Barnedåben skulle bare overstås!

Sådan bliver din baby (ekstra) smuk.

 

image

Jeg er totalt farveforskrækket og ELSKER neutralt tøj. Sort er bare pisse smukt til babyer, og jeg synes personligt, at der er ALT for lidt sort tøj til den størrelse mennesker.

Jeg nægter, at smide en formue efter baby-tøj, for de gror jo ud af lortet igen efter kun kort tid. Meeeen jeg vil stadig også gerne have, at min lille skid ser cute ud.

Mode har jeg ikke en skid forstand på, men jeg vil påstå, at jeg har ret godt styr på, hvordan man klæder en baby på, så den(haha) ser bedårende ud!

Jeg er en sucker for sort og hvidt tøj, og jeg er helt tosset med striber(familie og venner: læs!) . Nu skal Lillemand endnu en gang op i en ny tøjstørrelse, og jeg har derfor været ved at kigge lidt på nettet efter nyt til garderoben.

Tøjet bliver altid bestilt i et nummer for stort, så han kan bruge det i længere tid, og jeg får mere ud af pengene. Det er fedt. Her er noget af det jeg fandt og har bestilt.

 

image

Startpakke med 6 dele til kun 349 kr. Jeg er vild med det hele, men jeg er især fan af huen, hagesmækken og så den kortærmede body. Det er jo i virkeligheden kun ca 58 kr pr del(måtte lige bruge lommeregneren). Dét er sgu da billigt. Så er det bare pisse ærgerligt, at det kun fås i størrelse 50-68. Lillemand er lige lidt for stor. Men til jer der har bitte-små bebser eller snart skal ha’ det, er det jo genialt til både piger og drenge. Kan købes HER.

 

image

Langærmet pyjamas i økologisk bomuld for 129 kr. Jeg ELSKER heldragter. Jeg elsker lynlåse. Jeg elsker sort. Jeg elsker hvid. Jeg elsker økologi. What’s not to like. Fåes i størrelse 50-68. Skrump Lillemand! Kan købes HER.

 

image

Langærmet body  til 99 kr. Dén hapser jeg, for den fås nemlig helt op til størrelse 86. Yes mand. Kan købes HER.

Se lige hvor Fucking SØØØD Lillemand er i sort/hvidt stribet tøj:

image

image

image

image

Bare lige lidt inspiration fra mig af, for jeg er jo kendt for altid at være up to date med den nyeste mode. Eller noget.. 🙂

PS. Læs også indlægget: Sådan finder du ud af, om din baby er grim. Det er meget sjovt.

image

 

Hvis du vil se flere lækre billeder af min lille tinderbaby (og mig + pilotmanden), kan du følge med på Instagram HER <3

 

9 kommentarer

 • Armen, altså … Nu må jeg ud med det! Den babydreng af jeres er simpelthen så smuk, at man slet ikke forstår det! 🙂 Jeg kigger slet ikke på tøjet, fordi de skønne strålende øjne og den smukke smilende mund med de to bisser stjæler al min opmærksomhed. Total modelbaby! I kan virkelig lave børn … Ih, en charmetrold ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Årh, det går jo lige i mit moderhjerte <3 😀 Tusind tak Jeanette !!!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina M

  Hvor er trøjen fra?? Så den også på insta, og jeg er VILD med den! ( og lillemand i den naturligvis ). Min dreng er på vej i 92 nu. Jeg køber altid ind til næste størrelse, nærmest når han lige er røget op i den forrige. Lagersalg, udsalg og så standard hvide bodyer osv fra H&M. Jeg nægter nemlig også at betale fuld pris fordi der står designer i måsen af tøjet, men vil gerne ha kvaliteten og designet jo :o) Har aldrig købt noget på Ellos, er de gode til de lidt større størrelser også?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Lige præcis 🙂
   Trøjen Lillemand har på er fra H&M. Købt på udsalg for et par måneder sider over internettet.. Måske de har dem igen, men kunne ikke lige finde den. Ville nemlig have den i et par størrelser større også, fordi den er så cute 😀
   Ja, jeg synes faktisk de har nogle okay ting på Ellos. Er først lige begyndt at kigge derinde også, fordi jeg synes, det er smart, når man også skal have lidt til sig selv. Så kan bestille det hele samlet 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Tænkte på dig da jeg så det her da jeg selv var rundt på nettet for at finde tøj til bette manden 😄 Og det er til helt fornuftige priser – er selv ret nærig mht baby tøj. Nægter at give fuld pris på “Mærkerne” så bruger ofte denne side som er rigtig god ☺️
  http://dk.nextdirect.com/en/newborn/mono-boys/mono-boys/2
  http://dk.nextdirect.com/en/newborn/mono-boys/mono-boys/3

  Tak for en rigtig underholdende blog 😄👏🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Ja, jeg var lige derinde at kigge, fordi et par andre læsere også anbefalede den. 🙂 Det er en mega fin side. Godt at høre, at der er flere om at kunne li’ den. Så må kvaliteten også være okay? 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   …Og mange tak 😀 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Uh tusind tak for en god og ærlig blog! Som kommende mor (wow alligevel lidt vild at kalde sig for første gang) er jeg ret interesseret i et evt. indlæg om babyudstyr. Altså hvad kan man ikke leve uden og hvad er total overkill at eje?! Synes virkelig, at det er en jungle at finde rundt i..

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Mange tak Mette 🙂 Jeg vil i den nærmeste fremtid forsøge, at lave et indlæg eller to omkring baby-udstyr. Det var da en god ide. Synes selv det var en jungle, da jeg var gravid og ikke anede noget som helst.
   ..Tillykke med graviditeten. Hvor langt er du ? 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Barnedåben skulle bare overstås!