HVORFOR? EN TOGREJSE MED BABY.

Q/A: OM MIG, MINE TANKER OG FØLELSER.

image

For et par dage siden svarede jeg på første del af alle jeres GODE spørgsmål om pilotmanden, græsenken og vores forhold lige HER. Nedenfor kommer næste del, hvor jeg har svaret på en masse personlige og grænseoverskridende lækre spørgsmål om mig selv, mine tanker og følelser. Nu kommer vi pludselig tæt på, og så er det sgu svært at gemme sig bag sarkasme, ironi og bandeord. Jeg vil alligevel gøre et forsøg.

GOD fornøjelse..

 

Hvor gammel er du?

Jeg er 25 år gammel.

 

Hvad er din uddannelse, og hvad lavede du før du fik barn og begyndte at skrive blog?

Jeg har en Bachelorudannelse i Dramaturgi fra Aarhus Universitet. Lige inden jeg blev gravid startede jeg op på min kandidatuddannelse i Teatervidenskab og performanceteori med sidefag i Dansevidenskab på Københavns Universitet. Så dén skal jeg tilbage til efter sommerferien, når min barsel er slut. ..Og nej, det betyder IKKE, at jeg vil være skuespiller.. Snarere manden BAG værket. Det er faktisk pisse spændende!

 

Er du tilflytter til KBH?

Ja, jeg har boet det meste af mit liv i Aalborg og omegn, 2 år i Aarhus og kun 3 år i København.

 

Hvordan har din barndom været?

Min barndom har været JÆVNT kaotisk, men PROP-fyldt med kærlighed. Vi er en stor søskende flok, hvoraf jeg altid har følt mig som det sorte får.. Da jeg altså var lille. Det var lidt hårdt i mange henseender.. Derudover er der ca 8.000 andre ting, der har gjort mit liv som Bette lidt vanskeligt. Det kunne jeg skrive en hel bog om, som sikkert ville være pisse kedelig at læse..

 

Hvor mange søskende har du?

Jeg har 6 søskende. Hjemme hos min mor er vi 5.. Eller det var vi.. Nu er vi jo næsten allesammen flyttet fra reden på nær én. Jeg har en storesøster på 28, tvillingebrødre på 20 og en lille søster på 15. Hjemme hos min far har jeg også to små søstre; tvillingerpiger på 13. Så FUCKING heldig er jeg <3

 

Hvordan er dit forhold til dine søskende?

Det er RIGTIG godt, vil jeg mene. Jeg ELSKER, at være sammen med mine søskende. Alle sammen.. Min storesøster og jeg har især et helt specielt bånd. Hun har jo altid passet på mig, da jeg var Lille. Vi har også boet sammen alene og rejst til Afrika sammen i en længere periode. Mine brødre er mega dejlige, og jeg er SÅ stolte af dem. De er blevet to fornuftige mandfolk. Da de var små kastede jeg med æbler efter dem og gav dem lammere i ryggen, når de var for provokerende. Min lillesøster på 15 har altid været hele familiens lille pusse-nusse.. Jeg behandler hende stadig som Lille Emse-Bemse, fordi jeg ikke vil have, at hun bliver stor. Haha. Mine mindste søstre (tvillingepigerne) er pisse skønne og SÅ modne af deres alder. De er sindssygt velopdragne og meeeget betænksomme. De kommer og besøger mig og lille E inden længe og hygger og aflaster. De ordner altid mine fødder, sætter mit hår, sminker mig og leger med Lillemand. SÅ skønt! #Børnearbejde

 

Hvor høj er du?

175 – en ordentlig krabat(staves?!) Hvad ER en krabat overhovedet? Det lyder fedt!

 

Hvordan var du i din ungdom? Ren og skær “vild-ungdom”?

