5 latterligt søde videoer, der får mig til at grine!

SÅ mange kigger med på min blog. (Forsigtigt) Fuck janteloven.

Jeg er for SINDSSYGT oppe at køre over den her blog, jeg har fået skabt mig. Fuck janteloven..! Det kører fandme for mig. Jeg startede med at skrive indlægget  “I har da ikke været kærester særligt længe?”. ..Egentligt mest fordi, at jeg var så pisse gal over, at folk skulle blive ved med at køre i, at Pilot-manden og jeg efter kun 4 måneder besluttede os for at smide p-pillerne. Det kan i iøvrigt læse mere om i indlægget ..Og sådan blev en Tinderbaby til!

Nå.. Men jeg havde da aldrig i mit liv regnet med, at der var mere end et par stykker, der rent faktisk gad at læse det. Jeg har altid skrevet sindssygt meget i dagbog. Har flere tusinde af sider om mit kaotiske liv gemt i skabe og skuffer bag lås og slå.. ..Faktisk helt tilbage fra år 2002, hvor jeg var kun 11 år gammel. Og af en eller anden mærkelig grund, har jeg altid skrevet det som om, at folk ville finde dagbogen og læse i den.. Hmm??

Uanset hvad, så røv-kedede jeg mig for 5 måneder sider. Titlen som græsenke og barslende nybagt mor blev sgu lidt ensomt. Især fordi jeg sad fast i Barcelona i et fisefornemt kvarter, hvor jeg ikke kendte en sjæl, imens manden – bogstavligt talt – fløj rundt i både øst og vest. Jeg var ensom, Jeg var depri, jeg var rasende, jeg var bitter, jeg var jaloux, jeg var angst.. Jeg var ALT muligt. Alt i mens jeg skulle have overskud til min lille 3 måneder gamle baby. Jeg skulle AF MED DET! Af med mine følelser.. DERFOR begyndte jeg at blogge.

Jeg havde på daværende tidspunkt ALDRIG læst en blog før, så jeg anede ikke, hvad jeg gik ind til. Jeg vidste, at man kunne skrive sådan nogle blogs på nettet, hvad det så end var. Så jeg googlede ordet “blog”, og fandt ud af, at jeg herinde kunne oprette en gratis. SMART. Navnet “MigogminTinderbaby” kom lynhurtigt til mig, og jeg var slet ikke i tvivl om, at det var dét, jeg skulle kalde mig.

Efter få dage skrev jeg min fødselberetning, der går under navnet 5 STING, TO HÆMORIDER & 1 BABY RIGERE!.. I løbet af et døgn er indlægget gået viralt, og jeg er mildest talt MÅLØS(har aldrig kunne stave til det ord!?).. Nogle dage senere skriver jeg indlægget Når Farmand (TROR) han tager nattevagten!, der på kort tid får over 70.000 klik.. WTF.

OG JEG FORSTÅR DET IKKE.. Jeg er ærlig, ja. Men er alle bloggere ikke det? Jeg bryder tabuer, ja. Men gør alle bloggere ikke det? Jeg er ikke ligefrem grim og ej heller er hverken min kæreste eller min søn.. Men det er der sgu næsten ikke nogen, der er her i blogger-world. Shit, der er mange pæne mennesker! Eller også har de bare nogle virkelig nice redigeringsprogrammer(send mig gerne link).

Anyhow. For at gøre en lang historie kort, så er jeg så pisse stolt over mig selv. Og det er sgu ikke så ofte, at det faktisk sker. Jeg har forsøgt at spørge andre bloggere om, hvad deres tal er? Hvor mange besøger deres blog? Hvor mange sidevisninger har de? Mest af alt fordi jeg ikke ANER, hvad der er normen for premium-bloggerne.. Men det er åbenbart MEGA meget hemmeligt og ikke noget, man lige sådan snakker om.. Og som de fleste, der kender mig bare lidt, ved.. ..Så snakker jeg altid om dét, som alle andre ikke snakker om.. Så her er mine tal, som jeg SÅ gerne vil være meget ydmyg omkring, men det har jeg vidst smadret ret meget med ovenstående tekst.. Ups.

