10 gode grunde til, at du ikke må passe min baby.

Se hvordan jeg I virkeligheden ser ud på Snapchat!

image

Efter 3 prutter, en bøvs og KORTE overvejelser har jeg taget en (måske) god beslutning: Nu kan alle dem, der vil, følge med i mit piss’ spændende liv på Snapchat ved at tilføje ‘MIGOGMINTINDERBABY’. Hvis ik’ det virker så prøv med mit brugernavn ‘astaffensen’ .

Jeg kan bedst li’ at tage uovervejet beslutninger, selvom jeg i nogle tilfælde ender ud med et gevaldigt rap over nalderene. Min uddannelse er uovervejet, min kæreste er uovervejet, min by er uovervejet, MIT BARN er uovervejet. Jeg har selv aktivt valgt alle tingene til, men gennemtænkt, dét er de sgu ikke. Jeg er vidst det man kalder for den impulsive type.. Typen der bare gør det.. ..fordi jeg har lyst. Jeg hader at være fornuftig. Måske er det noget, jeg burde arbejde lidt på.. Hmm.

Anyhow. Mine snaps er nu tilgængelige for hele verden, og sådan bliver det. “Var det ikke en god ide at bevarer bare lidt af dit privatliv?”, spurgte den KNAS-tørre tante Olga med et snerpet udtryk i fjæset. Næh.. Hvorfor? Det er jo ikke fordi, jeg har tænkt mig at videofilme mit numsehul eller sende billeder af kærestens STORE(så blir’ han glad) diller-daller.. Mine snaps består mest af alt af latterligt og retarderet indhold. Mig der med min voldsomt smukke stemme synger selvopfundne viser for min dreng, Lillemand der griner gennem det ansigt-forvrængende filter jeg har udsat ham for, Pilot-manden der (tydeligvist) poser i bar overkrop for på samme tid at brokke sig over, at jeg filmer ham.. Haha. Han ELSKER det! Vi både griner, græder, diskuterer, teer os åndssvagt, kysser, danser, træner, bader og skader. Det sidste ord ved jeg ikke, hvad betyder, men det lyder altså bedst, når det rimer.

Så ja.. Jeg har valgt at blotte mig selv, og det har det jeg det fedt med. Som om jeg ikke allerede har gjort det i forvejen? Jeg er blogger? Så det er vel egentlig ligegyldigt, hvad alle andre tænker. For det kan jeg jo sagtens abstrahere fra… NOT!

Men hey. Gå ind og tilføj ‘MIGOGMINTINDERBABY’ / ‘astaffensen’ på Snapchat NU, så i ikke går glip af mig og pilot-mandens MEGET spændende aften igår OG Lillemands VOLDSOMT sjove ansigter……. ..desuden vil i også hurtigt finde ud af, at jeg er langt fra så pæn, som det ligner på mange af mine filtrerede billeder på Instagram. What’s not to like?

Hvis i synes, det er dybt retarderet at spilde sin tid på at se videoer af fremmede mennesker, så kan i i stedet for følge mig på Instagram HER, hvor der er knap så mange videoer.. Kun lidt <3

PS. Den første der påtaler, at det er SYND for pilot-manden, at han bare bliver TVUNGET(!?!?) med ind i mit virtuelle liv, får et par på kassen. Han har selv gladeligt deltaget i alt, han er med i.. ..og han nyder det! “Tulle, hvor mange har egentlig liket det billede der, jeg er med på?”.. #hanersgusød

   

8 kommentarer

 • Liva

  Hej
  Bor du i Spanien?
  Med alt det solskin og den varme kan det i hvert fald ikke være i danmark 🙂
  ser så hyggeligt ud 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Hej Liva 😀
   Ja, lige pt bor vi på tenerife på grund af mandens arbejde. 😀 Det er dog slut om en halv uges tid. 4 måneder blev det til 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ria

  Hvor er det fedt at man kan følge dig på snap, det er virkelig hyggeligt! Hvor ser jeres liv altså hyggeligt ud 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Ja, det ville jo være nederen af mig at begynde og filme vores skænderier 😀 haha.. ‘

   Er glad for du følger med:)!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ria

   Hahaha ja der ville det måske 😉 men selvfølgelig følger jeg med, du er blevet min yndlingsblogger 🙂 keep up the good work 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tak, hvor er du SKØN.. Du har luge reddet min dag 😀 <3 !!!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristina

  Man kan ikke finde dig ved at skrive MIGOGMINTINDERBABY man skal skrive astaffensen

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Ja, det har jeg fundet ud af nu (abe der holder sig for øjnene) .. Hvor er det dumt :/

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 gode grunde til, at du ikke må passe min baby.