Q/A ..Jeg gør det sgu!

Ting der får mig til at græde #1


image

Jeg har altid været et meget sensitivt menneske. Faktisk helt tilbage fra, at jeg var barn, så vidt jeg husker. Mest i det skjulte.. Ud af til, har jeg en ide om, at bekendte og fremmede måske tænker, at jeg er sådan en lidt hård pige, der kan tåle lidt af hvert. Det kan jeg ikke. Og nu… ..nu hvor jeg er blevet mor, er jeg pludselig blevet helt LATTERLIGT sensitiv.

Åhh gud, hvor er det belastende. Det gælder både lugte, lyde, lys og alt i den dur. Men OGSÅ i forhold til mine tårer. Shit, hvor er der mange ting, der kan få mig til at græde. Og her kommer de første ting på listen, som højst sandsynligt kunne blive kilometer lang:

Gamle mennesker. Der behøver ikke at ligge en sørgelig historie bag. Jeg bliver simpelthen fyldt op med følelser (mest kærlighed) til hele rollatorgenerationen. De er bare SÅ søde også fyldt af liv! Hvis man altså kan sige det? Og så kan jeg ikke holde ud at tænke på, at de måske snart skal dø. Dét trækker tårer hos mig, hvilket er ret upraktisk i busser, butikker og den slags steder. Jeg får på en mærkelig måde altid ondt i hjertet, når en gammel mand eller dame smiler til mig og min baby. Jeg bliver så rørt. Og hey, så gør dog forhelvede plads til den ældre herre i bussen og flyt din egen 28-årige dovne røv om bag i.. Sorry. Den skulle lige ud.

Melankolsk musik. Jeg bliver direkte deprimeret af at høre ‘sørgeligt musik’, som jeg kalder det. Jeg kommer til at tænke på alt ondt og skidt i verdenen og i mit liv. Jeg tænker på tidligere Break-ups, krig, død og ødelæggelse, kræftsyge bekendte, folk der har mistet deres børn og alt i den dur. Jeg bliver simpelthen nødt til at bede folk om at skifte nummer, hvis de hører sådan noget musik. Det sætter noget ubehageligt og tåre-provokerende i gang i mig, og jeg ved ikke hvorfor?

Lykkelige nyheder. For nyligt er en af mine gode veninder blevet gravid, og da jeg hørte nyheden, kunne jeg ikke stoppe med at græde. Jeg bliver overvældet af sådan en sindssyg glæde, som jeg ikke kan stoppe igen. 3 Timer senere på aftenen kom jeg IGEN til at tænke på det, og så triller tårerne bare ned af kinderne på mig. Det er SÅ stort! Og nu græder jeg igen.. Hehe

Folk der græder. Én tåre fra et andet menneske, og så KÆMPER jeg med ikke selv at tudbrøle. Det gør ondt langt inde i mit hjerte, når folk græder. Hvis grunden da er ulykkelig. For 5-6 år siden arbejdede jeg som lærervikar og pædagogmedhjælper  i specialklasserne, og der var den SØDESTE lille dreng på 6 år, jeg simpelthen var SÅ forelsket i. Men han blev rigtig tit ked af det, og jeg måtte vende mit eget hovede op i vejret i et forsøg på at undgå våde kinder, når jeg trøstede ham i mine arme. Jeg tænker stadig på ham i dag og håber så meget, at han har det godt.

Trøstende og anerkendende beskeder. Efter jeg i sidste uge skrev DET HER indlæg, er der SÅ mange, der har skrevet nogle rigtig søde beskeder til mig.. ..Fortalt mig, at jeg gør det godt.. At jeg er sej.. At jeg er en god mor.. Det får tårene til at trille ned af mine kinder. Tak for dem! <3 Hvis pilot-manden sender mig en rigtig sød og anerkendende besked eller virkelig udviser sympati bliver jeg også rørt til tåre. Det gør mig glad(hint).