12789919_10153619664438952_551311103_o-2

Jeg er klar over, at ovenstående indlæg muligvis får mig til at fremstå som værende selvhøjtidelig, narcissistisk og opmærksomhedsliderlig. ..Og det er jeg måske også.. LIDT.. Man er vel blogger 😉 MEN.. Jeg håber virkelig på, at folk forstår budskabet.. Lad os nu bare dele ALT det, vi er stolte af.

Har du en lækker krop? Så lad mig se den! Er du god til at tegne? Så vis det frem! Er du en god far. Så fortæl det! Er du årets medarbejder? Så pral med det. Hvorfor ikke? Mange mennesker (inklusiv jeg selv) har et ret så vissent selvværd. Så når vi nu endelig er gode til noget(eller ihvertfald FØLER det), så skal vi da ha’ lov til at få anerkendelse for det..

Hvad er du stolt over? Hvad er du god til?

..Mine tanker sort på hvidt!

Ps. Det her blogindlæg er postet med en smule ondt i maven og en voldsom bekymring omkring, hvorvidt jeg i morgen vågner op til en shit-storm af haters, der synes jeg er alt for selvoptaget og selvsikker til at leve på denne jord. Så har man ihvertfald misforstået mig. Jeg er riiimeligt usikker på mig selv og ville blive pænt ked af det, hvis folk kom efter mig for den her. Dét er sandheden.

 

70 kommentarer

 • Bitten Karina

  Du er SÅ sej – og mest af alt fordi du er så skide ærlig! BTW – hvor fandt du linket til denne blog, ift at navnet var gratis?

  Endnu engang – seje dig, forsæt med at være ærlig, så er jeg i hvert fald en helt sikker læser 😉

  Smil fra Bitten Karina

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Tusind tak. 🙂

   Jeg er ikke helt med på dit spørgsmål? Hvordan jeg fandt på mit navn ‘Migogmintinderbaby’, eller hvordan jeg oprettede bloggen? 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina Madsen

  Du er så sej jo, elsker at følge din blog! Er selv mor til en knægt på 1 år, og kan jo genkende både mig selv og min kæreste i såååå mange af dine fortællinger :o) Får selv lyst til at starte en blog hver gang jeg læser en nyt indlæg hos dig :o)
  Bliv ved! Både med blog og blær :o)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   GØR DET! 😀 😀 😀

   …Og tak <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Jeg synes det er så velfortjent! Du er en af de mest humoristiske, ærlige og kærlige blogger jeg nogensinde har fulgt! ELSKER alt ved din blog, på trods af jeg hverken har kæreste, baby eller noget der ligner. Du fortjener – om nogen – den anerkendelse! Kæmpe kæmpe tillykke med din yderst velfortjente succes!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Hold kæft hvor er du skøn Mette 😀 Mange tak <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du er simpelthen for sej! Dette er det første af dine indlæg jeg har læst, men jeg besluttede mig meget hurtigt for at følge dig, for hvor har du bare en fed indstilling til tingene! Selvfølgelig skal vi da dele hvad vi er stolte af 🙂
  Glæder mig til at følge med (men skal vidst lige tilbage til start først 😉 ) <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Hehe.. Der er en del at læse så. 😀 😀 Men jeg er GLAD for, at du læser med! <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er det fedt!! Jeg er nyopstartet blogger, og her sidder jeg og glæder mig over, at der har været 8 mennesker inde på min blog i dag! hahaha Tillykke med de FLOTTE viewer tal! 😀 Klap dig selv på skulderen fra mig af også!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Nu har der været 9 inde på din blog i dag 😀
   Klap dig selv på skulderen for mig. Du har kastet dig ud i at blogge og blotter dig selv for omverdenen. Det er sgu modigt 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tillykke med det! Du skriver også virkelig godt og levende, og man kan slet ikke stoppe med at læse igen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jules

