Verdens mest RØV-IRRITERENDE ting, du kan sige til en gravid kvinde.

Pisse fint Event – og JEG var inviteret. Whaaat

12822979_10153666307598952_1471482705_o

“Han skal fandme bare sove nu! Så må du gå rundt med ham i barnevognen, imens jeg gør mig klar..”, siger den stressede Mama(mig) til Pilot-manden, der heldigvis er hjemme i Danmark i et par dage. I dag skulle jeg nemlig til mit første event i hele min “laaaange” blog-karriere, og jeg var TEMMELIG nervøs. Pisse åndsvagt, men jeg aner jo ikke engang, hvad et event er? Og jeg kender jo ikke nogen? Godt jeg havde min baby med, jeg kunne gemme mig lidt bag ved 🙂

Nå, men manden makkede ret og gav mig en times fred, så jeg kunne få lidt krigsmaling i hovedet. Trods de 8 kg graviditetsvægt, der stadig sidder fast på kroppen af mig, fik jeg klemt min røv ned i et par jeans og trukket en fin trøje over hovedet. Sådan kom jeg til at se ud:

12675044_10153666306943952_919908330_o

 

12516808_10153666307058952_2106125429_o

..Det er sindssygt sjældent, jeg tager full-body billeder, men nu gjorde jeg det sgu.. Det er jo sådan jeg ser ud. Indtil videre i hvertfald.

..Tilbage til den stressede mutter. Baby Umuligius gad selvfølgelig IKKE at sove, hvilket betød at jeg skulle have en piss’ træt bebselure med til eventet. Men vi klarede den.. Og GUD SKE TAK OG LOV for, at han på trods af alt opførte sig eksemplarisk. Tak lillemand – jeg skylder dig en <3

12596726_10153666307388952_498589720_o

 

Eventet jeg var til, var et Realese Party af  Barnets første bog og Babykort udformet af Simone Thorup Eriksen, udgivet af ChriChri Journal. Simone er ikke bare mega flink.. Hun er også PISSE dygtig til at lave de SØDESTE illustrationer. Derfor gik jeg rundt som en eller anden idiot – med Lillemand under armen – og tog billeder af alt det, jeg kunne komme til. Prøv lige at tjek, hvor FINE de her ting er:

12722382_10153666307273952_615552872_o

12674921_10153666308033952_1055721352_o

Barnets første bog kan fåes i både blå og rosa. Begge er udsmykket med den fine guldskrift, som i kan se på billederne. Bogen kan købes lige HER.

Simones Babykort er enkle og nuttede. Ja det er nok sådan, jeg bedst vil beskrive det. De er sgu bare lidt mere cute, end de der traditionelle milestone-kort man kan få i Babysam og Ønskebørn. De søde Babykort kan købes HER. Tjek dem lige ud på mine totalt skarpe HD billeder…

12380915_10153666307758952_1797767490_o

12528655_10153666307498952_527390197_o

 

Jeg kendte ikke et øje til eventet. INGEN. Så inden jeg havde set mig om, havde jeg pludselig kværnet 40 stykker chokolade, 17 vingummier og et par franske kager, eller hvad det nu er. Ups.. Sådan går det, når man ikke rigtig kan finde ud af, hvor man skal gøre af sig selv.

12325514_10153666307893952_1110523417_o

12874209_10153666307158952_758201427_o

 

Ja, faktisk var jeg helt rundt på gulvet og forvirret.. Så forvirret, at jeg hilste på de samme folk flere gange: “Jeg har vidst ikke fået hilst på jer..”, siger jeg, rækker min svedige hånd frem og smiler så selv en blind mand kan se det. “Jooohh, det har du..”, svarede en sød pige tilbage.. AWKWARD.. Dét nummer lavede jeg så ca 4 gange. Flot..