Jeg var forfærdelig som teenager. Jeg var hysterisk, begyndte at ryge, drikke og gå med de forkerte mennesker. Jeg droppede tysk, som jo var valgfri, og pjækkede en del. Jeg sad til eftersidning konstant, og jeg synes, det var pisse sejt!! Hold kæææææft,  hvor var jeg nice.. En lille rebel.. Skoleinspektøren satte mig til at samle skrald i skolegården foran alle klassekammeraterne, der sad inde bag de fedtede vinduer – og havde TYSK – og jeg så så MEEEGA lækker og MODIG ud, når jeg rendte rundt derude i frostgrader med en lang tang i hånden og fangede sneakersparpir, tomme kondomindpakninger og cigaretskodder… Ja, det var en værre skole, jeg gik på.. Mine veninder og jeg var helt latterligt retarderede, og synes det var en FREMRAGENDE ide at drikke parfume, for hurtigt at blive fulde.. Med en alkoholprocent på 95, kunne det vel kun gå stærkt? Jeg var også typen, der puttede ketchup i heste-pigens underbukser til svømning, fordi det kunne være pisse sjovt, at nogen troede, de havde fået menstruation.. Ej.. Lige DÉN har jeg det SÅ dårligt med stadig. Undskyld L! …Men SÅ kom jeg på efterskole. Og så fik jeg det MEGET bedre… Helt seriøst.. Jeg blev et andet menneske på det år. Dén jeg virkelig var. Men jeg har altid været vild. Sådan er jeg af natur. Spontan og med krudt i røven: Dét er mig.

 

Gik du op i skolen? Altså karakterer (gymnasiet)? Var du dygtig?

Ja, jeg fik som oftes topkarakterer. Jeg gik grædende hjem fra skole en dag, hvor jeg kun havde fået 7. Jeg var både dygtig OG vellidt blandt lærerne.. Tror jeg da.. 😀 Og jeg har altid været en af de irriterende typer, der ikke skulle gøre ret meget for det.

 

Hvornår fik du din første rigtige kæreste?

I 1.g kort tid efter, jeg var startet på gymnasiet. Han gik i klassen over mig, og ham MÅTTE jeg bare have. Vi fandt sammen til den aller første gymnasiefest, hvor jeg – pisse stiv og modig – gik direkte hen og satte mig oven på ham.. Vi endte med at være kærester i 5 år. Hurra for alkohol.

 

Hvordan var din første forelskelse? Håbløs eller fik du fyren?

Min første forelskelse var lang. Lige siden børnehaveklassen, havde jeg været vild med den samme fyr fra min klasse. Først da jeg kom på efterskole forsvandt mit crush på denne søde dreng, der jo i virkeligheden var blevet til lidt en rod. Vi var vidst kærester en gang eller to i de små klasser, hvor man kun holdte i hånd, og så vidt jeg ved, var han også altid vild med mig. Vi var bare begge to SÅ generte. 7 år senere hev jeg ham vidst med hjem i en vild Tequila brandert. Tænk nu HVIS, det var mit livs kærlighed.. Og et par år efter, skete det sgu igen. Her var det dog kun mig, der var lettere beruset, da jeg netop var blevet forladt af en kæreste. Ja, jeg er typen der drikker vodka direkte fra flasken og ryger 50 smøger, mens jeg ivrigt forsøger at få fat i en ny fyr, når jeg bliver forladt.. Jeg er faktisk NÆSTEN sikker på, at jeg tudbrølelede i min folkeskoleforelskelses arme, efter “showet” ligesom var forbi.. Haha. So charming.. Det var vidst bare et barndomscrush gone wild.

 

Hvad ville du tage med på en øde ø?

Familie, Iphone og en KÆMPE seng. ..Og lakridspiber!

 

Livret?

Boller i Karry!

 

Har du nogensinde overvejet at melde dig til Paradise hotel?

Aldrig.

 

Hvad synes du om programmet?

God baggrundsstøj, når jeg sidder og blogger om aftenen. Det skaber en afslappet stemning, når jeg sidder og er lidt mørkerad alene efter Lillemand er puttet. Men hvis jeg VIRKELIG sætter mig ned og følger med intensivt, kan jeg næsten ikke holde ud at kigge med, på grund af den måde programmets indhold er manipuleret på. Det er tå-krummende.

 

Hvad synes du om flygtningestrømmen?

Bare ordet gør ondt i mit hjerte. Jeg synes der skal være plads til ALLE. De er velkomne!! Om det så er realistisk eller ej. Tanken om at små børn og gamle mennesker ikke har et sted at holde til.. At de har været igennem SÅ forfærdelige og traumatiske hændelser.. Puuuuha. Jeg følger med vilje ikke med i nyhederne og den slags, for det er for hårdt for mig at se. Jeg bliver meget påvirket og forskyder derfor nok, at problemet overhovedet eksisterer.

 

Beskriv dig selv med 3 ord

Kærlig, Ærlig og Impulsiv.. Og tolerant. Det skulle lige med.