  Tænk ikke på ‘haters’, men tænk at du har gjort det samme som da du skrev om din fødsel eller da din kæreste “tog” nattevagten…
  Du står frem! Det er så ærlig en blog, hvor intet fremstår som “den perfekte blogger” og det gør den bare endnu mere ærlig – does it make sense??
  Lige så meget som jeg frygter at læse dine opslag lige så meget elsker jeg dem, da de er så hudærlige, og lige så meget kan jeg mærke kærligheden til dig selv og din familie.

  embrace it!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Den ramte lige plet i mit hjerte. Tak! <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jane

  SÅDANNER MANNER. Det er godt gået

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jane

  SÅDANNER MANNER. Det er godt gået

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kæmpe respekt 🙂 Hilsen hende den nystartede penisblogger.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   GENIALT! Jeg synes også der manglede en Penis-blogger her på BD. Men her var du så! Stærkt 🙂

   Og hatten af for dit Hausfrau-liv. Det er fandme modigt. Min pilot-man har “tilbudt” mig det samme i DOHA(staves?) i 3 år.. NEJ TAK!
   Men måske der i virkeligheden også er forskel på Doha og der, hvor i bor ? 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida Marie

  Du er så mega sej og FUCK da Janteloven ja 😉 Du må skrive og sige og fortælle lige det du vil. Og din blog er netop speciel fordi du skriver mega ærligt!
  Har du gået på Nørresundby gymnasium eller bare hængt ud med mange derfra? Jeg ved at jeg har set eller hørt om dig før 😉
  Mhv. en stor beundrer af din blog

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Jeg kender et par stykker eller 10, der har gået på Nørresundby Gym, men har faktisk ikke selv gået der.. Måske har jeg et datet nogle derfra i mine yngre dage, uden jeg vidste det. Hehe. 😉

   Og tak for din Ros . Det varmer !!! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du skal da blære dig! Er vild med din blog og ligefremhed og min egen “kedelige” familieblog nærmer dig ikke til sokkeholderne. Heller ikke selvom den har eksisteret i snart 4 år. Men nu fik jeg heller ikke en eneste hæmoride eller sting efter de to fødsler og sexlivet var godt igang blot 10 dage efter den første og kun en uge efter nr. 2.. Og jeg kunne passe de højtaljede efter en uge. Så pisse kedeligt og pisse tarveligt iøvrigt! Men jeg er sgu stolt over det, og praler også med det engang imellem. For ja, lad os da for pokker have lov til at være stolte! frem med det

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Wooow.. Sex efter 10 dage!? Det er jo vanvittigt. Jeg troede VI var hurtige; der gik 5 uger.. Syningen skulle jo lige falde på plads 😉

   Jeg er slet ikke misundelig på det med dine højtaljede bukser.. Jeg kan STADIG ikke passe mine. Har så haft 8 måneder til at gøre noget ved det. 😀 Men gu’ skal du da være stolt. DU må have haft en viljestyrke uden lige – eller en forfærdelig graviditetskvalme – for at kunne hoppe ned i de bukser så hurtigt igen?

   Anyhow. Tak for din ros! Jeg elsker den. Og nu må jeg ind og kigge på din blog, som jeg HAR hørt om, men ikke lige fået læst endnu. 😛

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er da os pisse flotte tal !!! Nice ! Du må da også gerne få mine – der også er flotte 😀 SIdevisninger: 60.000, unikke 27.000 🙂 Jeg har generelt mange trofaste, og dem er jeg så glad for 🙂 Man skal klappe sig selv på skulderen…det skal man sgu !

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Tak for dine tal, som nemlig også er pisse flotte, ja! Lige DIN blog er faktisk en af de få, jeg er inde på lidt oftere. Er vild med den. Mest på grund af alle de mega cute billeder af din lille datter. Hun er fandme nuttet 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simpne

  Du har da så meget ret til, at blære dig og klappe dig selv på skulderen (ellers gør jeg det gerne for dig)!
  Jeg er i hvert fald trofast følger og jeg kigger ofte på din blog.. Egentlig af mange grunde. Mest af alt for at komme i godt humør – jeg er ked af hvis dine frustrationer kan gøre mig i godt humør, det lyder egentlig lidt underligt…. Men din ærlighed er inspirerende! Så inspirerende at din blog popper op hver gang jeg surfer hjemmesider under “hyppigt besøgte sider”. Du er sej! Du virker sød! Du skriver godt og du lader til at have fusserne solidt plantet på jorden.