12837644_10153666308178952_52292977_o

 

Men én kvinde – ud over Simone – kunne jeg tydeligt genkende. Det var da hende der Christiane fra tv, som faktisk også var en af de første til at byde os velkommen. Dét er sjovt. Det er altid sjovt at se nogen i virkeligheden, som man kun har set på tv. Så i stedet for bare at være mega cool, farer jeg hen til hende den pæne og spørger lidt små-nervøst, om jeg ikke lige må få et billede af hende med min Lille Betteskid.. Og dét må jeg gerne 🙂

12822979_10153666307598952_1471482705_o

..Jeg er fandme pinlig at have med nogle steder hen.

Nå, men det var pisse hyggeligt, og den dygtige Simone har nu fået en ny kæmpe stor, gigantisk fan. Hvis i også er fans af hendes illustrationer, kan i finde mange flere fine ting lige HER <3

12325510_10153666306778952_638573021_o

12674715_10153666306668952_2071764800_o-2

12874326_10153666306858952_205008711_o

 

Nå, det var alt for denne gang. Ha’ en skide god aften! Jeg har ihvertfald nydt min, og jeg glæder mig voldsomt meget til det næste event, jeg skal til.. Hvis man altså tør at invitere mig 😀 Jeg er vild med det!

 

 


 

Dette indlæg indeholder reklame

21 kommentarer

 • Ria

  Nu vi lige har gang i en “samtale” må jeg lige skrive, at hvis du modtager eller har modtaget en snap af “rialynge” (ved ikke om du kan se snaps, fra dem der følger dig?) hvor der står noget med “Er du venner med dine følgere på snap?” så var det fra i sidste uge, hvor jeg havde drukket mig lidt fuld, og åbenbart ville snappe til dig xD bare så du ikke undrer dig over en sygt underlig snap.. 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Hahaha.. Genialt. Fuldesnaps er altid det bedste 😀 Men nej, er desværre ikke venner med alle mine følgere, da der er rigtig mange, så det ville blive umuligt at finde rundt i min snapchat indbakke så 😀 😀 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ria

   Hahaha ja, ved/vidste også godt, at du nok ikke er venner med følgere, men når man er fuld, og kommer på en (i ens egen “fulde” verden) god idé, er der ikke noget, der stopper én 😛 hahaha.. Angående navn på “ask-me”, kan jeg godt se, at det er svært at finde en god titel, tænke tænke..! 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ria

  Jeg er helt vild med din opførsel, dét ville jeg gerne have set, men kan også godt forestille mig det 😉 . Jeg er sikker på, at du kommer med til mange flere events, dine “læser-tal” er jo ret så høje og du har mange “følgere”, det her er sikkert bare starten! Btw du ser da herre godt ud i dit outfit!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Taak Ria.. Hvad skulle jeg gøre uden alle dine dejlige kommentarer 😀 😀 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ria

   Hahah tjaaaa 🙂 der kommer sgu nok en del flere, det er simpelthen så hyggeligt at følge med og skrive lidt engang i mellem 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Jeg synes også det er pisse hyggeligt 🙂 Og elsker, at jeg begynder at kunne genkende navnene på dem der kommenterer herinde. Så føler jeg også lidt, at jeg begynder at kende nogen af jer. Det er rart ! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ria

   Ja, det forstår jeg godt! Men tænker, at det må være specielt, at en masse “random” mennesker skriver til dig og ved en masse om dig, men du kender ikke rigtig “dem”/os? Men heldigvis er det jo næsten kun søde kommentarer du får (eller der offentliggøres), og det gør sikkert hele forskellen 😀 Btw det kunne være nice hvis du på et tidspunkt lavede en “ask me”, det er ret populært for bloggere og så får man involveret sine læsere lidt.. Jeg har ikke rigtig nogle spørgsmål, men det er der måske nogle der har, who knows 😉 bare et lille forslag 🙂 ha en god daaaag!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Næh, jeg vil da gerne lære jer at kende også.. 😀 Selvom det er lidt svært at huske, hvem der har sagt hvad.. (abe der holder sig for øjnene) .. Det er sjovt, at du siger det, for min veninde rådede mig også til at lave sådan en “ask me-halløj” for et par uger siden. Jeg har overvejet det kraftigt, men er så bange for, at der ikke er nogen, der spørger mig om noget. 😀 😀 Haha.. Det ville være lidt pinligt. Så HVIS jeg laver en i den nærmeste fremtid, så bliver du nødt til at stille mig et spørgsmål 😀 Haha.. Gooooog dag.. 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ria

