Ting der får mig til at græde #1

Q/A: OM PILOTMANDEN, GRÆSENKEN & DERES FORHOLD

image

Hold da op, hvor har jeg modtaget mange SKØNNE spørgsmål i løbet af de sidste par dage. Når jeg lige om to minutter(som om) har fået fjernet de 2 liter opkast Lillemand netop har valgt at sprøjtelakere mine nyvaskede lagener med, er jeg SÅ klar på at svare jer alle sammen.. Eller.. Jeg starter lige med nogle af jer, så indlægget ikke bliver kilometer langt. Det tror jeg de fleste sætter pris på.

Jeg har valgt at være MEGA fancy og dele svar-indlæggene op i kategorier(tak for rådet blogger-kollegaer). I dette første indlæg har jeg – som vist ovenfor – valgt at fokusere på spørgsmålene omhandlende min bedre halvdel, mit liv som græsenke og vores parforhold. Værs’go:

 

Hvordan overlever du seks dage uden pilotmanden?

Det gør jeg heller ikke. Jeg er mere død end levende, når manden vender hjem fra de varme u-lande igen. HVER gang han rejser væk, går jeg lidt i panik, og jeg ringer gerne grædende til min mor og får lidt trøst.

 

Hvorfor kalder du konsekvent Mikkel for pilotmanden? Er det sådan for at prale med hans profession? Min mand tjener også boksen, men jeg kunne aldrig drømme om at kalde ham Maskinmestermanden på de sociale medier.

Kære Maskinmesterkone. Det er en del af min skrivestil, at bruge andre navne end de rigtige, til dem jeg inddrager i mine indlæg. Ligesom Elliot kaldes Lillemand, Ungen, Skruppeluren og ting i den dur.. Og ligesom at familiemedlemmer kaldes Moster Olga, Fætter Frank og Mutter Fit. Det hedder de faktisk ikke. Er det ikke meget indlysende? BTW.. Jeg synes det kunne være MEGA SVEDIGT, hvis du lavede en blog, der hed ”MigogminMaskinmestermand” ..Bare for at prale lidt 😉

 

Hvilken indtægt har du pt.? Eller er det ham, som står for hele indkomsten?

Uhh.. Et emne, der ikke bliver snakket meget om i vores lille nyopstartede familie. Jeg ser jo helst, at vi har fællesøkonomi.. Off course! Men det har vi på ingen måde. Jeg er på SU og farmand arbejder fuldtid som luftchauffør. Vores penge er derfor ind til videre meget ulige fordelt. Vi har dog en KLAR aftale om, at det skal ændres, når pilotmanden starter nyt job til Maj. Der er ingen, der gider at leve af havregrød, mens den anden vasker sig i champagne. Manden med striberne er dog okay til at dele nogle gange, hvis han er i godt humør 😉

 

Hvor mange måneder/år skal du være græsenke endnu?

Resten af mit liv, gætter jeg på. Med mindre jeg smider muskelmanden på porten inden da i bare arrigskab 😉 Han har altid drømt om at flyve de STORE flyvemaskiner.. De LANGE  ruter.. Komme ud og opleve noget.. Se den anden side af verden.. Og blive betalt GODT for det. Dét gør mig til en græsenke. Jeg synes det er ulideligt, men kæresten nyder at få sit frirum, hvor nederen det end lyder. Han har jo længe før han mødte mig, valgt at leve sådan en livsstil. Og det er åbenbart ikke lige sådan at ændre på, selvom jeg har foreslået ham, at jeg gerne går ned i banken og låner 3 millioner(for det kan jeg jo sagtens), og betaler hans LORTE gæld ud og giver ham lommepenge i de næste 2-3 år, så han kan vælge et mindre betalt flyvejob her i lille dk. He did not accept! 😀

 

Vil du have flere børn?