  Tak for det! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Det var sødt af dig. Tager gerne i mod et par ekstra skulderklap ;)! Det lyder overhovedet ikke underligt. Der er da ikke noget bedre, end når andre OGSÅ har prøvet at skide i bukserne. Så er man lige som ikke alene om den ubehagelige oplevelse. Det er fedt!
   Tak for de rosende ord <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lillian Jørgensen

  Det er jo fordi du er så uimponeret og ikke en dyt ligger under for Jante. Derudover skriver du alt det vi andre ikke engang TALER om. Og så er du fucking SJOV. Iøvrigt minder din måde at valse igennem tilværelsen på mig vildt om min egen ungdom . (Jeg er en af de gråhårede – i camouflage). Da jeg scorede discjockyen og smed pillerne efter 3 mdr. 17 år gammel. Stor succes det gav 3 børn på 7 år. Så pral bare du er for sej

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Haha, hvor er du Nice. Se dét gad jeg godt læse en blog om; 17-årige dig og discjockeyen, der forelsker sig og efter kun 3 måneder laver unge nummer 1. Ddt lyder lige så lidt gennemtænkt som min mig og min pilot-mands beslutning, der dog krævede hele 4 måneders overvejelser(fornuftigt!!)..
   Uanset hvad. Tak for al din ros. Jeg lapper den lige i mig:D

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Så flotte tal! Men helt ærligt så skriver du så befriende bramfrit, at det er svært ikke at smile 🙂

  Keep on!
  Marie / krøllerier

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Jeg ved ikke engang hvad bramfrit betyder, men det lyder som om, det handler om bryster 😀

   Dejligt jeg får dig til at smile! Tak <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du må skam gerne få mine tal:) Jeg har ca. 100.000 sidevisninger og ca. 8.000 unikke brugere, tror jeg. Værs’go;)
  Du har da al mulig grund til at være pisse stolt af dig selv – du er jo skide god:)
  Min største stolthed råber jeg personligt op om ved hver given lejlighed: Mine magiske babser! Når det kommer til dem, siger jeg også ‘Fuck janteloven!’, for jeg har ammet uden at have født – det er da SÅ mega sejt:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Dét er fandme sejt ! Det ville jeg sgu også prale med, hvis det var mig.. Har godt hørt om, at det var muligt, men havde ikke regnet med, at der faktisk var nogen, der fik det til at fungere. Det må være SÅ stort <3

   Og tak for dine tal.. Du tilfredsstiller min nysgerrighed rigtig fint 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Masja

  Spasser lort

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Kan du ikke få det til at virke Masja? 😀 Har fået din første kommentar også <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Masja

  Spasser lort

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Masja

  Waaaauw

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Masja

  Waaaauw

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristine

  Målløs. Med 2 L’er. 😉 <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Jeg tænkte det fandme nok. Jeg var ved st putte et D ind 😀 haha

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hov – den fik ikke slutningen af min kommentar med… Here goes:
  Flotte tal! Det er jo netop din ærlighed, din bramfrihed og dit talent for at sætte ting på spidsen, der gør det så fedt at læse bloggen og følge med i dit liv:) Og din evne til at sætte ord på situationer, som vi alle kender i højere eller mindre grad. Så keep ud the good work!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Tusind tak. Det er altid rart at høre, hvad der virker 🙂 !