 

Jeg kunne også godt tænke mug at læse om, om hvordan dét at blive mor og “familiemenneske” har påvirket dit liv i forhold til din omgangskreds? Har du måtte sortere venner fra, og af hvilke årsager, har det været hårdt, eller har det bare givet sig selv?

Jeg har ikke sorteret venner fra som sådan. Men der er en masse folk, jeg som oftest har set i forbindelse med byture og hjernedød druk.. Dem ser jeg jo så IKKE så meget, efter jeg er blevet mor. Men det har nogle gange været latterligt hårdt, at være den første pige i venindekredsen, der har fået barn. Det er sgu lidt ensomt. Men DERFOR har jeg været virkelig god til selv at skaffe mig en masse nye veninder, der også lige er blevet mor for første gang. Det er SÅ rart!

 

Fortryder du en eller flere af dine tatoveringer?

Nej. Jeg ELSKER dem. Hver og en.

 

Hvilke blogs følger du selv? (Hvis du da følger nogle) Tænkte bare på, om du læser helt andre typer blogs end din egen?

Det er virkelig pinligt, men jeg følger ikke rigtigt nogle bestemte blogs. Virker det lidt arrogant? (abe der holder sig for øjnene).. Det har jeg bare aldrig gjort, så det er ikke blevet en naturlig del af min hverdag. Men efter jeg selv er begyndt at blogge, følger jeg da lidt med i bloggerverdenen inden for min egen kategori: Mommy-stuff. Indtil videre er jeg stor fan af Fyrstenogfruen.

 

Jeg kunne godt tænke mig at høre om interesser/hobbyer (besides mommying;)) og dine tanker omkring landbrug – dansk såvel som udenlandsk.

Jeg kan godt li’ at løfte lidt rundt på håndvægtene i Fitness world. Eller det kunne jeg. Før graviditeten var jeg en lille snack med baller af stål.. Jeg følte mig godt tilpas, når jeg squattede, og røven den strittede. Jeg ELSKER også at danse og er faktisk ret god til det.. Men IGEN så det altså bare lidt bedre ud, da jeg udførte mine sexy moves i min 8 kg lettere unge krop.

Landbrug?? Uhh.. Pas 😀

 

Hvilke kvaliteter sætter du størst pris på hos andre mennesker?

Ærlighed. Der skal INGENTING til, før jeg ikke stoler på et menneske.

 

Hvornår/hvordan føler du dig bedst tilpas og glad?

Sammen med Pilot-manden og vores lille søn.. ..Når jeg IKKE tænker på, at han snart forlader os igen. SÅ har jeg det fantastisk. ..Eller når jeg hjælper andre; når jeg har gjort en god gerning.. Hjulpet en gammel dame med at pakke varerne i Netto.. Givet børnene på børnehjemmet lækker og mættende mad.. Givet den handicappede en hånd med at holde styr på kørestolen i bussen. SÅDAN nogle øjeblikke.. Eller når jeg får ros.

 

Hvis du mødte dig selv som 15-årig, og kunne give dig selv ét godt råd, hvad skulle det så være?

At jeg skulle have lyttet på, hvad min mor altid har sagt til mig, når jeg fortvivlet og grådkvalt har haft lyst til at forsvinde lige så langsomt.. Bare i en dag..: “Alting løser sig ALTID”. Tak mor<3

 

Jaarrh, det blev lidt langt 😀

 


 

Hallooo.. I kan også følge med på min Instagram lige HER <3

26 kommentarer

 • Charlotte

  Det er sikkert et dumt spørgsmål – men HVOR har du fundet alle dine nye mor-veninder? Jeg bor i København med al familie i Nordjylland – og selvom jeg har en god mødregruppe, så kan jeg indimellem godt mærke, at de er i starten af 30’erne og jeg kun er 26. Det kan være ret så ensomt at være på barsel, når man er den eneste i omgangskredsen, der har barn – men jeg synes det er svært at møde andre, der står i samme situation som mig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Hvad måned fødte du i charlotte? Jeg er i termins gruppen Juli 2015 på facebook. Så alle dem, der har født i juli månede i 2015 kan deltage. Den slags grupper er der mange af 🙂 Derudover er jeg i en gruppe, for kbh Juli 2015 mødre.. Vi har set hinanden siden graviditeten og ses stadig næsten en gang om ugen. Og så har helt random mødre skrevet til mig – fordi de har læst min blog – og der er da et par stykker af dem, jeg også er blevet veninder med. 🙂 Ikke vanvittigt tætte, men nok til at man kan drikke en kop kakao, chatte på messenger, snappe og ringe sammen om mor-problemer, parfoholdslort eller lignenede. Sådan nogle grupper skal du da ind i !!! 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Charlotte