Nej. Ikke som jeg har det nu. Men jeg håber at den indstilling engang ændre sig, da jeg næsten ikke kan klare tanken om, at lille bassemand skal være enebarn. Pilotmanden synes det kunne være hyggeligt med en bette legekammerat til Lillemand.. HVIS altså vi kunne springe graviditeten og de første måneder af Bebsens liv over.. Hov, og så har jeg jo fået en lille dreng, hvilket betyder, at jeg “kun” kan blive farmor. Og jeg vil bare SÅ gerne være mormor også! Og hvad nu hvis sønnike slet ikke vil have børn. KATASTROFE!

 

Hvad er grunden til, at du ikke vil have flere børn?

Forfærdelig og angstfuld graviditet, traumatisk fødsel, smertefuldt forløb efter baby var presset ud af punani, min kæreste er pilot, jeg bor langt væk fra min familie.. Grundende er mange. Hvis jeg havde en mand, der havde et 8-16 job, kunne jeg overveje det engang om 7 år.

 

Manglede helt klart din personlige oplevelse i ’sandheden om nybagte forældres sexliv’?

Ingen kommentar. Men lad mig lige fortælle dig en lille historie: Der var en gang to kaniner. De havde det pisse sjovt mange gange dagligt.. Ja faktisk dag og nat. Men så fik de en lille baby-kanin, og så blev Mor-Kaninen RIGTIG træt. Far-kaninen var IKKE træt, så han måtte have det sjovt med sig selv. Og de levede lykkeligt til deres dages ende…

 

Skal dig og Pilotmanden snart giftes?

Narrrhh. Det bliver vidst ikke lige i år..

 

Jeg vil gerne spørge dig, om du ikke kan få/får noget hjælp af dine forældre og svigerforældre, nu hvor du er så meget alenemor her i DK?

Mine forældre bor desværre i Nordjylland, og jeg selv bor på Nørrebro. Røv træls! En gang i mellem tager jeg ungen under armen, og begiver mig ud på den 6 timers lange rejse hjem til min mutter. Men der går snildt måneder i mellem. Mine svigerforældre bor 45 minutters kørsel væk, men dem kender jeg ikke så godt endnu. Jeg har det svært med at spørge om hjælp generelt, fordi jeg helst vil have hjælp til alt det tarvelige arbejde.. Opvask, rengøring, handle og den slags. Ting der kan ordnes, mens jeg ikke er hjemme. Faktisk overvejer jeg kraftigt en rengøringshjælp en gang om ugen. En jeg IKKE kender og kan stille krav til uden at få det dårligt. Lillemand, kan jeg alligevel ikke lide at overlade til folk, jeg ikke har MEGET nært, så er det er det praktiske, der er tilbage.

 

Hvad med alt det rejseri? Kommer det til at gå i fremtiden? Tænker på skole og dit arbejde osv.

Det er begrænset hvor meget Lillemand og jeg kommer til at rejse frem og tilbage i fremtiden. Vi har udelukkende været bosat on and off i udlandet, fordi jeg er på barsel og det dermed kunne lade sig gøre. Fremover bliver der kun tid til at lufte min slatne mor-krop i sydens sol i ferier, weekender og helligdage. PISSE ærgerligt. Især når min bedre halvdel får lov hele tiden. Bitter? Mig? Nej da. #komsommer #komsol

 

Da i boede i udlandet, var i så ikke i Danmark imens?

Jo. Bebseluren og jeg rejste hjem en gang i mellem for at ordne sundhedsplejerskebesøg, lægebesøg, blodprøver og alt i den dur.

 

Hvordan oplever du dig selv og din kæreste i jeres nye roller, efter i er blevet forældre? Og omvendt.