..Og jeg kunne blive ved i evigheder. Men lad os kalde den her liste for #1.. Så kommer der jo nok flere af den slags indlæg i fremtiden! Jeg håber, at det ikke er alt for jeg-er-mega-sårbar-og-deprimeret-hele-tiden-hav-ondt-af-mig-agtigt.. 😀

Hvad kan få jer til at græde? Og gad vide om det ikke er meget normalt, at man har lidt lettere til tåre, nu hvor man er nogens mor? (Abe der holder sig for øjnene)

Ps. På min Instagram tuder jeg sjældent, så hvis i er en sucker for det lidt mere positive og humoristiske, så kan i følge med ved at klikke lige HER <3

 

 

 

 

22 kommentarer

 • […] nogle dage siden læste jeg dette indlæg på bloggen Lilletutogmor.dk og før det havde jeg læst dette indlæg på bloggen […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] men da en af mine über cool’este blogger-kollegaer Alexandra, tog det op på hendes blog HER, begyndte det at rumstere i mit hovedet igen. For jeg synes sgu også at tårerne hos mig, trænger […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sandra

  Har også altid været en tudemarie men det er blevet helt umulig efter at jeg er blevet mor. Tager vi eksempelvis bare dem sidste uge hvor vi har været på ferie på gran canarie. Jeg græd da børnene dansede til minidisco på hotellet, jeg græd da vi så delfinshow og jeg græd da min søn spillede bold med en spansk dreng. Jeg bliver bare sådan en pinlig mor når min søn bliver større!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Det bliver SÅ meget mig, dét der.. Åhhhha 😀 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Åh, hvor meget plads er der mon til sådan et svar, i sådan et kommentarfelt? Høhø.

  Jeg er helt enig med dig i stort set det hele. Jeg er dog en smule usikker på den med lykkelige nyheder – om de får ram på mig og om de overhovedet har været der. Sørgeligt egentlig 😉

  Sørgelige film eller mennesker på skærmen der græder – Jeg er der hver gang! Og det er SÅ pinligt, hvis man ikke ser det alene. Jeg har bare sådan en fantastisk ‘Tænk hvis det var mig’-tankegang. Med alt. Jeg ved ikke hvor behovet kommer fra, til altid at sætte mig selv i andres elendige situationer. Heldigvis kun ved tankens kraft.

  Når jeg bliver sur. Jeg hader det, men storvræler altid, når jeg ryger af toppen i en diskussion. Hvilket bestemt ikke får mig til at vinde den og det er skide irriterende!!

  Træthed. Jeg er som et spædbarn, når jeg er træt. Vræler ved sult, ved misforståelser, ved modstand, ved manglende søvn.. Alt!! Jeg er så dårlig til at være træt eller sulten.

  Og åbenbart tandlæger der er for længe om at bedøve mine tænder. Erfarede jeg igår. Jeg fik dog heldigvis stoppet mig selv nogenlunde!

  Nå ja.. Og tanken om at miste. Jeg har en fantastisk (NOT) evne til at kunne tænke “Tænk når min mor ikke er her længere” og så starter maskineriet ellers, uanset om jeg lige tænkte tanken da jeg tissede, midt i maden eller sent om natten. Den er stensikker og det er den dummeste tanke. Det er lidt som at pine sig selv? Måske jeg er skabs-masochistisk.. Det har jeg egentlig også lyst til at græde lidt over 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Åhhh. To mennesker – samme sind.. Er totalt tandlæge-skræk, opfører mig OGSÅ som et spædbarn når jeg er træt, og tænker altid DUMME tanker om at miste. SÅ latterligt.. Præcis som du siger, er det jo at pine sig selv. Jeg er også typen, der går ud og kigger på mig selv i spejlet, når jeg græder.. Bare for at få det lidt mere dårligt. Det er jo sindssygt tragi-komisk 😀 Haha

   Tak for din lange men GODE kommentar, der altså sagtens kan være her på siden. Flere af dem tak <3 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie

  Gamle mennesker!!. Føler på en måde de er sårbare selvom halvdelen nok er sejere end mig haha. Får tåre i øjnene hvis en gammel person går alene fordi jeg tænker på om personen er glad eller er ensom som dem man ser i TV, og får tåre i øjnene når jeg ser et gammelt par fordi jeg blir så glad for de har hinanden. Vil bare gerne give dem alle et kram <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah
  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Læste den lige. Kan sagtens se hvad du mener. Fed artikel og DEJLIGT med ærlighed. Tak for linket <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Følelser får mig til at græde. Gud, det lyder dumt, haha. Men fx The Notebook, hvor hun kan huske ham igen og så pludselig har hun glemt igen – hold kæft, det er hårdt! Jeg føler SÅ dybt og græder så let.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Jeg VED hvad du snakker om. I PS. I LOVE YOU kan jeg ikke se ud af mine øjne i flere dage efter. Jeg føler det SÅ dybt. Præcis som du siger 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Samantha