   Tak for svar ☺️ Jeg er faktisk medlem af en online terminsgruppe for oktober 2015 – men den har altid bare været det, online. Måske jeg skulle prøve at høre derinde og generelt blive lidt mere opsøgende – men det er sgu lidt svært, lidt ligesom at skulle blind-date 🙈 “Hej, dit barn ser sødt ud, vil I med ud at drikke en kop kaffe?” I det mindste er jeg nok ikke den eneste med gylp på trøjen 😄

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Ej det kan du sagtens!! Start med at anmod på Facebook og skriv lidt i chatten.. Så kan man lige stalke hinanden og se om der er kemi 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sol

  Jeg nyder din blog, og har lige endnu et spørgsmål: jeg har læst med hest fra indlæg nummer 1, men jeg aner faktisk ikke hvad du hedder. Så: hvad hedder du?? 😄

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • En gammel bekendt

  Fantastisk indlæg. Jeg husker dig også fra Støvring i teenageårene som lidt af en vildbasse. ;-). Jeg har længe læst med på din blog, men har aldrig fået skrevet en kommentar. Så opdagede jeg dog, at din blog lå som ‘hyppigt besøgte’ på min telefon. Så måtte jeg hellere lige efterlade en besked og fortælle, at det virkelig er en fornøjelse at læse med – både fordi du skriver super godt, ærligt og humoristisk, og selvfølgelig også fordi det er fedt at se og følge med i, at du har fået en skøn lille familie! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Arjjj.. HVEM ER DU !??? Nu bliver jeg jo helt nysgerrig 😀 ? Haha.. Og Tak 😀 <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Og bare smid mig en mail, hvis det er. Eller en venneanmodning på face.. 😀 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Jeg tilslutter mig koret: skønt indlæg, hvor du virkelig også vinder på mig som person… blød som en skumfidus og sarkastisk som bare fanden – en bedre kombi findes næppe 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg kan af en eller anden grund ikke få lov til at skrive et svar til kommentaren, så nu får du den her: det vil jeg fandme gerne! :):)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Jeg er 180 høj og bor i Kbh – hold kæft jeg håber vores veje mødes en dag, for jeg FÅÅRKING elsker din blog 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   JEG KIGGER EFTER EN TÅRNHØJ MARIA SÅ ! 😀 Og taaaaaak 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du er fandme en sød krabat!!! Tak, søde Alexandra – dine ord gør mig rigtig glad:) Og jeg kan kun sige i lige måde! Og hey – jeg har også 6 søskende og meget lidt at sige om landbrug;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Alt det vi har til fælles 😀 😀 Lad os fejre det over en kop alt-andet-end-kaffe en dag..

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • MigogminTinderbaby

  Ej, hvor er det bare en sød kommentar Anne ! Det gør mig fandme glad. Tak for det <3 Og dejligt, at du følger mig tæt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Hold nu kæft du vinder på mig som person i dette indlæg – tro mig, jeg ELSKER din blog og dit univers, som jeg følger tæt! Du fremstår ærlig, velformuleret, betænksom, kærlig, troværdig, omsorgsfuld, (relativt :P) tolerant og reflekteret og det kan jeg sgu godt lide – fandme en god kombination..! TAK for dig…!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Det var HER, jeg skulle svare: Ej, hvor er det bare en sød kommentar Anne ! Det gør mig fandme glad. Tak for det <3 Og dejligt, at du følger mig tæt!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ria

  Hvor er det et fedt indlæg! Elsker lidt at du har taget alle mine spørgsmål med 😛 Det er fedt, at man lærer dig bedre og bedre at kende.
  Og dit sidste råd, “Alting løser sig ALTID” er også meget rart for en forvirret 18 årig (abe der holder sig for øjnene) 😀
  PS. Du havde ingen grund til at være nervøs for om du fik spørgsmål, du har fået sygt mange – vellidt blogger 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Ja, nu hvor du havde været så ihærdig at stille så mange spørgsmål, måtte jeg jo heller få svaret på dem allesammen 😀 😉
   Tak for dig Ria <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Virkelig skønt indlæg! Tak for det 🙂
  http://www.marieschleidt.bloggersdelight.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HVORFOR? EN TOGREJSE MED BABY.