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Jeg synes simpelthen du er for sej!! Du kan noget som de andre bloggere ikke kan, respekt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Sikke er kompliment .. (Abe der holder sig for øjnene) <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ria

  Når man “kender” dig, så ved man godt, at du ikke egoistisk osv., tværtimod! Du er super cool, og det er SÅ sejt at du har så mange læsere, forstår godt, at du viser det frem. Dét er bare sejt, at du tør!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Mange tak søde du. Det krævede også lige 1 times overtalen af mig selv 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lizell

  Thumbs up! Bare… Thumps up 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Super fedt indlæg. Du skal være pisse stolt af dig selv og så ellers bare glemme alt om, hvad andre tænker. Fordi du kan jo alligevel ikke bruge deres tanker til noget.
  Endnu engang super godt gået.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Jamen du har så meget ret. Men shit hvor er det svært, ikke st tænke på, hvad andre nu tænker. Men her inde på bloggen får jeg da øvet mig en del. 🙂 Det er lidt lettere over skrift, for så kan jeg altid gemme mig lidt væk bagefter.. Hvis du forstår 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone

  Elsker elsker elsker din blog.. Den er sjov og realistisk! Har selv fået en dreng der er lidt yngre end dit, og din historie er total lig min. På nær at vi mødte hinanden på tinder og hæmoriderne

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Vlr du bare glad for at du slap for dem .. Hæmoriderne altså 😉 Og tak!! Elsker når ordet “Elsker” bliver sagt i forbindelse med mig eller det jeg laver. Det må da være den ultimative største anerkendelse at få .. Og så tre gange i træk <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone

  Elsker elsker elsker din blog.. Den er sjov og realistisk! Har selv fået en dreng der er lidt yngre end dit, og din historie er total lig min. På nær at vi mødte hinanden på tinder og hæmoriderne

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline

  DU ER FOR NICE! Elsker din blog!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Havde skrevet en kommentar, men tror den røg i spamfilteret 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er så flot, Ali! Du er så autentisk i din måde at skrive på og så er du virkelig morsom

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Tak Hanne! Hvor er det sødt af dig, at fortælle mig det! <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pisse flotte tal! Kan godt forstå du er ved at revne af stolthed 😀 Men det sagt tror jeg ikke tal er hemmelige, mine ligger i hvert fald frit tilgengægelige i min “om” 🙂 Tror bare de fleste ikke bryder sig om at sammenligne..

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Ej gør de? 😀 Så går jeg ind og lurer. Jeg kan godt li’ at sammenligne. Jeg er åbenbart ikke typen, der hviler nok i mig selv, til bare at tro på, at mit er fint. 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • SÅ fantastisk indlæg! Jeg bakser selv med at være usikker på mig selv vs. følelsen af at man sgu da bare burde kunne vise det frem når man er stolt over noget – dumt, for det burde jo netop ikke være et problem!
  Jeg har selv så småt startet en blog fordi jeg havde lyst til at pusle lidt med noget og komme af med lidt tanker engang imellem, men det var i stor grad også fordi jeg prøver at kæmpe mig væk fra at være så skide usikker på hvordan jeg bliver set i folks øjne.
  Ingen shit-storm herfra, tværtimod, dit indlæg var et veltrængt opråb.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Præcis! Og tak!!! 🙂 <3 Måske er det mig, der er blind, men hvad hedder din blog? Er på fra telefonen, så kan det være derfor? 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hm, det burde have været med.. Men den er i hvert fald bymelanie.dk – desværre ikke så kreativt klingende som din, haha 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   FUNDET!!! 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Så klart må du være stolt! Det er super godt gået! SÅDAN!

  Praler også selv – Især af mine børn og mand. <3 (Jeg er jo stolte af dem – Så hvorfor skulle jeg ikke vise/fortælle omverden det?)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Jeg vil bare lige give dig lidt ros med på vejen (nu du selv bragte det op). Jeg synes, du skriver så fedt! Elsker din humor og det er derfor, jeg følger med. Jeg har også sendt link videre, når jeg måtte tage mig selv i at græde en smule af grin, bare så andre også fik den oplevelse. Du gør det godt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Tusind tak Cecilie . Det vAr betænksomt af dug at skrive det :-* 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

5 latterligt søde videoer, der får mig til at grine!