  For nylig fortalte min lillebror at han skulle være far!! 😱 Det grad jeg helt vildt over og tider stadig (glædes tåre)
  Efter jeg har fået børn kan jeg sæet ikke se film med børn der forsvinder eller hvor der sker dem noget, så græder jeg så voldsomt at naboen kan høre det!
  Musik, sørgeligt musik!
  Når jeg er rigtig træt og manden fx kommer hjem med den forkerte mad. 😂 Tosset jeg hved det. Men hvis jeg er træt eller stresset skal der ikke ske noget uventet.
  Min datter stod engang i sin nye børnehave og så, så lille ud hun kiggede på mig og sagde: mor jeg hved ikke hvad jeg skal gøre af mig selv.
  Der måtte jeg lige vende ryggen til og trække vejret det kom så ud senere.
  Så efter jeg er blevet mor, kan jeg græde af ALT!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   aaaaarjjj TILLYKKE med din lillebror!!! Hvor er det STORT ! <3 Ku' græde af alt det sammen, du nævner der.. også maden 😀 😀 Haha..

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Hej Alexandra 🙂
  Jeg bliver altså lige nødt til at komme ud med noget nu. Hvor er det VILDT hvor meget vores liv minder om hinanden. Set udefra altså.
  Jeg er ligesom dig fra Aalborg (Nørrenutten), men bor nu i Berlin. Jeg har dog ligesom dig været et smut forbi Nørrebro, og hvor ville jeg gerne tilbage!
  Men det er NU, vi når til det, jeg synes er FUCKING vildt 😉
  Jeg har lille Philippa fra juli 2015 med min helt egen pilot-mand – vi er dog i modsætning til jer, gået fra hinanden (primært pga hans dumme arbejde). Men Philippa skulle ALDRIG have været en pige. Jeg var blevet lovet af samtlige jordemødre at hun “højst sandsynlig” var en lille Elliot, så hun har måtte leve med at rende rundt med navnesutter med verdens sødeste drengenavn i det første halve år.
  Hvad er der mere? Jeg er godt nok kun 24 år og har været cabin crew attendant siden jeg var 18 år, men et år inden Phillippa kom til verden, startede jeg på veterinærmedicinstudiet. Og så har jeg altså også været på alt for mange tinderdates før jeg mødte ham med striberne på skuldrene – og haft besøg af Klamme Lydia et par gange.
  Hav en dejlig dag, og nyd Aalborg. Jeg vil fandme også snart hjem til mine forældre igen <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   NARRRRJJ HVOR ER DET VILDT!.. Og mig som også ville have en lille Filippa! Wow det er sindssygt.. Og Pilotmanden og jeg har faktisk snakket om, at hvis vi skulle flytte til udlandet om 3 år, kunne det være london eller BERLIN.. Haha.. Ej, har du en Instagram eller facebook jeg må få lov til at stalke!? Nu er jeg så nysgerrig 😀 😀 Skriv lige til mig 😀 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • A

  Extreme Home Makeover når der bliver råbt “Move that bus”. Det er så mega cheesy, men jeg kan simpelthen ikke holde tårene tilbage haha 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tudefilm og grineanfald får mig til at græde 😉
  Og så når andre siger noget, som føles så rigtigt!

  http://www.marieschleidt.bloggersdelight.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Også her.. Især det sidste du nævner ! 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • SJ

  Man skulle tro at du beskrev mig… Har det præcis på samme måde. Det er yderst vanskelig at forklare folk der ikke er sensitive, hvordan dette føles og opleves. Det vil for os (sensitive) altid føles 10 gange hårdere. Man kan også vende det og sige, at når så det er en lykkelig begivenhed, så opleves den også 10 gange mere lykkelig.
  Jeg er selv blevet mor i marts 2015 og har brugt hver eneste dag i 7 mdr. med tårer ned af kinderne, en mega urolig baby og en far der læser til læge. Du er ikke alene ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amanda

  Hmmmmmmm det her indlæg fik mig til at tude, det er da op ad bakke! Haha. Men du får mig heldigvis også tit til at smile – og tak for det 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Q/A ..Jeg gør det sgu!