Jeg oplever mig selv som en pisse god mor. Kærlig og omsorgsfuld. Men jeg er latterligt dårlig til at være en god kæreste samtidig. Jeg tænker, at pilotmanden er enig. Jeg opfatter farmand som et meget forvirret menneske, der ikke helt kan finde sin plads. Hans evner som far er helt geniale, men jeg fornemmer, at det er en KAMP for ham, at skulle sætte sine egne behov til side. Manden er jo nærmest panisk angst for at gå glip af noget, og han bliver desværre revet i fra alle sider, så snart han er hjemme. Jeg tænker, at han selv – inderst inde – er enig. Hmm. Faktisk kan jeg næsten ikke huske, hvordan vi var som kærester førhen.. Muskelmanden spørger i ny og næ, om jeg ikke bare kan blive ligesom før jeg var gravid, hvor jeg altid var glad og uden alle de bekymringer. Det kan jeg ikke. Jeg er jo mor nu. Et helt nyt menneske. Og det er hårdt! Lige nu får rollen som forældre lov til at fylde det meste. Vi krydser fingre for, at der kommer andre boller på suppen i den nærmeste fremtid!

 

Tusind tak for jeres mange spørgsmål. Det er måske rimelig åndssvagt, at jeg valgte at besvare dén her kategori først, når jeg måske i virkeligheden burde have svaret på alle spørgsmålene om mig selv og hvem jeg er, til en start. Jeg bruger nogle gange den forkerte ende til at tænke med, og så sker der “fejl” som disse. De resterende spørgsmål i min Q/A bliver besvaret om en dag eller to, når Lillemand og jeg har fået ruflet vores røv hele vejen hjem fra Aalborg af. Vi skal med toget om et par timer. Wish me luck! <3


 

 

Se mere til mig, PILOTMANDEN(pral) og vores lille Tinderbaby på Instagram HER <3

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

12 kommentarer

 • Folkeskolelærerens dame

  Du er fantastisk. Elsker dine indlæg, elsker din blog, elsker din ærlighed. Jeg bor også på Nørrebro – håber at rende ind i dig en dag så jeg kan fortælle dig hvor awesome du er – og hvor god en mor du er! Hilsen en nybagt mor der er vild med at kunne relatere sig selv med samtlige af dine bitre indlæg!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Elsker at høre, at folk kan relatere til mine indlæg. At det ikke kun er mig, der render rundt med de tanker! Så tak for din kommentar <3 Og så håber jeg at møde en rosende nybagt mor på Nørrebro snarest 😘

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Linea

  Elsker din lille kanin-historie 😂 det er præcis det samme her.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Haha.. Sådan ! Velkommen i klubben 😀 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Elektrikermandens kæreste

  Med frygt for at lyde en smule, overdrevet og skummel, elsker jeg dig! Du er sindsyg genial, din blog er gennemført og jeg kan spejle mig selv og mine følelser i dig og dine.

  Elsker dit svar til maskinmester konen og det omkring sexlivet 😂😂😂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Haha.. Kære Elektrikerkone. Jeg elsker din Kommentar og ikke mindst dit navn. Haha (smiley, der græder og griner) 😀

   ..Og tak for din ros! Det er fandme dejligt at høre ! <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Annika

  Skønt indlæg og dejlige ærlige svar. Er selv “græsenke” 4 dage om ugen, så kan kende til nogle af de problenstillinger, og nogle af de følelser, der kan være.
  Jeg er helt vild med at følge dig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Dejligt at du følger med Annika..:D 4 dage om ugen er heller ikke så lidt :/ Håber at du er bedre til at leve med det, end jeg er 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maiken

  Jeg er vild med at følge dig, både her og på instagram. 🙂 Tak for din ærlighed og dine altid humoristiske blogindlæg!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Mange tak Maiken. Det er jeg glad for at høre ! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Jeg tror faktisk jeg har kommenteret og skrevet noget lignende før, men jeg er VILD med hvor ærlig du er. Selv når det bliver lidt personligt. God påske 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Jeg ELSKER at få ros, så kommenter du bare flere gange 😀 😀 Haha.. Tak Anna!!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ting der får mig til at græde #1