan vores Lillemand blev til, kan i klikke på dét her indlæg: .. Og sådan blev en Tinderbaby til!

I kan følge både mig, Pilot-manden og vores lille Tinderbaby på Instagram HER <3

 

20 kommentarer

 • Helena

  Helt sikkert – det er vildt så mange folk der er derude der tror det er ok at blande sig i ALT og komme med “velmenende” tips til hvordan man skal gøre, bare fordi man har valgt at få et barn. Det er derfor det er såå skønt at følge dig og din uperfekte verden 🙂 keep up the good work!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helena

  Hej! Har fulgt med på din blog og kan virkelig godt lide din bramfrie no bullshit stil. I det her indlæg er jeg dog ikke længere med – du skriver at du brækker dig over kommende forældre der er ligeglade med kønnet og at de skal holde op med at være så pissemeget bedre end alle andre og samtidig kræver du at folk skal respektere din indstilling til hvilket køn du vil ha, er det ikke lidt dobbeltmoralsk? Som du nok kan gætte har jeg under min graviditet bare håbet på et rask og sundt barn uanset køn og uden at føle mig bedre end de af mine venner som brændende har ønsket sig det ene eller andet.. Synes ellers du var så fordomsfri i dine andre indlæg, det er en meget federe stil synes jeg 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Hej Helena,

   Mit sprog er lidt mere voldsom, end JEG egentlig nogle gange er. Jeg har fuld forståelse for, at der er nogle, der faktisk er helt lige glade. Som jeg også skriver, er ved jeg jo godt, at der faktisk er nogle, der bare ønsker et sundt og raskt barn <3 Når jeg skriver, at folk skal stoppe med at være så pisse meget bedre end alle andre, mener jeg mere, at der er røv-irriterende at blive dømt på, at have et ønske. Altså.. bare fordi nogle er lige glade, gør det vel ikke mig til det dårligere menneske, at jeg ikke er det. Man skal ikke forsøge at trække sine egne følelser ned over hovedet på andre, fordi man selv synes, at det er mest rigtigt ikke at foretrække et køn. Det er dét jeg mener 🙂 Jeg håber du forstår, og så er jeg ked af, at min tekst fremstår som fordomsfuld og dobbeltmoralsk, for det er da det sidste jeg ønsker at fremstå som 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • I hear you! Jeg fatter ikke, at så mange stiller spørgsmålet ‘nå, hvad håber du så det bliver?’, og efterfølgende ser helt forkerte ud i hovedet, hvis man ikke svarer ‘det betyder da ikke noget, når bare det er et sundt og raskt barn’. Når jeg er blevet direkte adspurgt har jeg under begge mine graviditeter været helt ærlig omkring, at jeg helst ville have drenge, og det har medført mange rynkede næser og fordømmende miner. Men jeg elsker naturligvis både min søn og min datter ubeskriveligt højt og ville ikke på nogen måde ønske at de var anderledes end lige præcis som de er;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Jeg kender ikke kønnet indeb fødslen, men gav en fornemmelse af at det var en dreng.. men VAR virkelig ligeglad med kønnet!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Og det ved jeg også godt, at der er nogen, der faktisk er.<3 Gid det var mig 😛

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karen

  Ved nr. 1 blev jeg virkelig skuffet over at det var en dreng, og det tog nok en uge at vænne mig til tanken. Ved nr. 2 vænnede jeg mig til tanken på vej hjem i bilen, for en dreng vidst jeg jo nu hvordan man var mor for. Da vi fik at vide at nr. 3 var en pige havde jeg sgu svært ved at få armene ned igen. Jeg vil ikke bytte mine drenge for noget i verden, men jeg er glad og taknemlig for at jeg også har fået min lilje prinsesse:0)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Tak for din ærlighed. Det er lækkert at se. Og tillykke med dem alle tre 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Berit

  Hej

  Fedt skrevet, jeg havde ved nr et troet det skulle blive en dreng, aner ikke hvorfor. Ud kom en kæmpe pige

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Berit

   Hov, det hele kom ikke med, som jeg havde skrevet

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Nogle gange driller den, hvis man anvender smileys. Ved ikke, om det er der, den gik galt ? 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Jamen, sådan kan man jo blive overrasket 😀 Hehe.

   ..Og tak Berit 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Tja, jeg var så én af de der “hellige” (i din optik ;)) gravide, der faktisk var ligeglad. Hånden på hjertet, jeg var komplet ligeglad! Det var bestemt ikke noget, jeg bare sagde fordi jeg ikke turde andet.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   EJ, jeg er selvfølgelig godt klar over, at der faktisk er nogle der er helt lige glade.. 😀 Men tænker, der er mange, der ikke er. 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Nu er jeg selv gravid og skal føde om 2 måneder, og jeg vil helt ærligt sige, at hverken min kæreste eller jeg havde en forventning om, at vi lige præcis ville foretrække det ene køn frem for det andet. Min kæreste var overbevist om, at der lå en lille pige i min mave, for som han sagde “konger laver jo prinsesser” 😉 Og ganske rigtig – der gemmer sig en lille pige! Derudover vil jeg så sige, at hvis vi skal ha’ et barn mere, så vil vi da gerne ha en dreng 😛
  Fun fact; Min kæreste og jeg har også mødt hinanden på Tinder

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Tillykke med jeres lille prinsesse!! ..endnu en tinderbaby. Sådan <3 Kan sagtens følge dig. Nummer to barn er meget mere vigtig.. Der vil jeg da også helst have modsatte køn, af hvad jeg har i forvejen. HVIS jeg altså skulle ha' en til 😀

   Ps. Held og lykke med Fødslen og alt det der 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rigtig rigtig godt skrevet 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mor med tatoveringer - Billedserie og lidt brok..