   Ja, der er jo en del, der skriver/kommenterer dine oplæg 😉 Men navnet Ria er altid ret nemt for folk at huske, det er kommet med mig fra Indien, mine forældre lod mig beholde navnet (sidespring) 😉
   Hahha ej selvfølgelig er der da folk, der har nogle spørgsmål, dét er jeg sikker på! MEN jeg skal da nok finde på nogle, helt sikkert 😀 Du kan rolig lave en “ask-me” 😉 Nu er det vidst “Ha en god afteeeen” 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Ja, dig kan jeg ihvertfald huske nu. RIA 😀 Jeg overvejer lige, hvad jeg skal kalde oplægget. Synes “ask-me” er lidt fesent, fordi det er engelsk .. haha 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ria

   Føler mig også helt beæret over din anmodning på instagram (abe der holder sig for øjnene) 😉
   Dine indlæg plejer at have fede titler, så mon ikke du finder på en? 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Hver aften tænker jeg på en titlen, men synes sgu den bliver tam. Må ligge hovedet i blød. 😀 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nu ved jeg godt at følelsen af, at være godt tilpas i sin krop er utrolig subjektiv, men.. I mine øjne ser du altså virkelig slank og sund ud, så jeg kan ikke lige se hvor de 8 kg skulle komme fra!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Det er sgu sødt af dig Anna.. Virkelig. Jeg synes overhovedet heller ikke, at jeg er tyk eller noget i den dur. Men Det er nok fordi, jeg har været vandt til at være en del mindre. Så føles det forkert på en måde. Føler mig ikke tilpas i min krop. Men dine ord, de varmer!!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina M

  Stoooop!!! Du ser hamrende godt ud!!! Jesus, min Mikkel er 1 år, og jeg kan stadig ikke klemme måsen ned i de gamle bukser 😀 ( har lige bestilt den der C9 kur for at kickstarte tingene. Wish me luck ).

  Og dygtige lillemand, de klæder sgu hinanden ret godt, ham og Christiane 🙂
  ( jeg gik engang på samme danskeskole som hende. Hun er jo irriterende sød, udover at hun er pæn. Og dygtig. Hader sådan nogle typer ).

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Hold kæft, hvor er du rar Tina! Men det er nu heller ikke mine gamle bukser, jeg fik klemt røven ned i. Måtte ud og købe nogle nye 2 størrelser over det, jeg plejede at bruge før graviditeten. 😀 Har stadig ikke formået at få klemt ballerne ned i noget af mit før-graviditetstøj endnu. 🙂
   Held og Lykke med C9.. Jeg synes det var en pisse go´ kickstarter. Efterfølgende kom jeg endelig i gang med træning og en lidt sundere livsstil. Skønt!
   Ja, de er virkelig smukke sammen de to. GID jeg havde alt den energi hun har. Shit, hun har krudt i røven 😀 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Altså, jeg har ikke født, er heller ikke gravid – jeg ville give min højre arm (ej okay, måske venstre…) for din krop og dine slanke ben! Shiiiit 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   En kommentar der lige redede min morgenen <3 … Det er da et kompliment, der vil noget! Jeg tror dog, at du ville komme til at savne din arm gevaldigt 😀 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anna

   Nej nej, jeg er højrehåndet 😉 Hah. Men for en, der aldrig nogensinde har haft noget der bare kunne minde om thigh gap (heller ikke da jeg vejede 50 kg…), så bliver jeg bare lidt misundelig 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Det skal du ikke være.. Jeg står med spredte ben på billedet, så det thigh gap er jo i virkeligheden snyd og bedrag .. haha 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Verdens mest RØV-IRRITERENDE ting, du kan sige til en gravid kvinde.